Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva kételkedik az Iszlám Állam vezérének megölésében

KülföldFelrobbantotta "magát" családostól, vagy inkább "kimenekítette a moszad, aki CIA név alatt garázdálkodik mindenhol és most tünteti el az ügynökeit. Nincs hitelt érdemlő információja az orosz védelmi minisztériumnak arról, hogy az Egyesült Államok különleges művelettel megölte Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet vezetőjét - közölte Igor Konasenkov, a tárca szóvivője.

Oroszország védelmi minisztériuma nem rendelkezik hiteles információval arról, hogy amerikai katonák Idlíb (tartomány) feszültségcsökkentési övezetének Törökország által ellenőrzött részében műveletet hajtottak végre az Iszlám Állam volt vezetője, Abu-Bakr al-Bagdadi újabb +megsemmisítésére+."

Konasenkov vezérőrnagy szerint minél több ország jelenti be, hogy részt vett az amerikai műveletben, annál több az ellentmondás a részletek között, "ami megalapozott kérdéseket és kételyeket vet fel annak valódiságával, mi több, a sikerével kapcsolatban".

A moszkvai katonai tárca közölte, hogy október 26-án és az elmúlt napokban Idlíbben az Egyesült Államok és az általa vezetett koalíció részéről egyetlen légi csapást sem rögzítettek.

"Nem tudunk semmilyen állítólagos hozzájárulásunkról ahhoz, hogy az amerikai légierő az adott művelet során átrepüljön az idlíbi feszültségcsökkentési övezet légterén" - hangoztatta a tábornok.

A nap folyamán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök Bagdadi megölésének bejelentésekor köszönetet mondott az irakiaknak, a kurdoknak, a törököknek és az oroszoknak és - ahogyan fogalmazott - "bizonyos mértékig" a szíriaiaknak is az akcióhoz nyújtott hírszerzési és információs segítségükért. Külön megemlítette, hogy Oroszország "kiválóan cselekedett", amikor megnyitotta a légteret az amerikaiak előtt.

Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának elnöke az al-Bagdadi likvidálásáról szóló bejelentéssel kapcsolatban azt hangoztatta, hogy a nemzetközi terrorizmus meggyöngülésének minden tényét csak üdvözölni lehet, hozzátette ugyanakkor, hogy a jelenséggel szemben sikeresen fellépni csakis csapatmunkában lehet.MTI
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-10-27 20:37
Ó, ha ezt a jó öreg Megkáin megélhette volna! Bele is pusztult volna. Még akkor találkoztak, amikor Szíria szétrombolásához embereket keresett . Talált is olyant, aki jujdejó kipépzést kapott.
https://www.globa...sh/5498177

Kellett már egy pozitív hír az USA országimázsának. Kivonultak a kurdok megvédése alőtt, most pedig ezzel a hírrel igazolták az Irakből való Szíriába történt ismételt bevonulásukat.
Mindenesetre a Bak Daddynek eddig 3 élete volt, mint a macskáknak.
15 #2 porcica
- 2019-10-28 06:51
Aki az ilyen forgatókönyveket írja, eléggé szegényes fantáziájú, Néha belevihetne egy-két újabb adalékot!s_hihi
A turpisságot már csak a teljesen vak, és rokkant agyúak nem szúrják ki. A végén még kiderül, hogy fogyatékosok a háttérhatalmi szarkavarók!:D
4 #3 Posta Imre
- 2019-10-28 07:48
Osama bin Laden a tengerbe fúl menekülés közben agyonlőve, hulláját nem tudják exhumálni, de boldogan él azóta is valahol Miami környékén. Nehéz már bármit ezeknek elhinni.
329 #4 gutai zub
- 2019-10-28 08:11
A Muszlimok Paradicsoma

Száz és száz muszlima szűz, több ezer cuki kis fiú kezd elfáradni a lelkes várakozásban.
Bin Laden is olyan sokszor halt meg az igazi profi amerikai kivégző osztagok által, most meg Abu Bagdadin a sor. Ezek az abdullák ugyanis nem egyszer halnak meg,a nagy proféta jóvoltából és izrael segítségével.

De most először történelmünkben végre, a győztesek oldalán állunk, hála ormányunk, a kis pufi orbán viki, és a sok sok karácsony névre hallgató vezetőinknek.....
819 #5 rozsola
- 2019-10-28 11:02
Szörnyű látni hová fajul egy ember halála.
Ámerika veri a nyálát , " megöltük Bagdadit". Vagyis akit ilyen néven ismertünk meg. Eredetileg " Damaszkuszi " lett volna , de ezt nehézkes leírni , ezért maradt a rövidebb verzió
Amúgy érdekes történet ez.
Valamikor volt valaki aki a halála után 3 nappal " feltámadt ". Ez annyira nagy szenzáció volt , később vallás is lett belőle
Ez a bagdadi már 3 alkalommal döglött meg és támadt fel.
No kérem
Történt vala a napokban , Idlib tartományban " valakik " kilőttek két furgont. Amérika erre reagálva hánykolódni kezdett : " Bagdadi halott ". Csakhogy a kurdok is " bejelentkeztek " , szerintük az Iszlám Állam egyik vezetőjét ölték meg. Erre Amérika " meggondolta " magát
Jött a második verzió : " Helikopterek általi csapások végeztek a földreszállt Sátánnal ". Ezt nem dolgozták ki rendesen ezért bedobták a
Harmadik verzió : Bagdadi magára robbantott egy alagútat
Tehát. A történet ott kezdődik , Trump a " páratlan bölcsességgel megáldott vezető parancsba adja a világ legjobb katonáinak Bagdadi megölését "
Az ámerikai katonák " mint mindig , teljesítették a parancsot "
Csakhogy.
Hunnan érkeztek a helikopterek ?
1. Törökország. Hááát ezt nem eröltetik mivel a török reptereken nem fogadják az ámerikai légierő gépeit
2 Irak. Hihető verzió , Irakba vonultak vissza az ámerikai katonák ( akik időközben visszafelé tartanak a Szíriai olajmezők felé ). Csakhogy sem a török , sem a szír de főleg az orosz légvédelem nem vett észre semmilyen behatolást a térségbe
3 A tenger felől. Ez tűnhet a leghihetőbb verziónak , csakhogy az orosz haditengerészet radarjai semmiről sem tudnak.
Orosz források szerint a terrorista vezér él és virul , Kaliforniában áztatja a tökeit
Visszatérve a nagy akcióra , a Bin Láden eset óta Ámerika szavahihetősége egyenlő a nullával
Mivel az elmúlt hetekben Amerika sokat veszett Szíriában , ez a " hőstett " jót tenne Ámerika nemzetközi megítélésének
Valljuk be , nagy szükség is van rá
A jelenleg agyonrekámozott akicó több sebből vérzik , egyik legnagyobb gond :


Az amerikai és izraeli pilóták elégedetlenek az orosz elektronikus harci rendszerek szíriai akcióival

Valószínűleg mindenki már tudja, hogy az amerikai pilóták panaszkodnak az orosz harcjárműről Szíriában. Ők kapcsolják ki az összes navigációt az amerikai repülőgépeken, ezért nem tudják elvégezni a feladatokat.

Eljött az idő, amikor az izraeli pilóták is ezt tapasztalták, akik a következő repülés után úgy döntöttek, hogy leszállnak, mivel a teljes navigáció helytelen információkat tartalmazott.

Ezt követően Izrael elkezdett neheztelni, hogy az orosz elektronikus hadviselés zavarja a katonai műveleteket.

Szergej Khatylev ezredes azt mondta, hogy az Orosz Föderáció Szíriában teszteli elektronikus harci rendszereit. Eleinte az Egyesült Államok esett ezen tesztek alá, most Izrael.

De az USA és Izrael nem mondhat semmit ellen, mivel ezek a rendszerek Szíria területén teljesen törvényes alapon találhatók.

"Még azt sem akarjuk hallani, hogy az amerikai és izraeli pilóták szenvednek az elektronikus hadviselési rendszerektől. Maguk sztrájkolnak olyan régiókban, ahol a rakétatámadások tiltottak. Agresszív és illegálisan viselkednek, és elektronikus harci rendszereink egy kicsit elnyomják az Egyesült Államok és Izrael agresszióját. " - mondta Szergej Khatylev.

A közeljövőben még nagyobb elégedetlenséget fogunk hallani az Egyesült Államok és Izrael részéről. De jobb, ha egyáltalán nem figyelünk ezekre a felháborodásokra, mivel ezek a két ország maguk is mindenféle békés megállapodást megsértnek.
Vagyis mi is történt valójában ?
Nem mellékes , Oroszország és Ámerika nagyon nem kedvelik egymást :

Nemzetközi állami banditizmus ”: az orosz védelmi minisztérium elmagyarázza, mit tesz az Egyesült Államok a szíriai olajjal

Kommentálva Mark T. Esper amerikai védelmi miniszter kijelentését, miszerint az amerikai csapatok egy csoportja Szíria keleti részén marad, állítólag megakadályozva a Daesh számára az olajmezőkhöz való belépést, egy orosz védelmi minisztérium szóvivője szerint a nyilatkozat nem lehet meglepő.

Igor Konashenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője nyilatkozatában megjegyezte, hogy az Egyesült Államok kijelentett célja, hogy megvédje a szír olajmezőket a Daesh * harcosoktól, nem lehet távolabb az igazságtól.

"Amit Washington most tesz - az olajmezők felfogása és fegyveres ellenőrzése alatt tartása a Szíria keleti részén, egyszerűen szólva, nemzetközi államokbeli banditizmus" - mondta. Hozzátette, hogy a szíriai olajkészletek és más ásványkincsek kizárólag a Szíriai Arab Köztársasághoz tartoznak. , nem a Daesh-terroristáknak vagy a „Daesh-terroristák elleni amerikai védőknek”.

"Sem a nemzetközi jog, sem pedig az amerikai jogszabályok nem igazolhatják az amerikai csapatok azon célját, hogy megvédjék a szíriai szénhidrogénkészleteket Szíriától és az emberektől" - mondja a nyilatkozat.

Az orosz védelmi minisztérium megfigyelő műholdain keresztül megszerzett hírszerző adatokra, a daesh veresége előtt és után az Eufrátustól északra, a szír olajat aktívan kinyerték és csempészették más országokba, miközben az amerikai katonák őrzik.

Az olajat tartálykocsi-konvojokban csempészték, amelyeket mind az amerikai katonák, mind a magán katonai vállalkozók zsoldosai őriztek - mondta a minisztérium szóvivője.

"Eközben Washington szankciókat vetett ki a szénhidrogének Szíriába történő szállítására, amely nemcsak az amerikai társaságokra, hanem mindenkire kiterjed" - mondja a nyilatkozat.

Ennek ellenére az olajkitermelés "vezető amerikai vállalkozások" által biztosított felszerelésekkel zajlik - mondta Konashenkov.

A konvojokkal szembeni támadás esetén az amerikai katonaság haladéktalanul védelemre hívja fel a különleges műveleti erõket és légierõit.

A nyilatkozat szerint az olajkivonást egy amerikai irányítás alatt álló társaság végezte, amelyet az úgynevezett Kelet-Szíria Autonóm Igazgatása alatt hoztak létre.

A csempészetből származó bevétel közvetítő társaságokon keresztül ment az amerikai hírszerző ügynökséghez és a PMC bankszámlájára - mondta.

"Figyelembe véve egy hordó szíriai olajat 38 dollárba kerül, az amerikai hírszerző ügynökségek ennek a" magánvállalkozásnak "a havi bevétele meghaladja a 30 millió dollárt." - mondja a nyilatkozat. "Egy ilyen állandó, állami ellenőrzéstől és adóktól mentes készpénzáramlásért a Pentagon és a Langley vezetősége határozatlan időre készen áll arra, hogy megóvja a szíriai olajkutakat a" rejtett Daesh-celláktól "."

Október 9-én Törökország bejelentette a „Peace Spring” műveletet, amelynek célja a kurd milíciák és a fennmaradó daesh harcosok távoltartása a határról. Mark T. Esper, az Egyesült Államok védelmi minisztere október 13-án azt mondta, hogy az Egyesült Államok az összes 1000 katonáját elvonja Szíria északkeleti részéről. Esper október 25-én kijelentette, hogy az Egyesült Államok fenntartja a "korlátozott jelenlétét" Szíriában, és aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy a Daesh terroristák átveszik az olajmezők irányítását. Szavai ellentmondnak a Trump kormányának, amely az év elején bejelentette, hogy Daesh 100 százalékos vereséget szenvedett.

'' Az Egyesült Államok csökkentett jelenlétét fogja fenntartani Szíriában, hogy megtagadja az ISIS-nek az olajbevételekhez való hozzáférését, amint a Defeat-ISIS kampány következő szakaszára állunk, '' mondta Esper.

Az utóbbi napokban a Pentagon nyítlan beszél Kalinyingrád elfoglalásáról. Nemrég a Fekete tengerre belépő ámerikai hadihajó miatt hisztériáztak. Követelték az orosz haditengerészet hadihajóinak eltávolítását a térségből mivel az ámerikai hadihajó nem érzi biztonságban tőlük. Valljuk be ez már a pofátlanság tetőfoka ! Mit képzel magáról Putyin ? Egyáltalán mit képzel ez ? Miért van jelen az orosz hadsereg Oroszországban ?!!!
Szerbia esetében a nyugati média francia-orosz paktumot emlegetett. Természetesen úgy lett beállítva az eset mintha a franciák engedélye nélkül nem lett volna lehetséges az orosz " akció ".
No , Macron ugyan bohóckodott Albániában és Macedóniában de nem ért el eredményeket. A média szerint az EU csatlakozás volt a téma , de mára már világos , egy Szerbia elleni koalíciót akart létrehozni. Az utóbbi időkben a franciáknak nagyon kinyílt a csipájuk. Világcsendőrnek képzelik magukat. Közben meg a porban fekszenek Putyin lábai előtt mert a szíriában lévő francia katonákra a minuszolás vár.
Franciaország nagy pofont kapott a napokban. Kína " felszólította Franciaországot " , legkevesebb 5 éven belül abba kell hagynia a volt afrikai gyarmatainak a kirablását. Ha nem teszi ezt meg , Kína
" ellenlépések megtételére fog kényszerülni "
Berlinben is változik a széljárás. Egyre több német követeli az országban lévő ámerikai hadsereg távozását mivel jelenlétük okán Németország ellenséges területnek számít Oroszország szemében.
Érthető az aggódalom. A napokban a Pentagon veri a bélét : " Lengyelország hadseregére támaszkodva el tudjuk foglalni Kalinyingrádot "
Eközben Szerbia csatlakozott az " Orosz Vámunióhoz " amit megerősít a tény , a napokban begurultak a Selyemút tehervagonjai az felújjitott Beográdi vasútállomásra
267 #6 Perle
- 2019-10-28 23:28
Itt van a" bizonyíték" arról, hogy megölték Bak Daddyt. Csak azt nem tuduk, hová lett az eb elhantolva. Valószínű, hogy névtelen sírba temették, mert még a neve is titkos.:D
https://444.hu/20...-vezetojet
1323 #7 Laplage2
- 2019-10-29 05:33
Abut is bele szórták a tengerbe ezek az amcsik!
Szánalmas :)
267 #8 Perle
- 2019-10-29 10:25
Hamis a baba. A veteránok lapja szerint is:
https://www.veter...-run-isis/
684 #9 atacama
- 2019-10-29 11:44
Bagdadi sírt is badgabi...előtte..
Sírva fakadt halála előtt al-Bagdadi, gyerekeit használta pajzsként a terrorista/lehet még énekelt is/
http://www.borson...sta/185427
684 #10 atacama
- 2019-10-29 12:15
Az Egyesült Államok megerősíti szíriai jelenlétét az olajmezők védelme érdekében - jelentette ki Mark Esper amerikai védelmi miniszter hétfőn a Mark Milleyvel, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetőjével közösen tartott washingtoni sajtótájékoztatón hétfőn.
Trump: továbbra is titkos az al-Bagdadi elleni akcióban résztvevő kutya neve
a Kotya neve pajti:D
https://www.napi....94147.html
684 #11 atacama
- 2019-10-29 14:46
Trump feloldott a titkosítás alól egy fotót a kutyáról, ami segített megölni az Iszlám Állam vezetőjét.
https://444.hu/20...-vezetojet
137 #12 balu
- 2019-10-31 07:54
Saját embörünkre nem lövünk. Már miért öltek volna meg egy ilyen hatékony nagyszerű ügynököt? KIMENTETTÉK. Most ott szopogatja a mojitóját valahol a Bahamákon és párás szemekkel emlékezik öreg barátjára McCainre. A pórnépnek meg tolják a sódert a hős kutyáról, illusztrációnak betéve egy egész rendezett építkezési sitt-telepet, ahol egy deka korom, vér, se jobban megmaradt falmaradványok, sugárirányban szétszóródott törmelék (ezt ugye elvárhatná az ember egy robbantásnál) nincs - csak beton, se egy bögre, se egy cserép, se egy gerendadarab.

De ha napi tízszer elmondják egyszer csak elhiszem. Ma már meg vagyok győződve arról is, hogy a vietnamiak támadták meg a jenkiket a Tonkin öbölben, Szaddámnak volt vegyi fegyvere, az ikertornyokba félanalfabéta alkajdások döngettek bele, Oszamára rárobbantották a barlangot... ja nem is, Pakisztánban ölték meg, Chilében a metrójegy miatt tüntetnek. Csak idő kell hozzá és akarat és mindent elhiszek. De idetehetjük azt is, hogy a lengyelek támadták meg Németországot Gliwicénél és az SS tömeggyilkolt a katyni erdőben. Ezekről csak azért derülhetett ki, hogy nem egészen így volt, mert a rossz csávók követték el és lehetett borítani a küblit.
267 #13 Perle
- 2019-10-31 20:48
Itt van összehasonlítva Oszama és Bak Daddy megölése, az online közvetítéssel együtt. Teljesen azonos a " szcenárió". A likvidálás tétje az, hogy ismét újra válasszák a regnáló elnököt.
https://riafan.ru...term=11049

Egyik cikkben azt írták az hogy Daddy egyik felesége volt az áruló, aki ellopta a vezér egyik koszos gatyáját. Az ebből nyert DNS-t vetették össze a hamuból vett maradvánnyal.s_vigyori
https://www.veter...underwear/

Mi van akkor, ha ez a tenoros nőszemély korábban a Rudas fürdőben volt kabinos ? Ott gatya gatya hátán van melegebb napokon. Sőt még hátul nyitott kötény is. Ez tény. Az újság is megírta.s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
4,461,964 egyedi látogató