Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A halogatás művészete

Mint a "régi szép időkben", még vagy 10 éve naponta ültem és gondolkodtam a világ folyásán, folytatásán, de már egyre ritkában teszem ezt. Mint a kádból a víz, a "Világ" lefolyt az emésztő csatornába mindenestől, gyerekestől. Tán mégiscsak túl sok lett az "eszkimó" és ez már nem móka, ha te vagy a fóka. Nehezen veszem rá magam, hogy üzenjek. Sokakhoz úgy is későn jut el a hír, mint a frontharcos utolsó üzenete, hogy jól van, de mire olvassák, a csontjainak is hűlt helye lesz. Mégis valahogy ezt rendben találom, már nem izgat a tudat, hogy tudat. Új fejezet nyílik.

Minap a piacról cipelem haza a földi javakat, melyekkel kertünk már nem dicsekedhet és leszólítanak. Felismertek. Szóba elegyedtünk. Újabb "postaim-rés a pajzson". Titokban, vagy nem is annyira, sokan látnak, hallanak és tudnak, készülnek. Csak egy történetet adok tovább, mely pár éve esett meg az elhangzottak szerint. Törökkel zajló beszélgetésben "Mehemed" mondja, hogy tisztában vannak vele, hogy az összes "beruházás" izraeli eredetű, érdekű az "országban" és a magyar legyen nagyon résen!"

Nos, résen vagyunk?

Mint a pajzson?

A "török" események véletlenszerűsége és a Balkán egyre közelebbi távolsága nem is olyan véletlen. Putyin jön.

Pár napja volt az "október 23-ai" ünneplés és fiam mondja, hogy az egyik tanár megjegyezte, hogy se Himnusz, se Szózat, hát mi van itt? Tényleg, mi van itt? Értitek?

Nővérem mondja tegnap, hogy keresztfiam szakácsként Debrecenben milyen jól keres 180 ezerrel, de most ajánlottak neki 120-at egy interjún egy menő szállodában? Hiányszakma. Gyerök mondja, hogy következő munkája segédmunka lesz, vagy bármi, hiába szakács és cukrász a végzettsége. Na, így hagyja el a "közigazgatást" is sorra a magyar, hogy a betelepülés zökkenőmentes legyen és minél több döner-kebab árus katonaviselt marcona hadfi lehessen itt, mire az emlegetett "polgárháború" bekövetkezik. Ez már az, gyerekek! Judapestet átjátszotta egyik báb kezéről a másikra a "jobbos" zsidó, hogy a "balos" zsidóval el tiki-takizzon a magyarok üres fejében. Bayer már fizikai megtorlást emleget a parlamenti majomketrecben történő bohózatok kapcsán. Tobzódik a zsidó. Elkészülni, vigyázz, kész....tűz! Na, még nem tűz, csak szikra! Tűz, majd ha a szolgálatok is úgy intézik.

Mi meg addig szépen tovább "építkezünk", szerveződünk és várjuk azokat, akik már nem hisznek a mesében. Egyikben sem, de tudják, hogy van Igazság és azt a szívükben hordják.

Új elem, a fegyverzettechnika és a katonai alapok elsajátítása. Úgy tűnik meg kell szerveznünk saját védelmi erőnket és felkészíteni akit csak lehet a "vasalásra". Orbán mondta azt is most éppen a brexites helyzetre vonatkozóan Oliver Cronvellt idézve (csak ő nem ezt a forrást jelölte), hogy Imádkozz, de tartsd szárazon a puskaport! Kapor, kapor, milyen volt az idei termés, mert szárazság az van rendesen.

Olvasok januári iskolabezárásokról, mert a tanatrak sztrájkra készülnek. Haha, tanarak...hahahahahhhha, ezek? Sztrájka? Arról lehet szó, hogy gázhelyzet lesz, mert az "ukrán gázszerződés" felmondásra kerül. Persze ettől még lesz gáz, csak el lehet játszani, hogy nincs. Te, ezek úgy terelik ezt a "társadalmat", mint a marhacsordát és mit ne mondjak, ez tényleg egy marhacsorda. Még a "nemzeti oldal" is. Még mindig az.

De mit is lehet tenni?

Készleteket feltölteni? Bankból "pénzt" kimenekíteni? Fegyverkezni? Üzenni mindenkinek, minden szinten, hogy "helyzet van"? Fingjuk sincs zömében, hogy "helyzet van". Szerveződni és kivetni, megvetni, nevetni, ki még mindig kavar, ki még mindig ostoba. Nem pazarolni rá és vele ki idő-tényt tölt, legyen a puskapora száraz! Térdre, imához, hogy a holnap is csak egy napnyira legyen a mához.

Nem tudom tőlem mit vártok? Tudom. Mindent! Mit magamtól is várok.

Tényleg, ha valakinek van ismerőse itt Judapesten és közelben, ha munka akad, lakásfelújítás, festés, csempézés, ne fogja vissza magát! Szóljon és megcsináljuk!

A szolgálatok újra aktivizálták magukat irányunkban. Tán féltik a torockais teleregényt, vagy csak óvnak a hamariságtól, végül is mindegy. Teljes felhatalmazástok megvan bármire, amire felhatalmazzátok magatokat! Nekem nincs azzal bajom, ha végre a kardjába lesz döntve pár végrehajtó demonstratíve, vagy pár "rendőrnek látszó tárgy" erős felindulásból látványosan megsemmisül és közben az idegenkezűség ki van zárva, de mégis tudhatja a többi torzó, hogy az élete már egy hajszálon sem csüng.

Hszi Csin-ping, jegyezzétek meg jól ezt a nevet!

Braxit ott, Putyin itt! Úgy tűnik most rátenyerelnek az "újraindítás" gombra. Persze ettől még senki ne essen hasra, hanem szépen szerveződjünk már meg. Legyünk honvédelem, rendőrség, közigazgatás...a nemzet legyünk végre, mely már nem voltunk rég!

Hozzászólások

819 #20 rozsola
- 2019-10-29 11:47
" A szolgálatok újra aktivizálták magukat irányunkban. Tán féltik a torockais teleregényt, vagy csak óvnak a hamariságtól, végül is mindegy. "
Remek meglátás. Végülis értelmetlen ficánkolni ha nem téged baszogatnak.
Szerveződni kell , de nem holmi társaságokhoz csapódva. Önmagadat szervezd meg
Hírstábunk úgy tudja : " egyre nagyobb az érdeklődés az orosz nyelv iránt Magyarországon "
Nem tudom mit " műveltek " a faszbúkon. Engem békén hagynak , igaz nem " orbánozok ". Pedig ( lelkem tisztaságából eredő szeretetből ) nyakra-főre alázom a nyugatot. " Valakik " mégis vigyáznak rám
4 #21 Posta Imre
- 2019-10-29 12:14
Rozsola, a helyzet sokkal egyszerűbb, de te érteni fogod, mert te sem vagy bonyolult. Az 5. hadoszlop kipiszkálása anélkül, hogy közben ne lenne a valódi nemzeti mocorgás. Szívességet teszünk, de lassan már rajtuk lenne a sor, hogy visszasegítsenek, már ha komolyan gondolják. Tudod a fészen nem ott lenni nekem szívesség. Nem a "Nyugat-Kelet" a profilom, hanem a "belügyek" és a moszad és agymosottak ...ez egy kicsit neccesebb.
819 #22 rozsola
- 2019-10-29 13:27
Mindennek megvan a maga ideje.
Türelem
1349 #23 Nagy Levente
- 2019-10-29 17:22
Kedves MORMOTA1968! Pontosan, ahogyan írod: "De sokan próbálkoznak visszatalálni ezekhez a gyökerekhez és ez azért ad még némi reményt"! Ennek én is nagyon örülök, hogy vannak még ilyenek mint Ti! Nincs más hatékony mód ez ellen az elleség ellen, mert ahogy írod Te is ez idegen eredetű így a mocskos, aljas rend(etlen)szereik is! Úgy mint a rabszolgatartás, a feudalizmus, a nácizmus, a kommunista-szocializmus, a kapitalista-liberalizmus és ezek keverékei - ha jól írtam Kárpát-medence területén időrendi sorrendben, bár itt eredeti rabszolgatartás az ellenkező kultúrális gyökereink, hagyományaink miatt nem volt, mivel itt ezzel ellentétes irányzatú törzsszövetség volt (tiszta formájában több mint ezer éve)! Ennek őrizzük - ahogyan Te is írod - ma már csak emlékeit! (Amint tudjuk ez nem a kommunizmus része volt, hanem azzal párhuzamosan működött egyre "elnyomva";)! Mivel annak idején, ennek a képviseletére hivatott "tanítók" tanításait fogadta el ez a magyar nép és szerveződött ennek megfelelően nemzeti alapokon!
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-10-30 01:04
Kedves Imre! Ugye, hogy ugye! Még egy napot, de talán egy órát sem érnek meg a kényes témákat feszegető, kiterítgetős kommentjeink! Volt olyan is, hogy eleve nem is hagyták átmenni a kommentemet. Itt fentebb ajánlottam egy igen érdekes előadást, amely az Álmos Király Akadémián hangzott el! Nem semmi! Az emberiségnek és több mint 50 idegen faj igaz történelme, bár inkább csak a vöröses bőrű anunnakikról beszélt az előadó, meg az óriás teremtményeikről és persze a különféle ember fajok teremtéséről! Hogy mi volt a szerepük az igazi történelemben. És hogy kik irányítják ma a bolygón az életet és gyűjtetik be az aranyat bolygó szerte! Nem mellesleg arról is beszélt az előadó, hogy mint az sejthető is volt, az ember is csak egy földönkívüli faj, a Földön azelőtt soha nem létezett!
99 #25 MORMOTA1968
- 2019-10-30 01:18
Kedves Porcica! Igen! Az egyik oka a permetezésnek ez lehet, amiről te is írsz! Régen, gyerekkoromban emlékszem, hogy milyen édes volt a cseresznye, vagy bármilyen más gyümölcs. Most meg alig van cukortartalmuk a szűrt napsugárzás miatt. És igen! Egy fontos vitamin forrástól fosztanak így meg minket! A villanykörték esetében is fejjen találtad a szöget! De van még egy vagy több oka is a vegyi permetezésnek! A legfontosabb a mérgezésünkön túl az lehet, hogy a kiszórt fémrészecskék által tudnak minket még inkább besugározni, be HAARP-olni! A sok, ilyen-olyan telepített antennájuk hatását is felerősíthetik szerintem így! A fentebb említett előadást az "Anunnakikról" nagyon érdemes megnézni! Sok új információt tudhat meg belőle az ember! Két testvér küzd a Föld és a földi élet uralásáért, méghozzá elég régen! Az egyik tanítani akarja az emberiséget, a másik elnyomni és kipusztítani! Őt szolgálják a teremtményei is, a zsidók, de nem csak ők!
99 #26 MORMOTA1968
- 2019-10-30 01:27
Kedves Nagy Levente! Neked is csak ajánlani tudom a fentebb említett előadást az "Anunnakikról" akiknek köszönhetően megteremtődött nem egy emberi faj! Persze nem csak az ő fajtájuknak köszönhetően! Aki úgy gondolta, hogy ez a bolygó egy rezervátum, védett bolygó, az jól gondolta! Ez egy kísérleti telep, de sajna mint a régi korokban is, elszabadult a teremtmény és most már nem csak a bolygó élővilágára vagyunk veszélyesek, mi emberek, de a teremtőinkre nézve is! És a Vatikánnal kapcsolatban sem tévedtem! Rengeteg olyan anyagot, leletet dugdosnak ott, ami az emberiség igazi történelmét beszéli el és nem véletlenül vannak pont ott kegyetlen, pusztító háborúk, Irak, Szíria, stb...ahol a homok alatt van eltemetve az emberiség igazi múltjának forrása, kulcsa! És eszük ágában sincs az ébredező emberiségnek felfedni ezen titkokat! s_hee s_ratata
1349 #27 Nagy Levente
- 2019-10-30 06:19
Kedves Momota1968! Amit írtál ahoz annyit tennék hozzá, hogy ha megismerhetnénk a "tiszta forrást" többek között arra "jönnénk rá" minden bizonnyal, hogy a magyar népet a zsidó népet "kiválasztó" pontosan ellentétes "erők" "tanították" arra, hogy a "teremtő" tudást adjuk át tanítsuk meg vele a többi népeket. Ennek a szokásnak és hagyománynak kultúrális gyökerei mutatkoznak meg az általad és jómagam által felemlegetett viszaemlékezésekben! Vagyis az, - ahogyan a hopi indián is beszél róla - hogyan éljünk itt a Földön, hogy ne pusztítsuk ki és benne, - ha minden igaz - ezt az ötödik "civilizációt", de inkább csak generációt már megélt embert! Úgy látszik a sötétség felől érkező "tanításnak", amelynek egyik gócpontja a Vatikán, ismét sikerül a mi tanításainkat az évszázadok alatt elnyomnia! Na sebaj, majd jönnek jobbak - ha így van megírva odafent -!
165 #28 LM
- 2019-11-01 16:40
Amcsi légierő akadémiája tartott okt. 30-án egy drónbemutatót, ment a show
https://www.youtu...EirrnKJIYM

Igen beintegettek az ufók a földnek, legalábbis az első két "kép" ezt sugallja, vagy nem de azért illik a mostanság divatos trendbe, tictac, gimbal, Fravor interjú Joe Rogannal, to the stars academy megállapodása a hadsereggel https://dpo.tothe....com/#news stb. stb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
3,899,544 egyedi látogató