Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elindult a Likud Magyarország Egyesület

Kultúra i>Nemzetbiztonság és a "civilek", nemde? Budapest, 2019. október 1. - A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2019. október 1-jén nyilvántartásba vette a LIKUD Magyarország Egyesületet. Az egyesület elnevezése arra utal, hogy Izrael legjelentősebb, konzervatív pártjának szellemiségét követi. Célja nem lehet más, mint egy a jelenlegitől eltérő, új Izrael-kép megteremtése. Az Izrael Államon kívüli élő zsidóságon belül tendenciává vált az Izrael Állammal kapcsolatos aktivizmus csökkenése, Izrael Államot érintő kérdésekkel kapcsolatos apátia. A hírekben rendszerint csak akkor szerepel a Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama, ha biztonságát különböző terrorista akciók veszélyeztetik, ennek kapcsán pedig általánossá vált, hogy jogos védekezéséért éri elmarasztalás az országot.
A LIKUD Magyarország Egyesület célja Izrael Állam és Magyarország közötti virágzó együttműködés civil támogatása, Izrael Állammal kapcsolatos objektív tájékoztatás, a negatív sztereotípiák felszámolása és küzdelem cionizmussal kapcsolatos előítéletességgel szemben.
Az objektív megteremtése érdekében az Egyesület kapcsolatot kíván tartani és együttműködik minden olyan hazai és külföldi szervezettel, amely elősegíti az egyesület céljainak megvalósítását. Céljaik között szerepel, hogy előadások, konferenciák, szimpóziumok szervezése révén közreműködjenek a hiteles Izrael kép kialakításában Magyarországon. Az egyesület szerepet kíván vállalni a cionizmus hiteles bemutatásában, mellyel tovább kívánják gazdagítani Magyarország és Izrael közötti kapcsolatot.
Link

Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2019-10-08 08:07
Kárpátkanyar - TE OLLAN OKOS VAGY! - szinte megáll az ember esze!

Most komolyan, a tiéd mikor állt meg? Ja, hogy el se indult? Bocs'!

Imre - szerinted ezt a majomkodót még meddig etessük? Nagyon unom már. Jó, jó vicces gyerek, de nem szeretném ha idegzsábával kellene kezeltetnie magát amiért szerencsétlenségére összefutott velem. Még azt gondolnák rólam, hogy gonosz vagyok pedig nem. Lassan szégyenlem is magam amiért ilyen zsenibe belekötöttem - én a kis porbafingó. Mea Culpa (magyarul; Melaszos Kupola)
1554 #21 rodnas
- 2019-10-08 09:54
gerry! "Imre - szerinted ezt a majomkodót még meddig etessük?" ... ameddig ő etet, addig is jól mozgatja a Te fantáziádat. ;)
3 #22 Enid
- 2019-10-08 11:49
Rodnas! Igen lehetséges, de nem erre a vi-szájkodós energiaveszteségre van szükség.
Valahol a pozitív, építő jellegű dolgokkal kellene foglalkozni.
Szerintem.
4 #23 Posta Imre
- 2019-10-08 11:54
bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>

okt. 2., Sze 20:13 (6 nappal ezelőtt)

címzett: Ottó
Kedves Ottó, kitehetem így egészben az oldalra? A magam részéről nem támogathatok semmilyen "választásokat", még ha értem is, hogy a tematika szerint a színháznak kell mennie tovább még egy darabig és aztán is.

Üdv!
Imre
146 #24 satu
- 2019-10-08 19:22
Mi van akkor, ha a "nagyjaink" még mindig ezen a hír eltussollása miatt buktatnak pár bábot, akik többre exponálták magukat, mint akik valójában ?... - tehetnénk föl a kérdést, mi igazi összeesküvő pszichopaták..
Pár férget kivesznek, míg a többiek ezek árnyékában ellehetnek...
Ittt délen "azon röhögünk" cigányunknak felcsúti vasút zsidónknak Traim-traiil...
Érdekes... nem?
1368 #25 Karpatkanyar
- 2019-10-08 20:46
Politikusok megkörnyékezése és Izrael-párti, büszke cionista zsidóság – a Fidesz-testvér magyarországi céljai
2019-06-14 16:53
Forrás: https://nemzeti.n...csUt3kY80U
1368 #26 Karpatkanyar
- 2019-10-08 21:20
Posta Imre, gerry admin dekonspiralt engem es ugy dobalja most mär räm a fekäliät. Mi ertelme van ennek? Räd vet rossz fenyt ez az egesz. Mäsokkal is viselkedtek igy ezen az oldalon.
Csak rolad terjed a rossz hir e miatt a viselkedes miatt, amit mär regota üznek.

Messengeren kaptam üzeneteket egy volt kollegadtol (a kormanyörsegtöl) es egy rendörtöl. Persze engem akarnak vigasztalni es gerry-t szoljak le meg a többi tragar alakot. Nem hiszem hogy az lenne a megoldäs, hogy megint kitegyem a leveleket ide.
Szolj rä mär a fekälia dobalokra, hogy szegyent hoznak a Posta Imre Magyar Nemzeti Kormany fogalmakra.

gerry meg ha akarja megmerközhetünk sväjci birosagon is.
2 #27 gerry
- 2019-10-08 22:13
Nehogy már ijesztgess, haver! Elmész te a sunyiba!

"Messengeren kaptam üzeneteket egy volt kollegadtol (a kormanyörsegtöl) es egy rendörtöl. Persze engem akarnak vigasztalni es gerry-t szoljak le meg a többi tragar alakot"

Ez már döfi - vígasztalnak? Hüpp, hüpp... ne sírj kiscsibém, mégis miért szeretnél engem a svájci bíróság elõtt látni. Bilincsben? Jujjjj ... mindjárt összevizelem magam. :D - És tudod kit fenyegess? A saját pereputtyodat aki sajnál téged. Eszem megáll amikor ilyen fajzat kerül elém. Imrére rossz fényt vetek... meg a többi trágár alak...
DE igazad van, már volt ilyen akit kirúgtunk - az egyiket Fitymás bácsinak vagy minek hívták... Milyen trágár egy szó volt már a Nickneve is! Jó, jó illett rá az igaz, de több lány - itt az oldalon - belepirult amikor olvasta.
Arra már nem is merek gondolni, hogy a nevének esetleg másik értelme is lehetett. Merhogy - bár nem láttam - neki van olyanja, a muszlimoknak vagy az Izraelieknek meg nincs. Az IP száma még megvan valahol, de persze itt is bevallotta, hogy kicsoda-micsoda és az elmentett adatbázisba megmarad... Lehet, hogy antiszemita volt az ürge? Azt svájcban büntetik, nem tudtad?
Majd szólj mikorra várjam az idézést a svájciaktól... addigra összeszedem az anyagot. Békéltetõ tárgyalásra nem is érdemes elmennem - no meg azt hiszem nem is fogunk találkozni személyesen, majd elküldöm az ügyvédemet aztán magyarázd el neki mi fáj a lelkednek...

Menj, és sírd egy keveset ... esetleg idd le magad, meglásd könnyebb lesz. Megint egy egyest kapsz, leülhetsz. Nem hiszem, hogy sikeres lesz a vizsgád, de ilyen az élet, nehéz és alkalmakként könyörtelen.

Dekonspiráltalak? Hol? Kiderült rólad, hogy okos ember vagy? Az neked nem jó? Te meséltél össze minden szart magadról Egyetemi Tanárkám. BEMUTATKOZTÁL! Vagy nem is Nicknév a Fitymás - hanem a családneved? - ugyan mutasd már meg, hol és mikor fedtem fel a Titkodat? Mi a titkod? Kém lennél? Neeeee, nem hiszem... Mi a titkod? Néha esetleg virágcsokrot küldesz Csucseszku sírjára, amiért váratlanul kimurdelt és neked (nektek) el kellett menekülnöd(tök), ide és azóta itt folytatod a biliborogatást... Mikor is voltál szarban RO-ban? És csak úgy átjöttél a határon mint egy kõrözött magyar...érdekes.

Kezdek félni, ezentúl ha kimegyek az utcára, majd jól körbenézek, hogy nem leskelõdsz-e a saroknál.
Itt is van már svájci rendör, meg kormányörséges jó haverod aki kiáll melletted? Na mindegy megyek is az ágyba, bár biztos nehezen fogok elaludni, de majd a fejemre húzom a takarót akkor nem történhet semmi baj.s_ezt-ni
1771 #28 Hubakker
- 2019-10-10 13:10
Karpatkanyar! Az ENSZ is full cionista, tehát mi másra lehet számítani tőlük? Izraelt is hetente kétszer elítélik valamiért és szüntelenül követelnek tőle valamit, de Izrael fütyül rá. Van következménye? Semmi. Egy súlytalan propaganda eszköz. Parancsra néha okád egy kis füstöt, de semmi több. Majd pont az itteni testvéreiket fogják megróni amiért ártanak nekünk a saját hazánkban? Ez nem fog megtörténni, hacsak nem valamilyen aljas hátsó szándék vezérli őket.
2 #29 gerry
- 2019-10-10 17:33
Hubakker - Kárpát pihen 10 napig - de azért szeretném értelmezni mire "válaszoltál" neki ebben a hozzászólásodban.
Kérlek világosíts fel, nem szeretném félreérteni. Mostanában érzékenyebb vagyok néhány dologra.
1771 #30 Hubakker
- 2019-10-10 20:08
Erre válaszoltam:https://postaimre...t=0#c35804

Hiba van benne? Azonnal korrigálom, csak légyszi jelezd mi a gond!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
4,033,703 egyedi látogató