Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Találkozó Fóton nem csak "RÉKA-soknak" - frissítve!

Gondolatokszeptember 21-én 11 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Most nem regisztrációhoz kötött fórum és helyzetértékelés, melyre minden érdeklődőt várunk szeretettel. Talán lesz valami bográcsolás, de aki akar, hozhat magával maceszt, vagy körömpörköltet, tesztre. Sólet nagyon fog menni, hisz shabat lesz (csak nem nálunk). Alkoholt ne hozzatok, viszont nem mérgezett eledel és táplálék, melyet szívesen ajánlotok, jól jöhet a nagy igyekezetben. Max. este nyolcig készüljetek (azért már hűvös lesz akkor), nem lesz ráadás, addig kell beleférni a keretekbe. A Szobon komoly részvételi szándékukról tanúbizonyságot tevők körének és a most beérkezőknek is egyben és külön-külön is az ismerkedésen túl a már deklarált alapelvek szerint kívánjuk a tevékenység és a még felmerülő kérdésekre adható és elfogadható válaszok összehangolását. Minden halad a maga útján és -bár néha úgy tűnik, hogy nehezen- végül a helyére kerül. Talán nem mondok újat ezzel, de nem tömeget, hanem minőséget várunk. Tudom, tele vagytok kérdésekkel. Nem baj. Füzet, toll és rajzlap legyen mindenkinél! Fegyvert most még ne hozzatok. Mondom, most még!Kedves "RÉ-KA"-táborosok és érdeklődők!

Ismét elküldjük levelünket, erről az email címről is, mivel a gmail immár nem szívesen működik együtt...
Sokatok levelét visszadobta, így ezen a felületen igyekszünk minden érdeklődőhöz eljutni. Kérjük, válaszaitokat ide küldjétek el, hogy egy felületen dolgozzunk. A gmail fiókot megszüntetjük.

Szeretnénk kérni tisztelettel, hogy 2019. szeptember 18. szerdáig
(legkésőbb csütörtökön) egy mondatban jelezzen vissza mindenki, aki
jönni fog 21.-én a Posta Imre által meghirdetett fóti fórumra.
Erre azért kérünk, hogy a hely illetve főzött adag szempontjából
tudjuk tervezni a létszámot, helyszín berendezését át tudjuk gondolni.
A közös bográcsozáshoz - krumpli paprikás kolbásszal vagy anélkül -
mindenki hozzon magának tányért és evőeszközt.
A közös ételből mindenki fogyaszthat - ha visszajeleztek hányan jöttök
és jól tudjuk kalkulálni az adagokat - önköltségi árára
becsületkasszát fogunk kitenni.
Nescoffe-t tudunk még biztosítani önkiszolgáló módon, szintén becsület
kasszával. Kérünk, ehhez is kávés poharat és kanálkát is hozzatok
magatoknak, hogy a környezetünk műanyag terhelését ne fokozzuk mi is.
Innivalóval mindenki egyénileg készüljön.
Szeszesital fogyasztása kerülendő!
Ha egyébbel szeretnétek készülni gyümölccsel, aprósüteménnyel,
szeretettel fogadja az egybegyűlt közösség.

Ha hívtál másokat is vagy vannak ismerőseid akiről tudsz hogy jönnek,
kérlek jelezd azt is a létszám miatt.

A válaszotokat, kérjük, erre az email pi.kor.admin@indamail.hu címre küldjétek!

Üdvözlettel a szervezők nevében:
Emőke, Éva, Gabi

Hozzászólások

1740 #172 Bee
- 2019-09-24 23:58
Mindig pontosan mindennek meg van az ideje.
A metafizikában nincsenek véletlenek.
https://www.youtube.com/watch?v=1pO4xPC-9ew
Az indián pajzsa..a víz jele,a keresztes lovagok jele.....
1168 #173 Herzsi
- 2019-09-25 05:52
Kedves Zsolti köszönöm szépen a videót!
51 #174 Skorpio58
- 2019-09-25 06:55
4:20-ig másnál sincs hang??
1431 #175 zsolt5000
- 2019-09-25 07:07
Szerintem van hang végig :-)
1758 #176 LL
- 2019-09-25 13:25
Nálam van hang végig.
198 #177 faeb
- 2019-09-25 17:27
Kárpát, a felsorolt témákat kiegészíteném - ha érdeklődés van rá - a klíma/CO2/megújuló energia témakörrel, hiszen lenne miről értekezni. Vélemény?
1368 #178 Karpatkanyar
- 2019-09-25 17:52
faeb,
Gerry es PI azok, akiknek dönteni kellene.
Sz én véleményem, mi g kívülálló, hogy ez id, mint a pénzrendszer gyökeres reformja a hatalomra jutott nemzeti kormány programjának része. 2016-ban én írtam 28 oldalt az energetikai minisztérium számára, de az utolsó 3 oldalt már nem írtam meg, mert a magyarnak álcázott zs titkosszolgálati hálózat szétverte a csapatunkat.
Gyakorlatiason kell nekifogni avrendszerdöntésnek, lépésről, lépésre előkészíteni minden területen.
Tehát 2 részre kell választani és ezeket párhuzamosan előkészíteni:
1. A hatalom megszerzésének előkészítése.
2. A hatalom gyakorlása a régi rendszer megdöntése, és visszarendeződésének lehetetlenné tételén keresztül az előkészített programok megvalósításának segítségével.
Árnyékkormányt kell alakítani, ami nincs személyekhez kötve, hanem csak a minisztériumok számának megállapítása, tevékenységi területük listázása és ezek után meglátjuk, higy akadnak-e személyek, akik csoportot alkotva egy-egy minisztérium cselekvési tervét az első 100 napra részletesen, de az első 3 ciklusra előkészítik.
A Brexit szavazásra elrepültem Londonba, higy vegyek részt ebben a népszavazási atmoszférában. A Labour Party maradásra biztatott és beállt a pánik náluk, mikor az árnyékkormányukból 2 árnyékminiszter is a kilépés mellett nyilvánultak meg interjúkban. Ezeket rögtön leváltotta Corbin és közgyűlést hívott össze, higy ki is zàrják őket a pártból. A kizárásuk után kineveztek 2 új minisztert. Ezt csak azért írtam, hogy lássátok mennyire szokványos az, ha egy társaság kormányra készül, akkor árnyékkormányt alakítanak és kormányprogramot írnak.
198 #179 faeb
- 2019-09-25 18:14
Kárpát, félreértettél: én az említett témakört "globálisan" tárgyaltam volna, csak nézd meg, mi megy itt - normális ember már alig tudja követni és én is tudtam volna pár háttér-információt szállítani, amit zömében német nyelvű videókból szerzek.
Viszont nagyon érdekelne a 28-oldalas irományod priviben, ha te is úgy gondolod.
1368 #180 Karpatkanyar
- 2019-09-25 19:49
faeb,
pedig ugy lenne jo, ahogy felvazoltam. Vallald el, hogy az altalad emloutett temaban cselkevesi tervet keszitesz elö. Nem sürgös. Lehet ragodni rajta. Reszeket lehet vitara bocsatani itt. Cselkevesi terv alatt egy tablazatot ertek amit excelben indithatsz, de mivel nincsenek szamadatok, ezert a word tablazat rajzolasi lehetösegei böven elegek.
1. oszlop sorszamozas
2. oszlop a tevekenyseg neve
3. oszlop a vegrehajtasi hataridö
4. oszloop megjegyzesek.
A 2. oszlopba irod bele a program egy pontjat, amit bövebben is ismertethetsz.
Valaszd külön a klimat es az energetikat.
A 28 oldalas iromanyom tartogatom egy nemzeti kormany szamara. A masik baj vele, hogy a tavaly 3 sikeres hacker tamadas volt a gepjeim ellen. Az utolso dec. 22.-en. Minden fajlomat CRAB es DJVUE vegzödesü koddal sifriroztak es nem tudom öket kinyitani. A külsö merev lemezekre ha kimentettem akkor megvan. Ha nem akkor elveszett.
2 #181 gerry
- 2019-09-25 22:57
Eltünt az oldal elõrõl... lefutott. de tartozom még egy válasszal Kárpát alábbi írásával kapcsolatban:

1368 #165 Karpatkanyar
- 2019-09-24 21:16

gerry,
kösz a bizalmat es az erdekes ötletet. A mai összefogasra serkentö vilagban nem volna jo osztodni. Sokkal hasznosabb lenne, ha ez az oldal maradna es ebben lenne 3-4 admin. Ennyi minimum szükseges, hogy lehessen elö portalt teremteni. Az elö azt is jelenti szamomra, hogy az adminok rendet tartanak es faragjak a goromba kinöveseket, eltanacsoljak a nem idevalokat. Ugyanakkor az adminok kepviseljenek egy-egy iranyvonalat, melyek területen cikkeket tesznek ki. Peldaul:
1. admin: belpolitika, ellenallas, nemzeti szervezetek összefogasa, celjai, tevekenysege szerint. Belföldi kapcsolattartas nemzeti szervezetekkel. Szervezet fejlesztes!!!
2. admin: nemzetközi kapcsolattartas, mäs ellenallo, pl. nemet, brit, holland, stb. szervezetek bemutatasa es kapcsolatfelvetel. Esetlegesen diplomaciai tevekenyseg.
3. admin: nyugati geopolitika, geostrategia
4. admin: keleti geopolitikai es geostrategia.
A 3-as es 4-es admin alkalomadtan diplomaciai tevekenyseget is folytathatna. Ezert a legjobb, ha nem magyar allampolgarok, hogy a jelenlegi rezsim, ne tudja öket hazaärulässal megvädolni.

PI marad a fömufti tovabbra is.
PI-vel meg kell beszelni a belsö müködesi szabalyokat, hogy ne kezivezerlessel müködjön az oldal szerkesztese.
a ) az adminok a fenti javaslatok szerint kitehetnek mindenfele jovahagyasra varakozas nelkül cikkeket.
b ) az adminok közösen döntik el, ha vkit ki kell zarni.
c ) az adminok közös megallapodasnak megfelelöen a sertö beirasokat törölhetik, vagy felszolithatjak a hsz-ot, hogy igazitsa ki a hsz-ät. Ugyanugy törölhetik azokat a hsz-okat, melyek nem a cikk temajaval kapcsolatosak. Altalaban ezen az oldalon nem megengedhetö a tudomanytalansag terjesztese. Ennek az oldalnak az üzenete kell minden hsz-ban megnyilvanuljon: Magyar Nemzeti Kormany. Rendszer döntes!!!
Varjuk meg, hogy mit szol ehhez PI, Rozsola es mi lesz a reakcioja Gerry-nek.

.........................................................................................
1368 #165 Karpatkanyar
- 2019-09-24 21:16
"Varjuk meg, hogy mit szol ehhez PI, Rozsola es mi lesz a reakcioja Gerry-nek."


Rozsola még egy szót se szólt, Imre - gondolom - most gondolja át a dolgokat, a magam részérõl már évekel ezelõtt is azom törtem az agyam, hogy "mi lesz veled emberke"- ha eléred a nyugdíjkorhatárt?
Ez meg is történt Krisztus Urunk 2018. esztendejének derekán, vagy nem akkor de számomra 18 hónappal ezelõtt, ami ugye végül is relatív, ha nincs idõ ami ketyeg ... de lehet benne valami, mert többnyire olyan érzéseim támadnak, mintha tegnap lett volna a céges búcsúztatóm, és még most sem hiszem el, hogy 22 évesnél sokkal több lennénk. Abba azért biztos vagyok, hogy annyi már elmúltam.
De mindegy- remélhetõleg ez a kis idõzavar nálam csak átmeneti állapot és lesz ez jobb is... vagy bal(?) Nem értem én ezt a politikát, lehet bal vagy jobb, lehet rosszabb esteleg más kétfarkú, soros vagy sorstalan, Ma-Szopós, esetleg Fid-Eszes ... és ez mindegyik erõsebb kutya ... azt meg jól tudjuk miket csinálnak a vadabb állatok. még jó, hogy fel vagyok készülve és nem engedem, hogy hátulról túlzottan megközelítsen. Persze valójában én/mi még a farkastól se félünk - nem bánt az - esetleg - csak megkóstól... trallalla...

Kárpátkanyar. Sajnálom, hogy nem találtuk meg a közös nevezõt. Azért tettem említést nyugdíjas éveimrõl, hogy érthetõvé tegyem a mostani válaszomat. Alapszituáció: Adott egy müködõ weboldal ami Posta Imre tulajdona és aminek a technikai hátterét én figyelem, ha esetleg becsap egy villám és kivágja a biztosítékot akkor tudom hol keressem a fõkapcsolót.
Az évek alatt összegyült - többnyire telített adatbázisok weboldalát is nekem kell figyelnem, de mivel azok ma már kizárólag olvasási módban üzemelnek így a biztonsági mentést nem szükséges naponta elvégezni, elég szúrópróba szerüen ellenöriznem, hogy elérhetõ-e.
Amit te kérsz annak már ára van, de ne úgy értsd, hogy nekem kellene fizetni. Amit fel tudtam ajánlani Imrének az annyi amennyit látni lehet. Egy ennél komolyabb strukturát már nem fogok elkészíteni. Pontosabban ezt se - csak mivel kettõ azonos is készen van, müködõképes és amiböl az egyik teljesen üres, nekem meg nem kell - azt át tudom adni kettõtöknek - komolyabb további munka és az azt követõ felelõsség nélkül. Se a szerverhelyért nem kérek pénzt, nincs lelépési díj, megkapjátok az Admin jogot, a weboldal php-fusion alapon müködik, könnyen megtanulható a kezelése.
Ha "komolyabb" kiépítésü Weboldalt (nem a php-fusion alappal hanem pl. a mostanában legelterjettem Wordpress vagy hasonló felületet) szeretnétek akkor másik szervert kell keresnetek. Nem akarom, hogy közöm legyen hozzá, mert - akkor is ha nagyon muszály akkor tudom kezelni, - nem szeretem és nem is akarom magam már leterhelni.

Segíteni tudok, de abban már nem lehet rám számítani, hogy újra belevessem magam egy "komolyabb" weboldal felépítésébe. Nem elõször, de a legutóbbi bukás után utoljára készítettem el kérésre másoknak weboldalt. Nem volt értelme. Talán Lica az egyetlen aki még aktív.
Egy oldalról - évek óta veszélyeztettem a saját szervereimet, de ez benne volt a pakliban, másrészt folyamatos felelõsséget jelent.
Egy hónapja Halász Jóskának is csak azzal a feltétellel indítottam és állítottam be az új szerverét, hogy minden jog az övé, de a felelõsség is. Elkészítettem neki egy ideiglenes startoldalt www.szentkorona.com - ami a szerveréhez tartozik. Saját maga fizeti és õ is kezeli. Csak az okból maradtam nála admin (amivel egyet is értett), ha valamit nem értene, vagy valami nem müködik akkor meg tudjam nézni, megértetni vele ha még nem találkozott olyan helyzettel, vagy megkeressem hol a hiba. Ezen kívül semmi közöm a Weboldalához. A "magyarnemzetiegység.com" oldalát már feltette, az eu-no... amikor utoljára ránéztem még nem müködött. Szól majd, ha a segítségemre lesz szükség.

Amennyiben Ti bõvíteni, fejleszteni akarjátok a Weboldalt, akkor néhány dolgot le kell tisztáznotok - de nem velem.

De elöször is egy kis bevezetõ, hogy én hogy viszonyulok a változáshoz. Tetszett az a mondatod, hogy: "PI marad a fömufti tovabbra is." - tudom, nem úgy gondoltad, hogy "a Web-kirakatba teszed mint egy babát", viszont amit elképzelsz - a hirtelen megjelent Adminokkal és azok teljeskörü jogaival, az már igencsak kényes talajnak tünik a számomra. Nem azért, mert féltem a pozíciómat...azt eleve nem vállalnám el a továbbiakban.

De az, hogy Imre elképzelésének megfelel-e egy olyan weboldal, ahol egy agilis, (számomra eröszakosnak tünõ) csoporttal kell dolgoznia és olyan szinten ami valójában egy profi szerkesztõség analógiájára épül, nem túl egyszerü és amennyiben az új Adminok "szabad kezet kapnak" - de a felelõsség neki marad, hiszen õ az aki a nevét adja hozzá, véleményem szerint "meggondolandó".

A tartalom kötelez - kérdésem az, kit kötelezne a felelõsség terhe, ha létrejön az amit javasolsz az 1 -... 4-es pontban és az a./b./c. - pontban - javaslatként - meghatároztál. Imre Magyarországon él, Te vagy Rozsola (ahogy én sem) külföldön. De én nem rendelkezem azonos jogokkal és nem is volt kritérium amikor mellé csapódtam. De valamilyen okból megkaptam a bizalmát ahogy én is csak azt tudtam felajánlani neki. Nekünk ennyi elég volt eddig. Persze gagyi dolog csak úgy komolytalanul vezetni valamit.

Valamit még muszály leirnom. Az 1-4-es pontban nem gondoltál a háttérmunkálatokra... oda azért kell egy Admin, aki dolgozik. De én nem szeretnék több urat és parancsolót szolgálni. Csak, hogy tisztában legyél vele - a magyar oldalakon kívül itt mint cégtulajdonos, - ha dolgoztam akkor az órarabérem 140 - 180 CHF-al számláztam. 1996-tól tavaly májusig bezárólag, amikor is elajándékoztam a cégem tulajdonjogát az unokaöcsémnek aki szintén itt él és még le kell dolgoznia 20 évet a nyugdíjig, és azóta õ vezeti a céget. Nincs már okom arra, hogy dolgoznom kelljen.
Imrét barátként tisztelem, nem munkaadóm, nem is akart az lenni de nem is vártam el töle. Te mintha másként gondolnád a közös jövõt.

Ami a szerkesztés "kézi vezérlését" illeti.. azt nem értem hogyan gondolod - igaz, hogy nem is fontos. Eddig Imre vezérelte kézzel, talán lábbal is, egy kis agymunkával és akik hozzászóltak azaz mindenki ... viszont ha jól értem mostantól felkészülhetnek az elõzetes cenzurára, és csak engedélyezés után kerülhet ki az oldalra egy elküldött beírás. Ismerõs... szinte az összes weboldal így müködik... Mi a kezdetektôl nem akartuk így üzemeltetni. Értem is miért akarod megváltoztatni, de szubjektív nem tetszik ez a jövõ-változat. Szóval minden ellenörzés, döntés, munkát és értékes, de improduktív munkát jelent. Ki fogja ezt elvégezni és mennyiért? Két pusziért, önkéntesen? Nem látom a stabil alapokat... Nekem meg nincs ötletem
Nos, szerintem Imrével üljetek le, és én tudomásul veszem a döntést. Nem fogok sértõdötten hátat fordítani, csak a szükséges változtatások után nem vállalom tovább veletek együtt a közös munkát mert nem hiszem, hogy a számomra továbbiakban értéket képviselne.

Azt hiszem megint kiírtam magam. Szerintem nem felejtettem el semmi fontosat.

üdv
s_Laptop
4 #182 Posta Imre
- 2019-09-26 06:27
Kárpát, amit felvázolsz, komoly háttérhatalmi fedezetet feltételez. Voltak törekvések egy ilyen tematizált és szűrt, cenzúrázott rendszerre, de nem tudott működni. MNA tudod hogy végezte..., s bár ha a nap 24 órájában itt lennék és f-ordítanék meg cenzorkodnék a család és az állam, aki én vagyok is felkopna, ettől még értem a szándékod. Megszervezzük az illegitim cionista hordalék eltakarító brigádot, amihez kell némi anyagi és némi emberi erőforrás. Az anyagi még csak-csak, összekunyerálok egy tank üzemanyag árát, de emberi kissé embertelenebb. Nethuszárokat sem toborozhatsz csak úgy, végrehajtókat meg sokkal pikánsabb dolog. Részemről pár hóhér is belekeveredhet a "csapatba", akik elkövetnének néhány igazságos, bár tán erősen emocionálisan megdöbbentő kivégzést...melyet persze a szolgálatok azon nyomban a nyakamba varrhatnak....

Te tudtad, hogy van köztünk olyan, aki "Molotovval" kínált meg nemrég egy végrehajtó irodát és persze lebukott? Most tudtam én is meg tőle magától. Az oldalnak lehetne olyan "arculata", amely keményen nyomja a katonai vonalat. Az MNA megmaradt oldala erős fidesz propagandát nyomat.
1368 #183 Karpatkanyar
- 2019-09-26 10:44
Gerry, PI,
Személyemtől függetlenül is az általam vázoltak állják a helyüket.
A NIF-et halottaiból támasztottam fel és vittem fel a 3. leglátogatottabb nemzeti portál pozicióba. Én voltam, aki cikkeket kitett, aki technikailag átszerkesztette az oldalt és felügyeltem a hsz-okat, meg válaszoltam is, ha kellett.
Tehát a NIF tapasztalatok alapján írtam le azt, amiben temérdek kifigástvtaláltatok. Mégis azért javasoltam 4 szerkesztőt, mert tudom, hogy szellemileg, politikailag nivós oldalt fenntartani nagy erőfeszítés. Egy embernek túl sok, mert kell szabadnap, vakáció, jönnek a betegségek, stb.
MNK nem állhat csak PI-ből.
Jelenleg a tartalma után ítélve nem látszik az oldal céltudatossága. Ha egy oldalnak nincsenek céljai, amiket tudatosan követ, akkor minek beleölni sz időt???
Egyébként van egy 10 évre előre kifizetett domén nevem, ahol volt egy jelentkező erdélyi fickó, aki a Gerry szerepét vállalta. Nos, erre a fickóra rászállt a SRI és az oldalamnak megváltoztatta a kódját, s utána elfektették az oldalt. Ez akkor történt, mikor 2012-ben folyt Bukarestben a Vétó Puccs a Ponta és Antonescu duó vezérlésével. Ezt 16 oldalon kielemeztem, bevezettem a Vétó Puccs fogalmát. 3 nap alatt 4000-en töltötték le a dolgozatot, s habár magyarul írtam, 2/3- bukaresti letöltő bolt.
És mint írtam a NIF-től szintén titkosszolgálati hálózat dobott ki, hogy ne tudhassunk rendszerváltó, döntő programokon dolgozni. Keressétek a neten Krasznai Zoltán doktor francia irodalomból, ahogy állítja magárol, fényképét, meg a leányfalusi Bella Árpád fényképét, hátha megtaláljátok, mert érdekes módon irtják ezeket, habár én több helyen kitettem őket. Titkosszolgálati figurák ezek.
Ilyen titkosszolgálati akciókból gondolom nektek is volt részetek. Amennyiben egy oldalnak van rendszerváltó célja, és ahhoz rendszeresen közöl cikkeket, tudatosan váltva a provokáló-felháborító, maffia kormányt leleplező cikkeket a választó polgárok figyelmét megragadó rendszerváltó és döntő programokkal, akkor arra felfigyelnek a szolgálatok és tesznek ellene. Ebben az esetben viszont, amennyiben az adminok külföldön vannak, s a szerver szintén, nem sokat tudnak tenni. PI-t csak részben terheli a felelősség mégpedig azokért a cikkekért, melyeket ő tesz ki.
A cenzúra vád, amire még válaszolnék.
Menjetek frl a NIF-re és nézzétek meg 2015 decemberétől 2016 augusztusáig az oldalon a cikkeket es a hsz-okat. Ott nem találtok sem anyázást, sem egymás leszekusozását. Ha ezt egy oldalon az admin megengedi, akkor tűri a bomlasztást, mert érzelmi energiákra fogják pocsékolni az olvasók az idejüket a cikkhez való értelmes hsz-ok helyett. Ezt meg lehet, mint szabályt hirdetni és megkövetelni a betartását. Ez nem cenzúra!
245 #184 hamu
- 2019-09-26 14:14
Nekem tetszetős az, ha Kárpátkanyar, vagy más arra érdemes kapna Moderátori szerepet. Egyrészt a honlap egyenesebb mederben csordogálna, másrészt, a PI kör egy közösség, akkor meg pont passzol, ha többen vállalnak szerepet. Egy javaslattal élnék: Kárpátkanyarnak kellene egy másik név, mondjuk Moderátor01, mert amikor vitatkozunk, egyértelműen látni kellene, hogy moderátorként utasít, vagy magánemberként. A szerint válthatja ki a bazmegelést az emberből. Ez nagyon fontos lenne.
2 #185 gerry
- 2019-09-26 14:38
Válasz erre: #183 Karpatkanyar / - 2019-09-26 11:44

Hello Kárpát ... a cenzúra jelentése:
...az információk felügyelete, elsősorban politikai és morális alapokon.
A szűkebb értelemben vett cenzúra az abszolutizmus, illetve a diktatórikus rendszerek jellemzője, ahol az információkat, az emberek véleményét és nézeteit is szabályozni akarják. Ezen lépéseket általában nemzetbiztonság, a közérdek vagy a „jó ízlés” ürügyén teszik meg.
Hivatalos cenzorálás, "előcenzúra" a nyilvános megjelenés előtti cenzúrabizottság feladata. (Itt az adminjoggal rendelkezõ személyek)
Akit a cenzúra és a szólásszabadság elmélete elõször foglalkoztatott, az Szókratész volt, aki inkább a halált választotta, mintsem hogy elfogadja a tanításai cenzúrázását. A szólásszabadság nem csak az egyik alappillére a demokratikus köztársaságnak, hanem alapelvárás egy közösségben.


Te viszont megtartanád néhány kiválasztottnak a JOGOT annak eldöntésére, hogy mi illik és mi nem.

Ha hiszed, ha nem -az oldal tíz éves müködése alatt, csak olyankor volt anyázás amikor betámadtak minket. Ezeket ki tudtuk védeni az évek alatt. Persze amilyen az adjonisten, olyan volt a fogadjisten is.
- és néha eldurvult... amikor viszont lecsengett , újra müködött az oldal. Vissza lehet olvasni! Nem kellett elõre ellenõrizni. Persze mindig akadtak közöttünk olyanok akik nehezen viselték az illetlenséget, de azt hiszem az oldal jelenlegi szintje nem azért csúszott a béka segge alá mert az érzékenyebb de müveltebb lelküek el lettek üldözve, hanem azért mert évek alatt szinte az egész magyar erkölcs, kultúra, emberi büszkeség és a magyar emberek egymás iránti tisztelete elrohadt.

A Te - bocs, nem sértésnek szánom! - "határozott fellépésed, a némi erkölcsileg stabilabb felsöbbrendüséggel megspékelt ugyanakkor leereszkedõnek ható folyamatos reagálásod valójában semmilyen alázatot, vagy nevezzük másként; - mint új tagként megjelenô társunk -, tiszteletet az itt lévõk felé nem mutat." Azt el tudom képzelni, hinni, hogy vezetõ erõvel, agilis és célratörõ karakterrel és még jószándékkal is rendelkezõ valós idejü igazságérzettel megáldott magyar vagy... de egy közösségnek elöbb el kell fogadnia az új belépõ személyiségét.
Szerinted ez sikerülhetett ennyi idõ alatt?

Azt is írod - már nem elõször, hogy nézzünk utánad mit tettél eddig, keresgéljünk nevek illetve dolgok után a weben - a veled kapcsolatos információk miatt... Ez fontos? Kinek?

Bocs - de eddig senki után nem keresgéltünk aki ide bejelentkezett. Jött, látott ismerkedett és megismertük ha úgy érezte van mit mondania a csapatnak. Cenzúra nélkül, ha úgy gondolta, hogy megoszt magárol némi információt azt többnyire elolvastuk, tudomásul vettük. Csak akkor kerestünk rá bizonyos személyekre, amikor valamilyen okból annak szükségét éreztük. Itt a szó viszont fegyver, ha kell bár ezzel te is tisztában vagy. A HATALOM gyakorlása viszont nem és ezt még nem érted - vagy nem akarod megérteni.

Végül - ha vádnak gondolod a cenzura felemlítését akkor én illetve Ime, hogy értelmezzük az utolsó mondatodat: "Ha ezt egy oldalon az admin [b]megengedi, akkor tűri a bomlasztást..." (tudom, nincs vége a mondatnak, de... ne ítélkezz elõre se Imrérõl sem pedig rólam ha megkérhetlek. Ha pedig tanácsnak szántad, akkor majd akkor, ha megkért rá valamelyikünk.
Fogadd el Imre a jófiú, én meg a rossz és érzelmek nélkül ez az oldal nem igazán müködik. A híreket és utasításokat egy másik weboldal sugározza a nagyérdemünek!

Azon gondolkozom, hogy miért nem a jobbik weboldalának a szerkesztõségébe jelentkeztél , ugyanis ott sokkal ügyesebben (kisbetükkel, olvasható a rengeteg illetlen hozzászólás, ami nem annyira feltünõ, bár elég erõs érzelmi változásokat látok amikor odakeveredek)... De szolídabb, polgári oldalakon is egyre több helyen megy a személyeskedés a hozzászólások között... a Youtube is versenyben van... A Facebook - ... az igen, ott rend van. Ilyen mentalítással, korrektséggel amilyen a tiéd, téged még ki se tiltanának... ja, de - mert politikailag illetlen lennél.

Erre a mondatra viszont összerezzentem:
"Egyébként van egy 10 évre előre kifizetett domén nevem, ahol volt egy jelentkező erdélyi fickó, aki a Gerry szerepét vállalta. Nos, erre a fickóra rászállt a SRI és az oldalamnak megváltoztatta a kódját, s utána elfektették az oldalt." ... elmondhatom, hogy évek alatt rám is többször rámszálltak, megfenyegettek, mi több még néhány éve le is tudták tiltani a "euroweb4you.eu" domain nevemet (valójában Imre weboldala miatt!) mondvacsinált okokkal. Évekig blokkolták és a deponiert név évekig 5 számjegyü értékért volt megvehetõ (persze nem forintban számolva).

Amúgy ahogy a régebbi idõkre emlékszem akkor még több volt a vers, líra, mint az anyázás. Persze MrMoto és a többiek azidõben a saját "postaszar" oldalukon írták rõlunk a történeteiket... amiben rendszeresen azt hirdették, hogy ez az oldal egy nagy szar (ezt persze következetesen, és folyamatosan illusztrálták és reklámozták rendesen...)
Volt néhány Admin is az multunkban, rajtam kívül... de talán nem felelt meg nekik a weboldal színvonala, felépítése, vagy az, hogy oda kellett volna figyelni néhány dologra... változtak az idõk változtak az emberek, meguntak minket vagy kényszerhelyzetbe kerültek ... eltüntek. Hát így maradtam árván és egyedül, szomorkodva sorsomon és a királyfira várva aki egyszer megjelenik fehér lovon és meg..... brrrrr! miket nem beszélek én itt, nehogy már egy fatökü jöjjön a környékemre, ... Te Kárpátkanyar, nincs véletlenül egy helyes húgod? - persze nagykorú(!) mert lilliomtipró azért nem vagyok, de akkor talán felébrednék végre haláltusámból (meglátogathat autóval is vagy vonaton :D)...
Most komolyan... mégis mit lehet itt tenni? Az oldal borzalmas. Velem együtt még sok mocskos szájú emberrel... (de nem érzem magam hibásnak, mert csõbe húztak, idejöttek kötözködni, okoskodni, megmagyarázni a Tutit, én meg csak ámultam és bámultam... ameddig el nem kezdõdött az oldal köpködése. De én szappannal/tesztoszteronos!/ szeretek arcot mosni, nem MrMoto utódokkal (aki még nem tudja ki volt ez a mocsok az járjon utána...
Valamit közben megtanultam - szépszóval nem lehet kard ellen kiállni, de a tiltás joga viszont hatalom-mániákussá teszi az emberek nagy részét. Bármily fura is, de én még mindig a kisebbik részhez tartozónak érzem magam.

Remélem - talán - rajtam kivül még néhányan ugyancsak.
2 #186 gerry
- 2019-09-26 15:14
Hamu - "Nekem tetszetős az, ha Kárpátkanyar, vagy más arra érdemes kapna Moderátori szerepet. Egyrészt a honlap egyenesebb mederben csordogálna, másrészt, a PI kör egy közösség, akkor meg pont passzol, ha többen vállalnak szerepet."
Teljesen igazat adok neked. De emlékezz vissza - alig pár hónappal ezelõtt esett szó arról, hogy emberek jelentkezését várjuk, olyanokét aki segítenének a weboldal müködtetésében. Szerinted hányan jelentkeztek közületek?
Két személy, de közülük csak fkriszta konkretizálta, hogy néhány hónapig van ideje, addig viszont segíthet a cikkek nyelvtani ellenõrzésében, vagy ahhoz kapcsolódó dolgokban.

A kihirdetés után olyan csend állt be az oldalon, hogy hallani lehetett a csilingelését!

Azt értem, hogy "jó lenne" de a beírásodra az jutott az eszembe, kit keressek magam helyet, aki ajánlani tudok nektek mint Admin0. A háttértechnikára ügyelek, ahhoz még bejelentkeznem se kell a Webfelületre, Aztán regisztrálok egy új Nicknéven, esetleg a saját nevemmel, hogy bizonyítsak azok kedvéért akik szeretik ha az ismeröseik, rokonaik, esetleg konfrontálódnak a saját életükben amikor váratlanul "megtalálják õket és azt mondják nekik; A fiad, apád, testvéred a postaimre oldalon ossza az észt, az egy rohadt árulí, már az egész országot bántsa, beleértve Orbánt (és lásd, még : "a többiekek) is. ... ahol semmiféle adminsoggal itt-ott leírom amit éppen olvastam valahol... legyen az nõk lapja, vagy a privátbankár, esetleg a TT oldala vagy a HUN TV. Akit esetleg felajánlok az meg csinálja úgy ahogy akarja... vagy ahogy ti - szeretnétek. Meg én is. Persze ne káromkodjon, mert az egészségtelen a közérzetre.
...gondold végig légyszíves amit éreztetni próbálok a szinte elviselhetetlen stílusommal...
245 #187 hamu
- 2019-09-26 17:31
Kedves Gerry01!
Nem mondom, hogy nincs igazságod, és ha Kárpát csak akkor jöhet be, ha te elmész, nos az nem fog működni. Átlátható.
1368 #188 Karpatkanyar
- 2019-09-26 19:44
Nem akarok bejönni. Csak arra reagáltam, hogy gerry engem és rozsolát "felfelé" akart kibuktatni az oldalról.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,602,914 egyedi látogató