Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kalocsa 2019.10.19 Posta Imre találkozó 1.rész

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2019-10-23 19:11
Nos, még azt teszem hozzá, hogy látok fiatal fejeket, és ennek rendkívül örülök, nézve a mai fiatalság semmibe révülő érzéketlen arcát. Ha kérdesz tőlük valamit, idő kell, míg megértik. Így reménykedem, hogy tán lesz jövő.
2 #21 gerry
- 2019-10-23 22:32
BAJ - mindig tanul az ember... Lõrincze a rokonod volt? :D Már nem is olyan unalmas az oldal!
139 #22 jozsef toth
- 2019-10-24 00:09
Imre!
Na mog embotolte magat,estere mog gyut az oldals_proszt
88 #23 Asumhari
- 2019-10-24 03:48
Az a kijelentése, ill. tette Bonifác pápának, hogy mindent a Földön birtokba vesz a kereszténység nevében, enyhén szólva is, jogtalan lépés volt.
Már csak amiatt is, mert a mindenkori magyar király "egyház ügyileg" magasabb szinten állt a pápáknál, mert Isten apostolának volt tekinthető.
Mivel az Isteni törvényt megszegték, a jogtalan "birtoklókra" a " saját fegyverükkel kell visszalőni"
MINDENT VISSZA!!!! Mi vagyunk az örökösök!
LEPAPÍROZNI!!! ELKÜLDENI!!! BEHAJTANI!!! HÁROMSZOROSAN!!!
A saját törvényük szerint jönnek még két Glóbusszal!
Addig is imádkozzanak a marslakóknak.
Ég már a lábuk alatt a talaj, ezért is játsszák át a "lopott holmit".
Félő, hogy az új "birtoklók" már nem fogják akceptálni a "levelezésünket". Új szabályok jöhetnek.
1365 #24 BAJ
- 2019-10-24 07:15
gerry csak a videót nézve, Imre említette nem is tudja honnan ez a mondás. hogy asszonyi állat, hát gondoltam megosztom.
1657 #25 Lehoczki krisztian
- 2019-10-24 12:27
Már letiltották a videot.hol talalom?
34 #26 valahun
- 2019-10-24 12:39
Lehoczki Krisztián!
https://www.youtu...e=youtu.be
1657 #27 Lehoczki krisztian
- 2019-10-24 14:14
Köszi!
99 #28 MORMOTA1968
- 2019-10-24 18:56
Nekem csak egy kérdésem lenne, egyenlőre! Aztán lehet, lesz több is! MI VAGY KI AZ ÁLLAM? Az én meglátásom szerint, hogy válaszoljak a saját kérdésemre, röviden megfogalmazva a választ: VÁLLALAT AVAGY CÉG! Jelen korunkban inkább "BŰNSZERVEZET" röviden a globális háttér hatalmat és önös érdekeiket kiszolgáló "MAFFIA!" A kormány pedig ennek a cégnek a vezetősége! Nem csak azért, mert tudható, hogy valóban "Magyarország" csak egy New Yorkban bejegyzett cég!

És ebből adódik egy újabb kérdés, amiről JKI is írt! Hogy van-e joga "az országban élő közösség közös tulajdonát, beleértve természetesen és elsősorban a természeti kincseinket, infrastruktúrát és minden mást "KISAJÁTÍTANIA" egy magát "ÁLLAMNAK" elnevező "VÁLLALATNAK, CÉGNEK" amelyet egy "KORMÁNYNAK" elnevezett csoport, vezetőség irányít és ural?

És egy harmadik kérdés! Van-e joguk "EMBEREKET ÉS AZOK UTÓDAIT" egyszerű "HASZNÁLATI, ÉRTÉKTÁRGYNAK, TERMÉKNEK TEKINTENI ÉS ÁRUKÉNT KEZELNI EGY ÉLETEN ÁT?

Nincs "JOGUNK" eldönteni "NINCS SZABAD VÁLASZTÁSI JOGUNK" még afelett sem, hogy "ALÁVETJÜK-E MAGUNKAT" olyan törvényeknek, amik emberi mivoltunk bizonyítására, igazoló okmányok beszerzését írja elő, továbbá "KÖTELEZŐEN BEOLTAT MINKET, BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL, NEM SOKKAL A LESZÜLETÉSÜNK UTÁN, MINT VALAMI ÁLLATOT!" És mikor eljön az idő és "ELKÖSZÖNÜNK ETTŐL AZ ÁRNYÉKVILÁGTÓL" már "NEM RENDELKEZHETÜNK A SAJÁT TESTÜNK FELETT SEM, HOGY MI TÖRTÉNJEN, MI TÖRTÉNHET AZZAL! Régen az volt a természetes, hogy az otthonában hunyt el az illető "EMBER" és ott is ravatalozták fel és virrasztott holt-teste mellett a családja, rokonsága, de tán még az egykori szomszédok, barátok is!

Ma meg "SE AZ ÉLETEDDEL" se "ÉLETED VÉGÉN, NINCS SZABAD DÖNTÉSI JOGOD!

Mármint hiába rendelkezel róla még életedben, hogy mi legyen a testeddel halálod után, jönnek a "HIVATALOS SZEMÉLYEK" és elszállítják azt és akaratod ellenére is felboncolják, szerveket szednek ki, de mi jogon?

Ha valakinek még mindig "NEM LENNE ELÉGGÉ VILÁGOS" gondolkozzon már el ezeken a dolgokon, hogy mi az, hogy mi "EMBERNEK SZÜLETETTEK" csak mint "EGYSZERŰ, TEST, LÉLEK ÉS SZELLEM NÉLKÜLI TERMÉKKÉNT" szerepelünk "ÖNJELÖLT ISTENEK, VAGYON TÁRGYAIKÉNT!?" s_ratata

És milyen dolog az, hogy "SAJÁT OTTHONUNKON, ÉLETTERÜNKÖN, TERRITÓRIUMONKON" belül "BÁRKI" hivatalosnak nevezett "SZEMÉLY ÉS NEM EMBER" ránk törheti az ajtót, zaklathat, terrorizálhat "SAJÁT KIS ORSZÁGUNKON BELÜL?"

Még az állatvilágban is "JOGA VAN, A TERMÉSZET ÉS NEM MESTERSÉGESEN ALKOTOTT TÖRVÉNYEK ALAPJÁN" minden saját territóriumán belül élő állatnak megvédenie magát és utódait, életterét! Csak épp az "EMBERNEK NINCS EHHEZ JOGA! Hogy van ez, hogy lehetséges ez?

JOGOM LENNE BÁRKIT MEGÖLNI, VAGY CSAK ELHAJTANI SAJÁT ÉLETTEREMRŐL, HA ODA BÁRKI HÍVATLANUL, AKARATOM ELLENÉRE BEJÖN, FŐLEG "ERŐSZAKOS" SZÁNDÉKKAL! s_ratata

MI JOGON VESZIK EL AZT A PÉNZT "ADÓZÁS" CÍMÉN, AMIT ÉN KERESEK MEG A SAJÁT MUNKÁMMAL? VAGY BÁRMILYEN ÉRTÉK, VAGYONTÁRGYAMAT?

De leginkább: Mi jogon vehet el, egy "MASZEK PÉNZGYÁRTÓ, HAMISÍTÓ, BÁRMI VALÓS ÉRTÉKET TŐLEM, MIKÖZBEN ŐK "SEMMIFÉLE ÉRTÉKET NEM ADTAK ANNAK FEJÉBEN, CSAK TELJESEN ÉRTÉKTELEN PAPÍR FECNIKET?"

Sőt, valamikor még azt sem, csak "LEVEGŐPÉNZT, SZÁMLAPÉNZT!"

Milyen "JOGON TILTJÁK MEG EGY KÖZÖSSÉGNEK" hogy "SAJÁT FIZETŐESZKÖZT ÁLLÍTSANAK ELŐ ÉS EZZEL A FIZETŐESZKÖZZEL CSERÉLJENEK VALÓS ÉRTÉKEKET EGYMÁS KÖZÖTT?"

Milyen "JOGON" pofáznak bele egy "KÖZÖSSÉGET ALKOTÓ NÉP ÉLETÉBE, TÖRVÉNYKEZÉSÉBE, TERMÉSZETI JOGRENDJÉBE" és "DÖNTIK EL IDEGENEK" hogy az adott közösségen belül "MI TÖRTÉNHET ÉS MI NEM?"

Például, hogy "MEKKORA HADSEREGET TARTHAT FENN EGY KÖZÖSSÉG, ÖNMAGA ÉS ÉLETTERÉNEK, SZABADSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSÁRA?"

Mi jogon akadályoz meg minket "SAJÁT TERÜLETÜNKÖN ABBAN" hogy "MI MAGUNK ÁLLÍTSUNK ELŐ MINDEN ÉLELMISZERT, TERMÉKET" amit mi is képesek vagyunk magunk számára megteremteni?"

Hogy "SAJÁT GYÁRAINK, ÜZEMEINK LEGYENEK KÖZÖSSÉGI SZÖVETKEZETEKEN" belül?

Hogy "FENNTARTHASSUK A RENDET" a fejünkre nőtt "BEFOGADOTT, DE VISELKEDNI KÉPTELEN MÁS RASSZÚ NÉPEK FELETT?"

Rengeteg, rengeteg kérdés, amikre nincs válasz, mint ahogy arra sem, hogy: MIÉRT NEM SZEREPEL MINDEN EGYES MEGHOZOTT TÖRVÉNY, RENDELET SZÖVEGE MELLETT, HOGY EZ ÉS EZ AZ EMBER TALÁLTA KI EZT A TÖRVÉNYT ÉS RENDELETET?

Köteleznek minket mindenféle törvények és rendeletek betartására, de azt sem tudjuk, honnét erednek ezek, ki volt a szülő atyjuk, vagy épp anyjuk!
1349 #29 Nagy Levente
- 2019-10-24 23:23
MORMOTA1968, ezek aztán a kérdések! Mondhatjuk: a "jogos" kérdések! A választ is tudjuk, amiben ez a videó meg is erősít szerintem. Mégpedig az, hogy míg "kirángatták" a magyart (is) abból a teremtő természeti törvényeken alapuló kultúrából, (ahogy a Lica mondja az előadásában: "mezőbirtok jogból", amelynek a legvégét én is "elkaptam" gyermekként, mert sokáig még működött párhuzamosan a "hivatalos" rend(etlen)szerekkel) ezekkel a kánonjogokkal (bigott vallásokkal), "pozitív" jogrendszerrel, erőszakkal (háborúkkal), feudalizmussal, nácizmussal, kommunizmussal, kapitalizmussal, pénzel, kamatokkal, fekete mágiával (marketing), okkultuzmussal, szocializációval, integrációval, nevelés-oktatással és egyéb manipulációkkal és spekulációkkal és "bekergették" az "erdőbirtok jogba" vagyis a vadonba a pusztító sötétségbe a "parazitivizmusba", ezzel a folyamattal együtt a paraziták (illuminati családok, hybrid zsidók, bank tulajok, szabadkőművesek, ezeket kiszólgló politikusok, kapitalista-liberális tőkések stb.) felülre "kerekedtek". "Testvérek egymás ellen, királyok a helyükön!" Egy mondattal illusztrálva: "A közeg alkalmasint, a szar felúszott a legtetejére"!
1431 #30 zsolt5000
- 2019-10-25 07:26
A kalocsai videó utolsó része itt:https://www.youtu...e=youtu.be
819 #31 rozsola
- 2019-10-25 19:23
Khmm
Már megint a " pénz "
Vigyázz Imre ! Vannak dolgok amik a BTK " államellenes " dolgokról szóló fejezetéhez tartozik
A UCC témakörben pár dolgot meg kell említeni : Több keleti ÁLLAM már nem használja a dollárt. Mellesleg ki adott bármilyen " jogot " Róma Püspökének ?
Mint említettem , senki se reménykedjen a UCC " védelmében "
Mellesleg megjegyzem , Oroszország nem fogadja el a Hágai Bíróság határozatait. Tehát milyen " közjegyzők " hitelesíthetnek bármit is ? Másrészről ki fogad el egy Amerikában kiállított papírt ? Ki foglalkozik az ENSZ határozataival ? Izrael sohasem engedelmeskedett neki.
Továbbra sincs elfogadható válasz az " Állam " mint fogalom kérdésemre.
Mi az " Állam " ? Mi a pénzneme ? Van e rendvédelmi szerve ? Külképviselete ?
Azzal hogy valaki " egyszemélyes szuverén államnak " nevezi ki önmagát , mennyiben kötelez más államokat ennek elfogadására ?
Mindannyian tudjuk , a zsidaj a UCC szabályzata szerint él. A zsidaj ami maga a MAFFIA
4 #32 Posta Imre
- 2019-10-25 20:05
Rozsola, khmm, "az állam én vagyok". Államiság van, mint fogalom, államról meg fogalom sincsen mára. Platón Állam-át olvastam is, de ez most nem segít. Zsidó maffia persze, az állam szinonimája. Azt meg te értsd meg, hogy "UCC" ide, vagy oda, rá kell mindenkinek döbbenni, hogy ezen a diszó ólon úgy lehet "segíteni", hogy kitereljük a disznókat és Augiász istállója módon ráeresztjük a folyót.
819 #33 rozsola
- 2019-10-25 21:26
Szöveg van. Ember ?
Hol vannak a " végrehajtók " ?
Mellesleg megjegyzem , ha már manapság " divat Szíriázni " és " Szíria területén nem tartózkodhat idegen haderő ", egy kis meglepetés :
" Meg nem erősített információk szerint Koszovóban tartózkodó NATO katonák száma :
SzsÁ : 7,500
Itálijá : 20,000
Veliká Británijá : 8,500
Fráncijá : 7,000
Germánijá : 5,500
Valamint legkevesebb 3,000 " iszlamista terroristát " azonosítottak be Koszmet i Metohiában
Vajon Koszovó területén " tartózkodhat e idegen haderő ? "
Teljesen mindegy ki mire " döbben rá "
Láthatjuk , a magyar ajvékol a kurdok miatt. Kb ennyit fog fel a világ eseményeiből
Még Fekete-Afrika is felismerte , " mitől döglik a légy "
Szóval , mindegy mit hadovál a magyar , jogászkodhat Hágában , kérhet " igazolványt " Ámerikából , nem lényeges.
Csak a példa kedvéért :
Szíriában Triumf = Izrael légiereje meg van " figyelve "
Szerbiában Triumf = Új-Izrael légiereje meg van " figyelve "
Magyarországra nem kell " migráns "
Izraelbe nem kell " ukrán és grúz migráns ". Itt megjegyezném az okosok azt harsogják , Izrael lakosságának egy része oroszul beszél. Igen igen , csak elfelejtik hozzátenni , " nem mellesleg ukránnak vallja magát "
Véletlenül a magyar kerüli Ukrajna témáját mint zsidaj a kapát. Véletlen lenne ?
Közben meg jönnek itt egyes okostojások mindenféle ámerikában kiadott papírfecnikkel meg Róma Püspökének a faszságaival. Hagyjuk már !
Az ÁLLAM volt , van és lesz ! Most amikor az orosz " bank " jelen van , közelednek a gázcsövek , gyorsvasútak " nem megengedhető a ficánkolás "
Tudatszint emelése ? Aki szeretne emelni , javaslom az ásót , kapát , kalapácsot stb emelgetni. Intelektuális fejlődésnek pedig bőven elegendő az orosznyelvű REN TV " leleplező műsorai ".
Nem lesz itt semmilyen " ébredés "
1349 #34 Nagy Levente
- 2019-10-25 22:05
Rozsola, azt, hogy jelen korunkat jól ismered az látszik és ezért elismerésem. De azt írod: "Az ÁLLAM volt, van és lesz", ebből csak: "Az ÁLLAM van" az igaz! A magyarság például ott kezdte el "golgotáját" járni "stációkon" keresztűl, hogy rákényszerítették az ÁLLAMot egészen aljas manipulatív és erőszakos módon Kárpát-medence területén nagyjából ezer éve! Addig teljesen szabad társadalomban élt a magyar és csak a nemzetben gondolkodott! Onnantól vetettek bele egyre nehezebb igába, rabszolgaságba! Azt, hogy ezen mit tud segíteni az UCC én sem tudom, de az biztos, hogy egész másban kell gondolkodni, mint a mai (is) rend(etlen)szer!
332 #35 magyar ember
- 2019-11-02 16:44
Aki lezárta már a svájci frank kölcsönös ügyletét, UCC alapján érvényesíthet vajon kártérítést visszamenőleg megtévesztés címén???

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.01 másodperc
4,606,618 egyedi látogató