Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az új uticél Izrael!

GondolatokKét napja hasított belém a felismerés, hogy az olajos "Erdogán-féle ISIS-es bizniszt" az álPinyó irányítja. A vicc ebben, hogy nem vicc. Az orosz légierõ hírei szerint komolyan odavertek a kamion-oszlopnak, mely Észak felé kígyózott és belegondoltam, hogy Magyarországon mekkora biznisz most ingyenes kaminyonsofõri tanfolyamatot végezni, állami segédlettel. Az olaj-takony útja végigfolyik a Balkánon és lesz még Isztambul Konstantinápoly, és a Boszporusz orosz fennhatóság alatt, magyar korona-címeres zászlóval díszítve, akárki meglássa!

Azt meséltem már, hogy egyik ismerõsöm egyetemi barátai törökök és vidáman mondták, hogy "Erdogán is maffiózó", ahogy a többi, de legalább egyben tartja a "nemzetet". Azon az egyetemen dívik a fingugrizmus és még a mongol-magyar tanerõ is fingugrista és most hallom, hogy az eddig "kedvelt" orosz vendégelõadókat már tilos meghíni, sõt munkáikat olvasni is, mert "letértek" a hivatalos ösvényrõl és lázadó müdon eretnek tanokat kezdtek hirdetni az ember eredetérõl és a nyelvészeti kérdésekben. Persze az egyetem rektora vallja, hogy az ember a majomtól, de szûkebb körben a zsidótól származik. Lesz itt még hibrid csujogatás, bár az általunk ismert magyarságkutatók, nyelvészek mindegyike tabu. A mostani diákok 99%-a agymosott barom és ezekbõl lesznek az "új" pofaszõrök!

De nem errõl akartam írni, hanem az olajról! INA ügy megvan? MOL? Nyakig benne az ISIS-es katyvaszban és Hernádi Zsolt lekerült az Europol (Euro-lop) kõrözötti listájáról). Az étlap kész. A rendõrök MOL utalványra tankolhatnak. Cserébe itt a MOL vezérkar, Csányi, Járai, Martonyi...! Link

Az Euronews folyamatosan adagolja a Kazahsztáni, Üzbegisztáni reklámokat, invesztícióra csábítva. Nyugatról nincs is már reklám. Türkmének startra készen. Selyemút próbaüzem coming soon!

A látványos skandallum, a török "agresszió" az Orosz Birodalom ellen meghozta rövidtávú sikereit. Moszkva átveszi a Boszporuszt, ahogy látom és a Dardanelláknál lehorgonyoz. Cserébe Izraelbõl szerzi be az eddig Törökországból kapott zõccségeket és a turistáknak álcázott katonáit átirán-ítja Izraelbe. Tegnap váltam szemmé, mikor az orosz katonai Szemle internetes hírújságban mindenhol zsidó Holt-tengeres hirdetések jelentek meg, akciós árfekvést reklámozva. Nem Jordán szállodákat reklámoznak. Az olvasóközönség mára elég zsidó-ellenes hangulatban van, de engem onnan is kitiltottak már vagy 2 éve. Tegnap a facéról is, megint zárványba téve egy Posta Imre fuckot. Mit mondjak, amit még nem mondtam? A Charle de Gaule átirányítva a Perzsa-öbölbe, törökök Irakba nyomultak, Izrael meg jobbára kussol. Orbán leleplezte a "nemzetközi összeesküvést" és a titkos alkut, hogy libanoni és jordániai menekült-táboroból is deportálnak Európába kvótát. Valójában zsidókról esik szó és Ciszjordániát kell ennek a mocskos görény zsidó bagázsnak kiüríteni.

ISIS? Egy fantomszervezet, mely ahogy a mossad-cia-mi5 alakította, úgy válik köddé, amit már nem kell riogatni a tenorizmussal, de most még kell. Európában Orbánt jegyzik már mint "erõs embert" és lassan antiszemita is lesz és Hitler-hasonmás is, közben pedig Putyin pincsije, miközben zsidó-cigány. Ideális jelölt a takarításra.

De ha már Pintért említettem az elején! Emlékeztek még az olajbizniszre, olajszõkítésre...amiben benne volt az akkori (mostani) egész banda?

Portik szerint “Papa” egykori nyomozásának a célpontja Pintér Sándor volt
Link

A TEK-et "régi ügyek" felmelegítésére is használják, így pontosan megfelel a mostani zsidó-cigány maffia ügyeinek elõvételére. Kár, hogy ilyen lassan megy, de ez az egész "elit", egy mocskos rothadó góc.

Ja, még valami! Az megvan, hogy novák emõke tankolta idén agyonra magát közpénzen?

Nem szerénykedik a magyar képviselõ, ha közpénzbõl kell tankolnia
LinkLink

Hozzászólások

7 #39 virag
- 2015-12-11 08:41
Összeültek a két Korea vezetõi
a feszültség enyhítésérõl és tárgyalásokról állapodtak meg.
http://www.origo....zetoi.html
197 #40 Kormos
- 2015-12-11 08:51
Felvidéki Posta Imre 2:http://www.parlam...cke-spicky
48 #41 ro-zsola
- 2015-12-11 12:30
A gondolkodás hiánya : https://www.youtu...NMLQVRkPbQ
4 #42 Posta Imre
- 2015-12-11 13:31
Rozsola, én bizakodó vagyok minden ellenére, sõt vallom, minél rosszabb, anál jobb! Xarni bele! Sokkal összetettebb az "élet", mint a politikai-pederaszta qvatelep, mely mögött fajháború húzódik a kezdetektõl. Már rájöttem, senkit nem lehet megmenteni akarata ellenére. Segíteni rajt is csak úgy, ahogy õ akarja, illetve akarata ellenére, de az sok idõ, mire esetleg belátja, hogy így volt helyes, cserébe esetleg te "halsz bele". Családdal a hátam mögött mást is látok, mint a nemzetnek nevezett xarkupac-halmazokat. Rozsola, ha jól csinálod, te is képes leszel átlépni a sok barmon és lexarni teljes és tiszta szívedbõl. Jutalmad lesz a Mennyek Országa! Jézus nem prédikált a nemzetmentésrõl. Internacionalista-kommunista volt.

Az ukrán katona ugyanolyan seggfej, mint bármelyik másik.
27 #43 etele
- 2015-12-11 16:42
"A FÁKLYÁK SORSA, HOGY MÁSOKNAK VILÁGÍTANAK, DE KÖZBEN MAGUKAT HAMVASZTJÁK EL!" (nemtomki)B)
4 #44 Posta Imre
- 2015-12-11 16:58
Etele, ezt manapság fakjúnak nevezik. A világosságra nincs igény, de üzleti alapokóhn remekül mûködik, megfellelõ PI-árral. Tessék, tess-ég, világosság, kifutó széria az új világosság elõtti legutolsó, személyre szabottan, csak önnek! Most két Jézus az ára!
27 #45 etele
- 2015-12-11 17:13
Imre!
Miért van olyan érzésem, hogy egy hajszálnyit félremagyarázod a fenti idézetet?!
s_huh
4 #46 Posta Imre
- 2015-12-11 17:45
Etele, honnan kéne nekem azt tudni?
48 #47 ro-zsola
- 2015-12-11 22:35
Az ukrán katonának is annyi esze van mint a magyarnak. Minden csupán a megfelelõen irányított propaganda kérdése.
48 #48 ro-zsola
- 2015-12-11 22:44
A személyem nem számít. Csupán " eszköz " vagyok az " Isteni tervhez ".
Nem számít mennyi sikerélményt kapok ha kapok. Nem vágyok vagyonra se hatalomra. Egyszerûen úgy érzem , ezt kell tenni.
Ha van rá esély szívesen részt veszek az " agymosók csapatában ". Ha csak egy magyarnak sikerül megmenteni az életét , már megérte a " munka ". Nézzem tétlenül hogy vágóhídra hajtják a fajtámat ? Nem tudom meddig engedik a " prófétálást " , de amíg " Isten " nem állit le , addig nincs leállás. Néha jól jön egy kis szünet de önmagamtól sohasem fogok leállni. Úgyhogy készülhetnek a " másfajták ".
48 #49 ro-zsola
- 2015-12-11 22:58
Az elmúlt percekben ismét lángolt a csipkebokor. Várok vele még egy kicsit , hátha más " megprófétálja " helyettem. Érlelõdik egy új vezércikk.
2 #50 gerry
- 2015-12-12 06:55
etele - "Miért van olyan érzésem, hogy egy hajszálnyit félremagyarázod a fenti idézetet?!"

Szerintem - nem magyarázat az csak értelmezés ;)

Az idézet persze szép! Ilyen "lélekmelengetõ" szövegekkel tele van az emberiség padlása. Kb 12 éves koromig (ameddig példaképeket is gyüjtöttem,) hittem az ilyenekben.
Aztán megismertem lassan a világot és onnét kezdve már Woody Allen is bekerült Ginsberg mellé ... (csak, hogy zsidó környezetbõl merítsek)

ro-zsola - hoztam szalonnát, kolbászt a tábortüzhöz!
Van bor is és késõbb eljön a szomszéd Boris!!!
27 #51 etele
- 2015-12-12 07:42
etele--ro-zsoladminok 0-3 s_sir
4 #52 Posta Imre
- 2015-12-12 07:51
Etele, ne szipogj, hanem legyél te is fáklya, máglya, gyertya, rõzseláng, vagy ragyogó haldokló csillag és tiéd lészen a menyek országa. Csak az anyó-sokkal egyeztess, mert qva nagy ramazuri lehet belüle.s_furdes
128 #53 bogyo
- 2015-12-12 07:57
tapnewswire.com/wp-content/uploads/2015/12/match-lighting-matches1-700x3501.jpg
4 #54 Posta Imre
- 2015-12-12 11:00
128 #55 bogyo
- 2015-12-12 11:09
S-400 Szíriába: azaz, nincs

http://postskript...10/s400-2/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,602,857 egyedi látogató