Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Beszédes kép

KultúraJujdejókeresztlény, kalocsai magyaros rittyentés, AMMSZ -Kalas és angol használt ruhába bújtatott vitézek. Én hiányolom a képről a koronát, címert és Nagyboldogasszonyt, bár lehet ez is ott van. A rabbi a paraván mögül igazgatya a szartartást.

Hozzászólások

1713 #20 bz
- 2019-08-31 17:57
vala_ki
Minél több a zsidó, annál jobban érezni amint a zsidók egyre inkább kisajátítják az általuk megszállt népek hazáját. Minél többen vannak annál nagyobb biztonságban érzik magukat, -annál pofátlanabbak és -annál nyíltabban vállalják származásukat.

Obama alelnöke: "a zsidóknak köszönhetjük a melegházasságot"

Mivel Joe Biden kazár zsidó, nyilván nem összeesküvést kívánt leleplezni, hanem örömittas ünnepi beszédben méltatta zsidó testvéreit:

"A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke" "Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be" – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a "befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja".

Eredeti cikk: https://hvg.hu/vi...onhetjuk_a

"A beszédet követően Jonathan Chait, a New York Magazine főmunkatársa úgy fogalmazott, Biden előadása sokszor már annyira túláradó volt, hogy az "szinte aggasztó". Az újságíró úgy vélte, hogy az amerikai alelnök felszólalást az antiszemiták "szóról szóra idézik" majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre."

Nálunk és mindenhol a világon ugyanez a helyzet. Akkor most van összeesküvés, vagy nincs? A zsidó hegemónia összeesküvés által jött létre, zsidó rasszizmus által, vagy mindkettő által??

Aki saját neméhez vonzódik, aki a homoszexualitást támogatja, aki népszerűsíti, aki pénzeli, akár személy, akár cég, mind kazár zsidó az egész világon. Kazárokon kívül csak elvétve vannak homoszexuálisok az emberiség körében.

A Wikipédia "kazárok" szócikkét kb egy évvel ezelőtt változtatták meg. Így volt egy éve:
"Régi elmélet, hogy az askenázi (kelet-európai) zsidóság a kazároktól származna, ám nagy számukat nem lehet mással igazolni."

Szóval ezek kazárok, de közülük sokan vallási, vagy önös érdekből zsidónak nevezik magukat. Ám ha valaki zsidó összeesküvést kiált, egyből előugrik pár zsidó hogy butaság a gyanusítás, hisz a zsidók csak maroknyian vannak és képtelenség ilyesmiről beszélni. Igen ám, de a kazárok 270 milliónyian vannak és az már nem maroknyi tömeg. Az össz kazárság a maroknyi zsidó vallású kazár mögé bújva végzi alattomos húzásait és a maroknyi zsidót tolja előtérbe, nyíltan biztosítják számukra az előjogokat, holo megemlékezéseket stb és közben azt nyomják, ilyen ártalmatlan, sajnálatra méltó, kis lélekszámú csoport nem lehet veszélyes.... Miközben több mint 270 milliónyian vannak, akik döntő többsége nem gyakorol semmilyen vallást. Kisebb részük harácsol és gyilkol, míg a maradék asszisztál nekik, tagadja bűneiket kiváltságokért és többlet juttatásokért a gazdanép nyomorba döntése, de egyben a gazdanép kipusztítása árán. Akik mindezt kimondják róluk, mind nácik, antiszemiták, soviniszták stb a kazárok szerint. Ennyiből áll a kazárság.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.19 másodperc
3,894,757 egyedi látogató