Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Találkozó Fóton nem csak "RÉKA-soknak" - frissítve!

Gondolatokszeptember 21-én 11 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Most nem regisztrációhoz kötött fórum és helyzetértékelés, melyre minden érdeklődőt várunk szeretettel. Talán lesz valami bográcsolás, de aki akar, hozhat magával maceszt, vagy körömpörköltet, tesztre. Sólet nagyon fog menni, hisz shabat lesz (csak nem nálunk). Alkoholt ne hozzatok, viszont nem mérgezett eledel és táplálék, melyet szívesen ajánlotok, jól jöhet a nagy igyekezetben. Max. este nyolcig készüljetek (azért már hűvös lesz akkor), nem lesz ráadás, addig kell beleférni a keretekbe. A Szobon komoly részvételi szándékukról tanúbizonyságot tevők körének és a most beérkezőknek is egyben és külön-külön is az ismerkedésen túl a már deklarált alapelvek szerint kívánjuk a tevékenység és a még felmerülő kérdésekre adható és elfogadható válaszok összehangolását. Minden halad a maga útján és -bár néha úgy tűnik, hogy nehezen- végül a helyére kerül. Talán nem mondok újat ezzel, de nem tömeget, hanem minőséget várunk. Tudom, tele vagytok kérdésekkel. Nem baj. Füzet, toll és rajzlap legyen mindenkinél! Fegyvert most még ne hozzatok. Mondom, most még!Kedves "RÉ-KA"-táborosok és érdeklődők!

Ismét elküldjük levelünket, erről az email címről is, mivel a gmail immár nem szívesen működik együtt...
Sokatok levelét visszadobta, így ezen a felületen igyekszünk minden érdeklődőhöz eljutni. Kérjük, válaszaitokat ide küldjétek el, hogy egy felületen dolgozzunk. A gmail fiókot megszüntetjük.

Szeretnénk kérni tisztelettel, hogy 2019. szeptember 18. szerdáig
(legkésőbb csütörtökön) egy mondatban jelezzen vissza mindenki, aki
jönni fog 21.-én a Posta Imre által meghirdetett fóti fórumra.
Erre azért kérünk, hogy a hely illetve főzött adag szempontjából
tudjuk tervezni a létszámot, helyszín berendezését át tudjuk gondolni.
A közös bográcsozáshoz - krumpli paprikás kolbásszal vagy anélkül -
mindenki hozzon magának tányért és evőeszközt.
A közös ételből mindenki fogyaszthat - ha visszajeleztek hányan jöttök
és jól tudjuk kalkulálni az adagokat - önköltségi árára
becsületkasszát fogunk kitenni.
Nescoffe-t tudunk még biztosítani önkiszolgáló módon, szintén becsület
kasszával. Kérünk, ehhez is kávés poharat és kanálkát is hozzatok
magatoknak, hogy a környezetünk műanyag terhelését ne fokozzuk mi is.
Innivalóval mindenki egyénileg készüljön.
Szeszesital fogyasztása kerülendő!
Ha egyébbel szeretnétek készülni gyümölccsel, aprósüteménnyel,
szeretettel fogadja az egybegyűlt közösség.

Ha hívtál másokat is vagy vannak ismerőseid akiről tudsz hogy jönnek,
kérlek jelezd azt is a létszám miatt.

A válaszotokat, kérjük, erre az email pi.kor.admin@indamail.hu címre küldjétek!

Üdvözlettel a szervezők nevében:
Emőke, Éva, Gabi

Hozzászólások

3 #58 Enid
- 2019-09-17 20:25
Imre! Igen, ősz van. A vadhajtásokk ideje lejárt.
99 #59 MORMOTA1968
- 2019-09-17 20:27
Valaki az egyik YouTube videó alatt a kommentjében valami ilyesmit írt. "A HÁTTÉRHATALOM MI MAGUNK VAGYUNK!" Hatalmas igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A RENDSZERT MI TARTJUK FENT! Az a pár száz gané bankár dinasztia, vatikáni jezsuita főcsuhás élükön a papával, no meg a multinacionális vezérekkel "SENKIK!!!" MI VAGYUNK AZOK, AKIK MEGVESSZÜK AZ ÁRUIKAT, HASZNÁLJUK A SZOLGÁLTATÁSAIKAT, BETARTJUK AZ ÁLTALUK HOZOTT TÖRVÉNYEKET ÉS LEFEKSZÜNK NEKIK MINDENFÉLE MÓDON, AHOGY AZ EGY JÓ "KURVÁHOZ" ILLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miközben "ÁLLÍTÓLAG NEM VAGYUNK HÜLYE GYEREKEK" hisz a fehér fajtánk, de a színesebbje is, túl élt már néhány tíz vagy százezer, esetleg sok millió évet, tekintve, hogy nem ez az első emberi civilizáció! Sőt! Nem csak emberi!

Szóval, tudnánk, ha nagyon akarnánk ezek nélkül a szarháziak nélkül is boldogulni! Hisz azelőtt is magunkról gondoskodtunk és "VOLT ÉRTELME AZ ÉLETÜNKNEK!" MOST IS VAN? De nagyon őszintén!

Magyarországon a maradék magyarságnak egyetlen dolga, feladata van csak és a nagy világban is! Helyes útra terelni és vezetni a bolygó tévelygő népeit! Ez a föld, a "MAGYAR FÖLD" mezőgazdasági termelésre és állattartásra kitűnően alkalmas! Első osztályú terület! Tudnánk mi sok minden mást is csinálni, de amit nem muszáj idehaza létrehoznunk, azt egészséges, elsőosztályú gabona félékért, mindenféle más mezőgazdasági termékért, húsárukért, konzervekért, stb...eltudnánk cserélni mezőgazdasági gépekre, műszaki cikkekre, fém és faárukra, nyersanyagokra, bármire ami csak nyugaton, keleten, északon és délen kapható! ÉRTÉKET ÉRTÉKRE, ÁRUT ÁRURA! Mindenki jól járna! A PÉNZ SEMMI! TELJESEN ÉRTÉKTELEN, EGYSZERŰ KÖZVETÍTŐ ESZKÖZ! Szükséges rossz!

Ha valamerre el akarunk, el szeretnénk indulni, akkor egy ilyen irányon, nyomvonalon gondolkozzunk és induljunk el! Nálunk a faluban többeknek is van földjük, amin gabonát termesztenek! Ezt kell helyben felvásárolni a gazdáktól, haszonállatokat nevelni, hizlalni belőle és azok húsát feldolgozva értékesíteni leginkább kelet felé, de nyugatra is!

Rengeteg embernek adna munkát helyben és tisztes megélhetést! Nem kellene többé senkinek sem külföldön keresnie a boldogulását! A szellemi munkások pedig, akik mondjuk a következő generációkat nevelik, végre "HAZUGSÁGOK" helyet a "VALÓSÁGOT" taníthatnák, az "IGAZI MAGYAR ÉS VILÁGTÖRTÉNELEMRE" okíthatnák a fiatalságot! Az orvosok, nővérkék is "BOLDOGABBAK LENNÉNEK, HA FIZETÉSÜK KIPÓTLÁSÁT TERMÉSZETI JUTTATÁSOKBAN, VALÓDI ÉRTÉKET KÉPVISELŐ, EGÉSZSÉGES ÉLELMISZEREK FORMÁJÁBAN KAPNÁK MEG!"

A börtönök, kórházak, iskolák saját maguk teremthetnék meg az ellátásukhoz szükséges egészséges élelmiszer mennyiséget, ahogy ez volt régebben is!

Írjuk már le, fogalmazzuk már meg, mit akarunk, mit kell elérnünk! Merre tovább!

A KATONA, RENDŐR, TITKOSSZOLGA, POLITIKUS, BÁRMILYEN KÖZTISZTSÉGET VISELŐ KÖZALKALMAZOTT "TŐLÜNK FÜGGJÖN" NE EGY IDEGEN HATÁRAINKON KÍVÜLI, MINDEN FÖLÉ SZÉTTERPESZKEDŐ HATALOMTÓL!

MINKET SZOLGÁLJANAK, NE ŐKET ÉS AKKOR VÉGRE REND LESZ, BÉKE ÉS NYUGALOM!

AZOKAT PEDIG, AKIK TOVÁBBRA IS EZT A BETEG RENDSZERT, VILÁGHATALMAT AKARJÁK SZOLGÁLNI, KÍMÉLETLENÜL LIKVIDÁLNI KELL! s_ratata

Ugye mennyire bonyolult helyre tenni a dolgokat? s_hee s_hihi s_franc s_ohno
2 #60 gerry
- 2019-09-17 20:27
Imre, igen, elveszik! Egy ilyen mocsok nem mondhat olyant ami érdekelne. Gondolom másoknak is ez a véleményük, csak én le is írtam.
Jóska is - egy biztos kinyílt a bicska a zsebünkben. Az ilyeneket nem is vertük meg (Angyalföld azért úri környék volt,) nem piszkoltuk be a kezünket, csak kirugdostuk a kerületbõl... Takarodjon vissza a putrijába!
139 #61 jozsef toth
- 2019-09-17 20:29
Legyunk oszintek!
Ilyen hangnembe meg egy sarkon allo novelse beszelnek!
Mert meg annak is van aki az ilyen idiotat rendbe reszi!
Szertenem azert PAJZSRA emelni rozsolat ,de olyanra mint DOZSA GYURIT!
1513 #62 Irrefutable
- 2019-09-17 20:39
És a rakétás fiú is mindig ott van a surranó pályán. Ez hagyján...az sokkal jobban zavar, hogy ott lehet. Másnak ilyenkora a sok 3 betűs, már rég einstandolja a matchboxát. Ezek most mit csinálnak? Véletlen halászgatnak Vlagyimirovics halastavába. Mert csak úgy véletlen lehet hajózgatni....világjáró nemzet az egyszer biztos. Napi két db. repcsi is megy...bezony...és a reptér már csak játszásiból.is tele van butikokkal. Az meg a nagy vásárlóerő végett. Ugyanitt 300 eur ert kaphatsz mobiltelefont is. Igaz nem nagyon tudsz vele beszélni, de kaphatsz.
3 #63 Enid
- 2019-09-17 20:40
Nem szabad idáig eljutni. Mind a ketten Imre után szóltatok.
Megtámogattátok a házigazdát. Ez idáig mind a Rend része.
Imre kiutasíthat bárkit és rögtön az első sértő megnyilvánulás után. Talán ezt kellene egy kicsit szorgalmazni - szerény véleményem szerint.
3 #64 Enid
- 2019-09-17 21:00
Mormota! A saját farkába harapó kígyó jut eszembe: A háttérhatalom mi vagyunk.
Így igaz. Mi éltetjük, mi adunk energiát ennek a mocskos bandának, aki a gyengeségünket tükrözi, a hiányainkat, a butaságunkat és félelmeinket.
Lehet ezt szépíteni, meg tagadni, de orvosolni imigyen... Soha.
139 #65 jozsef toth
- 2019-09-17 21:19
Enid !
Igazad van ! Nem LENNE szabad ,hogy idaig ,es ilyen tagok legyenek!
De ha mar nincsennek kiszurve az ilyen egyedek,az NEM AZ EN HIBAM!
Azt viszot fent tartom ,hogy ilyen hangnembe senkivel senki itt ne beszeljen!

Foleg nem NOI minosegbe!
Ezt tanulta az edesannyatol?
Ferfi minosegbe is undoritto !

De az ilyenekkel csak ugy lehet es KELL amilyen az o szitjuk!
Vagy lejjebrol, hogy ertsek a tarsalgasi szintjukon folyik a diszkurzus.
Nem hatralok meg a mocsko elott!
Mit gondolsz?
Ha az ilyen embernek adnak hatalmat,ha erre kepes ,hogy igy itelkezzen egy enny idos novel.
Mit csinalna masokka?!
Minden eddigi diktator leverne a vigyazt elotte.
99 #66 MORMOTA1968
- 2019-09-17 21:26
Kedves Enid! Mikor ezeknek a kutyái, katonái lerohannak egy országot, mert a zsidó kinézte magának a műholdjairól feltérképezett természeti kincseit "HAARP-al" egyéb módszerekkel, nem kellene a katonáikat harc helyet inkább meggyőzni, hogy rossz gazdit szolgálnak? Biztos naiv vagyok, de azért meg lehetne próbálkozni az "IGAZSÁG" fegyverével is időnként! A VIVA NATURA TV-én volt egy műsor "Facsar Imrével" amelynek címe az volt "A magyarok szava élesebb mint a kard!" Vagy valami ilyesmi. A "KŐKEMÉNY IGAZSÁGGAL" egyszerűen nem lehet mit kezdeni! Nem létezik ellene semmiféle hatásos fegyver! A "HAZUGSÁG" mindig, előbb vagy utóbb, de kiderül, cáfolható, az "IGAZSÁG" nem!

Iszonyatos mennyiségű ember maradt a frontokon csak azért, mert nem "ISMERHETTÉK MEG AZ IGAZSÁGOT!" Hogy minden háború a "PISZOK GAZDAGOK ÜZLETE!"

Akiknek semmi sem elég, semennyi vagyon és hatalom és semennyi élet feláldozása sátán oltárán! MINDANNYIAN CSAK AZ Ő ÜZLETÜKET SZOLGÁLJUK!
ÉLETÜNKKEL ÉS HALÁLUNKKAL EGYARÁNT!

Mikor épp nincs csatazaj és hallható távolságban van az ellenség, saját nyelvén sugárzott, kihangosított, levegőben közlekedő, lebegő objektumról lehetne sugározni nekik az "IGAZSÁGOT" ami garantáltan telibe találna! Régen repülőkről szórtak ki propaganda anyagokat az ellenséges területek fölött, jelen korunkban viszont már mindenféle technika adott az "IGAZSÁG" sokkal hatékonyabb terjesztéséhez! A hang nagyon jól terjed! A levegőben, esetleges vízparton meg még inkább! Ma már léteznek egészen kicsi, de piszok erős hangszórók!

Vajon mit szólnának a gój katonák, a Talmud rájuk vonatkozó tanításaihoz? Ez csak egy egyszerű példa. A fekete katonák ahhoz, ahogy nemes egyszerűséggel leállatozzák őket azok leszármazottai, akik tízmillió szám, "valójában jóval százmillió felett" hurcolták el felmenőiket afrikai szülőföldjükről, örökre elszakítva őket gyökereiktől!? Bolond volna az, aki az "IGAZSÁG" felfogása után is híven szolgálná tovább a "MINDENKIT LERABSZOLGÁSÍTÓ" mindenkit "TERMÉKKÉNT, TŐZSDEI ÁRUKÉNT" kezelő multimilliárdos gazdáikat!
1753 #67 szarmata
- 2019-09-17 21:45
Rozsola évek óta borzolja itt a kedélyeket,de ekkora vihart még nem kavart! Továbbra is tartom magam álláspontomhoz,de az mindenképp tiszteletreméltó,hogy kiálltatok Arany mellett!
3 #68 Enid
- 2019-09-17 21:54
Mormota! Én tisztelem, becsülöm az igyekezetet, ami benned lakozik. Még igazat is adhatok Neked, mert én is így gondoltam valaha.
De nem így működik. Ez ma már egy naív hozzáállásnak bizonyul. Sajnálom.
Nézd, mondok egy példát : én meg Te odaülünk egy asztalhoz, amin ott van mondjuk egy könyv. Mind a ketten lerajzoljuk a könyvet. Ugyanazt a könyvet. Aztán összevetjük a rajzainkat és megállapítjuk, hogy nem egyformák.

Te lerajzoltad a Te könyvedet, én az enyémet. A tárgy ugyanaz elvileg, de mindketten máshogyan érzékeljük azt máshogyan vetítjük ki, tehát máshogyan örökítjük meg a lapra.
Ez számtalan kombináció eredménye. Mindkettőnknek "igaza" van és mégsem egyezünk.
Az igazság mindig garantáltan telibe talál - ahogy írod - csak az nem mindegy kinek az igazsága, azaz ki sugározza azt az igazságot és milyen alapokkal rendelkezik az azt befogadó egyén és hogyan fogadja az adott információt. Mert ne feledjük, hogy ami jön-megy az nem az "igazság", hanem információk, mint a fény...

Valamit tenni kell, az világos. Nézd, most mi megy mindenki MEGOSZT-ja a "tudását" másokkal. Talán itt a hiba, nem tudom. Talán először össze kellene fogni magunkat, mindenki belül és mindössze eszmecserét folytatni, ami mind a két fél számára gyümölcsöző lehet.

Mindenki az embert értékeli alul és persze a rosszak, a háttérhatalom, a zsidók, az ufókok... meg a mörgész mind szupertechnológikus f...ok, akik bennünket ki akarnak nyírni, de nagyon.
OK, rendben. De akkor mit szaroznak itt az "emberiséggel" - kérdezem én. Mit? Miért nem nyírják ki az egészet oszt csók?
Valami oka csak van!
139 #69 jozsef toth
- 2019-09-17 22:30
Enid !
Ugyan ezt par napja beszeltem valakivel.
Probalkozott a sajat meg gyozudesevel velem megertetni.
Ugy a teremtu,hogy miert kodolt le bennunket,es az idegenek akarnak segitteni,de meg mi nen ertjuk!

En is ezt valaszoltam.Ha talalkozok a teremtuvel,vagy az elienekkel ,meg kerdezem .
Hogyha ilyennek csinal,es le kodolt az az en hibam?
Vagy mind azok az idegenek akik allitolag jonnek mennek kulonbozo allamok vezetoihez es tudjak,hogy azek szarjak el az egesszet akkor nekik kell csinalni valamit.
Es itt van megint a kutya elasva,MIERT olyan fontos nekik a mi bojgonk?
Mert ,hogy ertunk eddig semmit nem csinaltak az bisztos!
393 #70 Arany
- 2019-09-18 07:11
Tisztelt Mindenki, régi és új tagok!

Köszönöm, hogy néhányan kiálltok mellettem!

Itt csak egyetlen valami van, amit én hiányolok.
Nem kell tudni, hogy a név mögött ki van, azt kell olvasni, amit leírt!!!
Abban a cikkben annyit kérdeztem halkan, hogy hol van az erkölcs és a morál határa, amit egy diktatúrában mindenkinek el kell fogadni. Az egyszerű válaszra annyit írtam, hogy nem egyértelmű a lopás, a hazugság és minden egyéb, van aki a kicsivel nem foglalkozik, és az is az! Lopás és hazugság! Nincsen csúsztatás, mert az sem az igazság!!!
Erre a néhány mondatra jött a mocsokáradat! Olyan minőségben amit akkor nem tudtam szó nélkül hagyni, erre jött az újabb ocsmány fékezhetetlennek látszó okádék!
Nem csak engem mocskolt, hanem itt MINDENKIT!
Csak engem szúrt ki, mint alanyt. Ő tudja miért, de az egész társaságot provokálta!!!
Itt kiirtandó, kiiktatandó mindenki, aki még lélegzik, mert már senki nem magyar!
Függetlenül attól, hogy kinek címezte, amit leírt, már akkor ki kellett volna hajítani. Nem történt meg, hát folytathatta. Imre a gazda, ő tudja, neki miért fontos, hogy rozsola megszólaljon. Ennél sokkal kevesebbért is kivágtak már másokat.

Sok éve már ezt a nick-et használom, eddig még soha senki nem kötött bele. Aki régen itt van, az tudja talán, hogy miért lettem Deédes-ből Arany. (Az új tárhely nem fogadta el az "é" betűt...)

Engem nem kell azért tisztelni, mert nem vagyok fiatal, és nő vagyok. ÍGY SENKIVEL SEM LEHET BESZÉLNI!!! Lehet, csak minek...

Azért elgondolkodtam, hogy mi is az arany...?
Puha nemesfém, ötvözve lehet a szilárdságán javítani, és nem oxidálódik!
És ma is ilyennek tartom magam...

No most már jöhet rozsola újabb mocsokáradata...
Nem azért nem szólalok meg, mert meg vagyok sértve, hanem azért, mert ilyen légkörben nem érdemes...

A hülyeségtől én nem változom.
Maradok Arany!
99 #71 MORMOTA1968
- 2019-09-18 08:47
Kedves Talpi! Az őzikével is megbeszélted már a dolgot? Hogy mennyiért adja a bőrit, akarom mondani a húsiját? Tán ott leszek én is, majd még kiderül, ha nem borul be addigra! Ja, már beborult, de jelenleg most épp kisütött a napocska! Alig 9 és fél mm-ernyi eső eset csak az éjjel felénk. s_Laptop
99 #72 MORMOTA1968
- 2019-09-18 09:09
Kedves Arany! Épp ez az! Hogy senki nem tudja, tudhatja a szolgálatokon kívül, hogy kik is állnak, állhatnak egy nick név mögött? Párszor már én is kaptam a pofámra innen-onnan időnként, talán meg is érdemelve, de kibírtam, néhány nap agy pihentető szünnapot beiktatva! Viszont rengeteg értékes tagot veszítettünk már el a "TÚLSÁGOSAN IS OKOS" egyének miatt! Akik újra és újra feltalálják a "spanyolviaszt" mint például én is! s_franc Én hülye! Legyen már egy kis "önkritikánk" magunk felé, irányába is! Senki sem lehet tökéletes, épp ez a szép és jó a dologban! A tökéletlenség, a tökéletesség látszata ellenére is. Mint pl azok az amúgy tényleg bombázó jányok a YouTube-on, akik "jó sok pízt" keresnek csak azzal, hogy csinosnak és jó alakúnak születve illegetik magukat saját kamerájuk előtt különféle márkásnak mondott rucikat reklámozva saját testükön. De vajon lélekben, szellemi szinten is tökéletesek? Szerintem kevés olyan ember él a Földön, aki lelki, szellemi szinten is közel áll a tökéletességhez! Nem létezik száz vagy ezer százalékos tökéletesség, ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy jelenleg is milyen világban vagyunk kénytelenek élni! Nem kellene egyáltalán egymást sértegetnünk, mert ki tudja még mit hoz a sors és kerülhetünk még közvetlen személyes kapcsolatba a másikkal, ami akkor eléggé kellemetlen lesz mindkét fél számára! Már ha tudni fogjuk, hogy ő valóban az a bizonyos ő, személy! Egyikünk sem lehet tökéletes és hibátlan! Nekem is számtalan hibám, akár bűnöm is van, nem félek kimondani "NEM VAGYOK TÖKÉLETES!" s_hihi

De megbántani egy idős hölgyet a legaljasabb dolog, amit csak el lehet képzelni! Vagy bárkit! Vannak akik túl sokat képzelnek itt magukról és nem képesek belátni hibáikat, bűneiket! És főleg, nem képesek a legfontosabbra! Bocsánatot kérni! Önbizalom túltengők! Vagy épp a fordítottja, csak jól titkolják és ezzel palástolják el!

Legalább mi ne öljük egymást! Épp elég baj az is, hogy milliónyi darabjaira hullott szét ez a "TÁRSAD-AZ-ALOMBAN és nem csak nálunk "MAGYAR FÖLDÖN!" Köszönhetően nem nekik, hanem "MAGUNKNAK" mert hagytuk, hagyjuk, hogy megtehessék velünk! Vajon hogyan csinálják ezt a méhek, hangyák, hogy rend van a kasban, bolyban! Törvényekkel? Vagy csak egyszerűen a genetikájukba, DNS-ükbe írt program, természeti törvények által?

MI EMBEREK, NAGYON ELFORDULTUNK AZ EREDETI PROGRAMTÓL, A TERMÉSZET EGYSZERŰ ÉS IGAZSÁGOS TÖRVÉNYEITŐL, A TERVEZŐK AKARATÁTÓL! Mert én nem nevezném őket "ISTENNEK" vagy isteneknek, a "TERVEZŐK" jelző nekem sokkal szimpatikusabb és találóbb!

Ahogy a DNS-ekbe kódolt program szerint az anyagból és szellemi, lelki energiából felépül egy élő, lélegző test és entitás! Talán soha nem tudjuk meg az "IGAZSÁGOT" hogy kik "ŐK" akik mindezt megtervezik és levezénylik! De egyet tudok! Érzek! Hogy "NINCS VÉGZET CSAK HA BEVÉGZED!" De még utána sem! Az élet körforgása soha nem áll meg, legfeljebb egy-egy létszinten akadozik, aztán újra indul a rendszer!

Nem tudom és nem is akarom elképzelni a "TÖKÉLETES SEMMIT!" Valami mindig lesz! Mi is leszünk, megyünk, jövünk, maradunk, megyünk, jövünk, maradunk! Higgyünk már őseinknek, akik "ISMERTÉK AZ IGAZSÁGOT" és épp ezért nem félték a halált, ahogyan egy igaz szamuráj se félte! Persze sokszor sz@r a "MEGVÁLTÓ" távozásig eljutni, szenvedésekkel, lelki gyötrődésekkel teli, főleg ha még úgy érzi az ember, hogy nem sikerült befejeznie, amiért leszületett, lenne még mit tennie! De mindezt már csak a következő életében teljesítheti be! Írhatnám még a hülyeségeimet, bár szerintem valakik súgják, ide a füleimbe, vagy egyenest a központi számítógépbe átküldve, de most egyenlőre befejezem! NE BÁNTSUK EGYMÁST KIS ÉS NAGY GYEREKEK, FIUK ÉS LEÁNYOK! s_franc
8 #73 miskolcilaci
- 2019-09-18 16:07
Ahogy látom, ez az oldal a végidejét éli! Vergődés. Cirkusz. Keveredik a nyelv, a származással!  Már csak idő kérdése, és arra a bizonyos I-re kell nagyon az a pont.  
Nem igaz, hogy rozsola nem ismeri Arany-t! Már úgy évek óta. Egy kulturált, tapasztalattal, és bölcsességgel rendelkező nővel így kommunikálni, csak egy magyargyűlölő szekus képes, akit valamilyen okból megtűrnek ezen az oldalon!
139 #74 jozsef toth
- 2019-09-18 17:33
miskolcilaci !
Azert ez is mutat egy szinvonalat,hogy ilyenkor hany jo Magyar van . Itt is meglehet szamolni ,hogy hanyan vettek a faratsagot ,hogy eggyut rugjuk ki az ilyen szar embert!
A lenyeg ,hogy helyesirasi hibat nem csinalt.Ugye keepfargo?
Es karpatkanyon bellul lakik ezert ,karpatkanyart se zavarja az ilyen magyargyűlölő szekus !

akit valamilyen okból megtűrnek ezen az oldalon!
4 #26 Posta Imre
- 2019-09-13 17:33
Jó kis csapat ez! Csapásmérő fegyvernek vetlek be benneteket!
Laci legy turelmes.
1368 #75 Karpatkanyar
- 2019-09-19 11:56
Már a NIF szerkesztői koromból hozom a tapasztalatot, hogy néha csak a hsz trágár részét kell törölni, ha engedi a program. Rozsola aranyozós bevezetőjén túl minden állja a helyét. A geopolitikai elemzése arra mutat, hogy követi az eseményeket és bizonyos alaptudás birtokában próbálja ezeknek a hátterét felfedezni. A trágárságot kivéve dok ilyen hsg elkelne itt.
Már megemlítettem, hogy itt szokássá vált a cikkhez nem hsz-ni. Ez szomorú, mert a süketek párbeszédének tűnik az oldal.
1368 #76 Karpatkanyar
- 2019-09-19 14:02
A REKA-n remelhetöleg nem lesznek ujra amatör "nyelveszek" es emberiseg energia gondjait megoldo "atomfizikusok". A thorium rekatorok müködeseröl itt lehet egy kurtafarku malacfarknyit olvasni:
A REKA temnaja nem ez, hanem a nemzetveszejtö kormanyok, partok eltavolitasa a hatalombol. Egy partok nelküli tarsadalmi rend kidolgozasa es ezen uj ideologia bevezetesenek lehetösegei lenne szerintem a strategiai celja a talalkozonak. A partok tarsadalmat megoszto tevekenysegenek korszaka lejart meg az osztrak közismert gondolkodo Andreas Popp szerint is.
https://www.facebook.com/kriptadomb/posts/10215453945362681

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
3,452,388 egyedi látogató