Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ismét fideszes támogatással indul az edelényi Molnár Oszkár

BelföldOszkár annak idején, mikor parlamenti képviselő volt kétszer is házhoz jött. Egyszer nem egyedül. Nem véletlen "zsidózott". Mondta, kész az új párt is...és aztán ...elmúlt az idő. És most akkor mi van? Jel-öltessem magamutogatásra?
Egykori zsidózó és cigányozó kijelentései Orbánnak is kínosak voltak, a Fidesz egyszer már ki is zárta, most mégis támogatják.

Facebook-oldalán jelentette be az edelényi polgármester, Molnár Oszkár, hogy az október 13-i önkormányzati választáson ismét újraindul a polgármesteri székért, és bár független jelöltként, de

a Fidesz-KDNP támogatásával.

Ez azért fura, mert Molnár Oszkár egészen 2010-ig Fidesz-tag volt, ekkor végül azért zárták ki a párt soraiból, mert el akart indulni függetlenként a 2010-es parlamenti képviselő-választáson a Fidesz jelöltje, Daher Pierre ellen.

Molnártól a párt azután vonta meg fokozatosan a bizalmat, hogy 2009-ben nyilvánosságra került a helyi tévé felvétele, amelyen azt mondta: "Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Később Molnár Oszkár egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, hogy több segélyt kapjanak utána. A polgármester a melegekről is kifejtette véleményét: "Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek" – utalt a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.

Molnár Oszkár kijelentéseit a médiának akkor még szívesen nyilatkozó Orbán Viktor is "kínosnak" nevezte, bár ez akkor még nem vonta maga után a pártból való kizárást, azt végül a Daherrel szembeni indulása miatt lépték meg.

A 2010-es választáson Molnár Oszkár egyébként egyedüli függetlenként az országban bejutott a parlamentbe Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as számú választókerületének országgyűlési képviselőjeként, 2014-ben azonban a parlamenti mandátum helyett inkább az edelényi polgármesteri szék mellett döntött, és azóta is ő vezeti a várost függetlenként.
Link

Hozzászólások

139 #39 jozsef toth
- 2019-09-03 19:34
keepfargo !

Nyelvében él a nemzet?
Es most hol el a TE nyelved?

Talan beszorolt valahova?

Ami igaz ,hogy Te helyessen irsz .Csak egy kicsit megis csak bunko vagy.
Minden iro es kolto szepen es jol irt!
De sohase azok valtoztattak meg a gyarlo redszerek uralkodoit!
Mindig a BUDOS es iskolazatlan TOMEG!
De most AT ADOM NEKED!
Helyessen beszelj es irj azoknak akik Magyarorszagot teszik tonkre!
2 #40 gerry
- 2019-09-03 22:09
Jóska! :@ ... Inkább nézz Jean-Claude Van Johnson-t!
139 #41 jozsef toth
- 2019-09-04 16:34
gerry !
Vege meg neztems_grat
2 #42 gerry
- 2019-09-04 22:38
Nem szeretném újra az asztalon látni a magyar nyelvet építõ vagy éppen leszóló személyeskedõ megjegyzéseket. Teljesen mindegy, hogy néhányunk jól használja a tollat, helyesen próbálja leközölni a gondolatait, a másik pedig erre nem képes... igaz, hogy nekem is szemet szúr néha a dolog, föleg amikor szinte meg sem értem mit ír valamelyikõtök, de ugyanakkor én meg azért kaptam jónéhányszor pofont, mert körbeírok, feleslegesen magyarázva a dolgokat. Az is igaz.

Ma - a hirháló elsõ cikkje viszont pontosan ezzel foglalkozik - és jót nevettem rajta, szerintem mindenkinek el kell gondolkozni azon, hogy mi, mennyit ér magyar szemmel. Keepfargo-nak igaza van, de a címzés rossz helyre ment. Elõször a hivatalos TV müsorok, ujságok, ujságírók, bemondók és riporterek, tanárok kötelessége az, hogy óvják a magyar nyelv tisztaságát. Természetesen ezt Imrének vagy nekem, a hírt beküldöknek itt a mi oldalunkon is illendõ betartanunk. De azok akik tagokként regisztráltak nálunk - vagy másik magyar blogokon - csak hozzászólnak, azok a gondolataikat szeretnék közölni a többiekkel. Egy új tagnak elöször az olvasás a fontos és idõ kell ahhoz, hogy le merje írni a gondolatait is az oldalra. Nem hiszem, hogy mindenkinek egyszerü lenne meglépni a második szintet... Mondom(, írom) is miért:
Gyerekként - nem szerettem a magyar nyelvet és ezért menekültem a nyelvtan elõl, feleltetéstõl, a dolgozatoktól...
De sokat olvastam és - a vizuális memóriámnak köszönhetõen - csak sikerült felnõtt koromra úgy-ahogy helyesen írnom. Attól kezdve le is mertem írni a gondolataimat... Az idõ pedig némi "bölcsességet is a fejembe tudott préselni, bár nem lehetett velem könnyü dolga.

Azt hiszem - lezárásként állhat itt ez a ma olvasott írás, nekem mondott valamit, talán másoknak is fog.
Kolumbán Sándor: Hejjö sírás

Mongyák ahajt, hogy esmen vátozott a hejjösírás. Az a helyzet, hogy én má' úgy vagyok véle, mint a széköly román himnusszal. Amióta vagyok, már az ötödik van abbó', s nem tudom, melyik van érvénybe'.
De kit es érdököl?
A hejjösírást még es komojan ké venni, ahajt, me' ha rosszú írsz valamit, há' nem értik meg. A nyelvész pedég azé' van, hogy tuggyad azt, hogy mit nem tucc jól. Ők azé' dolgoznak..., s a fizetésé', de főleg azé'.
Lényeg az, hogy "dolgoznak". De mennyit!
Me' vót régebb az ÉSZSZERŰ, osztán "nekiestek" az akadémiai nyelvészök éjt nappá téve, s addég tették-vették a zesziköt, hogy lett ÉSSZERŰ s DEVISZONT.
Osztég megbánták, s esment csak "dolgoztak" egyet, és leve újra ÉSZSZERŰ.
A DEVISZONT mos' még maradt, me' még túl friss a seb, nem bojgatható. Tán megvárják kegyeletből, míg kihal a, zaki kezdeményözte vót..., s utána kivágják, mint a lótetű a káposztapalántot...
Amit nappal felépítöttek, éccaka leomlott. Van ilyen, má' még Kőmíves ... vaj nem úgy, no ... Kőműves Kelemön óta.
www.postaimre.net/kepek/szekelykapu-rajz.jpg

Most nekiveselköttek, esmen vagy esmég, ahogy a széköly mondaná. Nekiestek ahajt a szóbütüknek, ragoznak: kötőjellel, nem kötőjellel, kettősbetű együtt, reja ahajt a ragot. Há' van ott hejj elég hátrafelé.
Szóval jól menyen... nekik no, s tudnak es. Tanólt, okos embörök, oda se ké nezzenmek, s úgy es dolgoznak.
Ahogy Hofi monta vót: Az embör, ha nem figyel oda, minnyá dolgozik.

Én eljuttam oda, hogy má nem szégyöllöm, ha vétök. Mert én beléilleszköttem ahajt a zelejin egy szabájba, osztán kiillesztöttek, utána má' esmen, osztán ahányszor sikerült valahogy beléilleszködni, feszt kiillesztöttek.
Há' emmijá! Há" má" béfejezhetnék, a!
Ez a nyelv többezör esztendős, eppe annyi üdős, mint az emböriség, de ennyit nem cibálták, rángatták, mint amióta vagyok. Nem kellene feszt felrázni, me ennem iszapos víz, ez a nyelv tiszta!
Tiszta, értik-e? Békén kellene má' hagyni! Ne aszerint legyen, hogy melyik akadómókus nyelvésznek melyik irányba ágaskodik a... a zesze.
Én '51-be' kezdtem a zesső osztályt, akkor még szöllőt ettünk, osztán eccé csak estéről reggelre szőlő lett belőle, ahajt valaki megnyújtotta az Ő-t, s elvett egy Löt. Úgy jártunk véle, mint a román ácsceruza - há' minek a végibe a grafit, ha úccse hasznájja azt a zács.
Szóval ... dolgoznak a zakadómókusok, s vagyon láccattya es.
Csak belé ké nezni a megszabájozott köznyelvbe, legyen tudományos vaj akármi, teli van idegön szóval. De annem baj. Aki azt nem úgy hasznájja, a nem modern embör, annem (f)eszfalton nőtt fel, s azé' kiröhögik.
Kiröhögik, me' parragi paraszt.
Ha egy végzős teljesön magyarul írja meg a dolgozatát, visszavetik ahajt, me "nem tudományos" a nyelvezet.
Ez, ahogy most én írok, ez es kiröhögni való, me tájszólás. Pedég így monták az ősök, s jó vót. Több ezör esztendeig jó vót.
Há' legyen jó ezután es!
3 #43 Enid
- 2019-09-05 08:18
Gerry! Köszönöm, ez nagyon jó.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,399,681 egyedi látogató