Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Észak-koreai hackertámadás pusztította el az egyik állami szerv digitális adatait

BelföldÉs ebből bárki egy hangot is elhisz még? Zsidók szétosztották a zsetont, oszt törölték a nyomokat. Ennyi.
A nulláról kénytelen újraszervezni az adminisztrációját a kormány által 2014-ben létrehozott Magyar Fejlesztési Központ (MFK), miután július közepén egy hackertámadás a teljes szerverparkját megsemmisítette – értesült egy forrásból a 168 Óra.
Észak-koreai hackertámadás pusztította el az egyik állami szerv digitális adatait

Az MFK-nak saját szerver parkja volt ami tárolta a teljesen hivatli dokumentációt, szerződéseket, számlákat, vállalati szoftvereket és a tevékenységéhez kapcsolódó összes digitális adatot. A portál szerint ezt a szervert érte a támadás.

A hackertámadás pontos dátumát nem lehet tudni, és az MFK felettes szerve a Külgazdasági és Külügyminisztérium sem adott tájékoztatást a lap megkeresésére.

A Magyar Fejlesztési Központ fontos szerepet tölt be az európai uniós támogatások lehívásában. Az MFK feladata Európai Strukturális és Beruházási Alapok terhére kiírt pályázatok figyelése. Ezután a központ tájékoztatja az államigazgatási, önkormányzati, vállalati és civil szektort az elérhető forrásokról és a pályázati feltételekről.


Az tehát biztos, hogy milliárdos tételű támogatások teljes dokumentációja semmisült meg.

A portál értesüléseit a a Magyar Rögbi szövetség technikai igazgatója, Debreczeny Dénes erősítette meg telefonon. A szövetség több szálon is kötődik az állami szervhez, hiszen elnöke az a Kiss Antal aki a fejlesztési központ igazgatója is.

Mivel a hackertámadás kormányzati szervezetet érintett, az Alkotmányvédelmi Hivatalnak kellett kivizsgálnia a történteket.
Link

Hozzászólások

63 #1 GP
- 2019-09-11 16:47
Uniós segítséggel fogott magánegészségügyi bizniszbe a fideszes polgármester embereforrás: zsír24
174 #2 victorya
- 2019-09-11 17:18
Nehogy kiderüljön a számtalan pályázat-mutyi, véletlenül... Jó duma
4 #3 Posta Imre
- 2019-09-11 18:11
Csak jelezték, hogy miden adat már rég Moszkvában és Pekingben van.
4 #4 Posta Imre
- 2019-09-11 18:16
Nagyon fontos feladatot kapott Trócsányi László az EU-ban


Trócsányi Lászlónak a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős tárcát szánja az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen, aki kedden mutatta be a novemberben hivatalba lépő testület tervezett összetételét Brüsszelben.
https://www.origo...ttsag.html
165 #5 LM
- 2019-09-12 06:32
Besírok :D ez komoly? Ennyire sötétnek nézik az embereket? Nagyon remélem, hogy "jó"kezekben a tényleges elszámoltatáshoz megvannak ezek az adatok "valahol"

Ennél kevésbé fontos adatokról is tükörmásolatok futnak 2-3 különböző szerverparkra másolják őket, erre külön szolgáltatás csomagokat lehet vásárolni. Szóval ez az egész nagyon nem az szerintem aminek mutatni akarják.
2 #6 gerry
- 2019-09-12 10:49
LM - náluk ez biztos úgy müködött az adatmentés, hogy USB-Stick-re (PenDrive) másolták, az meg valahol, véletlenül elveszett... - akik ezt beveszik azokat is fel lehet akasztani!

Nem is tudom, miért nem tünt már el az összes Postaimre Weboldal ennyi év alatt... ja, mert nem az Észak-Koreaiak támadták le a szervert?
(ÉSZAK-KOREA VAJON TUDJA EZT?)
Ó, hogy miért nem tépték ki az anyjukból az összes tolvajt még születésük elõtt...

Ez az egész banda megérett a pusztulásra. A kis Mér't-szaros Lörinc pedig azt mondja, hogy mindenki dolgozzon 70-80 évig, mert az jó. Beültetném egy székbe azt is és annyi 20'000 forintost tömnék a szájába amennyit le tud nyelni. Meg még egy kicsit. Egy ilyen tetves még ki meri nyitni a száját.

Egy Fidesz-rajongó ismerõsömnek elküldtem a Tücsök videót és a Tücsök képregényt... Ezt írta vissza:

"Van benne igazság, sajnos, de van egy kis javulás is hála a törvény alkotóknak.
Sajnos vannak területek az országban, ahol tényleg alig van munkahely, ha volt is, azt a komcsik szándékosan lerombolták, hogy a cigány-magyar ellentétet tudják szítani. Emlékszünk a cukorgyárakra, a földekre, amin a cukorrépa termett, Ózd, Diósgyőr, Szerencs és még hány hely amit a rohadékok eladtak, vagy maguknak privatizáltak és utána adták el, vagy bezártak. Az oda telepített lakosság meg egyik napról a másikra utcára került.
Na de lassan rend lesz, csak ne szabaduljanak ránk a rohadt Eus liberálisok és a menekülteknek álcázott életerős megélhetési barmok."


Hát igen, lassan rend lehetne! Ideje már.

De kerek vagy kockás asztal ide vagy oda ... nem bízok már az "összmagyarságban".
165 #7 LM
- 2019-09-12 11:20
Gerry, szomorú ez az egész, komolyan a maradék életkedvem is elmegy ha ilyeneket olvasok. Hol vannak az emberek, hol van a józan ész?

összmagyarság... már rég nem hiszek a mesékben. Nincs se nép se nemzet, van néhány jobb sorsa érdemes gondolkodó ember és ennyi. Győzni látszik a mások rovására érvényesülés az élet minden területén és ez tönkretesz mindent és előbb utóbb mindenkit. Az erősebb magasabbra emeli a gyengébbet? Szép álom
267 #8 Perle
- 2019-09-12 12:29
"bővítés és szomszédségpolitikáert felelős tárca" magyar uniós képviselőnek.
Ezzel az lehet az EU célja, hogy a magyar külügy ne adályozza az ukrán nyelvtörvény miatt Ukrajna sem eus , sem észak atlanti katonai szervezethez való cstlakozását, Ravasz, igen ravas ez az Ursula.
99 #9 MORMOTA1968
- 2019-09-12 20:59
Kedves Gerry és LM! Szívemből szóltatok! Én is így látom a helyzetünket! De sokszor vagyok e-miatt rossz hangulatban! s_f-ang

Épp ma fénymásoltattam néhány rövidebb, de annál beszédesebb rövid írást a helyi netes szolgáltatónál.

Bosnyák Zoltán: Magyarország elzsidósodása.

Könyvtár: Az 1848-as országgyűlésen elhangzott "zsidóország lesz Magyarország" jóslattal indult a zsidó nép magyarországi honfoglalásának története. Rövid 60-70 év után "BETELJESEDETT" az egykor nevetséges és elképzelhetetlen jövendölés.

A Kárpát-medencében több mint 1000 éve élő, a vezető nép hivatását betöltő magyarságot Trianon döbbentette rá, hogy hazájában, amelyért évszázadokon át verejtékezett és vérzett, már egy "ÚJ" tőle "TESTBEN" de legfőképpen "LÉLEKBEN" és "SZELLEMBEN IDEGEN NÉP ERKÖLCSE, KULTÚRÁJA ÉS GAZDASÁGI ÉRDEKE URALKODIK!"

Amíg a magyarság a külső ellenségeitől védte hazáját, addig a nemes nagylelkűségben "MAGÁHOZ ÖLELT VENDÉGÉVEL SZEMBEN ELVESZÍTETTE HÁZIGAZDA SZEREPÉT!"

Hogy a népét és kultúráját megmentse, a végső elsorvadástól, nem maradt más lehetősége számára, mint a történelemben annyiszor a Zrínyiek, Thökölyik, Rákóczik, Kossuthok, stb...elkeseredett lázadása, szabadságharca. Amit Trianon után rövidesen meg is kezdett. Eddig az idézet Bosnyák Zoltántól.

Mondjátok meg nekem, miért van az, hogy egy népnek, amely közé a zsidó beférkőzött, beszivárgott, először a saját fajtájában kell erős szelektálást végrehajtania, mielőtt még a zsidónak neki menne? Mert hogy a parazita előszeretettel öleti le befogadóit az őt befogadó nép árulóival, vagy más gój népek felhasználásával! Ebben nagy segítségükre van a vatikáni judeo kereszténységgel rendesen meghülyített birka nyáj, akik nem csak hiszik, de vallják is, hogy a "zsidó valóban Isten kiválasztott népe!" De melyik Istenné! A materiális világ, pénz és aranyborjú Istenéé! Az uzsora kamatos világ Istenéé! Ahol a külsőségek a legfontosabbak! Lásd: YouTube! Tele van a saját testének látványába, imádásába bele szerelmesedett nőkkel és férfiakkal! A vásárlás, divat majmolás a trendi! A lélek és szellem teljesen háttérbe szorult náluk, sőt, gyakorlatilag már nem is létezik számukra! A zsidónak nevezett faj minden népet sikeresen programozott, nevelt és formált át saját képére és lelki világára! Persze kivételek mindig akadnak, de ez a szűk kisebbség, a hatalmas többséggel szemben! Na, ez ellen tenni, nem semmi kihívás! s_ezt-ni
199 #10 cico
- 2019-09-13 18:54
Adatok mentek, újabb -már szétosztott- pénz jön. A markukat már tartják:
https://www.portf...paign=link

Figyelem, a húsosfazék körüli tér már rég megtelt, sajnos,kizárólag parazitákkal.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
3,392,406 egyedi látogató