Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha nem nyerünk, haza megyek és kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal! Orbán

BelföldNos, ettől a buzicsodrától, szittya-zsidó szabadkőműves titkosszolgálati piperkőcöktől helyből jobbak vagytok!
Link

Hozzászólások

819 #1 rozsola
- 2019-10-29 11:32
Az ilyen anyagok terjesztése veszélyes. Senkinek sem javaslom
Szeretném emlékeztetni a magyarokat , a " Bucharin-i alkotmány beemelte a Szovjetunióban beiktatott 58-as cikkelyt a magyar alkotmányba "
Mivel egyre többen hangoztatjátok , " az elmúlt 30 év kormányai illegitmimek " , a legutolsó legitim kormány 1949-ben alkotmányozott.
267 #2 Perle
- 2019-10-29 12:13
1785 #3 szkita-magyar
- 2019-10-29 12:46
A fenti videó nagyon jó. Valahogy el kellene érni, hogy leadják valamelyik ellenzéki adón, ha van még olyan egyáltalán. Az összes elvakult fideszes azt visítozná hogy hamisítvány az egész, de tuti nem Orbán látható a felvételen. Gyanítom hogy egyik ellenzéki médium sem hozná nyilvánosságra, mivel az ő gazdája ugyanaz mint a fideszé és a gazda egyik pincsijét sem engedi eltérni a közös- és fő irányvonaltól, ami pártoktól független, de etnikumtól nem.
819 #4 rozsola
- 2019-10-29 13:26
Az 58. cikkely nem a politikai vétségek fejezetét képezi a Büntetőtörvénykönyvben , és sehol sem áll leírva , hogy " politikai " lenne. Nem , az " államellenes vétségek " fejezet alá van rendelve , a kormányzati rend elleni vétségekkel és a banditizmussal együtt. Tehát a Büntetőtörvénykönyv abból indul ki , hogy senkit sem ismer el a maga területén politikai bűnösnek - kizárólag közönséges bűntényesnek.
Az 58. cikkely 14 pontból áll
Az első pontból megtudjuk , hogy ellenforradalminak ( a mi esetünkben antidemokratikusnak , rendszerellenesnek ) minden olyan tett ( a BTK szerint minden olyan mulasztás is ) amely a hatalom gyengítésére irányul. Tágabb értelmezésben : Minden cselekedett vagy annak jelentésének hiánya amely gyengíti Magyarországot , bűnnek nyilvánítjuk. Ide tartoznak a külföldi érdekeket képviselők , minden rendőr aki " eltussolja " a bűncselekményeket , a külföldieknek kedvező kúriák , stb.
Az első ponthoz tartozik még 2 alpont melyek szerint : Magyarország katonai ütőerejét csorbító tevékenység agyonlövéssel büntetendő ( 1b ) , s csak csak enyhítő körülmények esetén , kizárólag polgári személyek számára ( 1a ) jár 10 év börtön.
" Az árulást büntető pontnak kiszélesítéséhez vezetett annak kombinálása a BTK 19. " szándékról " szóló cikkelyével. Ez így értendő : nem történt ugyan árulás , de a nyomozó véleménye szerint fennállt az árulás szándéka - s ez éppen elegendő volt arra , hogy a tényleges árulásért járó teljes szabadságvesztést róják ki. Igaz , hogy a BTK 19. cikkely nem a szándékot , hanem az előkészületet üldözi , de dialektikus értelmezéssel a szándékot előkészületnek is fel lehet fogni . Az " előkészület pedig éppúgy ( azaz épp olyan súlyosan ) torlandó meg , mint maga a bűntett ". Különben is : mi nem teszünk különbséget a szándékolt és az elkövetett bűntett között , éppen ebben nyilvánul meg a szovjet törvényhozás fölénye a burzsoával szemben . ( " A börtönöktől a nevelőintézetekig " - a Kriminálpolitikai Intézet Évkönyve - Viszinkij szerk. a Szovjet Törvényhozás - kiadó Moszkva , 1934 )


A második pont a fegyveres felkelést tárgyalja , a hatalom megragadását és birtoklását központilag vagy helyi viszonylatban különösen Magyarország valamely részének erőszakos elszakításának céljából. ( lásd Cigányország tervezet ). Az ilyesmiért kiszabható büntetések egészen az agyonlövetésig terjedhetnek.


A harmadik pont : " Magyarországgal hadi állapotban lévő bármilyen idegen államnak bármilyen formában nyújtott segítség " . Tágabb értelmezésben a főleg izraeli haderőnek nyújtott bármilyen segítség
, stb


A negyedik pont a nemzetközi burzsoáziának nyújtott ( kiagyalt ) segítségről szól . Tágabb értelmezésben : IMF hitel felvétele , elsősorban német és izraeli cégeknek nyújtott támogatások , igazságtalan előnyök biztosítása , stb


Az ötödik pont : idegen állam felbátorítása , hogy hadat üzenjen Magyarországnak. Tágabb értelmezésben az izraeli haderő behívása ( 2006 Budapest ) , stb


A hatodik pont : kémkedés . Tágabb értelmezésben minden információ kiszivárogtatása idegen hatalmaknak Magyarország katonai , gazdasági és pénzügyi képességeiről , idegen államok ügynökeinek szabad mozgását megengedő tehetetlenség , valamint idegen államok szolgálatainak nyújtott segítség.


A hetedik pont : rongálás az iparban , a közlekedésben , kereskedelemben , a pénzforgalomban és a szövetkezetekben. Ide tartoznak mindazok akik részt vettek/vesznek Magyarország iparának tönkretételében , a magyar ipar kiárúsításában , stb


A nyolcadik pont : terror . Tágabb értelmezésben a cigányok terrorcselekményei a magyarok ellen , bizonyos politikai körök által emlegetett kivégzések , akasztások , bebörtönzések stb


A kilencedik pont : rombolás és kártevés. Ezt gondolom nem kell kifejteni


A tizedik pont : " Propaganda vagy agitáció , mely felhívást tartalmaz a Magyar Állam megdöntésére , aláaknázására vagy gyengítésére , hasonlóképpen ilyen tartalmú irodalom terjesztése , termelése vagy rejtegetése " .
" Felhívást tartalmazó agitációnak " lehet minősíteni : barátok négyszemközti beszélgetéseit ( a pesti romkocsmákban stb ) , magánlevek , internetes bejegyzések , stb
" A hatalom aláaknázása és gyengítése " kimerül minden olyan cselekedetben vagy annak szándékában amely csorbítja a Magyar Állam tekintélyét belföldön és külföldön egyaránt , stb


A tizenegyedik pont egy összefoglalása az első 10 pontnak amely a " szervezetten " elkövetett bűncselekményeket taglalja.

A tizenkettedik pont elsősorban az állampolgárok lelkiismeretére hivatkozik , ez a pont a feljelentés elmulasztásáról szól az előzőkben felsorolt cselekményekkel kapcsolatban. S a súlyosabb vétségek jelentésének elmulasztását FELSŐ HATÁRRAL NEM KORLÁTOZOTT BÜNTETÉSSEL lehet sújtani ! Köznyelven : TUDOTT róla , de NEM JELENTETTE - ez annyi , mint ha maga tette volna !

A tizenharmadik pont : szolgálat az előző rendszer szerveinél , intézményeinél

A tizennegyedik pont : " kétségtelen kötelezettségek tudatos nemteljesítése vagy azok szándékosan hanyag végrehajtását " sújtja - természetesen agyonlövetéssel mint maximális büntetéssel. Ezt nevezik még " szabotázsnak "


ui: Az általam felsorolt értelmezések messze nem teljesek. Az 58.cikkely minden pontját a lehető legtágabban kell értelmezni.
1093 #5 vian
- 2019-10-29 18:33
1657 #6 Lehoczki krisztian
- 2019-10-29 18:55
Soros alapitvány ösztöndíjasa,mi!?...
684 #7 atacama
- 2019-10-29 19:04
minden szemétládának egy óvatos figyelmeztetést,intelligensen egy értesítést küldeni hogy sokszorosan megvalósították a hazaárulást
kimerítette annak minden meghatározását.. a többit nem részletezném ...most!!
1323 #8 Laplage2
- 2019-10-29 19:06
Atacama, nyugi, van még potancia ebben az országban :)
684 #9 atacama
- 2019-10-29 19:32
igen.. ez meglátszott a "választásokon...is"
hatalmas a potancia valóban... ekkora nem is kéne..
1323 #10 Laplage2
- 2019-10-29 19:51
Ó én nem erre gondoltam :)
1349 #11 Nagy Levente
- 2019-10-29 22:27
Hát igen, tipikus a megfelelő közegben felúszott szar a tetejére parazita patkány ez az Orbán meg a bandája! A szülői-családi háttér a saját elmondása szerint semmilyen kultúrát nem bír, eklektikus! Ami azt jelenti, hogy arra a kommunista időkre vonatkoztatva bolsevik zsidó, amelyik már alíg várja a privatizációt vagyis a nyugatias zsidó fordulatot, a "lopott holmi" magánosítását, ezt a mai kapitalista-liberalizmust, ami mára a globális kultúrálatlanság! Amit a már említett egy dolog jellemez igazán, mégpedig az, hogy a szar (mint amilyen ő a Viktor "a kedves vezér";) akadálymentesen úszon fel a tetejére! Ehhez a teljesítményhez csak "gratulálni" tudok! Már csak egy dolog hiányzik nekem a képből mégpedig az, hogy az ENSZ-ben mikor húzza le a cipőjét és "jó" bolsevik zsidó módjára, mint Hruscsov mikor veri vele az asztalt? Ennek a színjátéknak még hián vagyunk "O1G" (Simicska a "legokosabb" után szabadon)!
199 #12 cico
- 2019-10-30 11:15
CSodálatos....:( Amit ellen regélt "királyunk", az van pont ma...ugyanaz a híg melléktermék. És még mindig tapsolnak neki, pedig már elég régóta szembeötlő: nincs is ruhája....
15 #13 porcica
- 2019-10-30 14:47
És láss csodát! Kitörölte a nyomorult, jól összeszarozta, és lehúzta a klotyón! Pedig nyertek! s_ezt-ni
1349 #14 Nagy Levente
- 2019-10-30 16:44
Cico, azt azért látjuk, hogy nem igazán "ellen regélt királyunk", hanem "mosogatta a szart tisztára, hogy még akadálymentesebben úszhasson fel a tetejére"! Remélem még vagy már értjük. Szó sincs itt semmiféle ellentétről, sőt! A "sors fintora", (de ha értjük nem is véletlen lehet) hogy pont Bibó Istvánról nevezték el a szakkollégiumot, ahol ezt a "hazugságműhelyt bűvölték" a mi vagyis a magyar nép számára! "A kártyalapokat leosztották", igazi hamiskártyás módjára! Bibó István, mint korszakos nagy gondolkodó kifejtette számunkra, (amely az '56-os ellenállásnak, szabadságharcnak is vezérfonala volt) hogy a kommunista-szocializmus és a kapitalista-liberalizmus (amelyben ma vagyunk kénytelenek élni) nem ellentétei egymásnak, hisz egy tőről fakadnak! "A zsidók szelíd olajfájának tövéről!" Ezek a bolsevik zsidó "félelmetesen ügyes" fenegyerekek, ezt a mai moslékot kavarták már ott nekünk! Mondhatom - Imrét idézve -: "Okos a rabbi"!
199 #15 cico
- 2019-10-30 17:14
Levente: 88’-ban még gyerek voltam, 89’-ben az iskolaudvaron éltük meg az állítólagos váltást. Azóta már csak nyomokban vagyok gyerek, de azt látom, mi megy itt. Rengeteg “pártkövető” vesz körül, hatalmas egoval és süket fülekkel- a hozzászólásomban erre utaltam, tudom, a klubtagok nem ezt a tábort erősítik. Fogd fel úgy, hogy ez inkább nekik szólt, hátha erre téved az egyik “báránka”...
1349 #16 Nagy Levente
- 2019-10-30 18:03
Cico! Ok, akkor egy gyékényen állunk!
199 #17 cico
- 2019-10-30 18:57
Levente, így, így :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.38 másodperc
3,386,551 egyedi látogató