Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Közlemény (nem csak) a Rendszerépítő Kerekasztal érintettjei számára

GondolatokKedves és kevésbé kedves ismerőim és ismerőseim, ismeretlenek. A nemrégiben Szobon megtartott és sikeresnek mondható Rendszerépítő Kerekasztal első találkozóját követő események a rendezvény szervezői és önkéntes és magát ideiglenesnek kijelentő szervezői és abban többé-kevésbé részt vállaló néhány ismertebb és kevésbé ismert, de elhivatottságot mutató személyei között bizalmi válság ütötte fel fejét. Erre számítani lehetett, ám egyelőre megoldani nem sikerült a felmerülő személyi ellentéteket. A szervezésben és előkészületekben oroszlán részt vállaló Juhász Zoltán jelenleg egyedüli önjelölt indulója az általa vezetett honlapokra regisztrált tagokkal történő későbbi "felemelkedésnek". A már nem működő Tudatos Társadalom kapott új szárnyra RÉKA név alatt, melynek egyedüli "gondnoka" jelen helyzetben személye. Amint azt megtudtam, nevem, habitusom és az általam képviselt irányvonal a kezdetektől fogva arra "kellett" és lett "felhasználva", hogy a kifulladt TT új erőre kapjon. Minden jel arra mutat, hogy egyéni ambíciók motiválta ám nem egyedi esetről van szó, mely nagyon hamar megnyilvánult, tán még idejében. Ezzel nem tudok azonosulni, ám sem megbántottság, sem düh nem ül rajtam. A helyzet rámutatott arra, hogy vannak köztünk komoly és felelősen gondolkodó, közösségben létezni vágyó és képes nők és férfiak, akik - bár lehet, hogy más szavakkal, hangsúllyal beszélnek - túlhaladták már a megmérettetésnek ezt a szintjét. Nem haragszom Zolira. Hozta a formáját. Hasznos és eredményes munkát végzett és végez. Tudom, hogy a közleményem után beindulnak a "találgatások" és nem egészen kellemes megjegyzések. Ez van. A "kerekasztal" azon formában, ahogy Juhász Zoltánnal az mehetett volna, lénygében megbukott. Ami viszont erőre kapott, az a személyes érdekek feletti ügy egyetemes szemléletét képviselők szelleme. Ezt sikernek könyvelem el és nem csinálok tragédiát a sajnos teljesen hétköznapi jelenségből. Nem érzem magam "átverve és kihasználva". Mivel jelzem számotokra, hogy adatbázisotokat nem én kezelem és a RÉKA-TT-hez semmilyen közöm nem is lehet, így kérlek benneteket, döntsetek belátásotok szerint. Vagyok, aki voltam és több olyan kiváló (most még úgy tűnik) emberrel kerültem közelebbi kapcsolatba, akivel a folyamatokban való részvétel nélkül nem kerülhettünk volna szorosabb kapcsolatba. "Sajnálom", hogy a forgatókönyv az eddig jól bevált "megosztás" felé tolódónak tűnik, ugyanakkor örülök neki, hogy gyorsan kiderültek igen komoly hiányosságok, melyeket tán még kellő időben lehet orvosolni. A magunk módján és lehet nevet sem adva a jelenségnek folytatjuk azokkal a munkát, akik megértik ezt és aktív, vagy passzív módon, tudatosan, vagy ösztönösen részesei, elhívatottjai az ügynek. Az élet megy tovább!

Posta Imre

Hozzászólások

107 #305 aki
- 2019-09-15 12:55
ssman! nem vagyok pozitiv...csak van egy olyan latasmodom a vilagban ami nagyon furcsa masok szamara...nem tudjak hova tenni.elvetni se lehet,de megerteni se.ezt csak a " lelek veszi eszre"!olvastam regen egy okori bolcseseget.." mikor a foldet es a vagyont szetosztjak,akkor a nep oszzegyulik es szaporodik" napjaikban ennek ellenkezoje zajlik....igy termeszetes a magyarok fogyasa.ostobak akik az eg ellen menek...ez en nepem el...letezik ,miota az ido letezik! igy is fog maradni! :) en ebben hiszek!
51 #306 Skorpio58
- 2019-09-15 13:52
107 #307 aki
- 2019-09-16 13:55
Skopio! nem tudnak mit elvinni a magyar hazabol.csak csipegetnek a mocskos tolvajok csupan! mikor nincsen itt a " gazda"aki all az igazsagban,tud szolni az" eg fele" ...akkor minden visszahuzodik.a folyok,erdok,retek csak az elegsegest adjak...a fold rejtve tartja a kincseit! ( napjaikban minden banya bevan zarva,a folyok egyenesen csak atszaladnak hazakban...mondhatnam,sorolhatnam napokig..)
nehez elhini a sok ezer diplomas vilagban,hogy a " fold is el" ,lelegzik es erez...mikor megerzi az " igazat" ..., akkor ot szolgalja! nem lehet becsapni...mindenki o rajta tapos nap,mint nap!:)
1713 #308 bz
- 2019-09-19 18:24
rozsola

"Eddig sohasem volt még példa arra , hogy " alulról szerveződve " sikerült volna célt elérni.
Ébredjetek már fel !
Előbb " pajzsra kell emelni " egy arra méltó atyánkfiát !
....
Lenint " szószékre emelték " ...
Visszarionovicsot a Kreml élére helyezték " szavazás " alapján. Sztálin néven " Vörös Cár " lett
Vagyis előbb " demokratikusan " Nagykánt / Atyakánt / Királyt / Vezetőt választunk , pajzsra emeljük és utánna kezdünk köré szerveződni
Így volt , Így van , Így lesz"

Maradjunk a közelmúltnál és a jelennél. A fentieket nem a népek választották, hanem azok ültették a népek nyakába, akiknek hatalma van a népek fölött. Hatalmukat minden esetben vérontással alapozzák meg. A tömeggyilkosokat és népnyúzókat nem a népek választják és nem ők emelik pajzsra, hanem a valódi gyilkosok teszik két lábon járó fegyvereiket a népek halántékához. A népek csupán azok közül választhatnak, akiket kijelölnek számukra. Az igazi hatalom azok kezében összpontosul, akik kijelölik azokat, akik közül a népek választhatnak. Ez nem igazi választás, de főleg nem szabad akaratból történik. Sok ember kiábrándul a választások kudarcaiból. A hatalom ezért fújja éjjel nappal a választásokon való részvétel fontosságát. Minta minden csatornából a király új ruhája c mesét harsognák non-stop. Akár hányszor és akárkire szavaznak a népek, mindig rosszul járnak. Sajnos minden választás ugyanúgy végződik, mivel minden csapatnak ugyanaz a tulajdonosa és csupán házi versenyen mérkőzteti őket, de azt is csak a "szabad választás" látdszata kedvéért.

Akik kiválasztják azokat akikre szavazni lehet, többnyire még csak nem is járnak adott országokban. Tehát valakik végrehajtják akaratukat minden nép közé vegyülve, de a nép megkérdezése nélkül. No de kik ezek, mert hogy ők az elsődleges ellenségei minden népnek....

Rajtam kívül feltűnt már bárkinek hogy egész Európa minden országában csak zsidók közül lehet választani? Európa dolgai igen rosszul mennek. A népek teszik tönkre saját hazájukat, vagy a minden nép közé tolakodott és vezető befolyást fondorlattal megszerző zsidóság?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
4,606,436 egyedi látogató