Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az új uticél Izrael!

GondolatokKét napja hasított belém a felismerés, hogy az olajos "Erdogán-féle ISIS-es bizniszt" az álPinyó irányítja. A vicc ebben, hogy nem vicc. Az orosz légierõ hírei szerint komolyan odavertek a kamion-oszlopnak, mely Észak felé kígyózott és belegondoltam, hogy Magyarországon mekkora biznisz most ingyenes kaminyonsofõri tanfolyamatot végezni, állami segédlettel. Az olaj-takony útja végigfolyik a Balkánon és lesz még Isztambul Konstantinápoly, és a Boszporusz orosz fennhatóság alatt, magyar korona-címeres zászlóval díszítve, akárki meglássa!

Azt meséltem már, hogy egyik ismerõsöm egyetemi barátai törökök és vidáman mondták, hogy "Erdogán is maffiózó", ahogy a többi, de legalább egyben tartja a "nemzetet". Azon az egyetemen dívik a fingugrizmus és még a mongol-magyar tanerõ is fingugrista és most hallom, hogy az eddig "kedvelt" orosz vendégelõadókat már tilos meghíni, sõt munkáikat olvasni is, mert "letértek" a hivatalos ösvényrõl és lázadó müdon eretnek tanokat kezdtek hirdetni az ember eredetérõl és a nyelvészeti kérdésekben. Persze az egyetem rektora vallja, hogy az ember a majomtól, de szûkebb körben a zsidótól származik. Lesz itt még hibrid csujogatás, bár az általunk ismert magyarságkutatók, nyelvészek mindegyike tabu. A mostani diákok 99%-a agymosott barom és ezekbõl lesznek az "új" pofaszõrök!

De nem errõl akartam írni, hanem az olajról! INA ügy megvan? MOL? Nyakig benne az ISIS-es katyvaszban és Hernádi Zsolt lekerült az Europol (Euro-lop) kõrözötti listájáról). Az étlap kész. A rendõrök MOL utalványra tankolhatnak. Cserébe itt a MOL vezérkar, Csányi, Járai, Martonyi...! Link

Az Euronews folyamatosan adagolja a Kazahsztáni, Üzbegisztáni reklámokat, invesztícióra csábítva. Nyugatról nincs is már reklám. Türkmének startra készen. Selyemút próbaüzem coming soon!

A látványos skandallum, a török "agresszió" az Orosz Birodalom ellen meghozta rövidtávú sikereit. Moszkva átveszi a Boszporuszt, ahogy látom és a Dardanelláknál lehorgonyoz. Cserébe Izraelbõl szerzi be az eddig Törökországból kapott zõccségeket és a turistáknak álcázott katonáit átirán-ítja Izraelbe. Tegnap váltam szemmé, mikor az orosz katonai Szemle internetes hírújságban mindenhol zsidó Holt-tengeres hirdetések jelentek meg, akciós árfekvést reklámozva. Nem Jordán szállodákat reklámoznak. Az olvasóközönség mára elég zsidó-ellenes hangulatban van, de engem onnan is kitiltottak már vagy 2 éve. Tegnap a facéról is, megint zárványba téve egy Posta Imre fuckot. Mit mondjak, amit még nem mondtam? A Charle de Gaule átirányítva a Perzsa-öbölbe, törökök Irakba nyomultak, Izrael meg jobbára kussol. Orbán leleplezte a "nemzetközi összeesküvést" és a titkos alkut, hogy libanoni és jordániai menekült-táboroból is deportálnak Európába kvótát. Valójában zsidókról esik szó és Ciszjordániát kell ennek a mocskos görény zsidó bagázsnak kiüríteni.

ISIS? Egy fantomszervezet, mely ahogy a mossad-cia-mi5 alakította, úgy válik köddé, amit már nem kell riogatni a tenorizmussal, de most még kell. Európában Orbánt jegyzik már mint "erõs embert" és lassan antiszemita is lesz és Hitler-hasonmás is, közben pedig Putyin pincsije, miközben zsidó-cigány. Ideális jelölt a takarításra.

De ha már Pintért említettem az elején! Emlékeztek még az olajbizniszre, olajszõkítésre...amiben benne volt az akkori (mostani) egész banda?

Portik szerint “Papa” egykori nyomozásának a célpontja Pintér Sándor volt
Link

A TEK-et "régi ügyek" felmelegítésére is használják, így pontosan megfelel a mostani zsidó-cigány maffia ügyeinek elõvételére. Kár, hogy ilyen lassan megy, de ez az egész "elit", egy mocskos rothadó góc.

Ja, még valami! Az megvan, hogy novák emõke tankolta idén agyonra magát közpénzen?

Nem szerénykedik a magyar képviselõ, ha közpénzbõl kell tankolnia
LinkLink

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-12-06 10:01
ERDOG-AN : ÖRDÖG-AN
A neve mindent elmond....
4 #2 Posta Imre
- 2015-12-06 10:58
Ottó ez nem ilyen eccerû, de ha már Andanoztál, akkor ide teszem.

"Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan mûködik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyrõl egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szûk érdekcsoport kontroll alatt tarthassa. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló. Egészen mostanáig." - Julius Andan
8 #3 miskolcilaci
- 2015-12-06 11:55
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QiIPYeTW6S8[/movie]
128 #4 bogyo
- 2015-12-06 11:57
TÖRÖKORSZÁG ELNÖK Erdogan "zsidó"

http://www.inspir...ialnetwork

tud valaki mondani egy nem zsidó cigány vezette országot? s_hihi

köszönik, jól meg vannak: http://countrymet.../ru/Israel

Mit mondjak, amit még nem mondtam?


pl.: miért engedi putyin az izraeli röpgépeket a mai napig szinte naponta bombázni szíriában a szövetségeseit?
Aki tudja az árulás okát írja meg! Vagy ez is agy putyini csavar?
48 #5 ro-zsola
- 2015-12-06 13:13
Hóóó! Ne kapkodjatok. A török gyümölcs elmaradásának pótlására Izráel jelentkezett. Csakhogy : a szíriában elfogott iszlamisták között egy izráeli ezredest is találtak. Hmmm
Jó kurdok ( szíriában) , rossz kurdok ( irakban) ? He? Most ako' mi van?
Orsós lett a " fõgóré aljrópában" közben meg szaladgálnak Tel-Avivba hogy aszongya : " most mi mást tehetnék? " Tel-Aviv meg kussol mer' ha pofázni merészel ako' ugrik a Golán + az apró.
Izráel szorult helyzetben van. Nagy haver az oroszokkal, az orosz zõdséget vesz tõlük, még " turisták" is jönnek. Meddig? A török is haver volt.
Üzlet a világ, amig " valami közbe nem jön".
A V4 egyre távolodik a Júniótól, EU zászlókat égetve, kidobálva, fityiszt mutatva Merkelnek. Egyre több " népi megmozduláson" pld a lengyeleknél a tengernyi lengyel zászló között szaporodnak az orosz, fehérorosz, litván, lett, észt, finn, cseh, szlovák, magyar, bolgár, skót, katalán, baszk zászlókat lebegtetõk. Véletlen lenne? Zászló made in China, FSZB segítséggel.
Mindez része a " Bolsája Igra" kódnevû akciónak.
172 #6 pozor124
- 2015-12-06 13:36
Bezzeg amikor én behoztam itt a köztudatba Julius Andant, jól le lettem oltva!!!
4 #7 Posta Imre
- 2015-12-06 13:42
Pozor, Gerry nagyon korrekten megírta akkor a véleményét róla. A lányom sorra olvas olyan könyveket, melyek "utópiája" ezt ragozza, fogalmazza meg különbözõ körítésben. Sztem mindegyik írója be van kötve, ahogy Andan(te)- Dante- ante = lassan, lépésben, elõtte, elé....ha érted, hogy ezek amolyan illumináci programrészek.

Bogyó, szelektív hibrid-háború. A beépült nukikat szedik ki a rendszerbõl, hogy közben a rendszer maga üzembiztos maradhasson. Nem izrael, vagy a törökök, vagy mi vagyunk a célpont, hanem mindenki mindenhol, aki nem idevaló.

Izraelt bekerítették, bárhol is van, el van szeparálva.

Georg Spöttle: Az olaj élteti az Iszlám Államot, Törökország vásárolja

Naponta több millió dollár bevétele volt az Iszlám Államnak az olajkereskedelembõl és helyi adók behajtásából Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértõ szerint.

Georg Spöttle szerint a terrorszervezet olajat nagyrészt Törökország felé értékesített az IÁ, ebben szavai szerint "Putyin elnöknek maximálisan igaza van", és részben maffiaszervezeteknek, például Jordánia felé. Nagy érvágás volt nekik, hogy az oroszok lebombázták a nyersolajtározókat, tartálykocsijaikat - bár állításait nem bizonyította a szakértõ az M1 mûsorfolyamában.
http://hvg.hu/vil...lam_Al#rss

Harcias a hangulat az orosz bázison

Senki nem számított rá, hogy az orosz bombázókra a törökök jelentik a veszélyt

A határ apró, pár másodperces megsértése nem lehet ok a támadásra! Saját szavaival szembesítette Recep Tayyip Erdogant a RIA Novosztyi Latakiában dolgozó haditudósítója. A török elnök mindezt 2012 júniusában mondta, miután a szíriaiak lelõttek egy török harci gépet. Dmitrij Vinogradov a heimimi bázison a Szu–24-es lelövése után uralkodó hangulatról beszélt lapunknak.

Harcias a hangulat a szíriai orosz bázison a Szu–24-es vadászbombázó lelövése után. Az ott állomásozó katonák és az újságírók egyaránt abban reménykednek, az orosz vezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy hasonló eset a jövõben ne fordulhasson elõ. Az orosz újságíró a történtek után – a katapultáló pilóták egyikének lelövése, a mentésükre indult speciális egységek tûzharcba keveredése – egyértelmûsíti, hogy az egyáltalán nem mérsékelt ellenzéknek számító türkmén harcosok szoros kapcsolatban álltak a törökökkel.http://mno.hu/kul...on-1317526
172 #8 pozor124
- 2015-12-06 13:56
Mindenki mond itt mindent. Én -és mindenki- azt tudja leellenõrizni, amit lát hall. Lehet hogy azt se. Sõt könnyen lehet. Én csak azt tudom megállapítani biztosan, hogy létezek. Majd ha nem ilyen pokolbolygón fogok élni, batrabb leszek a véleménynyílvánításomban.
66 #9 9323elitelt
- 2015-12-06 14:54
E a "pokolbolygó" csak akkor fog változni, ha te is segítesz változtatni. Amíg siránkoztok, a háttérhatalom szekerét toljátok, azt csináljátok, amit azok elvárnak tõletek.
4 #10 Posta Imre
- 2015-12-06 19:24
Ag­gasztó gyor­sa­ság­gal ter­jesz­ke­dik az Isz­lám Állam Eu­rópa felé!
Az ENSZ egy hi­va­ta­los köz­le­mény­ben hívta fel a fi­gyel­met arra, hogy az ISIS egyre in­kább be­ke­be­lezi Lí­biát. Az észak-af­ri­kai or­szág­ban egyre erõ­sebb bá­zist hoz létre az ISIS, me­lyet csu­pán a Föld­közi ten­ger vá­laszt el Eu­ró­pá­tól...http://ripost.hu/...e=hirstart

Meg­szü­le­tett a net ter­ro­riz­mus el­leni szál­ló­igéje
"Te nem vagy musz­lim, haver!" - ez az a mon­dat, ami né­hány óra le­for­gása alatt fu­tó­tûz­ként ter­jedt el a vi­lág­há­lón a szom­bat éj­jeli lon­doni ter­ror­tá­ma­dás óta.http://ripost.hu/...e=hirstart

Egy orosz tengerész állítólag rakétavetõt vett a vállára, miközben egy orosz hadihajó fedélzetén áthajózott a Boszporuszon – az esetrõl az NTV török televíziós csatorna tett közzé fényképeket. “Az, hogy egy orosz katona rakétavetõt vagy valami hasonlót tegyen közszemlére, mialatt áthalad (a szoroson) egy orosz hajó fedélzetén, provokáció” – jelentette ki az esettel kapcsolatban Mevlut Cavusoglu török külügyminiszter. Hozzátette: ha Ankara “veszélyes helyzetet észlel, megadja a szükséges választ”.http://24.hu/kulf...laltak-le/

Egyiptom került az ENSZ BT terrorellenes bizottságának élére

Egyiptomot választotta az ENSZ Biztonsági Tanácsa a testület terrorizmus elleni bizottságának (Counter-Terrorism Commitee) élére – adták hírül egyiptomi lapok vasárnap. http://mno.hu/kul...re-1317656

NZZ: autokratikus trendek tapasztalhatók Lengyelországbanhttp://24.hu/kulf...orszagban/


Az elnököt is elsodorhatja a vasárnapi venezuelai választás

-
Nemcsak a kormányzó szocialista párt többsége - és azzal együtt a néhai Hugo Chavez elnökrõl elnevezett "chavizmus" jövõje - forog kockán a vasárnap megkezdõdött venezuelai választásokon.
http://vs.hu/koze...paign=main

Aszad: Csak károk származhatnak a brit beavatkozásból

A szíriai elnök szerint törvénysértõ és kudarcra van ítélve a Brit Királyi Légierõ bekapcsolódása az Iszlám Állam nevû dzsihadista terrorszervezet szíriai állásai elleni nemzetközi légi hadmûveletekbe. http://mno.hu/kul...ol-1317629

Lengyelország fontolgatja atomfegyver telepítésének lehetõségét, most cáfolnak

Lengyelország jelenleg nem készül arra, hogy csatlakozzon a taktikai atomfegyverek külföldi telepítését lehetõvé tevõ NATO-programhoz (Nuclear Sharing) - áll a lengyel nemzetvédelmi tárca szombat éjjel kiadott hivatalos nyilatkozatában, mellyel a Tomasz Szatkowski védelmi miniszterhelyettes szombat esti kijelentése nyomán terjedõ értelmezéseket cáfoltak.http://www.atv.hu...t-cafolnak

Rakétahiány az amerikai légierõnél: kifogyóban a "pokol tüze" rakéták

Kimerülõben vannak az USA municiós készletei az Iszlám Állam elleni harcban.http://www.atv.hu...ze-raketak

Nem akarnak a dánok még több Európai Uniót
Magyar Idõk
A dánok többsége a csütörtöki népszavazáson elutasította, hogy országuk átvegyen bizonyos európai uniós szabályokat a bel- és igazságügyi együttmûködés területén, jelentette az MTI. http://magyaridok...ot-204334/

Merénylet: meggyilkolták az ádeni kormányzót

Megölték vasárnap reggel Jemen második legnagyobb városa, Áden térségének a kormányzóját – jelentették helyi források. http://mno.hu/kul...ot-1317613


A magyar közeledés iráni szemmel

Bár szinte egyértelmû, hogy a szankciók végleges feloldása után sem Magyarországnak lesznek a legnagyobb lehetõségei Iránban, de a magyar delegációt fogadó iráni vezetõk névsorának áttekintése után ahhoz kétség sem férhet, hogy Irán nagyon is komolyan vette a találkozót.http://kitekinto....mSHYb8m-6A

Összeül a szíriai ellenzék Szaúd-Arábiában

Több tucat szíriai ellenzéki csoport részvételével rendez konferenciát Szaúd-Arábia a jövõ hét közepén, amelynek célja, hogy egységes álláspontot alakítsanak ki a nemcsak Bassár el-Aszad elnök erõi, hanem gyakran egymás ellen is harcoló rivális fegyveres csoportok - közölték vasárnap az eseményre meghívott szervezetek.http://www.atv.hu...-arabiaban

Folytatódnak a harcok Donyeckben

Kiélezõdött a helyzet a hétvégén Donyeck városa és az attól nem messze északra, közvetlenül a frontvonalnál fekvõ, szakadár ellenõrzésû Horlivka település környékén. Az elmúlt nap alatt egy katona vesztette életét – közölte vasárnapi kijevi sajtótájékoztatóján Olekszandr Motuzjanik, az elnöki hivatal hadmûveleti ügyekben illetékes szóvivõje. http://mno.hu/kul...en-1317658

Összefog Irán és Svédország

Fokozza energiaipari együttmûködését Irán és Svédország a Teherán ellen érvényben lévõ szankciók jövõ év eleji eltörlését követõen - ebben állapodott meg Bijan Zanganeh iráni olajipari miniszter és Mikael Damberg svéd ipari miniszter vasárnap Teheránban.http://www.atv.hu...svedorszag

Nyert a szélsõjobb Franciaországban

A Marine Le Pen vezette Nemzeti Front a szavazatok 30 százalékát szerezte meg a francia regionális választások elsõ fordulójában. A Sarkozy nevével fémjelzett jobbközép 3, a kormányzó szocialisták 7 százalékponttal maradtak le a szélsõjobb mögött.
http://hvg.hu/vil...zagban#rss
2 #11 gerry
- 2015-12-06 22:42
majdnem elfelejtettem... Imre, amennyire fokozódik a helyzet, elökészítettem a karácsonyi ajándékomat, majd a két ünnep között bedobom hozzátok, addig csinálj egy kis helyet a sufnidban!

Nem kell a fa alá tenned, elég a fáskamrában is tárolni!s_hihi

www.postaimre.net/kepek/karacsonyiajandek.jpg

... de Caruso is hoz a fiúknak valamit, ami használható lehet a közeljövöben, persze ez rizikósabb, ezért - amint látod - elváltoztatta magát egy kicsit és nagyobb szakállat növesztett, így nem lesz feltünö, ha mint közel-keleti menekült gurul át a zöldhatáron... tõlük úgyis tartanak. Szerintem a magyarok simán tovább fogják engedni a nagy nyugati-liberális politikai nyomás következtében. Persze lehet, hogy Orbán hirtelen megfontolásból a lánctalpak elé veti magát (mert volt ám katona!***). Légyszi az udvaron csinálj neki helyet arra a rövid idõre ameddig szükséges. Caruso, tankot vezetett a seregben, így ügyesen be fog tudni állni a kapun keresztül is. (vagy nem!)

www.postaimre.net/kepek/karacsonyiajandek2.jpg

Addig is békás karácsonyi ünnepeket!

u.i.: Szerintem Jóska is meg fog lepni valamivel, egyenlöre egy kisméretü harci repülõn gondolkodik, de nem szeretne egyedül annyit repülni mert enyhén klausztrofóbiás ezért lehet, hogy egy kis merülésü csatahajóval fog meglepni, ha már ott a Duna melletted. Tudsz valamilyen olcsó vizigarázst a téli idöszakra? Persze zárt helyen mert az emberek kíváncsiak!!!

üdv!

*** "egy régi kép, egy kisgyerek, ki tudja már, hol is lehet" ... ja, tudjuk.:|

www.postaimre.net/kepek/orban_mint_katona.jpg
150 #12 Turul40
- 2015-12-07 06:35
Na igen, persze egyértelmû, hogy az egész családot közeli hozzátartozókat is ellátják üzemanyaggal közpénzbõl, ezért tudnak ennyit tankolni. Ha maguknak tankolnának csak, a büdös életben nem tudnának ennyi üzemanyagot elfüstölni, hacsak nem harckocsival járnak.
4 #13 Posta Imre
- 2015-12-07 16:14
Gerry, patent kis készlet! Azért karúszót ne keverd bele, ha tankász volt, ha nem, mert a jelen állás szerint õ éppen ide lûne vele, ha jönnek a zoroszok, márpedig jönnek ésneki nem lesz hova menekülni, mert Svájc is beáll a fransziák mellé az orosz drúzsdába, ahogy megmondtam.

Nem tom ki az a nyikhaj a képen, de még akkor kellett volna agyonütni a társaival együtt! Persze demokratikusan!
4 #14 Posta Imre
- 2015-12-07 17:40
Megfúrták a meleg párokat ábrázoló jelzõlámpákat a linzi jobbosokhttp://hvg.hu/vil..._lampa#rss


Szabad az út a szélsõjobbnak Franciaországban?

Jóváhagyta Franciaországban hétfõn a jobbközép Köztársaságiak vezetõségi ülése a pártelnök, Nicolas Sarkozy volt államfõ elõzõ este bejelentett stratégiáját a regionális választások második fordulójára. Eszerint a legnagyobb francia ellenzéki párt nem lép szövetségre a kormányzó szocialistákkal és nem lépteti vissza az elsõ fordulóban harmadik helyen végzett jelöltjeit annak érdekében, hogy megakadályozzák a szélsõjobboldal hatalomra jutását a régiókban.
http://www.hirado...orszagban/

Újságírókat büntettek meg Kínában

Felfüggesztették az állásából a China News Service (CNS) hivatalos kínai hírügynökség négy munkatársát egy elírás miatt, aminek következtében egy hír szövegében úgy tûnt, mintha Hszi Csin-ping kínai elnök lemondott volna. http://www.atv.hu...eg-kinaban

Mesterlövészeket, tûzszerészeket vezényeltek ki a Vatikánbahttp://hvg.hu/vil...ek_a_V#rss

Megverték a venezuelai kormánypártot
http://kitekinto....mXDYr8m-6A

Oroszország megfontolja, hogy szállítson-e fegyvert Afganisztánnak

A tisztviselõ a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek nyilatkozva egyúttal hangsúlyozta, hogy a fegyverszállítás elsõsorban az Egyesült Államok feladata, amelynek kontingense még mindig Afganisztánban tartózkodik.
http://www.hirado...isztannak/

Lengyelország megerõsíti keleti és déli határának védelmét

Lengyelország a határõrség alakulatainak átcsoportosításával és korszerû felszerelések beszerzésével erõsíti meg keleti és déli határainak védelmét, tekintettel a migrációs útvonalak esetleges módosulására - jelentette a Rzeczpospolita címû lengyel.
http://www.hirado...-vedelmet/

Míg Obama szónokolt, az amerikaiak véletlenül az Iszlám Állam légierejévé alakultak – állítólaghttp://valasz.hu/...tak-116442Fõoldal / Külföld / Külpolitika
2015. 12. 07. - 12:12
Utolsó frissítés dátuma:
2015. 12. 07. - 12:14
forrás: MTI
Lemond a lett kormányfõ

Laimdota Straujuma nem indokolta távozását. Nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy a gazdaságot, az állam- és a pénzügyeket jó állapotban adja át.
http://www.hirado...kormanyfo/

Szexista megjegyzése miatt menesztik a szerb védelmi minisztert

Szexista megjegyzése miatt nem maradhat pozíciójában Bratislav Gasic védelmi miniszter - jelentette ki Aleksandar Vucic szerb kormányfõ hétfõn a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) beszámolója szerint. A szerb jogegyenlõségi biztos minden nõre nézve sértõnek nevezte, a szerb újságíró-szervezetek pedig elfogadhatatlannak tartják Bratislav Gasic szerb védelmi miniszter egy vasárnapi szexista megjegyzését, ezért a tárcavezetõ lemondását követelik.
http://www.hirado...inisztert/


Szavazás: Jól teszi-e, aki kivándorol?

A Külügyminisztérium adatai szerint 2010 óta több mint félmillió honfitársunk hagyta el az országot a jobb megélhetés reményében. A kutatások szerint tízszer annyi szakember vándorol ki hazánkból, mint ahányan érkeznek a helyükre. Az országot elhagyók nagy része fiatal diplomás, a 2009 után kivándorlók csaknem 80 százaléka 40 év alatti. A legfrissebb felmérések szerint a középiskolások jelentõs része is külföldön képzeli el felnõtt életét. 2015 áprilisában a kivándorlást tervezõk aránya duplájára ugrott az elõzõ évekre jellemzõ szinthez képest – derül ki a Tárki felmérésébõl. Arra vagyunk kíváncsiak, Önök mit gondolnak az országot elhagyókról.http://www.168ora...41296.html

Ilyen még soha nem volt - Magyarországra figyel Európa
A kormány csaknem 1,3 milliárd forinttal támogatja 2014-2016 között a Bocuse d'Or szakácsversenyeken a magyar részvételt és a jövõ évi budapesti európai döntõ megrendezését. A céges támogatók között feltûnik egy nagy adótartozó is, a pr- és marketingmunkát pedig egy közbeszerzéseken sikeresen szereplõ ügynökségre bízták. http://www.napi.h...06987.html

Fotók: váratlanul az Adriára érkezett egy amerikai repülõgép-hordozóhttp://vs.hu/koze...paign=main

Orbán Viktor köszöntötte a magyar zsidó közösség tagjait

“Ezekben a napokban egy-egy isteni csodára emlékezünk, s egyre több gyertya meggyújtásával jelezzük, hogy eljött az ünnep, a hálaadás és az öröm ideje” – áll abban a levélben, amelyet hanuka ünnepén küldött Orbán Viktor kormányfõ Deblinger Eduárdnak, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökének, Köves Slomónak, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetõjének és Heisler Andrásnak, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökének.http://www.lokal....g-tagjait/
128 #15 bogyo
- 2015-12-07 19:06
>>> Kivándorolni, amíg még lehet! <<<

http://www.fincab...herung.htm

a nagy Genyok már patagóniát /is/ felvásárolták, így ezek a hirdetések ugyan kinek szólnak?
Mi készül ott? Talán az új izrael?! Hajrá, hajrá!!! s_vigyori
4 #16 Posta Imre
- 2015-12-07 20:17
cdn1.img.sputniknews.com/images/101681/21/1016812192.jpg
Israel Mulls Larger Agricultural Exports to Russia

Israel is interested in increasing its exports of agricultural products to Russia, the Russian Ministry of Agriculture said on Monday.

Read more: http://sputniknews.com/business/20151207/1031376776/israel-agriculture-russia.html#ixzz3tfUPxiLT

http://sputniknew...ussia.html
3 #17 Enid
- 2015-12-07 20:18
Ma'lassan tobb lesz a "gasztro" mint a bisztro... Nem gyanus-eee valakinek rajtam kivul ez a teeny?

... Cichironak szerencsere jo szakacsa akadt...

upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/6/69/Chihiro.jpg/375px-Chihiro.jpg
99 #18 MORMOTA1968
- 2015-12-07 20:31
Izrahellben az oroszországi zsidók vannak vezetõ pozíciókban, ha jól tudom.
128 #19 bogyo
- 2015-12-07 20:33
Érdekes népség ez a Orosz.
ha lú nincs jó a szamár is!
Egyébként csak gayropa bojkottálja izraelbe szakadt fajtársainak mezgazdasági termékeit?! He, hé?!
Mi alúf@sz folyik itt? Ja és mivel fizetnek? Rubbelt vagy fegyvértel? Ki érti ezt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
4,702,088 egyedi látogató