Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó Ügynökség: „fennáll a veszély, hogy két zsidó nép alakul ki"

BelföldHonnan a "holokausztból" lettek ezek ennyien? Na mindegy, hamarosan nem lesznek. Szépen feloszlanak, mintha nem is lett volna soha. 14,5 millió zsidó él jelenleg a világon, ahol az antiszemtizmus fokozódik szinte mindenütt – hangsúlyozta Jicák Herzog, a Zsidó Ügynökség (Jewish Agency) vezetője, aki a Fuhu.hu szerint abból az alkalomból nyilatkozott a Yedioth Ahronot című lapnak, hogy a világ legnagyobb zsidó szervezete idén ünnepli megalakulásának a kilencvenedik évfordulóját.

Kezdetben az volt a feladata, hogy támogassa Izrael állam megalakulását és az aliját, vagyis a zsidók hazatérését Izrael földjére. Most viszont az a feladata az Ügynökségnek, hogy megakadályozza Izrael állam és a diaszpóra eltávolodását egymástól — vélekedett Herzog.

„Nagyapám Izrael állam első főrabbija volt, édesapám Izrael egyik elnöke. Izraelnek tudomásul kell vennie, hogy nemcsak a Közel Kelet van a világon. Az Egyesült Államokban élő hat millió zsidó a médiából szerzi információit Izraelről, amellyel egyre nehezebb azonosulnia. Közben pedig antiszemita merényletek történnek az Egyesült Államokban (Pittsburgh és San Diego), ahol ilyenek már nagyon régen nem fordultak elő. Egyre növekszik a távolság a fiatal nemzedékek között, hiszen az Egyesült Államokban élő zsidók nagyrésze nem-zsidó iskolába jár”

— nyilatkozta az izraeli baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje, jelenleg a Zsidó Ügynökség vezetője.
Jicák Herzog.

„Hosszabb távon fennáll a veszély, hogy két zsidó nemzet alakul ki!”

— legalábbis ettől tart a leginkább a világ legnagyobb zsidó szervezetének vezetője nyilatkozata szerint.

A Zsidó Ügynökség egy sátor, melyben a világ 14,5 millió zsidó polgára egymásra találhat – hangsúlyozta az ügynökség vezetője.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-10-22 13:06
Jicák Herzog..

Arrol elfelejtett adni informaciot,hogy a FAGYI VISSZA NYALT s_franc14,5 millio -bol a sajat kitalalt csalad rombolas milyen karokat okozott a zsido dinasztiaba.s_pompom
Mert az alkohol,drag ,homoszex ,leszbien az mindenhol egyforman ROMBOL!

Es nem utolso sorba a penz es hatalom vagy ott is az aljassag minosegebe rothassza a ferde agyukat.s_ezt-ni
1563 #2 eLZi
- 2019-10-23 05:06
A Dícsértessék a butaság c. könyv jut eszembe,ami a bibliai hazugságokat elemzi,akkoriban is hányszor próbáltak kisunnyogni a jehovai parancsok alól,oszt mindig ráfáztak..ezek szerint próbálják egyben tartani őket,nehogy megint bajuk legyen a sompolygásból..
457 #3 elsolajos
- 2019-10-25 04:12
Csinálnék én nekik olyan sátrat,hogy abba hiba nem lenne. Aztán nyitom már,nyitom már!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,406,195 egyedi látogató