Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor szerint ideje megkezdeni Ausztria és Bécs ostromát

BelföldRegionális cionista potkányfészek, féreg és mocsok egyvelege, de ez tetszetős a zsidajnak, de ha már 2018 volt "véletlen" a Hunyadi Mátyás emlékév, akkor hozzuk össze Béccsel újra a habsburg -fugger zsidó monarchiát.
A miniszterelnök szerint Magyarország turisztikai teljesítménye már-már Csehországéval vetekszik. Azt mondta: az országot sport-, gasztro- és konferenciaturizmus-központtá akarják bővíteni, bár Budapest tekintetében most lát némi elbizonytalanodást.

A magyaroknak a turizmus a hazaszeretet kifejezésének egyik formája - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Várkert Bazárban, a Magyar Turisztikai Ügynökség rendezésében tartott Turizmus Summit 2019 konferencián.

"Büszkék vagyunk az országunkra, körülvesz a történelem, benne élünk, és életünk a fantasztikus magyar kultúra és műveltség folytatása is egyben" - fogalmazott a kormányfő. Azt mondta: "minél jobban szeretjük a hazánkat, a világ is annál kíváncsibb lesz ránk". Így "a hazánk szeretete" vendégéjszakákban, munkahelyekben, növekvő bérekben és emelkedő üzleti haszonban is kifejeződik majd - hangsúlyozta.

A globális turizmusról szólva kifejtette: a turizmus világméretű növekedése folytatódik, és az utazási szokások változása - a városlátogató turizmus erősödése - kedvez Magyarországnak.

2010 óta megkétszereződött a Magyarországra érkező vendégek és vendégéjszakák száma is

- közölte.

További jó hírnek nevezte, hogy csökkennek a távolsági utazások költségei, Ázsiából pedig egyre nagyobb kereslet érkezik Európába.

Ebben a versenyben Magyarország pozíciója kiváló, ami mások mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek és Matolcsy György jegybankelnöknek köszönhető, mert a keleti nyitás politikájának ők voltak az "atyamesterei".

Kiemelte, hogy a gazdasági, diplomáciai kapcsolatok erősödnek keleti irányban, Magyarország kifejezetten ajánlott, baráti célországgá vált. Ráadásul ebben a relációban a közbiztonság szerepe kiemelkedő, amiben Magyarország átlag feletti teljesítményt nyújt - mondta. Arról is szólt, hogy "a fényes eredményeket hozó" gazdaságpolitikai újítások maradnak: így marad az arányos, egykulcsos adórendszer, a családi adókedvezmény - sőt, ezt fejleszteni szeretnék -, valamint a SZÉP-kártya is.

Célul tűzte ki, hogy Magyarországot sport-, gasztro- és konferenciaturizmus-központtá bővítsék. "Budapest tekintetében most látok némi elbizonytalanodást, de akárhogy is lesz, országos léptékben nem fogunk visszafordulni, és az országépítő munkát folytatni fogjuk." Közölte azt is, hogy öt év alatt 86-ról 147-re emelkedett a Budapestről légi járattal közvetlenül elérhető városok száma. Ezt folytatni kell, Szijjártó Péter miniszter munkájának ez kiemelkedő szempontja - fűzte hozzá. Példaként említette, hogy maholnap megérkezik az első közvetlen járat az oroszországi Kazanyból.

Végül arról beszélt a kormányfő, hogy "turisztikai teljesítményünkkel már ott lihegünk Prága és Csehország tarkójánál, őket hamarosan behozzuk". Érdemes új cél után nézni: ideje megkezdeni "Ausztria és Bécs ostromát" - fogalmazott Orbán Viktor.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-10-29 09:00
Már Afrikát ostromolja aTEVA, mert nem "mi" vagyunk, csak a nevünk alatt eljáró féreg...

Orbán bejelentette: Szlovéniával közösen szállítunk gyógyszereket Afrikába


Nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni - mondta a magyar miniszterelnök. https://privatban...aba-329329
1563 #2 eLZi
- 2019-10-29 09:04
Ez elmebeteg :( Ha elmegyek Békésre,ugyanazokat a 40éve roskadozó kátrányos deszka kerítéseket látom ,csak mert egyre jobban él a nép,ja :( Ha én vezénylehetnék,,inkább a gyógytúrizmusra és a biogazdálkodásra alapoznák,aztán jöhetne a gaszrto,sport és egyéb marhaság..
165 #3 LM
- 2019-10-29 10:32
Matolcsy ismét bevette a szert aztán írattak vele valamit

https://novekedes...y-a-raadas
267 #4 Perle
- 2019-10-29 10:38
Ha bevennénk is ostrommal Bécset, az uralkodó osztrák lenne,
mi továbbra is az (orr) bán alá tartoznánk.s_kot
---

Már az is eredmény lenne, ha fele annyi minőségi élelmiszert állítanánk elő, mint az "átkosban". Régen valahogy tudtuk etetni
fél Európát. Még a Tsz-ek is jobbak voltak, mint az egy - egy oligarcha kezében lévő monokultúrás gazdaságok.
A termőöldet kellene megbecsülni, ismét virágzó kertészeteket létrehozni a külöldi árukat tároló logiisztikai bázisok helyén. Az mégis csak elháborító, hogy a" hungaricum" termékek helyett hitvány minőségű külföldit kell vennün már a piacokon is.:o
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-10-29 22:45
Ezt elolvasva sem változott a másik cikkben - ahol a seggét törli - megfogalmazott véleményem róla "valamiért": "A szar (bolsevik zsidó) ebben a közegben akadályoktól mentesen felúszik a tetejére!"
961 #6 szabir
- 2019-10-30 07:22
''Bets ostroma''-val kodol a Czigan;
Bets Pest Pets [Sopianne vagy Sophia/Bolts-esseg] az a ''koronazo varos vot'' mint Poson
a PSN s PBTS betuk a ''Stepanus'' szoba vannak ami = ''korona''
szoval lehet a Czigan ''koronazni akarja magat'' ahogy Pimi monta meg anno
961 #7 szabir
- 2019-10-30 07:24
lehet Kis Imre Bela [Putyin; ''putzin'' romanu = ''kicsi, keves''; Vlad az Bleda/Bela vagy Buda]
szoval lehet jon koronazni Ur-Ban/Pan-t aki ''Gyozo''/Geza :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
3,386,674 egyedi látogató