Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mint kecskexar a deszkán

GondolatokNa eléggé el vagyok "hidegülve" ebben a forróságban és alig jut rátok is érdemben idő. Gyógyulok, pestisesen mondva. Most Vera van benne. Talán a végét járom, mert éppen most lettem telibe csalánkiütéses. Ez azt jelentheti, hogy kórokozónak kampeca én meg dolgozhatok tovább. Érdemi információt nagyon sokat meg kellene veletek is osztani, mert minél jobban osztom, anál egészebb, bár úgy tűnik ez ettől még sosem lehet kerek. Dolgozom rendületlenül,mint bárki más, vagy legalábbis úgy képzelgem. Idehaza tizensok év után (talán 15) az asszony festésbe kezdett és ha már úgy is szét van bontva a lakótér, akkor régi adósságom is leróva belambériázom a mennyezetet. Majd 10 éve várat ez is magára és azóta ott van a padláson a csonttá aszott anyag. Aztán lesz egy kis parkettázás is és máris megvan az idei nemnyaralásunk eredménye. Tóth Józsi, ma megemleggetünk. Vera mondta, ha itt lennél, már kész lenne. Mondom neki, ne emlegesd, mert képes a gépre ülni még az éccakat és trnaszatlantiba átmenve holnap már a kapuban ácsorog! Meg ne tedd, had gyakoroljak. Máté is be van fogva, remek az együttműködés. Itt tartunk most. Úgy tűnik mind a négy elem tombol és nem csak a mi személyes életünkben, de globalice úgyszintén. Mondtam, hogy nézzétek meg a Pókember legutóbbi részét. Minden világos lesz! Illuminálódunk!Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2019-08-27 15:07
Imre! Bocsánat, az "okos" telefon létrára javította az általam írt deszka szót, én hülye meg elsuhantam fölötte, de értelek ám.
Szóval nem kell félni, hogy a gépek átveszik a hatalmat az értelemmel megáldott Ember fölött.
Ebben most én itt egy negatív példa voltam a sietségben, de a hibákból tanulunk, úgyhogy legközelebb jobban fogok figyelni.
4 #21 Posta Imre
- 2019-08-28 18:41
Enid, neked már előre meg van minden bocsátva.
139 #22 jozsef toth
- 2019-08-28 22:11
Imre !
Neked meg nincs megbocsatva .
Hol van a video a letra MENETELESSEL??

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
4,611,020 egyedi látogató