Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

„Hazaáruló!” – kiabáltatta a közönséggel Hende Csaba

Belföld"Könyörgöm, akasszuk fel! " Lesz még ilyenebb is, csak finomhangolás kell. Ugye sejtitek már mire megy ki a "játék"!
Az Index szúrta ki, hogy a szombathelyi LMP közzétett egy videót arról, ahogyan Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő a kormánypárt programját ismertette egy helyi színházteremben.

Hende beszélt az ellenzéki pártok polgármesterjelöltjéről, Nemény Andrásról is, akinek a fotóját kivetítették, az arcképe mellé pedig terroristák körözési fotóit tették. A fideszes politikus a felvétel szerint egy ponton arra biztatta a közönség tagjait, kezdjék el skandálni, hogy „hazaáruló”, majd még hangosabban akarta hallani a kifejezést. Hogy itt pontosan kire vagy mire utalt Hende, az nem derül ki az összevágott felvételből, de a jelenetsor így is erős.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-09-25 19:52
2010 óta több választáson legyőzte Neményit Hende, ezért már most be akarja biztosítani magát , hogy a vetélytársa labdába sem rúghasson az önkormányzati választáson sem, ő pedig már a Parlamentbe vivő utat készíti elő. Annyira oda lehet a hatalomért a jelek szerint, pedig életrajzában ez áll:

"Mikszáth Kálmánnal vallom, hogy a hatalmat csak az élvezi, a hatalom csak annak édes, aki visszaél vele, mindenki másnak nyomasztó gond, felelősség és munka."

Nem hiszem, hogy bármelyik politikus is törné magát a nyomasztó gondért, felelősségért és munkáért, hacsak valamiért nagyon megéri.s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,400,352 egyedi látogató