Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rendőrökre lőtt az adós

BelföldSajnos csak gázpisztoly volt, de szépen alakul ez. Pár mocskot látványosan kell likvidálni önvédelemből. Rendőrök? Hja, tán az első körben... Rálőtt a rendőrökre és a végrehajtókra egy törökszentmiklósi férfi, amikor ki akarták lakoltatni. Nem véletlenül mentek egyenruhásokkal a végrehajtók, a férfi ugyanis megmondta, hogy nem hagyja el a házat. Először a három végrehajtóra adott le lövéseket az udvarán, majd kiment az utcára, és ott a rendőröket is célba vette. Azt a férfi elismerte, hogy lövöldözött, de a bűnösségét tagadta. A bíróság elrendelte a letartóztatását.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-09-27 08:17
Őt meg történetesen ösmerem is. Egy hete derült ki, hogy csapattag....

Felesége tartozása miatt Molotov-koktéllal dobálta meg a végrehajtó irodáját a dühös férfi

Figyelmeztetésnek szánta, de tettéért akár több évre is börtönbe kerülhet az a bajai férfi, aki a helyi végrehajtó irodán akart bosszút állni felesége súlyos hitelkártya-tartozása miatt.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében azt írja, a férfi felháborodott, amiért tavaly november végén a felesége bankszámlájára 810 ezer forintos beszedési megbízást adott ki az egyik bajai végrehajtó.

A férfi ezen annyira felháborodott, hogy újév napján elment az irodához, és két üvegben benzinből Molotov-koktélt készített. A férfi ezekkel dobálta meg az iroda ajtaját, egy műanyag flakonba töltve pedig benzint is dobott az ajtóhoz.

Az egyik koktélos üveg betörte az ablakot, míg a másik a bejárati ajtó előtt tört össze és a benzinnel együtt szintén meggyulladt. A tűz miatt az irodának összesen 400.000 forint kára keletkezett.

A szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat a járási ügyészség rongálás vétségével vádolja, amit a törvény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget.

A vádlott bűnössége kérdésében a Bajai Járásbíróság fog dönteni.
https://www.origo...rodat.html
1554 #2 rodnas
- 2019-09-28 07:46
Érthető a felháborodás, van az amikor elfogy a türelem, az önuralom, ennek következményeként az eszköztár a fellépéshez, szembeszálláshoz... A hivatalosnak aposztrofált látható és láthatatlan bűnözők, bűnpártolók tettük tényleges felfedésére kellene a hangsúlyt helyezni... Ki kivel áll szemben? ...és utána a többi, a részletek...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,400,107 egyedi látogató