Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Oroszország láthatja el a világot GMO-mentes élelmiszerrel

KülföldAnnak, aki meg tudja fizetni, a többi meg eszi tovább a xart. Biznisz. Gondolom, a vegyipermet is vegytiszta takarmányt eredményez. A magyar buzinak magyar buzát! Oroszország láthatja el a világot GMO-mentes élelmiszerrel

Oroszország lehet az ökológiailag tiszta és jó minõségû bio élelmiszereinek legnagyobb szállítója a világon - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön.

Az elnök elmondta, hogy figyelembe véve az ország termõföldjeit és vízkészletét, nem csak magukat képesek ellátni jó minõségû és ökológiailag tiszta élelmiszerekkel, hanem az egész világot. Az orosz államfõ szeretné elérni, hogy Oroszország teljesen önellátó legyen az élelmiszerpiacon 2020-ra.

Putyin elmondta, hogy tíz évvel ezelõtt az élelmiszerek csaknem felét külföldrõl importálták, és az importtól függtek. Most azonban Oroszország már exportõrnek számít. Tavaly az orosz mezõgazdasági termékek exportja elérte a 20 milliárd dollárt - mondta az elnök.

Oroszország szeptemberben döntött úgy, hogy betiltja a genetikailag módosított (GMO) élelmiszereket. Az orosz elnök önellátása ösztönzõ terveit elõsegíti a nyugati országok (köztük az EU összes tagállama) ellen bevezetett élelmiszer embargó is, amely válasz volt az érintett országok oroszellenes szankcióira. Azt követõen, hogy Törökország lelõtte az orosz Szu-24-es vadászbombázót Szíriában, az orosz hatóságok megtiltották a török zöldségek, gyümölcsök és baromfi behozatalát.

Link

Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2015-12-05 08:53
Oszt nitrat mergezes miatt,meg elpusztul fel oroszorszag! Baszhatja, ha nincs termofoldje, hiszen ezert is hivjak agyaglabu oriasnak.
s_franc
Es akkor meg Trofim Gyenyiszovics Liszenko munkassagat nem is emlitettem!
159 #2 vanyusha
- 2015-12-05 12:38
A klima változás nyertese Oroszország lehett, felmelegegõ földek, több felszebaduló gáz,Német kutatók 187X tõl feltárták sztyeppét -tajgát növényzet állatvilág geológia,nagy számú német mitokondrium(ok) beteleptése történ töbtizerfõs kolóniák vannak!Fedett behuzható tetõvel Stadionyi szarvasmarha legelõ,ez szabadon tartás nincs szükség szteroidra a colibaktérium ellen.Putyin Proramot indított betelepûlõnek csak képzett szaktudással gyakorlatti tapasztalattal rendelkezõk, Árjásítás Terület pénz biztosít+ Parasztok ,Farmerek cowboy keleten a tajgában szabadalmak megvásárolva Orosz legyártáshoz Pl:Bajkál proci,CNG gáz motorok a tömegközlekedésben,Idution bojler,Carbon Heating Film+ policristal elektro cella.
Nyugat europa lakoságának lecserélése: a Halal kaja fogyásztóira,éghajlati választó vonal a Duna Mo belül!
Németek örültek,21015 aug. otthon tavaik 26 cell.fok az álmuk Süden már S(z)ás(z)országban.Északi európai idõjárási zóna,helyett cserélt a szubmediteránnal.Sziriai területek lakói fáznak,sivatagi részeken áradások havazás,lehet költözni a fehér rasznak,letakaritva.

Alois Mayer :Duna déliterületérõl a megmaradókat átkültöztetik Bajor Osztrák királság, krajina területére,
megteremnek a déli gyümölcsök.

Mindenkinek el kel gondolkozni:
Ell lehet innen menni,öregecske feleség cserélhetõ,tenyész táblázatok reklámja eltérõ kultura,villanyoltás szabad a csók.

Ha genetikai adotságai miatt nem bírja a változást, ha a jövõ még benne éll (szülõképes körú nõk- korban hozzáillõ férfiak) tuaregek re (túlöregek) már nem éll ,menthetetlenek.
139 #3 jozsef toth
- 2015-12-05 12:59
Na ez a Putyin nagyon okos embor!
2015 -be felfedezte a spanyol viaszt.GMO mentes elelmiszert szeretne .
Tehat ez azt bizonyitja,hogy eddig tudtak okis,hogy ez mergezo !!! De most igazi HOS-lesz belole.
Az eggyik legnagyobb BUN ma ,ha valaki onellato akar lenni!! Valamikor Magyarorszag on ellato volt.Es a meretehez kepest orjasi mennyisegbe szallitott elelmiszert az OROSZOKHOZ !!!
Abba az idobe holvolt az Orosz mezogazdasag?
Es mit csinaltak az elmult 25 evbe a SSZARHAZI vezetok a Magyar onelleto mezogazgasaggal????
Mert ennyire hulyek maguktol nemlehetnek!!!
Valakiknek azert kellet sugni a hatterbol!!!
Hogy ez igy NEM KOSER!!!
Es most mindenki lathatja es erezheti ennek a csodalatos tervnek a hatasat!
De termeszetessen ezet senki se vonhato felelosegre,hogy lemergeztek az elelmiszerrel az emberiseget! Es a nagy szakertok akiket jol megfizettek ezert ,a pofajukat befogtak.
[color=#ff6633]Putyin most--se azt mondja,hogy felelosegre KELL vonni mind azokat akik ezt kiterveltek!!

Csak magat akarja fenyezni,megveddi a vilagot a mergezo elelmiszertol!

Talan rajottek,hogy a sok csodafegyver az JO ,hogy egymassal rivalizaljanak!
De az igazi fegyver az ELEEM!!Arra minden nap MIDEN embernek szogsege van.
128 #4 bogyo
- 2015-12-05 13:27
Orosz mezõgazdaság tulajdonságai

http://slideplaye...e/2919503/
139 #5 jozsef toth
- 2015-12-05 13:56
bogyo talan Putyin olvasta ezt a Posta Imre oldalt?
Es innen vette a batorsagot,hogy mozgassa a bilit.Talan ki froccsen belole valami?Erdekes az adat osszetetele amit feltettel.De ettol fugetlenul parancs szora NEMLEHET emberekbol foldmuvet szervezni!!
Gojo fogot katonat azt igen!!
48 #6 ro-zsola
- 2015-12-05 17:06
Mi van ?
Mi bajotok Putyinnal ? Azt teszi ami az országának érdeke. ( Mi is hasonlóan fogunk eljárni ).
Hagyjuk " mariskát " meg az ajvékolást ! Inkább örüljetek hogy van olyan ország amely szembeszáll a GMO-val.
Imre kérlek értékeld amiért " visszafogtam " magam.
58 #7 ssman
- 2015-12-05 17:26
Bakker, az agyagban nem terem meg a zoldseg!
Termofoldje szinte alig! Ha nem ertheto, keresd meg az elso foldmuvest es erdeklod, taptalaj nelkuli foldon hogy lehet termelni! Ezzel az erovel sivatagban is lehet retket termelni!
139 #8 jozsef toth
- 2015-12-05 19:54
ro-zsola !
Es eddig senkinek----se volt erdeke veddeni az orosz embereket???
Van valami amit jo lenne ,ha mindenki ertene.
Azert mert Orban kerittest huzott ugyan olyan diszno az en szemembe mint eotte!
Merkel banya ,ha bocsanatot ker ,hogy az europai emberek eletet megkeseritette ,attol meg nem lesz szebb es tisztessegessebb!
Ha a Papua csokolja az arabok segget en akkoris utalni fogom!
Minden vezetonek KOTELESSEGE lenne a sajat orszagat es nepet veddeni!!
Mert ezert kapja a fizeteset es erre tett ESKUK!
128 #9 bogyo
- 2015-12-05 20:24
Putyin tipikus példája a kiben higgyek ha már benne sem, mert már senki másban nem lehet. Nagyon jó lenne nem csalódni benne legalább, de számomra még mindig nem meggyõzõ. Árgus szemekkel figyelem. Tudjátok: bízz és ellenõrizd! s_nezem
4 #10 Posta Imre
- 2015-12-05 20:30
Na, megjöttem! Nõvéremmel két év után találkoztunk. Eljöttek ebédre, aztán meg Máténak volt szalagavatója.

Mi a téma?

Józsi, örülök, hogy megvagy, tényleg és szívbõl és persze igazad is van.

Enteõk, te már sejted, hogy valójában igen összetett a kérdés és ez a GMO sokkal kiterjedtebb kérdés, minthogy valaki (még ha éppen Mister president Putyinnak is hívják) azt mondja eccercsak, hogy nyema! Egy lófaxt. Elég sok anyagot néztem végig, vagy félig és nem csak ebben a témában. Elõször is, már túl késõ. Nincs ezen mit szégyellni elftársak. Valójában vége a dalnak és nincs olyan történelmi pont, amihez vissza lehet térni. Élelmiszerügyben a "tisztaság" ma már rizsa a népnek, de ez nem Putyin hibája. 4-5 éve körül mondogatja és az egész szankciózás errõl szól, hogy az orosz ipar, mezgazdaság kaphasson erõre. Az orosz paraszt, muzsik azóta nyomja a kolhozban és a fajtiszta orosz cégek fajtatiszta magot vetnek a jól összefosott földbe. Igen, ott is! A GMO-zás ELKERÜLHETETLEN, akárhogy is hívják és már túl vagyunk rajta.

Az, hogy a forgatókönyvben most jött el az ideje annak, hogy harsányan az egészségrõl papoljon bárki is, háááát! Ne haragudj, de én a személyes tapasztalatomra alapozva mondom, hogy az emberiségnek nevezett ostoba massza ha volna egészséges élelmiszar, meg sem érdemli. Kár belé!De nincs, is fölösleges is ezt ragozni és teljesen mindegy, hogy Putyin mond ekkora politikai lózungot gazdasági-politikai érdekbõl, vagy bárki más. Õ nem Oroszországot képviseli már egy ideje teljesen nyiltan, hanem egy birodalmi szemléletet. Az elképzelés se nem rossz, se nem megkerülhetõ és lehet, hogy ebben a helyzetben az egyetlen "normális" és morális kiút a klozetból, de ennyi idõ után ne várja már el senki, hogy bármit is komolyan kellene venni, ami nem lehet az. Üzlet, semmi egyéb. Isten tökei el lettek kapva és most kénytelen a xart arannyá változtatni. Tán még sikerül is, de azért azok, akik már látták, hogy az xar volt, még ha meg is eszik késõbb, mint aranyat érõ, ne vágjanak már hozzá ostoba vigyori képet. Vlagyimír nem pályakezdõ. Nagyjából én sem vagyok már az. Csak egy példát ha hozok, mert friss. Pár éve rossz volt a napraforgó termés és még az oroszoktól is érkezett vagonban. Hát, a szemtanú szerint még marhalábszár-csont is volt abban, amit szotyi szállítmányként hoztak. nem baj, elment Floriolnak az es! Maradjunk annyiban, hogy kicsiben nem megoldható a "probléma", de az orosz muzsik sem muzsikál, max a zsidaj kibucos, ahogy nálunk es. Cibakházán már nem kapsz biotojást, tejet, semmit. De alapvetõen ha nem lenne mérgezett már "minden", az "emberek" agya, lelke meg van mételyezve és ide nem egészséges "élelmiszar", hanem egészséges ember kellene, csakhogy a "hozott anyagért" kár a fáradtság. Még istennek is!
139 #11 jozsef toth
- 2015-12-05 23:34
Imre a gyendebbek kedveert,talan igy erthetobb!
Minden nagy es orjas beruhazasi munakat ugy kezdenek,hogy az epitkezes vezetoi es bank vezetok sokszor az allam vezetoi aranyozott lapattal mareknyi foldet arrebb dobnak.
ES RESZUKROL ITT BEFEJEZODOTT A FIZIKALLIS MUNKA!!

Na ennyit a nagy munkavegzesrol!!
Vannak LEPCSOK,KOROK, vagy PIRAMIS csucsok ahova MI NEMTARTOZUNK!!

Melyik orszag vezetolye volt eddig aki HIVATALOSSAN bejelentette a vegyi permetezest? PUTYIN ? Klima szandekos valtoztatasat?Gyogyszer mergezest ? Kotelezo vedddddo oltast ami oli az embereket?
De lehetne ezt itt sorolni meg ,van boven a TELAPO zsakjaba rejtett ajandek!

Mind azok akik BIRODALMI vagyert es hatalomert harcolnak azoknak csak az a fontos ,hogy nagyot NE rrugjon az ellenfelbe mert az is vissza rug!

Ezt ugy hivjak politikai nyelven(INTELIGENSEK),
HUZDMEG <ERESZDMEG!!
En mint paraszt gyerek ugyhivom NESZE SEMMI FOGDMEG JOL!!!
48 #12 ro-zsola
- 2015-12-06 02:01
Errõl van szó Imre. Egybõl semmit sem lehet megoldani. Viszont szükség van vezetõkre akik lépésrõl lépésre " beadagolják " az ellenszert.
Még mindig képtelenek vagytok felfogni mi is történik. " Orsós azért húzatta fel a kerítést mert a magyar emberek érdekeit tekinti a legfontosabbnak ". És pont ! Nincs ugri-bugri meg pofázás. Orsós a magyarok akaratának engedelmeskedik mint egy normális vezetõ. Ennyi
Gondoljatok csak bele , vajon ki fogja követni viktort ? Talán egy idegen érdekeket szolgáló Fletóutánzat ? Elvégre demokrácia van !
A lengyel nép migránsellenes. Természetes dolog ha " a demokratikusan megválasztott kormány is az ". Elvégre ezért " szavaztak " az adott jelöltekre.
Orsósnak kötelezõ migránsellenesnek lennie mivel a magyarok többsége is az.
A lengyelek EU ellenesek. A lengyel kormány eltüntette az EU-s zászlókat.
A csehek és a szlovákok a török-orosz kóhnfliktust illetõen az oroszok pártján állnak. Logikus ha a két ország kormánya is oroszpárti.
Minden demokratikusan megválasztott kormánynak a saját választópolgárainak érdekét kell képviselje. Putyinnak csak az orosz nép érdekei számítanak
Aki ennek a tézisnek ellentmond , az kimeríti " az ellenpropaganda és agitáció " fogalmát amelyet bizonyos külföldi titkosszolgálatok pénzének felhasználásával követ el . Ez pedig büntetendõ ( 58. cikkely ).
Ellenpropagandának minõsül minden tett , kimondott hang , leírt betû és kinemmondott gondolat amely ellentétes az " Egyedülüdvözítõ Tan "-nal.
Ugyancsak az 58.cikkelyben szerepel : " az illegális határsértés büntetése : agyonlövés ! "
Inkább legyetek " jókeresztények " és ne pofázzatok ökörségeket. " Isten és csakis Isten tudja mit miért tesz ". Vágjatok disznót , zabáljatok , vedeljetek , ünnepeljetek és ne agyaljatok annyit ! Szamárbõgés nem hallatszik az égig !
A GMO korszak meg fog változni mert " Putyin azt mondta ". Ha pedig Putyin " mond valamit " akkor azt el kell fogadni. Ajvékolni , kekeckedni Izráelben szokás nem Magyarföldön.
Ha még nem tudtok róla , majd " én jól megmondom nektek " : " a magyarok GMO ellenesek ! ".
4 #13 Posta Imre
- 2015-12-06 08:02
Józsi, két napja Enid felvázolta nekem a buborékelméletet. Az a helyzet, hogy eszerint minden személy egy buborék (erõtér, zárt világ, vagy félig nyitott)...stb. 6 éve ott a pócomon a könyv, amelyben ezt remekül kifélti a szerezõ és rendkívüli módon nem lehet vele egyet nem érteni. A pénz is buborék és buborékok közlekednek buborékok között és az erõsebb buborék bevonzza a gyöngébbeket, majd buboréktalanítja. Majd eccer, ha értelmem lesz, kifejtem ezt is, ha lesz kinek, no meg miért. Amit te is tudsz meg már én is és remélem itt mind, aki téblábol, hogy "isten" a fõdi társadalmakat nem az igazság elve alapján, nem is demokratikusan, de még csak nem is "hierarchikusan" építette le, hanem maffia-rendekbe sorakoztatta és ugyan most vakarja a senekét, hogy tud ebbõl erényt kovácsóni, de hát a fakt az fakt! Bár ne tudnám!

Rozsola, asszem tisztáztuk, hogy "ki ha én nem"! Ezen semmi nem változtat, még tán az sem, ha kiderül, hogy még sincs "igazam". Putyin nem tehet mást! Nem szabadon cselekszik, mert ha azt tenné, belexarna az egészbe és menne horgászni Lavrovval. Nincs választása. A stáb dolgozik alá és próbálják "isten akaratát" emberi nyelvre lefordítani. Elõbb-utóbb sikerrel, ez nem kérdéses. De ha õszinte akarok lenni és oroszul jobban hangzik: Putyin tut nyi pricsom!Én személy szerint nem csak megértem, de sajnálom is, fõleg, mikor bohóckodnia kellett és kell is folyamatosan, szinte lenyelnie a nyelvét. Nekem nem kell!

Itt remekül leírják "Putyin forgatókönyvét", politikai ÁBC-jét, illetve Mengyelejev alapján Putyin-alkímiai táblázatát. Ha kedvem lesz, tán lefordítom, bár a kedvemmel manapság hadilábon állok.

http://topwar.ru/...utina.html

cdn.topwar.ru/uploads/posts/2015-12/1449283903_original.jpg

Az elv "kínai" Szun-cés és alapja, hogy az "emberek nélkül nem lehet az embereket megmenteni". Csakhogy ma Embert nagyítóval kell keresni. Tegnap a fiam szalagavatóján voltunk vagy 500-an legalább. Himnusz és felkérés, hogy énekeljük közösen! Nos, a lágy szellõ hangosabban zeng. Magyar tánc nuku...és bakker ez az ország 30. legjobb gimije igazi magyar jó ember alapítóval....

Nos, több varia van! Vagy ezzel a rohadt zsidó bandával viszi végig a reformokat a "szkytákért" "isten" és abba beledöglünk, vagy átadja a kormányrudat és kiirtjuk az összes zombit. Mivel az elsõ verzió a diplomatikusabb és "putyinistább", így a valóban jó magyarok 5-10 év múlva már sehol sem lesznek, mint ahogy most sincsenek már, ahogy látod. Egy bizonyos ideig meg lehet érteni a taktikázást is, de pl az én türelmem elfogyott rég isten irányába is. Ez ugyan nem számít, csakhogy köztem és azon réteg közt, amit meg kék menteni, mint emberi hulladékot, igen nagy a hézag. Ezért is mondtam, hogy kell 2 generáció, mert ha a mostaniak még nem xarnak csak holokosztos kristálykölkeket, félig cigány, félig zsidó identitással, tán majd a következõben egy-kettõ magyar is lehet az eresztésben. Putyin ne tudná? Megtettek mindent azért õk is, hogy eltakarítsák a valódi népakaratot, mert "politikailag" és idõzítésileg nem passzolt a képbe, csakhogy Embert nem lehet ám csak úgy képezni! Az vagy születik, vagy nem. Nos, ha most én lennék abban az állapotban, hogy fentrõl eldönthessem, hogy ide jöhetek "közénk", hát nagyon xar alternatívának kék lenni a többinek, hogy ezt a hazugsághalmazt válasszam.
128 #14 bogyo
- 2015-12-06 11:31
Itt is remekül leírják "Putyin forgatókönyvét", politikai ÁBC-jét

http://redefining...rld-order/
48 #15 ro-zsola
- 2015-12-06 12:51
Nem neked szóltak a szavaim de ezt te is tudod. Nagy valószínûséggel mi nem éljük meg a változást. Nekünk csak a " felvezetés" marad.
De ez nem jelenti azt, hogy tétlenek kell maradjunk. Fontos az amit ma teszünk, kell a hivatkozási alap. Kb 2 generáció múlva amikor valóban vàltozni fog a világ majd mondhatják : " már akkor........".
Emelett el kell kezdenünk az agymosást mert csak ezen a módon lehet változást elérni
4 #16 Posta Imre
- 2015-12-06 13:21
Rozsola, én sem hozzád, de ez egy ilyen "mûfaj". Egymást használjuk projektornak, hogy "istennek üzenjünk". Ha úgy lenne, ahogy írod, nem is érdekelt volna már tegnap sem az egész földi qvatelep, csakhogy, ahogy a dolgok állnak sokkal rosszabb a helyzet. Ebbõl a xarból kell nagyon gyorsan várat építani és még ebben a bõrzakóban. Õk is tudják, hogy degeneralizálódott idióta banda nem tud kitermelni minõséget és szeretnék felhasználni azt a gyér felhozatalt, ami még mutatkozik. Valszeg más "öreg" is úgy látja, ahogy megfogalmaztam és tán még a "Dalai Lámának" is ez az utolsó ittléte és baxik még egyszer visszadeportáltatni ide magát. A világ nem változik, a szabályok sem. Egy ciklusváltás van az "óvodában" és a pelusról való drasztikus leszoktatás zajlik. Eztán szobatisztának kell lenni, ha törik, ha szakad és nem 50 év múlva.

Amiért "ugatok" az abbéli "félelmem", hogy olyan dolgokat kell megtennem a késõbbiekben, ami mostani családi állapotommal, helyzetemmel és miegyébbel nehezen összeboronálható. Nagy irtást kék csinálni és meg kell legyen, de nem tudom hogy nézek akkor az asszonyom és gyermekeim szemébe. Ez jobban foglalkoztat, mint a "halál" kérdésköre, vagy az, mi lesz 2 degeneráció múlva. Bizonyos értelemben VÉGE VAN. Aki ezt megérti, annak nem kívánok már jó napot!s_hihi Felmegy egy kép új cikknek "isten szerepérõl". Tegnapi és beszédes. Fûzd ehhez!

postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/istenespokol.jpg
4 #17 Posta Imre
- 2015-12-07 19:12
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v_1aEFB5178[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hjsky9x7zis[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZKeHMR3ntxM[/movie]
128 #18 bogyo
- 2015-12-07 19:17
Majdnem 24 nap hosszú a YouTube leghosszabb videója


Egész pontosan 23 nap 19 óra 1 perc és 41 másodperc - és Te lehetsz az elsõ, aki egyben végignézi.

https://www.youtu...m6Jxu8#t=2

én elmentem s_furdes :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.64 másodperc
4,460,685 egyedi látogató