Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hoffmann Rózsa: Európa az antikvitás, a zsidó vallás és a keresztény tanok oszlopain nyugszik

KultúraKeresztény tankok osz-lopain? Figyeljétek ezt a zsidózást, mert nem véletlen! Európa a szkyta-hun kultúra alapjain (ezt mostanában szlávnak neveik) alapszik és bizony a holokoszt is megalapozott. Európa az antikvitás, vagyis az ókori görög-római örökség, a zsidó vallás, valamint a kereszténység tanainak oszlopain nyugszik - hangsúlyozta Hoffmann Rózsa, a KDNP országgyûlési képviselõje szerdán Strasbourgban, az Európa Tanács Parlamenti Közgyûlésének õszi ülésszakán, a vallásszabadságról folytatott plenáris vitában.
Hoffmann Rózsa szerint a különbözõ vallású emberek együttélésének harmonikussá tétele érdekében ma különösen sok a tennivaló, amikor a migrációs hullám jelentõs társadalmi, politikai és érzelmi próbatételt jelent. A magyar kereszténydemokrata politikus szóvá tette, hogy a vita alapjául szolgáló elõterjesztés példálózó jelleggel csak a zsidó és a muszlim vallásgyakorlás támogatásának a szükségességét említette, és egy szót sem ejtett a kereszténységrõl.Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015-10-01 14:22
Csak bele kell nézni egy általános iskolás történelemkönyvébe. Nevetség! No, de hagyjuk...
118 #2 keepfargo
- 2015-10-01 15:34
Eljárt már az idö az egykönyves vallások felett; nem lehet a mai emberiséget, a mai kozmikus méretü kihívásokat dogmákon alapuló és primitív fajfenntartási ösztöntöl indíttatott törvénytervezetek közé szorítani, illetve azok segítségével megoldani. Ha lesz egy ún. világvallás, az nem támaszkodhat ezekre a szúette, korhadt mankókra, amelyek eddig is csak bajt okoztak. Sokmindent meg lehet bennük találni, csak a józan észt, mérsékletet, logikus gondolkodást és tartható életfilozófiát nem - hogy az egyetemes érvényröl ne is beszéljünk.
Európa elsösorban erkölcsileg rohadt szét; a többi ennek függvényeként alakult ki, és ebben igenis legnagyobb szerepet a kettös mércén alapuló Tóra-Talmud bünszövetkezeti szabályzat játszotta. Ha ezt soha nem ismerik el, soha nem fognak rendet teremteni - eröszakkal sem, söt föleg azzal nem.
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-01 15:56
Ne feledjétek, Európa alapja a judaizmus, s mikor erkölcsi rodhadásról beszélünk, akkor igen, a judaizmusról van szó. Aranyborjú, vatikáni buzi-csürhe, pénzmosodák, gyilkosok, perverz nememberek, brüsszeli bábeli torony...bizony ez mind a mocskos bûnözõ férgek fõztje.
75 #4 talpi
- 2015-10-01 17:56
Ahogy karcolod Imre. Ahogy karcolod. Sajnos szûmebb környszetünknél nem nagyon kell meszenb menni már ltt fellelhetõ zion "tanìtványa"
66 #5 9323elitelt
- 2015-10-01 18:23
Tudjátok, van a felsoroltakon kívül még 2 világvallás-filozófiai irányzat:
-védikus filozófia
-buddhizmus
A cion egyiket sem tudja uralni, mert nincsenek ott fõpapok, megmondó emberek, stb...
Talán azokkal kellene foglalkozni...
69 #6 Szalonna
- 2015-10-01 18:31
Bässza meg az anyját, a tanaival együtt. Erre ennyit lehet mondani.
75 #7 talpi
- 2015-10-01 18:56
Szalonna ez velõs és ehyszerû volt. ;)
4 #8 Posta Imre
- 2015-10-01 19:24
Ottó, csakhogy xar van a csalacsintában, mert a jujdejó-kerszténysegg szigorú hierarchi-kuss rendsezre alkalmas arra a kapi-tulációra, idiotizmusra és "demokráciára", amellyel be lehet húzni a csõbe a sok agyhalottat.

A védi-kussban is kuss van, de abból nem lesz "világvallás" politikai értelemben és nem is lehet. A kasztok maszlagát nem veszi be az európai tetû gyomra. Ahhoz túl szkyta, vagy jujdejó, vagy demokratikus barom. A buddhista meg absz alkalmatlan ilyen célra..., de abban egyetértünk, hogy picológiai módszerekkel mindenki fanatizálható, még az is aki a kutyaxarban hisz és istenét a tejes csupor képezi.
118 #9 keepfargo
- 2015-10-01 19:43
Gyermekeim a zurban, miért nem "melegíthetjük" fel ösvallásunkat? Ja, mert nem ismerjük? Akkó´nem szótam, csak hangosan gondúkottam...
4 #10 Posta Imre
- 2015-10-01 19:55
Képfaragó, szerintem a "fentiek" látják, hogy a lemezen eltörött a tû. Új vallást a holokosztot már nem igazán tudják élesíteni, így vallások eltörlése esedékes és egységesítés egy valósággal. Nem tartom kizártnak, hogy belépnek a képletbe maguk és kiigazítják a "hülyeséget", amit itt megkavart a sok szarházi hüllõ. Ez kézenfekvõ lenne. Õsvallás = tudás.
118 #11 keepfargo
- 2015-10-01 20:17
Na ez az, Imre, az öseink tudása amit elsö Pityu (Vaj(k)h miért?) tüzzel és vassal ( söt még rosszabbal: a sápadt istenség vallásával) kezelt, így az egy kicsit eltünt egy olyan bö ezer évre. Mégsem örökre!!!!

Mert a rovásírás mégiscsak megmaradt !!!

Na - és most jön a java (meg az ingyen reklám Juhász Zsoltnak) - ha sikerül kiskegyedéknek kézrekeríteni az erröl szóló kulcs-könyvét, mingyán jobb lesz, úgyszólván egyböl, és mint tudják kentek az egyböl lesz a kettö. (Mert ami nem kettö, az fél, mint a szem v. a kéz-láb...)
(Ezért is van ennyi fél-elem a mai népességben, mert csak aki egész, az lehet kész a tettre is meg egyébre is..)

Tehát: A Rovás Jelrendszer Mint Útikönyv Az Élet Nevü Túrához - ezt tessenek szivessek lenni beszerezni. Megér egy misét, megéri a 2990ft-ot és megér ez még többet is. Isten(ünk) áldása legyen mindenkin aki mint én is, 1,5 óra alatt meg tudja tanulni legalább magukat a jeleket. A következö lépés (arra másfél hét is rámehet - nem baj, menjen!) a jelek jelentéstartalmának megtanulása.

Remélem, lesz miért visszatérni erre a témára és meginkább lesz miért visszatérni az ösi tudáshoz...
4 #12 Posta Imre
- 2015-10-01 20:34
Képfaragó, a zember már csak ilyen! Vagy olyan! Bármire képes, ami hülyeség, és ami nem az, az ma már teljességgel ésszerûtlen. Mondtam, hogy jönnek!

Denevéremberek és unikornisok a Holdon – száznyolcvan éve volt a Nagy Hold-átverés http://24.hu/kult...d-atveres/
75 #13 talpi
- 2015-10-01 21:35
keepfarago
Az Õs-Teni tudás birtokában van minden MAGyarnak, csak a baj, vagy is nem de mégis, az, hogy ezt nem tudja hasznosítani. Lévén olyan mértékben elzsidósodott, szokásaiban, hogy a legfontosabb elemét az Õs-teni tudás birtoklásának és átadásának, kidobta az "ablakon". Ugyanis, mára a "család" mint eredeti jelentés teljesen megszûnt, összetartó lenni. Mert mis is van,? az, hogy aki többet és szebbet ígér, az lesz a "család". Pedig hogyan is volt? Ugye a közösség, a CSALÁD mindent megvitatott, az idõsebbek elmondták tapasztalataikat és a fiatalabbak ezt megvitatták, a kornak megfelelõen beágyazták az akkor épp esedékes tevékenységbe. Majd az idõsek elmentek és a fiatalabbakkal kezdtek foglalkozni. Tanították õket, nem szoktatták, nem rendszabályokat alkottak, nem. Egyszerûen, félig játékosan, versengve kelett dolgokat megoldaniuk. Játszva tanultak, ez máig is megmaradt mondás. Nos, mára, ez teljességgel ellenkezõ. Rendszabályok, kötelességek, szokások, szokás jogok és a többi. Mirõl is beszélünk, mibõl is tanul az a gyermek? Na igen, könyvbõl. De vajon ki is írta és miért úgy, ahogy? Na ugye, hogy ugye. Szóval, ezért kell az idõseket megvetni, mert rendelkeznek még a tudással és annak átadási képességével. Persze, az ellen oldal ezerrel ajvékol, "ne tedd, nem normális, idióta, összeesküvés elméleteket gyárt" No mára a bulizgatós, italozgatós, felelõtlen életvitel a fontos. Ez van, mi több egyes emberek/?/ még ezt is tanítgatják a "családjaiknak". Hiszen ez a menõ, de egy normális dolgot nem képesek megcsinálni. Persze, mondhatja bárki ezt, csak a helyzet, hogy amiokor ez az oldal, anno elkezdett dolgozni, akkor "sokan divatból" jöttek,mint a Nemzeti oldalra is, és mivé lett mindez? Látod, van néhány hozzászóló, van néhány vélemény, de valójában, sok építõ jellegû szólás nincs.Ebbe ha hiszed, ha nem bele lehet fáradni. Pedig hol tartanánk már, ha négy évvel ezelõtt indul az abizonyos, de könyörgöm KIVEL? mert tudod, mennyi, de mennyi nagy MAGYAR van itt és mennyi volt. DE igazából nem tagja a "családnak", csak van, mert neki-nekik "más a CSALÁD" mint az valójában a szó igaz értelmében, mit is takar. Ez van.
A múltkor vöéltam oly bátor és leírtam, senki nem ellenkezett, hogy miért is van az igazi harcosoknak "kevés" barátjuk, miért is van az, hogy ha a családja nem érti-érzi, miért is harcol, akkor /amúgy is/végtelen magányos ,kész remete. Pedig nem, mert hidd el, azok az emberek sokkal, de sokkal több érzelmet, szeretetet hordanak magukban, mint bárki más. Azért mert tudják, lehet az az utolsó napjuk és minden napot egy életnek élnek meg, nem önmagukért, másokért. Képesek olyan áldozatokra, amit a hétköznapi ember el sem tud képzelni. Fájdalom és tûrés küszöb a csillagos ég és oly kevéssel beérik, mint egy öszvér. Mosolyt ritkán látsz tõlük, de az a melegség amit adni tudnak, ha "érted" õket az felér minden mosollyal. Igen, furcsák, látszólag mogorva, magányos emberek, pedig nem, mert azt keresik, "hol kell segíteniük" sokszor ezért önmagukra nincs idejük,. De hát nem is magiuhttp://postaimre.magyarnemzetikormany.com/includes/bbcodes/images/right.pngkért, a"másikért" vannak.
118 #14 keepfargo
- 2015-10-02 11:18
talpi
Megköszönöm neked ezt az írást; elöször minden olvasó nevében, másodszor mert nekem címezted. Érdemes lesz újra elolvasni, söt ha lehet, többször is. Benne van a lényeg, és jól láttatva, benne vagyunk mi is.
80 #15 monguzking
- 2015-10-02 12:37
talpi--igy igaz a nemzet legkisebb alkoto eleme s oszlopa a család--ha egészséges a család-közösség-nemzet kapcsolodása akkor kivülröl legyözhetetlen-ezért támadja a gonosz a legkisebb elemet a családot s zülleszti,rombolja szét mer ha család szétesik akkor törvényszerüen közösségek s a nemzet is darabjaira fog hullni--értem aggodalmadat talpi--de én néha szoktam más nézöpontbol ugymond magasabb szintröl nézni a dolgokat igy már árnyaltabb a kép s meglehet hogy ennek igy kell történnie---a fizikai világ változik-létrejön,van rövidebb-hosszabb ideig majd összedül s átadja a helyét valami másnak--elvileg mindig magasabb szintre kénne fejlödni-mert ha nem akkor nem kis bumm hanem nagy bumm szokott lenni--tehát visszatérve családhoz--ez tökéletes a fejlödéshez?Nem feltétlenül--mert ha megnézzem azzokat a kutatásokat mellyeket az olyan gyerekeket vizsgálták kik közös közösségekben nöttek fel ahhol sok felnött lazán élnek együtt olyan hippisen-tehát ezzek a gyerekek sokkal inteligensebbek s boldogabbak voltak valamint felnöve sikeresebbek is hisz nem egy mintát követnek hanem rengeteget igy folyamatosan tudnak alkotni s rugalmasan,nyitottan állni a kérdések felé.Én munkás vvagyok igy nem tudom azt eldönteni hogy a hagyományos családi modelen alapulo társadalom képes-e magasabb szintre lépni a fejlödés következö szintjére vagy pedig nem mert kerékkötöje a családi modell----de abban teljesen egyetértünk hogy most vteljesen negativ folyamatok zajlanak mint a buziság,erkölcstelenség,alkoholizmus stb-----talpi nem tudom hogy törvényszerü volt-e az hogy életed igy alakul de azt tudom hogy ugyan elvileg a magány ugyanazt jelenti mint az egyedüllét de mégis ég s föld a különbség--a magányság érzete negativ,lehuzo erö mig az egyedüllétben hatalmas lehetöségek vannak--EGYed-ÜL--LÉT
66 #16 9323elitelt
- 2015-10-02 17:17
Képfaragó!
Most Magyarországon tartózkodsz?

Kedves Imre!
Nem a varnáshrama dharmáról (melynek az egyik elemét alkotják a kasztok) van szó, hanem a FILOZÓFIÁRÓL. Indiában ugyanis ROMLATLANUL megõrizték az EREDETI ISTENI TANÍTÁSOKAT. Ráadásul a tanítások célja az, hogy építs élõ kapcsolatot Istennel.
75 #17 talpi
- 2015-10-02 18:28
Keepfarago, monguzking
Olvastam reflexioitokat s meglepett mkndkettõtök reakciója. Jó értembe véve.
Keepfarago, neked köszönöm szavaid már csak azért is mert ìrásaid annak szöveg szerkezete igazán ragaszkodik a MAGyar nyelvtani szabályokhoz sokszor kissé szégyenlem magam írásaimat hasonlítva a Tieidhez. Való igaz nem szoktam magam visszafogni ha elindul az elmém fõleg ha a Nemzet ügyérõl vag valakirõl a valós nemzeti oldalon lévõröl van szó.
Nem tudom szó nélkül hagyni azt sem ha netán valaki nemzeti szìnbe "öltözve" elõadja magát és kiderül hogy ettõl oly távol van mint Makó Jeruzsálentól. Mind erkölcsben mint jellenben embeejlefg már nem is merem ragozni. Sajnos ezzel együtt kell/?/ élni a mai liberalizált világkép errõl szóll. Sajnos egyre több a követõje hiába a sok-sok szó hiába az elõttük álló rengeteg rosssz példa nem érdekli õket mert megvakultak és süketek is lettek.

Monguzking
Ìrod a család sok minden alapja. Így jgaz. Mindennek alapja ds az igazi család nem a képmutató aki a vasárnapi ebédst szinte "rituálisan" fogyasztja és semmi öröm benne csak a "kötelszõ együttlét okán történik mind ez. Lélektelen magamutogató kivagyiság semmi más. Sajnos ez a zsidó befolyás okán lett a magyar /nem a MAGyar/ vsaládoknál divat. Igaz nem az egyszerû pórnép kezdte hanem az un, úribréteg de õk akkor már rég nem voltak MAGyadok csak nagyar urak hiszenn kártyán és a zsidók által szolgájtatott kurvákon már oly mértékben el adósodtak hkgy csak rangjuk maradt az is zálogban. Csoda hát hogy már akkor adták vették a birtokokat? Ugye hogy nem és íme ma is folytatódik ugyan ez..
Nos az a család amirõl én beszélek nem a "mai" modell. Nem az régi sokkal de sokkal régebbi bár még jellemzõen akadt néhány a 19, század elején mondjuk ki nem az úri osztályból. Nos a történelem során a MAGyarok mindíg is "család centrikusakvoltak egészen Ii.Lajosig ott viszont megkezdõdött " bomlás" gyömere és oka az elzsidósodott nemesség az erkölcstelen zúllött életforma/ma is ez a baj/. No de térjünk vissza. Szóval mondjuk "idõ számitásunk kezdetén/nem a római katolikus/ még a MAGyar családok a Tigris és Eufrátesz közötti területen éltek. Tévedés és hazugság a "nomád jelzõ"mert fejlett öntözéses gazdálkodást folytattak írtak olvastak. Mi több az állatok tráhyájat nem tûz szításra hanem talaj javításra használták. Képzeld csak el hogy úszó szigeteken zöldség féléket termeltek ami manapsàg vìzkultúràs tápsós eljárásnak neveznek. Igaz ezt komoly kertész mérnökök és kémikusok "fedezték fel" ;) . No akkor az az egyszerû tapló nomád MAGyar ezek szerint több dilplomás volt amikkr még "nem is volt ehyetem/?/". Vagy méfis volt csak az a család tudása volt az idõsebbeké? Kiket mára gyülölni utálninellehetetleníteni kell mert ez a divat? Kik még eékeznek valamelyest az Õs-teni tudásra hiszen bármit megcsinálnak akár termelnek akár építenek gyógyítanak vagy férfi léttükre gyermeket nevelnek bármily nemû és korú is az a gyermek. Vajon honnan tudják mindezt ha nem a MAG népének "maradékai" ha nem Õs-^teni tudással felruházottam. Ha nem õk az a bizonyos "eredeti" család még megmaradt tagjai.
Nos ilyen családokról beszélek én nem a liberális fertõzöttekröl. Sajnálatos és szégyenletes hogy sokan ezt a "modellt" követik holott teljesen tisztában vannak közúllük sokan" helytelennés Nemzet kárhoztató az az életforma" de szólni tenni ellen nem mernek mert beszarik és nem merik fekvállalni MAGyarságukat. Nem is kell mert ezek nem igazi MAGyarok csak.magyarok.. Abban az idõben ha a család valamit tervezett Kkor mwgk3rdezték minden tagját mkt szól hozzá majd megkeresték a Táltist és vele is.megvitatták aehetõségeket. De nem döntött senki a családból "egy személyben" leg egyszerübb de minden tagot érintõ dologról. A család erkölcsi értékét érintõ dolgokról pedif szó nem.lehetett hohy valaki csak hipp-hopp csinál valamit és azt el mell figadni. Ezért azonnali számûzés volt a "jutalom" egy napi élelem és ivóvíz. Ha valaki befogadta és a közösség számára "értékes volt" akkor azzal együtt a falu szélére" számûzték" jelképesen. Ellenkezõ esetben ha nem figadták be sehol senki akkor egy nap után nyomába eredtek és lenyilazták. Megvot az igazságszolgáltatás. Nos ez sokkal becsületesebb volt mknt a mai zsidó módi a "pereskedjünk" hagy fogyjon a hülye magyar pénze. Szóval ott a gyermekek játszva tantak mindent minden gyermek és ezt késõbb mind mind tudta hasznosìtani így éltek eleink ol mindegy fiú avagy leány gyermek volt
Mondjik a.lányok n katonáskodtak de ha szúkség volt rá beálltak a sorba. Ugyan így a f3érfiak.viszlnt anyaként nevelték és gondozták a hyermekeket mert minden a család egyexi tagjának..egcolt az õsi tudása.
75 #18 talpi
- 2015-10-02 21:48
Monguzking
"szoktam magasabb szintrõl is nézni" mondod, rendben, de ne tedd, mert a dolgok ugyan látszólaG a magasságban dõlnek el de hidd el, ebben nagy a Te és sokak szerepe, hogy hogyan dönt a" magasságos" :). Ugyanis azért neki vannak privilegizáltjai és Õ tudja csak igazán, azok mennyire szolgáltak rá a túlélésre. Nem mindegy, ha halmni kell, hogyan és mitõl? Viszont az sem mindegy, hogy miért, vagy kiért? :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.05 másodperc
3,891,098 egyedi látogató