Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Semjén Zsolt: A legmagasabb kategóriában válik elismert egyházzá az EMIH

BelföldNa és? Emlék lesz, aztán már az sem, mert "vallásként" már megbukott a "faj" meg sosem volt...
Átfogó megállapodást kötött a magyar kormány és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), amelynek értelmében a legmagasabb kategóriában elismert egyházzá válik – jelentette be a miniszterelnök-helyettes vasárnap, a szentendrei új zsinagóga avatási ünnepségén.

Semjén Zsolt rámutatott: ezzel alanyi jogon jár az állami, önkormányzati intézményrendszerrel azonos finanszírozás minden közfeladatot átvállaló intézmény tekintetében, legyen az oktatási, szociális, kulturális vagy az élet bármely területét érintő közfeladat-átvállalás. A megállapodás alapján a fegyveres testületeknél felállhat az EMIH tábori lelkészi szolgálata – fűzte hozzá.

Semjén Zsolt fontosnak nevezte, hogy a szerződés tartalmazza azon zsidó emlékhelyek megőrzését és felújítását is, amelyekhez ma már nem tartozik gyülekezet.
Link

Hozzászólások

99 #20 MORMOTA1968
- 2019-09-24 01:56
Valahol hallottam, talán "Facsar Imre" szájából, hogy a Vatikán nem csinált semmi mást, mint "KIPRIVATIZÁLTA" Istent! Jó "ÜZLETNEK" látszott és az is, mind a mai napig!
Kár, hogy istenekből óceánt lehet rekeszteni!

A "GÁZ" ebben az egészben, az emberi elme "SÖTÉTSÉGE!" Hogy "BEVESZIK, ELHISZIK" hogy ezek a maffiózók valóban "KÖZVETÍTŐK" ember és istenek között és csak is rajtuk keresztül lehet kapcsolatba kerülni a "KIVEL IS?"

Jobb lett volna, ha az "emberiség" megmarad a "természeti vallásoknál" és nem "égi idegenekben" lel rá "ÚJ ISTENEIRE!" NAP nélkül nincs élet! Legalábbis sok élőlény számára! Víz és élelem nélkül sem! Mindent a természettől kapunk, a természet pedig mindent "INGYEN" ad! Sohasem kért még pénzt érte, az ilyen agymenéseket meghagyja az embereknek!

Annyira egyszerűen működnek az "ÉLET TÖRVÉNYEI, A TERMÉSZET TÖRVÉNYEI! Erre jön ez a "NAGYON ÉRTELMES FAJ, AZ EMBER" és elfordulva ezen törvényektől, saját törvényeket gyárt és érvényesít, többnyire erőszakkal!
521 #21 Istoczy
- 2019-09-24 07:23
A legnagyobb baj, hogy az ú.n. kiválasztott faj már tényleg elhiszi magáról, hogy ő a kiválasztott és ezt érezteti nap mint nap velünk mert a nagy többség tényleg elfogadja ezt a tézist és alázattal viseltetnek a zsidók felé. Már sokszor kedvem sincs vitatkozni ezzel a "nagy" hazai többséggel. Ahol most Debrecen mellett szalmonelle mérgezés volt , vajjon milyen oktatásban volt része annak a többszáz nebulónak, mivel a Hitgyüli tulajdonában van az iskola??? Hány jesiva oktatási intézmény van ma itthon, ahol zárt körben oktatnak gyűlöletre ellenünk és mi mosolyogva toljuk oda a másik képes felünket is, hogy ugyan kérem, alázzatok már meg ismét és ismét!!!
267 #22 Perle
- 2019-09-24 22:05
,
Mit szól majd a kategória emeléshez a vetélytárs egyház? Szét fognak veszni ismét?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,405,730 egyedi látogató