Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Együttműködés - a Boldogasszony Országáért Mozgalom nevében ír Kiss Katalin

GondolatokKedves Imre!

A Boldogasszony Országáért Mozgalom képviseletében keresünk fel téged és az általad szervezett csapatot. Azért alakítottuk a mozgalmat, hogy egy élhetőbb országot hozzunk létre más elkötelezett emberekkel, csoportokkal együtt, olyan országot, amelyben nem kell félni, szűkölködni, rabszolgaként élni, hanem szabadságban, békességben lehet építeni az ország és a gyermekeink jövőjét. A ti célotok is ugyanez.

A mi mozgalmunk alaptevékenysége a Szentkorona jogrend érvényesítése, amit a legigazságosabb, nagyméretű társadalmakban is hatékonyan működő jogrendnek tartunk a világon, sok, a magyarságát őszintén megélő emberrel együtt.

Úgy gondoljuk, hogy pontosan körvonalazott jövőkép kell ahhoz, hogy cselekvésre bírjuk az embereket. Minden társadalom jogi alapokon áll, ezért ezt szükséges leghamarabb pontosítani.

Most nem tudunk részt venni a fóti találkozón, mert ugyanazon a napon van, amikor egy Benda József (társadalompedagógus, a Magyar Közgazdasági Társaság Demográfiai Szakosztályának elnöke) által szervezett Jövőkép konferencián vagyunk , ahol lesznek tudósok, akiket megszólíthatunk, hogy vegyék ki részüket az ország jövőjének építésében a magyar értékrend mentén. Egy Magyar Tudós Társaság létrehozását javasoljuk a konferencián, ami a mostani Akad-émia helyébe léphet.

Reméljük, hogy a jövőben sor kerül közös megbeszélésre veled is és veled együttműködő csapattal.

Továbbá, szívesen vesszük, ha eljössz, szeretettel várunk a szeptember 29.-i megbeszélésünkre 11 órára a Krisztina szállóba. Amennyiben el tudsz jönni, jobban átlátod, hogy mit szeretnénk, és hol tartunk jelenleg. Egy friss kezdeményezésről van szó.

Kérjük, hogy olvasd el ezt a levelet a fóti találkozón a résztvevőknek, amennyiben úgy érzed, úgy gondolod, hogy ez előre visz.

Mi már azon dolgozunk, hogy mi legyen a jövő társadalmának jogi alapja, és az íratlan alkotmányunk által biztosított, valamint a mostani törvények által sem akadályozott lehetőségeket felhasználva fogjuk az ország lakosságát irányváltásra biztatni. Amikor számottevő eredmények születnek a munkásságunk során, vagy kapcsolódási lehetőség van veletek, mindenképpen értesítünk, és arra kérünk, hogy értesíts minket te is a lehetőségekről.

Mellérendelő módon viszonyulunk egymáshoz, és a kapcsolódó szervezetekhez, mozgalmakhoz is, akiket szándékunkban áll megszólítani a jövőben.

Bízunk benne, hogy békés úton átalakítható ilyen alapokon a társadalom.Nemzetféltő szeretettel és bizakodással a közös munkálkodás lehetőségében,

Fekete Attila József

Kiss Mária Katalin

Incze GáspárVálaszom:


Kedves Katalin, Édesanyám és Nővérem is ezt a nevet kapta, hogy Katalin. Örülök, hogy többen serénykednek a látszat ellenére a látszat megváltoztatása és az emberiség megváltása ügyében. Útjaink eddiglen nem kereszteződtek és tán eztán sem fognak, hanem haladunk okosan és szépen, ahogy a csillag megyen az égben lenn és fenn. Az biztos, hogy semmilyen okunk a pesszimizmusra, bár hajlamunk erős lehet rá, de fiatal magyar generációk sora lépked nyomdokainkban és ez bizakodással kell eltöltsön. Mint az ismeretes mára, megszűnt az idő. Kapkodásnak nincs helye. Összerendeződés és szétválogatás zajlik. Nyugalom van. Egyelőre. A "társadalom" fiktív fogalommá lett, szervkereskedők donorkészlete a "politikai" szabadkőműves sakktáblán. Fura egy világ ez, melyben a régi sémák már nem tudnak működni, az újak meg nem képesek. Talán megér egy okfejtést a jövőben, hogy láthassuk, mire is vagyunk mi ezzel hivatottak. Természetesen mindenre nyitott vagyok, csak időm szűnt meg, így szakítani is alig -alig vagyok képes, de bátor. Össze fognak érni azok a szálak, ha azok a személyek összeérettek, akik a szálakat fonni hivatottak.

Áldás!
Posta Imre

Hozzászólások

1368 #39 Karpatkanyar
- 2019-09-25 13:08
Enid,
A vízben fuldoklót a partról hiába próbálod megtanítani úszni.
Te arra biztatsz itt mindenkit, hogy forduljon befelé és önmagát próbálja megmenteni.
A logikád szerint te menthetetlen vagy, mivel mások nem menthetnek meg.
És ismétlem újra:
A fuldoklót a partról ne tanítsd úszni. Az csúfolódásnak számítana.
És az utolsó beírásomat olvasd el figyelmesebben, mert az azzal kapcsolatos észrevételeid nem helyesek.
3 #40 Enid
- 2019-09-25 13:40
Én senkit nem biztatok semmire.
Annyit tudok, hogy én a negyven kilómmal egy 120kg-os fuldoklót nem fogok tudni kimenteni. Amennyiben az úszni nem tud, engem az első érintésre a víz alá taszít és az életösztöne parancsára, engem fog belefullasztani akaratlanul. ( Teljesen tárgytalan, hogy egy lusta disznóról, buta libáról, vagy egy gyáva nyúlról van-e szó... a parazita az más, az rafkós, az pont arra utazik ... amerre a mentő megyen. (ez itt a kipah helye s_nezem ).

Tisztában vagyok vele, hogy ott már nem fogom tudni a bajbakerültet meggyőzni, hogy bízzon bennem és csak engedje el magát és én kituszkolom, húzom vagy mittudomén valahogy kirugdosom a partra és megmenekül, mert tele van félelemmel.


Az is világos, hogy hiába sportos külső, nem fogom tudni ebben a helyzetben letornázni a fejét mondjuk ájulásig, hogy akkor hajánál fogva kihúzzam a partra.
Plusz amilyen mázlista vagyok még kopasz is. :o :D
Mert nincs meg hozzá az adottságom és a felkészültségem.

pont

Tehát, egyetlen lehetőség marad: hogy felvázoljam neki a szar helyzetet, ami előállhat még a parton, még a vihar előtt, míg "nem fél", de legalábbis nem érzi azt. S megmutassam neki, hogy miután megismerte önmagát, felkészülhet.
Aki legalább annyira képes, hogy elindul és iparkodik az megérdemli a figyelmet.
Aki nem az elveszett.

Igen, én sem különbözöm a többiektől, ha nem készülök föl én is hasonlóképpen otthagyhatom az irhám, mint bárki más. Ez az itteni játék része.

Persze nagyon sok jó hullavudi film van, úgyhogy jó szórakozást a sereg toborozásában.

Még egy dolgot a felelősségről: annyit azért tudj, hogy ha embereket vonsz be egy olyan dologba, amire felkészületlenek, a felelősséget Te kell vállald értük és ahogy ezt már írtam a háború kihozza az állatot még egy jó emberből is. A fogjuk meg és vigyétek pedig, nem Magyar lelkületre vall, mint ahogy a "beáldozható veszteség" fogalma sem!

Imre valszeg azért nem tiltott ki innen sok alkalmatlan embert, mert mindenkinek maga a mércéje. Ilyeneket írni ide, hogy "Csak a jelszóra várunk...!" Na ezeket gyűjtsd össze!

Én nem tudom, de tök mindegy, hogy bakancsot húzok-e reggel, sport cipőt, vagy tűsarkú csizmát, az hótt biztos, hogy mire leszállt az est én megint megvívtam egy csatát. Eszembe se jut a jelszóra várni. Milyen jelszóra? Mire?
Nekem mindig akad "játszó pajti" hogy a franc essen bele!

"nyugati politológusok"... Hm
inkább Lao Tzu.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
4,606,411 egyedi látogató