Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kalocsa 2019.10.19 Posta Imre találkozó 2.rész

GondolatokItt: Link
A "fészen" tennap megkaptam a következő 30 napos tiltást, ezért ne várjátok, hogy osztom a zészt, vagy reagálni tudod a kérdésekre.

Hozzászólások

1073 #20 sjani
- 2019-10-26 22:05
Szabír.
34:03-tól 34:56-ig
Ennek a részletnek ki kell találni valami címet.
1073 #21 sjani
- 2019-10-26 22:52
1:01:44 től, 1:04:34-ig,
Az "igaz barátok".
1323 #22 Laplage2
- 2019-10-27 05:22
Hát egyik sem Vereckei hágón jött be s_ratata
99 #23 MORMOTA1968
- 2019-10-27 18:10
Kedves Nagy Levente! Szép, szép, amikről írsz, csak hogy ez a bolygó nem csak emberekkel van tele, hanem rengeteg annak látszóval is, akik pedig sokkal többen vannak nálunk! Már írtam régebben, hogy milyen érdekes, hogy a két világháború alatt egyetlen bomba se hullott a Vatikánra! Vajon miért nem? Talán mert onnét irányítanak mindent? Minden háborút, forradalmat, gazdaságot, kereskedelmet! És Jahve meg a többi a Vatikán falai közt és katakombáiba tanyázó idegen faj képviselőit meg Istenként imádják a világ barmai és birkái, lelkesen véve részt minden egyes alkalommal saját fajtájuk irtásában! Már ha beszélhetünk egyáltalán közös génekről, eredetről, egyáltalán olyanról, hogy "EMBERISÉG!"

Az ember valóban csak egy termék, legyen bármennyiféle fajtája is! Nem valami Mindenható Isten teremtette, hanem úgy "ÉPÍTETTÉK FÖL" sejtről sejtre, mint valami kirakós játékot! Megtervezték, hogy hogyan fog kinézni ha kész lesz, aztán neki láttak megalkotni, felépíteni!

Az ember azt hinné, hogy két világháborúból már csak tanult az ember-segg, de nagyon úgy néz ki, hogy nem!

Valamiért az emberi-segg nem képes tanulni se a történelemből, se saját hibáiból! Most sem veszik észre mit készítenek elő számukra a Vatikán, meg ki tudja még világszerte hány felé bujkáló idegen faj "RAJTUNK URALKODÓ ÉS ÉLŐSKÖDŐ" képviselői!

Jó lenne kivonulni már ebből az őrületből, de nincs hová! Csak önmagában kereshet az ember menedéket, mint ahogy egy autista zárkózik be a maga kis világába! Jó lenne elvonulni valahová, ahol csend van és nem hallatszik be a világ zaja! És még milyen zajos lesz később? Mikor már nem a vidámságtól lesz zajos, hanem a sikolyoktól, halálhörgéstől, a rettegés zajaitól! Ugye milyen lehangoló, amiket írok?

Nem a zsidó az igazi ellenségünk, nem is a bankáraik, hanem a bábjaikat mozgató láthatatlanok! Ha őket nem lehet elkapni, elintézni, folytatódni fog továbbra is ez az őrület! Hiába végeznénk a "kitenyésztett korcsaikkal!"s_ratata

Persze ha szarrá bombáznák a Vatikánt, oda lenne az emberiségnek mondott akármik teljes történelme is, az "IGAZI TÖRTÉNELMÜNK! De képzeld csak el azt a futkosást, ahogy az ott bujkáló "PATKÁNYOK" össze-vissza futkosnának! Bár szerintem vannak már annyira járatosak a dologban, hogy tudnák merrefelé kellene menekülniük, úgy hogy fel se keljen jönniük a felszínre, megmutatva magukat "VÁGÁSRA ÍTÉLT BIRKÁIKNAK ÉS BARMAIKNAK" hisz tele a föld mélye ősi, az egész bolygót behálózó járat rendszerekkel! Ezért nem lehet őket könnyedén elkapni!

Aki látta már az "IE. 10000" című filmet, az tudhatja miről beszélek! Vagy a "CSILLAGKAPU" sorozatot, amiben azért nem kicsit célozgatnak az "IGAZSÁGRA!" De persze sok más filmben, könyvben, írásban is!
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-10-27 18:35
Kicsit elgondolkozik az ember rajta, hogy mikor volt jobb élni, régen vagy most, jelen korunkban? Mikor a legdrágábbat veszik el tőlünk, amink csak van, az egyetlen igazi "KINCSÜNKET!" AZ IDŐT! Minden egyes pénzérmére, bankár-jegyre rá kellene írni az alábbi szöveget: AZ IDŐ MEGFIZETHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vajon mennyit lehetne kérni az "IDŐÉRT" amit "ELVESZNEK" tőlünk minden egyes nap?

Csak azért dolgozik az ember "EGY ÉLETEN ÁT" hogy megfizesse a "LUXUST" amiben élhet!

Hogy legyen szép nagy háza, autója, talán még nyaralója is, amit ugyan ritkán használna, de azért legyen az is! Hogy legyen áram a házába, vezetékes vize, angol WC-je, gázfűtése, kábel tévéje, internete, hogy írhassa mindennap a "MARHASÁGAIT" mint én! Közben fizesse mindezekért a "SÁRGA CSEKKEKET" ha van neki "TÖRLESZTHESSE A PARAZITÁK" felé a dupla, tripla kamatos állítólagos tartozásait, jó polgárhoz illően fizesse a mindenféle adókat, ki tudja mire és kinek!?

Régen örült az ember, ha agyagból, szalmatörekből, nádból, fából fölépíthette a kis házát, egy szobásat, egy szabad kéményes konyhával, kamrával és többé nem fújta a szél, nem égette a nap, nem eset rá se eső, se hó, nem fagyott be a segge télen, mert volt hová visszahúzódnia, mikor pihenésre vágyott egy újabb hasznos és értékes nap letudása után. No, ezzel is megvolnánk! És jó odanézni, hogy ma ezt alkottam, ezt csináltam, önerőből, EU-s támogatás nélkül és mindezt "ÉN" csináltam, teremtettem! Rend van körülöttem és rend van a lelkemben, szívemben is! :@

Beérte gyertya, vagy petróleum lámpa, mécses fényével is, ami valljuk be, sokkal hangulatosabb volt, mint ma egy villanykörtékkel kivilágított ház, lakás. Én még emlékszem rá gyerekkoromból, hogy milyen hangulatos, sejtelmes volt nagyszüleim nyári konyhájában ücsörögni, mikor már késő délutánra járt az idő és csak a sparhelt melege fűtötte fel azt a pár méteres kis helységet és mikor a mamám kinyitotta a sparhelt ajtaját, hogy fát vagy csutkákat dobjon a tűzre, láttuk odabent az "ÉLŐ LÁNGOT!"

Aki még aludt gyermekként a kemence sutban "sajnos én nem" az tudhatja, hogy semmivel sem összehasonlítható, egy életre szóló élmény.

Vannak, akik most próbálnak kivonulni a "büdös nagy civilizációból" mert már kur@ára elegük van a mindennapi hajszából és szeretnének visszatérni az ősi gyökerekhez, életmódhoz, mikor még tudták az emberek, mi az igazi érték!

Egy egyszerű, vályogból, sárból épült parasztház, néhány "hasznos bútorral" egy kis földdel, amin minden megterem, konyhakerttel, egy kis legelővel, kaszálóval, haszonállatokkal, óllal, istállóval, termény tároló helységekkel, a legszükségesebb szerszámokkal, amik nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez, egyszerű ruházattal, lábbelikkel, amiket még cipész mesterek készítettek, nem futószalagon gyártót, nagyjából összetákolt termékek voltak!

VOLT AZ EMBER ÉLETÉNEK ÉRTELME! HASZNOS VOLT MINDEN EGYES NAPJA, AZZAL A TUDATTAL HAJTHATTA ÁLOMRA A FEJÉT KÉSŐ ESTE, VAGY ÉPP ÉJSZAKA, HOGY MA SEM ÉLTEM HIÁBA!

Ma meg "kedvetlenül, életuntan kell és fekszik rengeteg ember, mert "NINCS A HELYÉN!" Nem él többé a természetben "SZABADON MINT A MADÁR!"

Rabbá, rabszolgává lettünk! Nincs "VALÓDI ÉRTELME" a létünknek! Már "SZABADON GONDOLKOZNI SE TUDUNK, KICSIT MAGUNKBA SZÁLLNI, NÉZNI" hisz gondoskodunk róla, hogy "SOHASE" legyen csend körülöttünk! Zajban éljük le az egész életünk!

Mikor volt jobb tehát az életünk? Most vagy a nagyon-nagyon régi időkben, mikor még mindig szabadabban élhetet az ember, mint ahogy ma kénytelen élni? s_franc

Hogy érzitek magatokat a bőrötökben? Boldogok vagytok, elégedettek az életetekkel? s_hihi :( :o
51 #25 Skorpio58
- 2019-10-27 18:58
MORMI!
Itt megtalálod a választ, Jani bácsit elkapta az őszinteségi roham, lehet, hogy igaza van?..de mi történt azóta?? 5éve.
https://www.youtu...9cbVlPkcaw
99 #26 MORMOTA1968
- 2019-10-27 19:20
Kedves Skorpio58! Ezt se ma volt, 2014! Köszönöm az ajánlást, meg fogom nézni, mert nagyon érdekel, már a címe miatt is!

Ebből a világból kimenekülni!? Amíg hagynak még élni! Néhány ember kivonulása a körénk felépített beteg rendszerből talán még nem zavarja a világuraló elit érdekkörét, de ha ezt már egyre többen meg merik lépni, tenni fognak ellene, hogy vissza tereljék az elkódorgott báránykáikat a nyájba! s_ratata
1093 #27 vian
- 2019-10-28 11:30
Reagálás a "csuhások, térdre imához" .
https://www.faceb...mp;theater
4 #28 Posta Imre
- 2019-10-28 12:03
Büdös zsidó, le leszel vágva – üzenték a Facebookon Hadházy Ákosnak

A 444 számolt be arról, hogy Bayer Zsolt kormánypárti médiaszemélyiség arról lamentált Kocsis Máté fideszes képviselővel vasárnap esti showműsorában, hogy ideje lenne-e már fizikai erőszakot alkalmazni az ellenzéki képviselők ellen. Itt egészen konkrétan Hadházy Ákosra és annak legutóbbi parlamenti akciójára gondolt.

Bayer megkérdezte, hogy „hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem… ragadtatja el magát”, mert neki nem menne, mire Kocsis úgy válaszolt, ahogy ez a 444 által feltett videóban is hallható, hogy:

Nagyon nehéz és egyre nehezebb, ez nem titok. A kérdés nem provokatív egyébként, hanem teljesen életszerű, mert az életszerűség azt diktálná, hogy akkor ez következzen, amit mondasz. Két dolog sarkall minket önuralomra mindig: az egyik az, hogy mégiscsak a magyar országgyűlés épületében vagyunk, a nemzet templomában, amit lehet, hogy a velünk szemben ülők nem tartanak tiszteletben, de mi tiszteletben tartjuk. A másik pedig az, ami nem a tisztelet megfontolása okán, hanem a politikai megfontolás okán fogalmazódik meg: hogy pont ez a céljuk.

Kocsis Máté hétfőn délben közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy pert indít minden olyan szerkesztőség ellen, amelyek a fizikai erőszak kilátásba helyezéséről írnak, mert valótlanságot állítanak. A közleményben a politikus azt írta:

A Népszava és a 444 állításával szemben a Bayer Showban az hangzott el Hadházy Ákos múlt heti parlamenti akcióját értékelve, hogy »szerintem véget ért az a kor, amikor szótlanul és némán és tettek nélkül tűrjük azt, hogy a legdurvább gyalázkodások menjenek. A tettek alatt nem fizikai tetteket értek. Azt állítom, hogy az országgyűlési törvény fegyelmi szabályaira vonatkozó passzusokat durván szigorítani kell«.

A tévéadásra reagált Hadházy Ákos is, aki válaszul több olyan üzenetet is kitett a Facebook oldalára, amelyet az utóbbi egy hétben kapott, ezzel demonstrálva azt, hogy az erőszak már rég elkezdődött. Az üzenetek között szerepel az, hogy

te budos zsido. Le leszel vagva

az, hogy

Kérd az istent hogy ne találkozz velem sehol. Azonnal felfüggesztem a mentelmi jogod, és úgy állon váglak mint a ligeti kurvát a körhinta.

és az is, hogy

Ugy nez ki fel kell lassan mennunk Budapestre baratokkal, mert az undorito, hanyingerkelto, anarchista, hazaarulo pofadat mar nem nagyon tudjuk tovabb nezni!

Kiemelt kép: MTI/Soós Lajos
https://24.hu/koz...enyegetes/
4 #29 Posta Imre
- 2019-10-28 13:24
VIP padsorral várták a fideszes politikust Csányoszró templomában

Őri László pécsi alpolgármester Facebook-oldalán jelent meg a kép, amelynek a tanúsága szerint Hoppál Péter pécsi fideszes parlamenti képviselőt, volt kulturális államtitkárt VIP padsorral várták Csányoszrón, a Baranyai Református Egyházmegye reformáció ünnepi istentisztelete 0 vette észre a 444.

https://168ora.hu...esz-176363
99 #30 MORMOTA1968
- 2019-10-28 17:04
Kedves Imre! Egyszerűen imádnám látni, ahogy ezek leölik egymást! És az volna a csúcsok csúcsa, ha a buliba beszállna minden párt katona és rendeznének egy jó kis vérengzést egymás között! Fideszes birka ölné az MSZP-s, DK-s birkát és így tovább! De szép is volna! Kár, hogy erre sosem kerül sor! Nem élünk mi már annyi ideig! s_ratata
Sajnos akasztós szmájli nincs!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
4,703,958 egyedi látogató