Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megnövekedett katonai járműforgalom

BelföldÓ, ez még csak a "kedvcsináló" PR. Lesz ebből hamar hadkötelezettség és csit-csat...
A MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái és technikai eszközei részt vesznek a Nemzeti Vágta kísérőprogramján, a Honvédségi Korzón, ezért felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy október 18-án és 20-án este 20 és 23 óra között megnövekedett katonai járműforgalom várható a Tata – M1 – M0 – M5 – Budapest, Városliget útvonalon.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-10-18 18:56
Megy akatona és találkozik a Hazafias Neveléssel! Erre a katona rákiált, hogy aszongya, fijam nyomj le 50 fekvőtámaszt! Oszt erősödött es.

Erősítik a hazafias nevelést

Együttműködési megállapodást írt alá Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke október 18-án, pénteken a Honvédelmi Minisztériumban.
<a href='https://honvedelem.hu/cikk/erositik-a-hazafias-nevelest/' target='_blank'>Link</a>
4 #2 Posta Imre
- 2019-10-18 18:59
Ezen is bexartok! Bécsben a kurucok? Csak így lazán...olyan hazafias rabbinátusi magyarkodás megyen, hogy csuhajja!

Óriási sikere volt A Tenkes kapitányának Bécsben

Bécsben adott telt házas műsort szerda este a Magyar Nemzeti Táncegyüttes. A Zsuráfszky Zoltán vezette együttes a Tenkes kapitánya című táncjátékával lépett színpadra.

A magyar Országgyűlés a 2019-es évet II. Rákóczi Ferenc emlékévnek nyilvánította, és ez adta az apropóját annak az együttműködésnek, melynek köszönhetően Kárpát-medencei turnéra indult a Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Tenkes kapitánya című produkciójával. A turné a Magyarság Háza szervezésében valósul meg, és a sorozat 11 állomásából 9 helyszín határon túli magyar település. https://www.origo...esnek.html
1349 #3 Nagy Levente
- 2019-10-19 23:23
II. Rákóczi Ferenc és szabadságharcának szellemisége pontosan e "szégyenteljes" mai kor és a "szégyenteljes mai kormány" (bár nem csak a mai) tetteivel és szellemiségével szembe megy! Ebben az "erkölcsi alapokat" teljesen nélkülöző világban nem hiszem, hogy bármilyen tényleges honvédelmi célú sorozás lenne, legfeljebb valamilyen aljas szándék vezérelte! Fegyvert itt a magyar nép fia már "hivatalosan" nem kap a kezébe, mert attól nagyon is tartanak, hogy egyszercsak "rosszúl sűl el"!
267 #4 Perle
- 2019-10-24 18:57
Megnövekedő forgalom amerikai katonai kiképzés miatt Szolnok környékén is.:|
http://www.atv.hu...tersegeben

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,410,410 egyedi látogató