Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jelentkezésem és tájékoztatóm

GondolatokÉrdeklődésemmel követett PI kör/klub!
Nagyra becsült Posta Imre!
Évek óta követem és tanulok videóikból. Minden elismerésem, köszönöm fáradozásai(d/k)at a Magyar Nemzet nevében is.
Pest megye délkeleti részén, Gödöllő, Hatvan és Jászberény által bezárt háromszögben helyezkedik el Zsámbok, az én kis szülőfalum 2 400 lakossal. Itt jelöltettem magam polgármesternek, természetesen függetlenként.

Szeptember 6-án, pénteken visszaigazolták az érvényes és eredményes jelöltségemet az aláírást gyűjtő ívek leadását követően. Megkaptam szeptember 10-én, kedden erről a határozatot a helyi választási bizottságtól: jelöltségem érvényes, rajta leszek a szavazólapon.Megkeresésem célja elsősorban az Ön(ök) tájékoztatása, ilyen szellemiségben is próbáljuk, próbálom a kisközösségeket építeni.2. Véleményének kikérése, akár személyes találkozáson is, ha ez szóba jöhet.

Pl.: eskütétel a megválasztásom után. Szövegével esetleg nem értek egyet, bár ezt még nem ismerem, nem vagyok hajlandó esküt tenni, nem léphetek polgármesteri státuszba. Megváltoztatom a szöveget szellemiségem szerint érvényes-e? Felesküszöm, utána nem a szerint cselekszem, hanem szellemiségem szerint a nemzetért, felelősségre vonhatnak-e, illetve ki gyakorolhatja vajon ezt a jogot, ha a jelenlegi kormányunk és annak minden intézménye illegitim? Holott a rám szavazók támogattak az elképzeléseim megvalósításában.3. Együttműködésem felajánlása Önökkel megválasztásom esetén, de akkor is, ha ez nem sikerül.4. Meghívásom a falunkban megtartandó ismertetőmre, mit és hogyan szeretnék polgármesterként tenni. Ez október 5-én lesz. Újhold napjára képzeltem el. Holdtöltéig, október 13-ig, szavazás napjáig, ettől az időponttól történne a befogadás és feltöltődés.5. Mellékelten megküldött szórólapom tervezetét is szeretném figyelmébe ajánlani. Ideje engedi, kérem, fussa végig, és ha méltat, rá ezt is véleményezze.6. Segítség lehetne-e Ön(ök)nek egy példaértékű kezdeményezés bemutatása más települések, polgármesterjelöltek részére? Még a választást megelőzően, illetve annak időpontját követően is.7. Figyelmébe ajánlom még a https://www.facebook.com/tarosiel/?view_public_for=512967555441242

„FényMAGlelkek oldalamat is, amit 2013 óta én üzemeltetek. Teszem ezt az emberek gyógyítása-, tisztánlátása-, tanulása-, életminőségük jobbítása-, módszerek elsajátítása-, … érdekében.A Borbély József által alapított Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank működésében tevékenyen már két éve nem veszek részt, de a baráti kapcsolatok megmaradtak. Segítségkérésük esetén nem zárkózom el. Pár nézetben nem értettünk egyet, de ezt majd inkább, szóban, ha lesz rá lehetőségem. Én a "Szabó Attila féle" kiválást megelőzően (2012-től) is ott voltam.A Kárpát-medencei Nemzetőrségnél századosi rendfokozatban és spirituális tanácsadóként is tevékenykedtem, de ott is történt egy elszakadás és mi többen kiléptünk belső okok miatt. Most van folyamatban egy újabb nemzetőrség megalakítása, amelynek alapító tagnak meghívtak.A Szedlacsik Miklós által vezetett Hunor Trade Zrt-nél is közreműködtem, már az Uniós jogharmonizáció előtt. Tájékoztattuk a munkavállalókat az Önkéntes nyugdíj-, Önkéntes betegbiztosítási-, valamint az Önkéntes önsegélyező pénztári jogi-, és adókedvezményes lehetőségekről.TIGÁZ-nál, Pest megyei szakszervezeti titkár is voltam a privatizációt megelőzően és azt követően. Kimagasló bérfejlesztést küzdöttünk ki és a Kollektív Szerződésünk is a legjobbak közé tartozott a vegyiparban még a Főcze Lajos vegyipari szakszervezeti titkár idejében.Őstermelő, zöldség-gyümölcs kiskereskedő, kirendeltségvezető (KALOREX, TŰZKÉV), ingatlanközvetítő, Pilis-Inveszt Ingatlanbefektetési Szövetkezetnél a Dunántúli régió vezetője, … voltam, de ezt nem önmagam fényezésére közlöm, hanem annak érzékeltetésére, mennyire sok szemszögből látom, nem csak érzékelem és elszenvedem a rendszer és a gazdaság hibás működését.Ateistának neveltek, majd a nősülésem előtt gyakorló (római katolikus) keresztény lettem. Paskai László megyés püspöksége idején sokat beszélgettünk és sok mindent megértettem, másképp láttam. Ezt a vallást elhagytam, visszatértem az ekkor általam felfedezett és ősi körösztös, körosztós, gnosztikus szellemiséghez, hiszen ez nem vallás. A teljes névsort nem sorolom fel, de lényegesen befolyásolt ebben a döntésemben és a tényekre, igazságokra vonatkozó ismereteim bővítésében Jakab István, Szűcs Róbert, Dombovári Gábor, Száraz György, Horváth Zoltán, Szántai Lajos, Erős Diána, dr. Horkovics Kováts János, Cser Zoltán, dr. Drábik János, Csefkó Pál, Kalmár János, Golenya Ágnes, Paksi Zoltán, Bogár László, dr. Bánóczy János, Jásdi Kiss Imre, … és nem utolsó sorban a RÉKA tábor, PI kör, klub.Szerencse, hogy vannak ilyen képzett, kitartó, és nagy tudású emberek a nemzetünkben még. Ezt ismerve, nem szeretnék a magyarok ellensége lenni…Elnézést a hosszúra nyúlt bemutatkozásomért, köszönöm a figyelmét és kíváncsian várom válaszát.További sok sikert, erőt, kitartást és egészséget Önnek és minden segítőjének, Bajdik Ottó Dupález.Szeretetteljes szolgálatot,
mielőbbi tudatosodást, lelki felemelkedést és
fájdalommentes átmenetet,
sejtszintű átalakulást nemzetünknek,
ez által az emberiségnek is.

Hozzászólások

2 #134 gerry
- 2019-10-09 19:58
Kispofám, azt hittem amikor írtad, hogy nem érdemes ide beirni semmit - legalább magadat komolyan veszed. De nem... Neked naponta osztani kell az észt és miután megpróbáltalak lefékezni, akkor még jobban nekilendültél, vagdalkozol, csapkodsz, nem érted, hogy amit csinálsz az csak öntömjénezés.

Én meg - úgy gondoltam, talán változtatsz a mellveregetõ és a "Húúú én már mindent megcsináltam ezen a világon" meséid lefékezésével, nem jött össze.

No már most - Sírtál egy kicsit Imrének, aztán azzal fenyegetsz, hogy bíróság elé citálsz, jelzed, hogy kormányör és rendõr ismerõsöd téged sajnál, most pedig...

"Gondolkozz el azon is, amilyen tartalmu levelet irtak nekem, miszerint ez az "oldal be van kötve". Mit jelent ez neked? Ki az, akin keresztül ezt az oldalt beköthetik? Es ha tenyleg be van kötve, akkor talan ertekelni tudod helyesen azt, hogy a fekaliadobalas kinek lehet az erdeke."

Ez igen! Komolyan örülök, hogy nem vagy trágár! A fekália nagyon elegáns szó - amikor leírtad akkor biztos a földre néztél és vibrálhatott a szempillád is mint amikor a kislányt randira hívja a szomszéd fiú, vagy lány.

Nem vagy itt rég, de ez alatt az idõ alatt annyit kellett veled - sikerélmény nélkül - foglalkoznom, hogy az utolsó napokban már akkor rámjött a hányinger amikor eszembe jutottál... és mindig újra megjelensz, a sértõdött, meg nem érted egóddal ... de nem hátrálsz.

Akkor most a következõt csinálom - csak a magam érdekében - kitiltalak 10 napra. Ugyanis megtámadtad az oldalt - mer' akárki haverod azt suttogta a fülecskédbe, hogy "be vagyunk kötve"
Hát nem vagyunk bekötve. Amúgy hova gondolod picinyem? Az áramba be vagyunk kötve, a világhálóra is, ... sejtelmes kis nethuszárom, te mire gondolsz?
Remélem 10 nap múlva se tisztelsz meg tovább minket a jelenléteddel. Keress gyorsan magadnak egy másik weboldalt ahol terjesztheted fenomenális egódat és persze a tudásod netovábbját.

Itt meg most - nem mint Gerry, hanem mint Admin - úgy döntök, hogy pihenésre van szükségem, meg még néhányunknak, ezért hagyok neked idõt a kiskertedben kapálni, a négy fal között elgondolkozni azon, miért nem ért meg a világ.

Nem is tudom - megmondanád a telefonszámot, hogy hol kell lejelentenem a kitiltásodat. Persze tölem te is elmehetsz sírni amiért visszaélek a hatalmammal.

... azért igazad van - már a harmadik napon azon törtem a fejecskémet, hogy tudnék megszabadulni tõled legalább egy kis idõre.

Pihenj és élvezd a magánéleted nélkülem. (Meg is hosszabbíthatod miattam!)

Gerry - a kedvenc társalkodó partnered.
4 #135 Posta Imre
- 2019-10-09 20:04
Bojtorján esete a ragadós galajjal. Bírjátok még szusszal? Ha a szolgálatok akarnak egy jót röhögni....akkor nem ezt az oldalt olvassák. Itt valódi emberek valódi érzelmei valódi sorstragédiák és komikumok zajlanak, nem úgy ám, mint máshol.
3 #136 Enid
- 2019-10-09 20:28
Imre! Ez a nagypofájú okostóni a kegyelmedbül van itt. Akkora hülye, hogy beírja a videód alá a komentjeit és, ha valaki netán olvassa a poimot rögtön rájön, hogy ő AZ.
Missztérium!
De akkora agy, hogy majd eldurran. Gyerekesen raplis, frusztrált alak.

Kell ez itt?
4 #137 Posta Imre
- 2019-10-09 20:42
Enid, én nem kegyelmezek! Ma is kicsavartam egy marék töpörtyű nyakát!

Gerrynek "jót tesz" egy kis ujjgyakorlat és egyre jobban ír!

Ezt olvastátok, vagy nem?

'Székely terroristák' ügy titkosszolgálati háttere
GondolatokKiegészítések a cikkeimhez a Posta Imrével folytatott levelezésem alapján
Imre, 20**-ben volt az utolsó levélváltásunk. Azóta írogattam egyet s mást, habár a néha, vagy inkább gyakran fellépõ apátia nem engedi, hogy befejezzem a már említett könyvet (Szabadságharc és államcsapás tervezése meg kivitelezése). Valahogy elfogy hozzá a Triebkraft (hajtóerõ). Mindig elkenõdök valamitõl, s van sajnos amitõl. Feleségem a Teleki és õ már a magyarság feloszlását vizionálja. Igaz rengeteg ezoterikus könyvet, homeopátiát olvas orvos létére. S a téma sem egyszerû.

Kedves Imre!

A székely "terroristák" ügyébõl kiderült, hogy "lépre mentem", ahogy írod.
En csak azért mentem ilyen könnyen lépre, mert nem volt semmilyen titkolni valóm. Az erdei lakot, ahogy ez a szerencsétlen Horváth Alpár írja, azért ajánlottam fel a fiuknak (Szõcs Zoltán, Beke István és még 1 vagy 2 hvim-es, nem emlékszem már pontosan csak Szõcs Zoltánra), hogy õk legyenek nyugodtak. De ott sem mentünk be a házba, hanem kinn maradtunk egy falak nélküli fedett rész alatt, ahol volt egy hosszú asztal és 2 pad. Körbe olyan 10-20 m-es távolságra megáradt patak, bokrokkal és szemerkélt az esõ, meg rettentõ hideg, nyirkos idõ volt.
Svájci módra az ülésre készítettem egy Traktandenliste-t (tárgyalási lista), amit napokkal azelõtt szétküldtem a Horváth Alpár kékkel irt megjegyzéseivel együtt. Már ebben szerepelt a 2 tanácskozási hely: tûzoltóság terme vagy az erdei lak.
A lista 3 oldalas volt, de semmi sincs benne, ami illegális lenne. Persze csupa olyan dolog, ami sem a judapesti kormánynak se a bukarestinek nincs ínyére!
A fiuk hatalmasat késtek.
Vásároltam kenyeret, bort, kolbászt, sajtot, amit ott fenn, a Hargita alatt, mikor kezdtek fázni elõvettem és megettük-ittuk. A 3 oldalas listától nem tértem el. Erre esküszik még egy személy, aki részt vett ezen a beszélgetésen, s azt mondta, hogy a bíróság elõtt is tanúként állítani fogja, hogy a "lehallgatási jegyzõköynv" szerinti beszélgetés nem hangzott el. A hangszalagot nem akarják a védõügyvédeknek átadni és a bíróságon sem mutatják be. A román AB sem engedélyezi a felhasználását, de mégis a vádiratban benne van és a bíróság tekintetbe veszi.
Emlékezetem szerint a beszélgetés vége felé elhangzott egy kérdés, de nem gázcsövekkel vagy robbantással kapcsolatban, hanem . . ., erre feleltem azt, hogy benne van a könyvben (Magyar szabadságharcos kézikönyve, letölthetõ innen: Link ) és kapásból idéztem. Érdekes módon ez nincs benne a "lehallgatási jegyzõkönyvben".

Nos, a hvimesekkel sem azelõtt, sem azután nem volt beszélgetésem. Miután karácsonyra Szõcs hazaérkezett felhívott skypeon, azelõtt sose, csak egy két mondatos üzenetet váltottunk talán. Kérdeztem minden rendben van-e. Mondta, hogy egyelõre igen. Megegyeztünk, ha megy vissza Franciaországba, akkor Svájcon keresztül megy és nálam megalhat. Megmondtam neki, mielõtt indulna, akkor elmondom melyik határátkelõn jöjjön be Svájcba, ahol sosincs senki. Mert a svájciak azértis tojnak Schengenre és ott tartják a nagyobb határátkelõknél a katonáikat.
Ennyiben maradtunk. Aztán letartoztatták õt is.

A hangszalagok, ha használhatóak lennének, akkor engem a svájciak esetleg le is tartoztatnak, de biztos legalább egy házkutatás és számítógép merevlemezek elkobzása, mint terrorista gyanús személytõl foganatosítottak volna. De a bizonyítékok, amiket ideküldtek a svájciaknak nem voltak elfogadhatóak. Persze ezt nem mondták a zürichi kihallgatásomon, de ez a logikus következtetés.

Azt is nyíltan vállaltam, hogy a "Szabadságharc és államcsapás tervezése meg kivitelezése" c. könyvet írom. Ezt is elmondtam a 2015 aug. 19.-i beszélgetésen, és egy rész ebbõl a "lehallgatási jegyzõkönyvben" benne van.
A magyar szabadságharcos kézikönyve c. könyvet is rám akarják kenni a DIICO és a román ügyészség. Ebbõl egyelõre csak az ideológiai felkészítés részét kenhetik rám, amit saját nevem alatt sok helyen publikáltam. A könyvet egy Apád nevû írta "fiainak, lányainak", vagyis a magyar szabadságharcosoknak.

Tegyük fel, hogy mégis volt lehallgatás. Akkor vagy a fiuk közül valaki hozott valamit magával, vagy az a személy, aki ott végig álldogált és sokat szövegelt semleges dumákat. (Nekem akkor feltûnt ez, hogy ez az ember, nevezzük KS-nek, aki elismert ellenálló,mennyit dumál és nem haladok elõre a tárgyalási listám pontjaival. Es csupa érdektelen, teljesen semleges duma. Gyanakodtam késõbb rá, hogy nála lehetett lehallgató!? De csak addig gyanakodtam rá, amíg el nem olvastam a 73 oldalas vádíratot.)

Véleményem szerint a SzÖT, mint konikurrens szervezet a román hatalom által maga alá gyûrt SzNT ellen, nem tetszik a román hatalomnak. Ezenkívül a belsõ népszámlálás, meg az ENSZ-nél a sikeres népszámlálás utáni regisztrálása a székelységnek, mint õshonos nép, verte ki a biztosítékot.
Az SzNT-t a zsidó Izsák Balázs, Gazda Zoltán színész, Gazda József író fia (zsidók) és alelnökök vezetik. A román hatalom nyomta rá õket, Szász Jenõ Orbán-koma segítségével, az SzNT-re. Az egész ráépítési folyamatot ennek a személyiségzavaros Horváth Alpárnak (HA) a lapjában (Székely Idõ) leírta Benkõ Emõke (irodalom tanárnõ) részletesen és precízen, személyeskedés nélkül. Borsos Géza, MVSz alelnök, sáros az egész ügyben. Körlevélben igazat ad HA rágalmazó levelének és cikkének, ahol engem HA terroristának nevez, aki veszélyezteti a székelységet és összevegyít mesterien a hvimesekkel. Ez az elsõ rágalmazó cikke nyilvános feljelentésnek tekinthetõ. HA nem szûnik meg írogatni az újságjába, s engem terroristának nevezni, és a cikkeit körlevelekben is terjeszteni. HA, Prof. DR. med. Gabos, a marosvásárhelyi egyetemi pszichiátria vezetõje, ahova ez a HA be volt utalva a zárt osztályra, de tudtommal nem az alagsorba a ketrecekbe. HA-nak erre is van magyarázata: az elsõ felesége lefizette Gabost, hogy zárja be, adjon neki olyan kezelést, hogy tényleg váljon örültté, hogy tudjon tõle elválni. Ilyen dumái vannak HA-nak. Levélben írta ezt nekem. Habár HA az egész ügyben központi szerepet játszott mégis a 73 oldalas vádiratban sehol sem szerepel a neve. Gondolom, mint újságtulajdonos "a radikális elemek összegyûjtõje" szerepe van.
Na õ átvert, ezt beismerem. Segíteni próbáltam neki, hogy a valamikor egyedülállóan jó lapját újra fellendítsük. Késõn vettem észre, hogy ezzel az emberrel (elme)baj van. Nézd meg a facebook képét, mint szakember. A valóság még sokkolóbb! Egyszer találkoztam vele, ezzel a fedélnélkülinek kinézõ szánalmat gerjesztõ alakkal, de az újságja fellendítése kapcsán sok levelet váltottunk. Azokból ollózgat ki dolgokat.

Csíkmadarasi beszélgetés "lehallgatási jegyzõkönyvét" adják közre a vádiratban, de Madaras neve nincs leírva csak a dátum. Tehát lehet a beszélgetést a HA által lefoglalt teremben hallgatták le a szomszédfaluban. Nem tudok semmirõl semmit, de ha majd egyszer összeülhetünk a résztvevõkkel, akkor ki fogjuk sakkozni, hogy ki az erõsen sáros ebben a kálváriában a román államon kívül. A lényeg, hogy a találkozó Madarason le volt szögezve már egy hete, s az utolsó pillanatban HA áttette egy nappal késõbbre, amikor is a hvimeseknek külföldiekkel volt találkozójuk, teát ragaszkodtak az eredeti naphoz. De furcsa módon HA akkor sem jött Madarasra, hanem a szomszéd faluban foglalt le õ termet aznap 3 órával késõbbre. Na, ez ütötte ki nálam, -elkésve, de végre-, a biztosítékot.
A tárgyalási listámon a lényeg a HVIM feltöltése tagsággal, ezért kezdem a húgom Antal Ágnes és férje Imre Fegyverbe c. kuruc nota csokor tagtoborzásokon való elõadásával. Továbbra is fontos lett volna, hogy tagsággal és szimpatizánsokkal feltöltsük a hvimet, mert a belsõ népszámlálást nem tudtuk volna kivitelezni. A szimpatizánsok száma ugrásszerûen emelkedett volna, ha a munkahelyekért elkezdik a tüntetéseket. Különösen, mikor a rendõrségek elõtt elkezdõdött volna a tüntetések sorozata, meg a törvényszékek elõtt. Ugyanis a regionális állami intézményekben teljesen magyar városokban nincsenek magyar alkalmazottak, akár valamikor a gyarmatokon.
A fiuk hatalmas gyakorlatra tettek volna szert, ha pl. adósság behajtó cégeket mûködtetnek, mert az fejlesztette volna a gyakorlatot, ami a megfigyelést és nyomás gyakorlást illeti. Reméltem, hogy egy év alatt el lehetett volna jutni olyan támogatói létszámig, amely segítségével a belsõ népszámlálást sikeresen meg lehetett volna oldani.

Borsos Géza, Patrubány alelnöke, kellett volna ott helyben koordinálja ezt a népszámlálást, de inkább megmaradt, mint Lezsák, falusi rövidlátó tanítónak és nagy hangon terroristázik azóta is.


Kedves Imre!
Jutnak eszembe még ilyen-olyan apróságok, amikre a csapatodnak figyelni kell. Ugyanis a zsidó PT általános stratégiai fegyvere nemcsak a magyar állami intézményeink elfoglalása, hanem a magyar nemzeti radikális mozgalmak és ahhoz kapcsolódó on-line média alapítása és mûködtetése. Ilyen módon összegyûjtik és megfigyelés alatt tartják, persze a magyar adófizetõk pénzén, a radikális elemeket. A mozgalmakat meg folytonosan takarék lángon tartják, s minden eredményes munkavégzést megakadályoznak ily módon.
Példaként mellékelem még a Nemzeti Internetfigyelõ két adminját.
Czakó István, Híradmin, csak rövid ideig mûködött közre, mint én is.
Bella Árpád az alapító Nifadmin, aki engem Krasznai (nemzeti berkekben a raccsoló zsidó tartótiszt) parancsára azonnal kizárt!
Figyelmeztetett engem valaki, hogy Bella, Reiner Péter, Morvai-Schwartz, Gaudi-Gross Tamás, Krasznai a legveszélyesebb zsidók, mert elhitették magukról, hogy a legnemzetibb magyarok. Tegnap éjjel is kaptam jelzést, hogy Morvai-Schwartz, Gaudi-Grosszal Oroszországon keresztül repülnek együtt Izraelbe. Éjszaka meg jöttek a hírek, hogy felrobbantották a Király utca-Teréz körút sarkán az egyik üzlethelyiséget. Kíváncsian várja a nemzeti oldal, hogy az ott lévõ rendõrségi kamerák láttak-e valamit, vagy ki voltak kapcsolva. Nagy a gyanú, hogy a NEM-kampány egy magasabb fokozatba lépett és terroristákat fognak keresni, meg esetleg találni.

Egyelõre ennyit.

István


Kedves Imre!

Közlésre küldök neked néhány cikket. Rád bízom milyen fórumon közlöd ezeket.
Egy kis cikkecske, amit egy-két napi adatgyûjtés után írtam a zsidók által ajnározott emberkereskedõrõl, Wallenbergrõl a csempészrõl és okirat hamisítóról. (mellékelve)


Birkásítási technológia állása, ez is ment saját névvel a jobbikos csõlátók nevelése célzattal. De a csõlátók is nehéz esetnek bizonyulnak, hát még a patkolt birkák! Kérlek másoljátok a megadott linkrõl ki a cikket, mert csak ott van meg.

Link


Ellenség-büntetõ-jog, fontos cikk, mert tudományosan leleplezi, hogy mely országokban van diktatúra, kezdõdõ vagy haladó állapotban; Amint végigolvastad megdöbbensz, mert rájössz, hogy az egész EU egy diktatúra, mégpedig haladó állapotban, ugyanis a terroristákat helyben agyonlövik, ahelyett, hogy letartóztatnák és kivallatásukon keresztül próbálnák felgöngyölíteni a hálózatokat. Az agyonlövésük oly módon történik, hogy a terrorista gyanús személy lehetõleg felismerhetetlenné váljon, és túlélésre semmilyen esélye ne legyen. Professzor Dr. Schachtelmeyer a nürnbergi egyetemen közjogot tanít. Elõadások sorozatát tartja Németország-szerte arról, miként csempészték be a Lisszaboni szerzõdésbe azt az ellenség-büntetõ-jog kategóriát, mely szerint súlyos zavargások kitörése esetén a vezéreket célzottan ki lehet lõni a tömegbõl. Ez a cikk egyúttal olyan bevezetés féleség Fasizmus Romániában c. tanulmányomhoz is és a Zsidó PT Magyarországon c. tanulmányomhoz szintén. Kérlek másoljátok a megadott linkrõl ki a cikket, mert csak ott van meg.
Link
Patrubány legnagyobb melléfogásáról ebbõl a cikkbõl kaphatsz betekintést:
Link

Sok százmilliós, lehet milliárdos, zsidónak kikiáltott pénzektõl úszott el a magyarság. Elsõ menetben több milliárdot kaszált le a Zsidó Világszövetség. A UBS szívesen adta volna nekünk ennek a javarészét, akinek magyar neve volt, s fõleg magyar állampolgársága. Mert ugyebár mi köze a Zsidó Világszövetségnek magyar állampolgárok pénzéhez? A Magyarok Világszövetségének annál inkább, különösen, hogy nemcsak zsidók nevei szerepeltek a gazdátlan pénzek archívumában.

Az emigráció nyugdíjkasszájának mozgatható része kb. 15 milliárdra volt felbecsülhetõ. Az UBS 3 alelnöke, akikhez Schwarzenberg hercegen keresztül juttattam el Patrubányt, mégpedig 1 napon belül, javasolták, hogy nyissunk egy fondot (alapot) amihez kell 10 mio dollár. Még a kerekasztal mellett felhívták a megfelelõ államtitkárt, aki a gazdátlan pénzek Taskforce-ot irányította, és utána Patrubányt másnapra küldték Bernbe az államtitkárhoz, aki bevitte õt a szuper titkos archívumba, hogy ott nézze meg a rettenetes mennyiségû gazdátlan kartonokat (1996b táján ezek végtelen listing papírokra voltak kinyomtatva). Patrubány elmondta a kerekasztal mellett, hogy több mint 1 millió tagja van a MVSz-nek. Mire a bankárok: Akkor egyetlen egyszer mindenki fizessen be 10 dolárt és máris megvan a 10 millió a fond megalapításához. S akkor össze kell állítani egy bizottságot (ma taskforce a divat), akik a berni archívumban kutatták volna a magyar származású gazdátlan pénzeket, s azokat mind a fondra utalták volna. Kárpát Haza nevet adtunk neki.
Ezzel párhuzamosan el kellett volna kezdeni az emigráció megdolgozását, hogy utalják oda a nyugdíjpénzük mozgatható részét. Ezt külön a svájci törvényeknek megfelelõ nyugdíjkasszaként mûködtették volna a legmagasabb kamattal, -garantálták elõre az alelnökök. Bizony, Imre, mindezt Patrubány a világ legnagyobb vagyonkezelõ bankjának 3 alelnökétõl hallotta direktbe.
Ezek után, tanácsom ellenére, elment Bernbe együtt ünnepelni március 15.-ét, a Münchenben gyilkossági kísérletért letartoztatott nagykövettel, aki a 2. emeletrõl kilökte a feleségét. Ez nem elég, hanem eldicsekedte annak a patkánynak, hogy milyen nagy dolgot intézett. Ott még az én nevemet nem említette. Patrubány még Svájcban volt, de már megjelent féloldalas cikk, hogy Patrubány a zsidó hullarabló, aki még holtukban is ellopja a meggyilkolt zsidók pénzét, stb.
Mire hazament máris kellett jelentkezzen Horn Gyula bandánál és számot adjon. Na ott bemártott engem. Persze ezeket nem tõle tudom!
Nemcsak Romániában izolálnak, de azóta Magyarországon is.


Jobbik támogatása
Tehát 1997-töl 2009-ig visszavonultam. Külön történet, hogy az Erdélyi Világszövetséget, melynek egyik elnöke voltam, miként tették tönkre. Itt az Antallll kormány szolgálatai, a Jimmy Carter féle szabadkõmûves páholy és a román szeku mûködött össze ellenünk.

Hasonló nagykaliberû, de nagyságrendekkel kisebb, támogatást akartam nyújtani a Jobbiknak is 2009-ben. Ekkor került be a képbe Morvai-Schwartz és Vona-Zarivecz, és Göbl Gábor, aki a soproni Jobbik alapszervezet elnöke volt (az én hathatós segítségemmel). Göbl Gábor meglepetésében, mikor Morvait moszadosnak nevezte egy arab nagykövet, kibökte, hogy intim kapcsolatban volt vele egy ideig.
Szóval egy arabus nagykövettel tárgyaltam Budapesten, aki 2009 koranyarán ígért gazdasági és politikai kapcsolatokat a Jobbiknak, de azzal a feltétellel, hogy Vona-zazrivecz menjen el hozza 2 alelnökkel és ekkor bemutatják neki Morvai moszados ügynöki tevékenységérõl a kapcsolatokat, meg bizonyítékokat. Vona engem nem fogadott, pedig ki volt akkor õ, egy parlamenten kívüli pártocska elnöke, vagyis egy senki. (Ma is az!) Tehát az üzenetet a nagykövetnek összeállított mappával együtt kénytelen voltam Göbl Gáboron keresztül küldeni, aki tájékoztatta Morvait. Aztán próbálkoztam emailben, de Vona válasza: átutalja Adonisnak ezt az ügyet, mert az tud arabul (VII. ker.-i elnök). Adoniszt a követ visszautasította és ezzel elhalt ez az ügy is. Annyit még megtudtam, hogy elnökségi ülésen mégis szóba került az ügy, de Morvai engem provokátornak kiáltott ki, aki a Jobbikot meg akarja buktatni a 2010-es választások elõtt. Kinézett volna olyan 1,5 millió dolláros támogatás. De Vonának nem kellett ilyen áron, hogy még 2 alelnök elõtt leleplezzék Morvait. Legyen azonban mindenki számára világos, hogy én nem állítom Morvai moszad ügynök, mivel a követségen nekem a bizonyítékokat nem mutatták meg. Viszont Vona-Zazrivecz viselkedése, nem ment el a követségre, súlyos árnyat vet a Jobbikra és annak elnökére.

Ezt nem részletezem tovább.

Üdvözletemet küldöm Zürichbõl és további lankadatlan kitartást kívánok neked és csapatodnak
István, kelt 2016 szept. 25.-én, Züricben


Ezt az anyagot csatoltam és küldtem a célegyenesbe! Nehogymá!


bubó Doki

Melléklet21:06 (13 perce)

címzett: Ügyelet; brfk; orfktitkarsag; info; knbsz; rusemb; isremb; Press; Nemzetbiztonsá.

Feljelentés, vagy ilyesmi, csak úgy, mert miért is ne?

Jól vagyTEK? Jól sikerült a színhéti álmerénylet? Gratulálok hozzá! lesz itt rend, ál-pintér sanya is megmondta. Na mindegy is, a lényeg, hogy ki lesz csavarva a nyakaTEK, ahogy azt "megígértem", szépen, demokratikusan. MegérdemliTEK, asszem ebben nincs már rég vita. De nem emiatt írok, mert egyébiránt tényleg köpök rátok.

Errõl itt, ni!

Link
Link
Link

Szóval jól összeboronált-átok ezt a zsidó mocsok "nemzeti oldalt" az összes többivel együtt. Elismerésem. Sok pénzbe került, de qvára megérte.

Na, a videó "fõszereplõje" bõvebben kifejtette megalapozott tapasztalatainak, megélt élményeinek lényegét és írásban is elérhetõvé tette. Szerintem az említett "nemzetiek" zöme hozzátok van bekötve, de ez még ugye nem bûncselekmény, sõt hazaárulás sem, már ha volna ugye haza...vagy valami...

Én ugye nem sokat értek a politikához, meg felfogni is képtelen vagyok mi zajlik itt nemzetközi szenten, de majd ti okosok lesztek, ha már szépek nem lehetTEK.

Ha mégis találtok az anyagban olyasmit, amiért ez a kibaxott zsidó-cigány "igazságügynek" is be kell vona-dnia, akkor vonszoljátok oda az illetékes takonyhoz a seggeTEK, ahogy szoktátok. Hálás köszönetem érte. Ha lehet, s módomban áll, olyan hálás leszek, hogy nem sokan éliTEK túl, de ezt is megbeszéltük már sokszor én meg nem vagyok feledékeny. NekTEK meg már rég mindegy.

Na legyetek jók, ne dobáljátok kõvel a Holdat, ne egyeTEK homokot meg a többi instrukcijó, amit eddig is ügyesen betartottatok...!

A mellékletben van a "lényeg", de ne siesséTEK el, mert több nap, mint naplopó.

Posta Imre
· Posta Imre - 2016-09-25 21:24 · 19 hozzászólás · 5743 megnyitás ·Nyomtatás · Szerkesztés


https://postaimre...;c_start=0
2 #138 gerry
- 2019-10-09 21:39
Imre - hogy bírsz ennyit olvasni? De az tény, hogy egyre jobb vagy benne! :D

Komolyan azon gondolkozok, hogy meg kellene oldanod, amit neked küldenek, azt szétosztod néhány "elõolvasó" között, azok átnyálazzák, aláhúzzák ami tény és bizonyítható, továbbküldik neked- esetleg néhány dolgot hozzáfüznek. Kicsit több idõd maradna napozásra is.
joegyutt.hu/wp-content/uploads/2016/04/Happy-sun450.png
Nehogy már ilyen verset írjanak posta-kumisz (ezt tájszólásban írtam) a szobrod talapzatára:

Vagyok aki mindig voltam; halhatatlan,
csak sok okostól a végére lelankadtam
.
~~~~~~~~
43 #139 stormhu
- 2019-10-10 07:39
Szegény kanyar....drámai válltozás ahhoz képest hogy a minap már majdnem admin lett és el is kezdett pirossal írni....Pedig látható volt a végkifejlet már márciusban.............Ennek ellenére biztos lesznek akik megsiratják....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
4,615,358 egyedi látogató