Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rozsola jelenti

GondolatokMi a gond ? Október vége van. Következik egy új év
Minden Oroszok Cárja ellátogat a birtokára elmondani a 2020ra érvényes cári ukázt.
Mellesleg ne feledjük , Beográd környékén aktívak a Triumfok. Tehát meg kell " magyarázni " Szeretett Viktorunknak : " Isten mindent lát "
Nehogymá' valami " butaságra " merjenek gondolni Judeapesten
Moszkvában azt mondták :
" Baranets Viktor orosz ezredes kijelentette, hogy Törökország kilép a NATO-ból a kurdok, a szíriai terroristák elleni küzdelem után.
A szíriai arab hadsereg elkezdte elfoglalni az ország északkeleti részén lévő területeket, ahol az amerikai hadsereg egykor volt . Törökország szerint ezek a fellépések háborúknak tekinthetõk. Baranets Viktor nyugdíjas ezredes úgy véli, hogy minden félnek számolnia kell Ankara, mint a Közel-Kelet legnagyobb haderőjének helyzetével.
Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök tanácsadója elmondta: ha a szíriai hadsereg megvédi a Szíria északkeleti részén lévõ kurd terroristákat, Ankarában ezt nyílt katonai támadásnak tekintik, amelyre azonnal válaszolnak.
Katonai kommentátora az újság „Komsomolskaya Pravda”, nyugalmazott ezredes Viktor Baranets egy interjúban „NyuInform” azt mondta, hogy Törökország a régióban továbbra is kulcsszereplő, arra kényszerítve az összes felet hogy számolniuk kell a véleményével .
„Nem szabad elfelejtenünk, hogy Törökország a legerősebb hadsereggel rendelkezik a régióban. Valódi ellenségeskedés esetén ez elfojt minden sereget a Közel-Keleten ”- mondta a katonai szakértő, megjegyezve, hogy Tayyip Erdogan elnök valójában új Közel-Kelet alkot.
Baranets úgy véli, hogy Ankara a Békeforrást működtette a Törökországban betiltott kurdisztáni munkáspárt felszámolására, amelynek terrorista csoportjai Szíriában telepedtek le.
Rámutatott, hogy Törökország rendíthetetlen helyzetének fényében a NATO rangsorai „egyre nehezebbek”. A szövetség azzal a kockázattal jár, hogy elveszíti az egyik legfontosabb szereplőt a Közel-Keleten. Baranets úgy véli, hogy Erdogan helyes döntést hozott, amikor bejelentette Oroszországba tett utazását - az egyetlen országot, amely befolyásolhatja a helyzet megoldását.
A béke forrása miatti művelet Szíriában október 9-én kezdődött. Törökország kezdetben azt a célt tűzte ki célul, hogy a határokat biztosítsa azáltal, hogy elvonja őket a kurd militánsoktól. Ennek érdekében a csapatoknak el kell foglalniuk az M4-es autópályát annak érdekében, hogy megfoszthassák a terroristákat a megszállt területeken való mozgás képességétől.
Erdogan később találkozott Michael Pence, az Egyesült Államok alelnökével, akivel megállapodott a mûvelet 120 órás felfüggesztésérõl. Ezen idő alatt a militáns kurdoknak 32 kilométerre el kell mozdulniuk a határtól, hogy biztonsági zónát lehessen létrehozni. Ha a feltételek nem teljesülnek, Ankara folytatni kívánja a támadást.... "
Jó hír az iraki " devizahitelesek " számára : " Irak észak-nyugati részén helybeli juhászok találtak egy " gödröt " amelyet az Iszlám Állam raktárként használt. Aranyat és ezüstöt találtak valamint nagyjából 25 millió amerikai dollárt készpénzben.
Miért is jön Putyin Judeapestre ?
Számos oka van , de van egy amitől a " magyar " média mélyen hallgat
Köztudott , Szíriában a nyugat ( Nato+Izrael ) mindenféle zsoldosokat vetett be.
Ugyanez történt Ukrajnában. A Privatbank tulajdonosa Ihor Kolomojszkij ( Jeszkin szerint : egy zsidó fekália ) által pénzelt zsoldoshadsereg Ukrajna keleti részét terrorizálta
" Igor Kolomojszkijt, akit az ukránok egyszerűen „az ukrán maffia főnökének” neveznek, a kijevi bábkormány, Washington akaratának megfelelően, az egyik legfontosabb keleti régió kormányzójának nevezett ki. Kolomojszkij a tulajdonosa a legnagyobb ukrán bankoknak, a filmipari üzemeknek, nyersanyag erőforrásoknak, az élelmiszeripar döntőrészének, a szállításnak, katonai üzemeknek és jelentős részesedése van a kőolaj-feldolgozásban is. A sokszoros dollármilliárdos hobbija az aranyszobrok gyűjtése. Svájcban él, természetesen biztonságban és luxusban. Azok közé a szupergazdag emberek közé tartozik, akik a közvagyon ellopásából, megvesztegetésből, és a riválisok életének kioltásából lett oligarcha.

Kolomojszkij nem egyszerűen ’zsidó származású’ oligarcha. Ő az ukrajnai zsidó közösség egyik fontos vezetője, Izrael és számos ukrajnai zsinagóga pénzügyi támogatója. Kolomojszkijnak nem okozott különösebb problémát, hogy az illegális hatalomátvételben együttműködött az ukrajnai neonácikkal, még olyan személyekkel is, akik ki vannak tiltva az Egyesült Államokból nyíltan hirdetett antiszemitizmusuk miatt. Az oligarchák esetében a zsidó lelkiismeret alul maradt a hatalomátvételhez fűződő politikai és pénzügyi érdekeikhez képest.

Kolomojszkijnak saját magánhadserege is van és ő állította fel az Azov Zászlóaljat, amely a magukat nyíltan neonácinak valló zsoldosokból áll. A londoni Sunday Times megírta, hogy a lakosságban éles visszatetszést kiváltó vérontások mögött többnyire ezek a neonáci zsoldosok álltak. Az INTERPOL felvette Kolomojszkijt a nemzetközileg kőrözött bűnözők listájára. Az a vád ellene, hogy Kelet-Ukrajnában tiltott háborús eszközöket és módszereket alkalmazott, minősített gyilkosságoknak számító bűncselekmények elkövetésében és emberrablásokban vett részt. "
No kérem !
Ukrajna bukása közeledik , az Azov zsoldosait akik egyben Blackwater zsoldosok is , el kell számoltatni. Az eddigi szokás szerint ha valaki " túl messzire ment el a tevékenységét illetően és takarodnia kellett a térségből , Magyarország felé hagyta el Ukrajnát "
Ták , amint Ukrajnában beindul a " podotcsetnyosty " ezeknek a zsoldosoknak " befellegzett " csakúgy mint korábban Szíriában. Nem mellékes , a Simeon Elliot másnéven Al-Baghdadi vezette Iszlám Állam harcosai vagyis Moszad ügynökök , CIA által felbérelt Blackwater zsoldosok nagyszámban jelentek meg Ukrajnában elsősorban az Azov kötelékein belül.
Azt hiszem elfogadható Moszkva " álláspontja "
Másrészről , a Simeon Elliot vezete csűrhe Koszovóba és Albániába is jutatott " harcosokat ". Szerbia pedig határos Magyarországgal
Tehát Magyarország fontos hídfőállás a " nemzetközi terrorizmus elleni harcban az Európai hadszintéren "
A nemzetközi " banditizmus " egyik főszereplője Ihor Kolomojszkij.
Ki is ez a " zsidó fekália " ?

Egy oligarcha a tévésztár-elnök mögött: kicsoda Igor Kolomojszkij?

Ugyan az oligarcha tévécsatornáján futott fel népszerűsége, és tévésorozatával alapozta meg politikusai karrierjét is, Volodimir Zelenszkij váltig állítja, hogy Igor Kolomojszkijnak nincs hatása az ő tevékenységére. Igen bátor és autonóm ember lehet akkor Zelenszkij, mert Kolomojszkij az oligarchák uralta Ukrajnában is a legnagyobbak közé tartozik. Portrénk!

Ukrajnában az elnökválasztás április 21-ei második fordulójában a szavazatok több mint 73 százalékával választották meg államfőnek Volodimir Zelenszkij tévésztárt, komikust, míg az eddigi elnök Petro Porosenko súlyos vereséget szenvedett.

Zelenszkijről szóló portrécikkünket itt olvashatják:

Volodimir Zelenszkij hatalomra kerülésével és ilyen hatalmas kezdeti támogatottságával az eddigieknél is fontosabb lett: vajon mi és ki áll a tévés személyiség környezetében, hátterében? Ennek járunk utána elemzésünkben!

Porosenko azzal a híreszteléssel próbálta Zelenszkij népszerűségét csorbítani, hogy ha a showman lesz az elnök, ki fogja szolgáltatni Ukrajnát Oroszországnak és Putyinnak. Egyik ismert lózungja is erre utalt: „Aki nem rám szavaz, az Putyinra szavaz”. Az is többször elhangzott Porosenko szájából, hogy Zelenszkij egy bohóc , és nincs semmi tapasztalata a politikában. Ezenkívül a Porosenkóhoz közeli média drogosnak igyekezett beállítani őt. Persze Zelenszkijt sem kellett félteni ezen a téren. Arra kérte Porosenkót, hogy még a vita előtt adjanak le mindketten vért, amit a szakértők vessenek alá laboratóriumi vizsgálatoknak annak okáért, hogy hátha találnak alkoholra vagy kábítószerre utaló nyomot valamelyikük vérében. Porosenkóról köztudott, hogy többször állt már alkoholos befolyásoltság alatt a nagy nyilvánosság előtt, ezért Zelenszkij nyilván erre apellálva kérte a véranalízist. Nagy meglepetésre egyikük vérében sem találtak tudatmódosító szerekre utaló nyomokat. Ezután folyamatosan üzengettek egymásnak a közösségi oldalakon videók formájában, mindent latba vetve, hogy felhívják a választópolgárok figyelmét egymás hiányosságaira.
A választás eredményéből az látszik: Zelenszkijnek hittek a választók, Porosenkónak viszont nem.
A mindenkori ukrajnai választásokkal együtt jár az oligarchák ‒ mint egy elvont társadalmi réteg ‒ emlegetése is. Nem hiába, hiszen az ukrán politikai paletta szerves részét képezik: szinte minden politikus mögött áll egy, a vagyonát hatalmi célokra felhasználni és gyarapodni akaró személy.
Volodimir Zelenszkijt ‒ Porosenkón kívül is ‒ sokan vádolják azzal, hogy egy bizonyos Igor Kolomojszkij ukrán oligarcha áll mögötte, aki támogatta az ukrán államfői székért indított versenyben. Ugyan Zelenszkij váltig tagadja, hogy bármi köze lenne hozzá, ami a politikával, hatalommal vagy pénzzel lenne kapcsolatos; de nem elhanyagolható tény, hogy a Zelenszkijt mint ukrán elnökségig jutó, nép hangját képviselő népfiként ábrázoló Nép szolgája c. sorozat Kolomojszkij csatornáján, az 1+1-en fut.

Zelenszkij az oligarcha születésnapján is részt vett februárban további több mint száz nagy vagyonnal és befolyással bíró személy társaságában. Ukrán sajtóhírek szerint a szülinapi zsúron az is szóba került, hogy az elnökválasztást követően ki lesz majd az ukrán miniszterelnök Volodimir Zelenszkij elnök mellett. A nyilvánosság előtt ugyanakkor Kolomojszkij és Zelenszkij is tagadja, hogy az üzleti tévés szerződéseiken túl szorosabb kapcsolat fűzné őket egymáshoz, pláne azt, hogy az oligarcha pénzelné a komikus kampányát.
Kolomojszkij Igor Valerijovicsnak igen széles érdekeltségei vannak Ukrajna üzleti szféráiban.
Volt már olajvállalata, futballklubja, bankja, és kormányzó is volt már a közigazgatásban. A legnagyobb pénzügyi és ipari vállalat, a Privat alapítója, amely hatalmas tevékenységi körrel rendelkezik a kohászati, banki és olajfinomító ágazatokban. Ugyanakkor a Privat kiterjed a médiaszektorra, sportra, élelmiszeriparra és az agrárágazatra is.
Kolomojszkij Dnyipropetrovszkban született 1963-ban egy zsidó család sarjaként. Elmondása szerint az első önálló jövedelme üres üvegek értékesítéséből szerezte, amit a barátaival végeztek, és amit a szüleitől eltitkolt, mert nem értették volna meg. Az értékesítésből származó szovjet rubelt általában fagylaltra költötték.1980–1985 között a Dnyipropetrovszki Fémipari Főiskolán tanult, hőkezelésre és automatizálásra specializálódott mérnöki diplomát szerzett.
A jövőbeni milliárdos nem dolgozott hosszú ideig mérnöki-kohászati szakemberként, 1988-tól barátaival, Hennagyij Bogoljubovval és Olekszij Martinovval úgy döntöttek, hogy olyan üzletbe kezdenek, amelyben ragyogó eredményeket érhetnek el, és összehozhatnak egy „hatalmas birodalmat” Ukrajnában.
Igor Kolomojszkij igazi üzleti tevékenysége a Szovjetunió összeomlása idején kezdődött, amikor az unió romjain jelentős befektetések nélkül tudott mindenki belépni az úgynevezett. „saját sugarába”. Ezután a jövőbeni oligarcha megalapította a Sentosa céget, amely irodai berendezések, fogyasztási cikkek, valamint a kőolaj és a vasötvözetekből készült termékek viszonteladásával foglalkozott. Néhány év múlva sikeres vállalkozónak bizonyult, így sikerült az első milliót megkeresnie, amit az üzlet fejlődésébe fektetett be.
Partnereivel 1992-ben megalapították a PrivatBankot, amelynek alapítói tőkéjét négy vállalat biztosította: a Vist LLC, a Sentoza LLC, a Som LLC és a Privat-Intertreyding CJSC, amely létrehozta a PrivatBank CJSC-t. A részvények jelentős hányada azonban Kolomojszkij kezében volt. Később a PrivatBank egy hatalmas „bizniszbirodalommá” alakult, melyet „Privat”-nak neveztek el, amely nem kevesebb, mint 100 ukrán, illetve világ körüli vállalatot fog össze.

A Privat csoportot a PrivatBankból kinőve és a privatizációját követően szerezte meg egy kemény versenyben, amelynek során Kolomojszkij átvette az Ukrnafta, a Kalininkoksz vegyi üzem, az Ozerka Dnyipropetrovszk piac, a Nikopol fémötvöző üzem és más vállalkozások felett az irányítást. Kolomojszkij szinte függetlenül kezelte a Privat csoport fémötvöző üzletét, és a Privat csoport minden stratégiai döntését az ő részvételével végezték. Üzleti érdekei sokrétűek: a petrolkémia és a vasötvözetektől a légi közlekedésen keresztül egészen a sípályákig terjedtek, és ez ma is így van, legalább 100 vállalat képezi a tulajdonát, amelyekből a vagyona származik.
Igor Kolomojszkij 1998 óta tagja a Dnyipropetrovszki zsidó közösség kuratóriumának. 2008-ban az ukrán zsidó közösségek az Egyesült Ukrán Zsidó Közösségek elnökévé választották. 2011-ben öt évre az Európai Zsidó Unió (EJU) elnökévé választották, amely az európai zsidó közösségek tevékenységeinek koordinálására jött létre.
Kolomojszkij tagja a PrivatBank, a Petrocheminik Prikarpattya olajfinomító és az Ukrnafta olajipari vállalat felügyelő bizottságainak. Az Ukrajinszka Pravdával folytatott interjúban Kolomojszkij elismerte, hogy a PrivatBank részvényeinek 44% -át birtokolja, bár másik alkalomkor már csak 30%-ot vallott be. A Forbes magazin szerint a személyes vagyona 3 milliárd dollár, az ukrán Korreszpondent hetilap azonban 6,2 milliárd dolláros tőkét tulajdonít neki.
Igor Kolomojszkij legjelentősebb vállalatai most az Ukrnafta, a Nikopol, a Zaporizsjai és a Sztahanovszki fémötvöző üzemek, a Naftokhimik olajfinomító, a Krivoj Rog vas- és acélművek, az AeroSvit vállalat és az 1+1 televíziós csatorna. Ugyanakkor a PrivatBank, Ukrajna legnagyobb banki intézménye is ide sorolható, amely több mint 22 millió ügyféllel rendelkezik 12 országban.
A tulajdonában lévő médiaholding a „Glavred Media”, amely magában foglalja a Kijevi Újság, a Novaja, az Ukrajna Hírei lapokat, illetve a társadalmi és politikai heti újságokat a Glavredet és a Profilt, valamint szintén az UNIAN hírügynökséget és PlusPlus televíziós csatornát.
A kárpátaljai magyarok által is jól ismert Mirotvorec online hírportált is vele hozzák összefüggésbe. Ezen a hírportálon jelentek meg azoknak a kárpátaljai magyaroknak az adatai, akik szerintük kettős állampolgársággal rendelkeznek. Egyébként Kolomojszkij hírek szerint Ukrajna, Izrael és Ciprus állampolgára is. Véleménye szerint ez nem a törvény megsértése, mivel álláspontja szerint a kettős, nem pedig a hármas állampolgárság tilos.
Igor Kolomojszkij volt a Dnipro (Dnyipropetrovszk) labdarúgóklub elnöke, valamint a Dnipro kosárlabda- és a Budivelnik jégkorongklub tulajdonosa is.
Az ukrán vállalatok mellett az oligarcha üzleti tevékenysége széles körben elterjedt Nyugaton is. Kolomojszkijnak van részvénye közép-európai médiavállalkozásokban, a brit olaj- és gázipari cégben, a JKX Oil & Gasban, vezető televíziós cégekkel rendelkezik Szlovéniában, Csehországban, Romániában és Szlovákiában is. Igor Valerijovicshez egyes források több tucat offshore céget is kötnek, amelyek többsége Cipruson található.
Kolomojszkij 2005-ben a narancsos forradalom támogatására sietett. Elmondása szerint a forradalom megtámogatására mintegy 5 millió dollárt költött, a pénzt az általa irányított csatornákon keresztül juttatták el. Azt is kijelentette, hogy soha nem támogatták a Régiók Pártját és a kommunistákat. Saját magát inkább szociáldemokratának tartja, a forradalom után Juscsenko mögé állt be.
Ezt követően azonban nem sikerült a politikai ambícióit átültetni a gyakorlatba – egy ideig. A Majdant követően, 2014. március 2-án az ideiglenes ukrán elnök, Olekszandr Turcsinov kinevezte őt a fejlett ipari és gazdasági központként funkcionáló Dnyipropetrovszk közigazgatási vezetőjének – gyakorlatilag a megye kormányzójának. Erről Kolomojszkij azt mondta, hogy ő ajánlotta saját maga jelölését erre a pozícióra.
Az ország keleti részén kibontakozóban volt a fegyveres konfliktus Luhanszk megye, a Donbász régió lakossága és az új kijevi vezetés között. Az ATO ( terrorellenes műveletek) bevezetéséről szóló törvény aláírása után Kolomojszkij aktívan részt vett az ország délkeleti részén működő különleges műveletek szervezésében, szponzorálásában és ellenőrzésében, mivel az összes fémkohászati eszköze nagyobb mértékben arra a régióra koncentrálódott.
2014. április 14-én Kolomojszkij kezdeményezésére és pénzügyi támogatásával önkéntes csapatok alakultak, amelyek ezt követően a donbászi zászlóaljt is segítettek létrehozni. Pár nappal később a dnyipropetrovszki megyei közigazgatás helyettes vezetője, Borisz Filatov kijelentette, hogy Kolomojszkij minden elfogott és átadott orosz szabotőrért 10 ezer dollárt fizet. Néhány nappal később a dnyipropetrovszki régió nemzeti védelmi tisztviselőjének helyettes vezetője, Mihajlo Ljasenko közölte, hogy Kolomojszkij nyolcezer dollárt fizetett 8 orosz szabotőr letartóztatásáért.
Kolomojszkij egy alkalommal azt javasolta, hogy erődített falat építsenek Oroszország határával a donyecki, luhanszki és harkivi régiók területén, amelyet „Kolomojszkij-vonalnak” is elneveztek. Olyan ötlettel is előállt, hogy elkobozná a szeparatizmus támogatóinak a vagyonát, tulajdonait és gyárait.
De nem történt minden Kolomojszkij szája íze szerint. 2015. március 19-én az ukrán parlament hosszadalmas viták után elfogadta a részvénytársaságokra vonatkozó törvény módosítását, amely megnyitotta az utat az állam számára, hogy átvegye az irányítást az Ukrnafta társaság felett is, megfosztva ezzel Kolomojszkit a társaság ellenőrzésétől.
Ugyanezen a napon, azaz a törvény hatálybalépésekor fegyveres emberek Kijev központjában elfoglalták az Ukrnafta központi épületét. Kolomojszkij ezt „az orosz diverzánsok vállalkozói szintű rablásának” nevezte, és azt mondta, hogy Ihor Kononenko áll mögötte, aki történetesen a kormányon lévő Petro Porosenko Blokk tagja.
Az Ukrnafta cég 50%-a az államhoz tartozik. Az ukrán oligarcha a fegyveres géppisztolyok és a kormányzat magas rangú fenyegetései segítségével megpróbálta megvédeni üzleti érdekeit, ezzel megsértette a hivatalos etikai magatartást, így hivatalos megrovást kapott Porosenko elnöktől. Kolomojszkij azt nyilatkozta, hogy a géppisztolyos emberek az Ukrnafta hivatásos biztonsági szolgálatát képezik.

Ezzel a konfliktus Porosenko és Kolomojszkij között is kiéleződött. 2015. március 24-én az ukrán elnök egy rendeletet adott ki Kolomojszkij kormányzói elbocsátásáról.

2016-ban a PrivatBankot is államosították, amely szintén jelentős százalékban az oligarchához tartozott.

A milliárdos ekkoriban kijelentette, hogy örökre elhagyja a politikát, és csak a saját életével fog foglalkozni.
Így érkeztünk el 2018-19-be, Volodimir Zelenszkij belépéséhez az ukrán politikába, miután a Kolomojszkij tulajdonában álló népszerű sorozatban eljátszotta Ukrajna dühös kisemberből elvhű politikussá váló, új elnökét.
Zelenszkij közelgő kormányalakítása és hatalomra kerülése, s első elnöki tettei megmutatják majd, mennyire tud függetlenül mozogni majd Ukrajna őt támogató, nagy hatalmú oligarchájától. "


Röviden , tömören " van tennivaló bőven "

Hozzászólások

245 #1 hamu
- 2019-10-31 14:55
időnként jó olvasni ilyen tömör, rövid elemzéseket, mert aztán rohanok a dolgomra.
4 #2 Posta Imre
- 2019-10-31 15:16
Most néztem egy orosz leleplező műsort Leninről és zsidó gazdáiról, bűntársairól és arról, hogy a németek pénzelték ezeket a zsidajokat.... és itt van az "önteltgazda".

Izrael Lazarevics Gelfand
https://hu.wikipe...cs_Parvusz
139 #3 jozsef toth
- 2019-10-31 17:20
Alekszandr Lvovics Parvusz
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz
Ugrás a kereséshez
Question book-new.svg
Ez a szócikk nem tünteti fel a független forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.
Alekszandr Lvovics Parvusz
Parvus Alexander.jpg
Született Израиль Лазаревич Гельфанд
1867. augusztus 27.
Berezino, Minszki kormányzóság
Elhunyt 1924. december 12. (57 évesen)
Berlin,
Állampolgársága

orosz
német
német
weimari köztársaság

Foglalkozása

újságíró
politikus

Iskolái Bázeli Egyetem
Sírhely Urnenhain Tolkewitz
A Wikimédia Commons tartalmaz Alekszandr Lvovics Parvusz témájú médiaállományokat.

Alekszandr Lvovics Parvusz, született Izrail Lazarevics Gelfand (Berezino, Minszki kormányzóság, 1867. augusztus 27. – Berlin, 1924. december 12.) az orosz és német szociáldemokrata mozgalom vezető egyénisége, marxista teoretikus, publicista, a filozófia doktora, Németország titkosszolgálatának ügynöke. Alekszandr Molotov volt a párton belüli fedőneve, melyet 1915-től használt.
Kapcsolódó szócikkek

Iszkra

IMRE !
Mar unalmas ,hogy mindig nekunk kell azt bizonyittani,ezek mindenhol ott vannak es szarnak minden nemzet eletebe!
erdekes ,hogy NEM Iniabol ,es Ausztraliabol vannak azok akiket MI UTALUNK!
Vajon MIERT???
Mert azok NEM mocskos ZSIDOK!!
De ezek ahova be teszik a labukat ott mindig csak turnyusul a SZAR!
Es mindig a hazigazdak a bunosok!
Van vegre hazatok!
Mennyetek haza!
Vagy ott fogtog megdogleni ahol utol er a vegzetek!
Hol vagytok MOST jo ZSIDOK???!!!
Akik csak beket szeretnetek a vilagba???
Tudom amikor kezdodik az akasztas mind jok voltatok! Csak a masik volt a rossz!

Meg hanyszer kell a tudatni veletek ,hogy FERGEK vagytok!
Szerintem az emeriseg nagyon jol meglenne nelkuletek!
Mivel ti vagytok allittolat a ki valasztottak,En valogatas nelkul kuldenelek benneteket a megvaltohoz.
Csak azert mert o most nemtud ide jonni.
De ti mehettek hozza ,akar onkentessen,
Mert ahogy eroltetitek az emberiseget nagy a valoszinusege ,hogy ti mar nagyon varjatok a talalkozast a megvaltotokkal.
Aldasom ratok!
1755 #4 rich932
- 2019-10-31 22:04
Tudom, hogy zsidó a szerző de azért tanulságos... Erről a remek éleslátású Rozsola összefoglalásról ez jutott az eszembe. Grat a cikkért, a szerzőnek. ;)

https://docplayer...tusok.html
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-11-01 17:49
Idézetek egy írásból: "A világot irányító 13 illumináti családból a legerősebb, leggazdagabb a Rothschild család. Befolyásuk alatt tartják Európát, Dél-Afrikát, és jó néhány afrikai országot.
A távoli múltban gyökeredző Windsor család uralja Amerikát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Kínát, Indiát, Dél-Koreát.
A Romanov család uralkodik a volt szovjet birodalom területén."

" Az illumináti állandóan keresi az alkalmat, hogy elpusztítsa, kiirtsa a bennszülött emberfajtákat, őslakosokat, és velük egyetemben a kultúrájukat. Nagyon fontos számukra azoknak az ősi származású törzseknek, népeknek a megsemmisítése, akik még ismerik, és tudják az igazságot az elsüllyedt Atlantisz, és az ember Lírai múltját illetően. Emlékezzünk csak a spanyolok dél-amerikai vérengzésére, az ausztrál őslakosok, vagy az észak-amerikai indiánok szinte teljes kiirtására. Ha ezeket az ősi népeket megsemmisítik, lehetetlenné válik átadni a Teremtő Isteni elmét, a tudást a következő nemzedékeknek, vagy ezt a tudást kereső embereknek. Ha meg akarjuk ismerni az illumináti működési formáját, akkor először nézzük meg ennek a szervezetnek a felépítését, mely elsősorban három városhoz kapcsolódik. Ez a három város nem tartozik egy ország fennhatósága alá sem, nem fizetnek adót senkinek. Saját törvényhozásuk, saját vezetésük van. Az emberek közül sokan nem is tudják, hogy ez így van.
"

és hogy talán még jobban értsük, mi folyik ma Magyarországon - többek között - és miért is:
"II. Szilveszter pápa, valamint a többi uralkodó hibrid segítségével tudta megtenni, akik Vajkot, a későbbi Szent István királyt a trónra segítették. Vajk meg is tett mindent annak érdekében, hogy a magyar népből kiirtsa a régi pagan hitet, az ősi tudást, amit ez a nép még magában hordozott. Megkezdődött a tudatmódosítás. Minden 10 falunak templomot kellett építeni, ahová az embereket kényszerrel beterelték. A papok irányításával Izrael istenét, a tisztavérű hüllő Elohimot kellet imádniuk. Aki lázadni próbált, azzal kegyetlenül elbántak."
Nem mondom, hogy ez minden mondatában tükrözi a "valóság igazságát", de minden bizonnyal közel áll hozzá, mivel nem nagyon lehet mással magyarázni ezt a minden "velejében romlott világot"!
Azt nem gondolnám - ezért sem -, hogy bárki - akár zsidó, akár nem - mástól várhat bármiféle megváltást! "Saját megváltónk mi magunk vagyunk"!
4 #6 Posta Imre
- 2019-11-02 09:06
Háromszorosan börtönviselt politikusnak kell megvédenie Koszovót a csődtől


A harmadik helyen végzett a parlamenti választáson a Koszovót 12 éve kormányzó Koszovói Demokrata Párt, s egy eddig folyamatosan ellenzékben lévő, Albin Kurti vezette baloldali tömörülés kapta a legtöbb szavazatot.
hirdetés

Többször is ült már börtönben Koszovó kijelölt miniszterelnöke, a 44 éves Albin Kurti. Először még 1999-ben, amikor a többségében albánok lakta térség Belgrád ellenőrzése alá tartozott, s a függetlenségpárti politikus nem ítélte el a NATO-t, amely légitámadást indított Szerbia ellen. Az észak-atlanti szövetség célja az volt, hogy rákényszerítse Belgrádot az elszakadáspárti albánok ellen harcoló koszovói szerb rendőri és katonai erők kivonására. Másodszor és harmadszor pedig akkor, amikor a Szerbiától elszakadt tartományt átmenetileg kormányzó ENSZ-hivatal, az UNMIK ellen „lázított”: az azonnali koszovói önkormányzatot követelő politikus előbb graffitikkel árasztotta el Pristinát, majd erőszakba torkolló tüntetést szervezett a fővárosban. https://hvg.hu/36..._uj_kezdet
4 #7 Posta Imre
- 2019-11-02 09:43
„A Lenin-fiúk utódai ma is itt állnak velünk szemben!”
Újraavatták a vörösterror áldozatainak emlékművét · A Tanácsköztársaság volt az első olyan rendszer, amely Istent nyíltan megtagadta


Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön avatta újra az 1918-1919-es vörösterror áldozatainak emléket állító Nemzeti vértanúk emlékművét. A mintegy öt méter magasságú kőpillér tetején egy — honfoglalás kori motívumokkal díszített — kőkoporsó nyugszik. A pillér előtt Hungária női alakja, hátoldalán egy sárkánnyal küzdő férfialak áll. Az emlékművet 1945-ben — egy előre megszervezett akció során — ledöntötték, talapzatát szétverték. A Nemzeti vértanúk emlékművét korabeli fotók alapján Elek Imre szobrászművész alkotta újra. Az V. kerületi Vértanúk terén megtartott ceremónián a keresztény történelmi egyházak képviselői megáldották a szoboregyüttest, és imát mondtak az áldozatokért. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija röviden szólt arról is: a Tanácsköztársaság az ezeréves magyar történelem első olyan eseménye volt, amelyben Istent deklaráltan megtagadták. Az eseményen mások mellett részt vett Boross Péter volt miniszterelnök, Varga Judit igazságügyi miniszter, Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke. Az alábbiakban Kövér László beszédét változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt miniszterelnök úr,
tisztelt egyházi és világi elöljárók!
Emlékező honfitársak!

„Ennek így kellett történnie” – a krónikások szerint 1918. október 31-én ezek voltak a gyilkosai fegyverei előtt álló Tisza István miniszterelnök utolsó szavai. Mire gondolhatott élete utolsó pillanataiban a meggyilkolt miniszterelnök? Utolsó szavait kételyt kifejező képzeletbeli kérdőjel, bizonyosságra utaló felkiáltójel vagy netán beletörődésre utaló három pont zárhatta? Egyéni balsorsa vagy egy magyar közösségi végzet érte utol Tisza Istvánt százegy esztendővel ezelőtt?
Soha nem fogjuk megtudni, hogy az áldozat mire gondolt, azonban egy évszázad távlatából és tapasztalatából mi, mai magyarok azt már tudjuk, hogy a sorsfordító 1918–1919-es esztendőkben – Tisza István tragédiáján keresztül is – nem a balsors, a kikerülhetetlen végzet érte utol hazánkat, hanem másvalami. Egy következmény.

A Tisza István miniszterelnök meg­gyilkolásával színre lépő új hatalom – amely aztán 1919. március 21-én teljesedett ki és mutatta meg szörnyűséges igazi arcát – nem pusztán a háborús vereség következménye, és különösképpen nem hazai etnikai vagy vallási csoportok üzelmeinek a műve, miként azt némely leegyszerűsítő, általánosító és tragikusan félrevezető magyarázatok láttatni akarták.

Ami abban a százharminchárom napban történt, az egy tragikus magyar polgárháború következménye volt. Egy olyan polgárháborúé, amelyet magyar földön született, magyar anyanyelvű, többnyire magyar nevet viselő emberek vívtak nemzettársaik ellen. Egy olyan polgárháborúé, amelyben az Istent, a hazát, a nemzetet és a családot – igen, a családot is, egyáltalán: az embert emberhez fűző minden érzelmi, erkölcsi köteléket – tagadó emberek kíséreltek meg leszámolni az istenhívő, hazaszerető és a nemzetet szolgáló, életüket több ezer éves civilizációs parancsokhoz igazítani törekvő honfitársaikkal.

Az istentelenséget vallók, akik csak önmagukban hisznek, kezet emeltek azokra, akik abban hittek, hogy saját emberi létük fölött van egy teremtőerő. A világfiak, akik számára a nagyvilág otthontalan tágassága mindig vonzóbb volt, mint a saját szülőföldjük, kezet emeltek a hazafiakra, azokra, akik számára a szülőföld, a haza jelentette az egyetlen helyet a nagyvilágban, ahol otthon lehetnek.

Kövér László ünnepi beszédében párhuzamot vont a múlt és a jelen romboló erőinek működése között
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A nemzetköziséget hirdetők kezet emeltek a nemzet mellett jóban-rossz­ban kitartókra; azaz akik számára a magyar ügy mindig érdektelen, sőt mindig tehertétel volt, rátámadtak azokra, akik úgy gondolták, hogy számukra a nemzet közössége a legfontosabb erőforrás és egyben az egyetlen létesélyük is. Ebben a polgárháborúban a fizikai erőszak kezdőlövését ugyan Tisza István gyilkosai adták le, de ez a polgárháború nem 1918. október 31-én kezdődött, és 1919. augusztus 1-jén nem is ért véget.

Ez a keserves polgárháború szellemi erőszaktétellel kezdődött, még valamikor a XIX. század második felében. 1918–19-ben már vérbe torkollott, majd – mint egy véráramban szétterjedő kígyómarás – végigkísérte a XX. századi magyar történelmet. A mi XXI. századi időnkben is itt van velünk, hosszú ideje ugyan éppen vértelenül, de változatlanul mérgezőn kísérti a jelenünket és jövőnket egyaránt.

Tisztelt emlékező honfitársaink!

Kossuth Lajos 1851-ben még ezt írta: „nálunk nincs szükség a szocializmusra és kommunizmusra, két olyan dologra, amelyekről bármennyit is tanulmányoztam őket nem nyertem tiszta képet. […] Nekünk magyaroknak semmi közünk nincs ezen tanhoz, mert nincs rá szükségünk.”
A XIX. század derekán ez minden bizonnyal így is volt, Kossuth pontosan ismerte a nemzetét. Ám a vérbe fojtott 1848–49-es szabadságharc után a magyarság védtelenné vált: nemcsak katonai, nemcsak politikai, hanem szellemi értelemben is. Nemzetünk akkor nemcsak fizikai és politikai önvédelmi képességét veszítette el, hanem a szellemit is.

Így történhetett meg például az a jellemző eset, hogy egy 1858-ban, 22 esztendősen hazánkba érkezett külföldi fia­talember, aki ugyan nem tudott magyarul, három esztendő múlva már a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja, majd pedig a magyar nyelv finnugor eredetéről szóló dogma megalapozója lehetett. Egy tudóstársának – mellesleg – úgy fogalmazott, hogy „az ember könnyen elveszíti kedvét Magyarországon, ha olyan haszontalan dolgokkal foglalkozik, mint a magyar nyelv kutatása”.

Szerencse, hogy a magyarok a nyakukra küldött kultúrügynökök kitartó erőfeszítései dacára sem veszítik el sem az anyanyelvüket, sem az életkedvüket a saját hazájukban.

A magyar történetírás, az eszmetörténet és különösképpen a sajtótörténet művelőinek feladata volna, hogy pontosan bemutassák, hogy a szocializmus és a kommunizmus tanai a XIX. század második felében miként szivárogtak be hazánkba, miként törtek utat maguknak, milyen eszmei kölcsönhatásba léptek a korabeli liberális materializmussal, és a XX. század elejére miként fecskendezték bele a szellemi erőszak mérgét a magyar társadalomba.

A nemzet vértanúinak emlékműve előtt kegyeletsértő lenne nevesíteni a szellemi vagy fizikai erőszaktevőket, de gondolkodásukat felidézni kötelességünk, mert csak így érthető meg az utókor számára az a polgárháború, amely 1918–1919-ben elemésztette azon mártírjaink életét is, akik előtt ma tisztelgünk.
A fizikait előkészítő szellemi erőszak talán első puskalövését már 1901-ben, egy nagy tekintélyű jogászprofesszor adta le a pesti jogi karon, aki így szólt a magyar diákjaihoz: „Az én célom az, hogy az önök szívéből az olyan kicsinyes fogalmakat, mint haza, nemzet, kiirtsam.”

Egy másik szellemi terroristának, a korabeli magyar irodalmi életre évtizedekig nagy befolyást gyakorló, 1908-ban induló folyóirat főszerkesztőjének a jelszava volt: „a múlttal szemben egyedüli kötelezettségünk az, hogy lerázzuk magunkról”.

A társai által világhírűnek mondott marxista filozófus – aki a XX. században évtizedeken keresztül nyomorította a magyar tudományosságot – már fiatalkorában arról elmélkedett, hogy „a lélek megváltásához éppen a lélek feláldozására van szükség, […] nem egy mesterséges kényszert, hanem a Ne ölj abszolút parancsát kell megszegni”. 1919-ben kulturális népbiztosként ugyancsak ő dolgozta ki a kulturális terrorizmus intézkedési programját. Ennek keretében az iskolában a monogámia idejétmúltságára, a középosztálybelinek mondott erkölcsi értékek elavultságára akarták nevelni a magyar tanulókat, mert a filozófus hitt abban, hogy a szexuális ösztönt a forradalmi rombolás hatékony eszközeként lehet használni.

A szellem ezen és hozzájuk hasonló emberei ágyaztak meg a fizikai erőszaknak, amelynek magyarországi képviselői 1918–19-ben külföldön kiképzett és külföldről pénzelt közönséges terroristák voltak. Egy részük fehérgalléros politikai felforgató, más részük véreskezű, köztörvényes bűnöző. Körülbelül ezer ember túszul ejtette egész Magyarországot, és az addig tobzódó szellemi erőszak tömeges fizikai erőszakba torkollott.

Dühödt keresztényellenesség, buzgó internacionalizmus, heves nemzetgyűlölet, tudatos családrombolás és hazug jelszavak alatt az emberek kíméletlen kifosztása: ez volt 1919-ben a Tanácsköztársaságnak nevezett terrorképződmény, tisztelt emlékező magyarok!

E képződmény vezetői között volt, aki az uralmukat megalapozó terrort szükséges jónak, volt, aki szükséges rossz­nak és volt, aki egyszerűen csak szükségesnek tekintette.

A Teréz körút 13. szám alatti épületre, egyik rablott fészkükre ki is írták nagy betűkkel: „Politikai Terrorcsapat”. Néhány nap múlva a politikai vezetőjük kiokította őket: „A terrort nem kiírni, hanem csinálni kell!” Ezek után a korábbi névtábla helyére kiírták, hogy „Belügyi Népbiztosság politikai osztályának különítménye”, és vérszomjasan öltek tovább. Az egyik bolsevik különítményes szerint „ha az a parancs jönne, hogy apádat vagy anyádat meg kell ölni, azt is teljesíteni kell”. Egy másik szerint „ha az elvről van szó, akkor száz hulla csak nulla”.

Egy harmadik, 1919-es terrorista – aki 1953-ban majd belügyminiszter is lesz, és aki azt hirdette, hogy a proletáruralomhoz rövid távon fizikai, hosszú távon pedig szellemi erőszak szükséges – ilyen sorokat vetett papírra: „Dögölj meg apám, aki mondtad: te is fulladj hisz én is fulladtam. Dögölj meg anyám! Aki mondtad, az életem a zúzott szüzességed köszönése kell legyen […] elhivattunk végre is visszaütni, akár apánkat meg anyánkat gyilkolni, és vérünket vérrel hegeszteni könyörtelen örömmel.”

1919 júniusában a terroristák igaz­ságügyinek csúfolt népbiztosa így fogalmazott: „A proletárdiktatúra diktatúra azért, hogy a szocializmus gondolatait terjessze. A forradalom terror nélkül lehetetlen, a proletárdiktatúra ezért is él a terror fegyverével.”

Az 1919-es magyarországi bolsevik puccs végrehajtói, amikor éppen nem öltek a proletariátus nevében, akkor a proletariátus szellemi elnyomatás alóli felszabadítása érdekében intézkedtek. A vallásügyi minisztériumot átnevezték Vallásügyi Likvidáló Hivatalnak, az óvodákat átnevezték játék iskoláknak, ahol az „egoisztikusnak” nevezett családi nevelés hatásait akarták kigyomlálni a gyerekekből azért, hogy minél előbb leszoktassák őket például a magántulajdonról; az oktatási tantervekből kiirtották a „nemzet” szót, mert szerintük csak a proletár nép létezik; a közoktatás alapelvévé a nemzetköziséget tették, mert – mint a Néptanítók május 8-i számában írták – „a hazafias szellem volt az a méreg, amellyel a történeti és társadalmi igazságokat meghamisították”. A közoktatásban a magyar történelmet és a magyar irodalmat mint önálló tantárgyakat felszámolták, és a nemzeti színű lobogót mindenhol kötelezően vörös zászlóra cserélték. Közellenségnek titulálták a polgári művészetet, és szembehelyezték vele az úgynevezett „progresszív” művészetet – bármit is jelentsen az –, színházakat kommunizáló bizottságot szerveztek, és négy nappal hatalomra jutásuk után betiltották a keresztény és konzervatív lapokat, csak a bolsevik újságok és a rezsimet kiszolgáló bulvár szennylapok maradhattak meg. 1919. június 11-i számában az Ember című lap így rögzítette a tényeket: „A túlnyomó többség az újságírók között szolgálatra készen üdvözölte az új rendet. […] Az újságírók szabadszervezete mélyen szocialista lelkesedéssel és rajongással járt elől a forradalmi akciókban.” Korabeli elemzők szerint a magyar bolsevizmus egész élettana, eredete és bukása benne foglaltatik a magyarországi sajtó élettörténetében; a külföldről pénzelt magyarországi bolsevizmus tulajdonképpen a hazai zsurnalizmus egy részének államalkotó kísérlete volt.

Az eredeti kompozíció 1934-ben
Fotó: Fortepan/Kurutz Márton

Erről a rendszerről mondta 1958-ban a kommunista minisztertanács elnöke, hogy „a Tanácsköztársaság messze­menő türelmet tanúsított az ellenségei­vel szemben. Ha hibát követett el, akkor a hiba nem az volt, hogy túl keményen, hanem hogy a kelleténél enyhébben járt el az ellenségeivel szemben.”

Erről a rendszerről írta 2010-ben egy balliberális magyarországi történész, hogy a vörösterror „progresszív volt és utópista. Egy olyan világot akart tűzzel és vassal megvalósítani, amely gyökeresen eltért minden addig létezett világtól. Ennek az emberibb világnak a víziójáért pedig akár konkrét embereket is hajlandó volt feláldozni.” Igen, jól hallották, mindezt 2010-ben írták Magyarországon.

Tisztelt honfitársaim!

Ma a politikai terror áldozataira emlékezünk. Volt miniszterelnökre és volt házelnökre, katonákra és polgári személyekre, értelmiségiekre és kétkezi munkásokra, földművesekre, férfiakra, nőkre és gyermekekre, magyarokra és mindazon zsidó, német és egyéb származású honfitársainkra, akik 1919-ben osztoztak a magyar áldozati sorsban.

Több mint félezer ismert áldozat – és ki tudja, mennyi ismeretlen van még –, akiknek az emlékét a XX. század második felét uraló kommunista hatalom igyekezett egyszer és mindenkorra eltörölni vagy befeketíteni. A nemzeti vértanúinknak 1934-ben felállított emlékművét a kommunisták 1945-ben lerombolták, majd fél évszázad múltán a posztkommunisták egy, az elődeik által kivégzett kommunista szobrával foglalták el a helyét, mérhetetlen arroganciával azt üzenve: még a kommunisták által meggyilkolt nemzeti mártír is csak az lehet, aki korábban maga is osztozott a kommunisták bűneiben. Mások számára még a vértanúk dicsősége sem jár!

A XX. századi második magyarországi kommunista uralom 1990-ben történt bukásának harmincadik évfordulójához közeledve, a rendszerváltoztatásból fakadó múlhatatlan erkölcsi adósságunk volt a Nemzeti vértanúk emlékművének újraalkotása és helyreállítása, mely adósságot ma lerovunk.
Hiszünk abban, hogy a bűnök nem akkor teljesednek be, amikor elkövetik őket, hanem akkor, amikor elfelejtik azokat. Mi, magyarok – akiket a kommunisták bűnös népnek neveztek, s akiket szellemi, politikai örököseik ma is annak tartanak – nem hagyjuk beteljesedni az ellenünk elkövetett bolsevista bűnöket.
Honfitársaim! Az 1919-ben felszínre tört véres polgárháború hazánkban más formában – szellemi és politikai küzdelemként – ugyan, de napjainkban is zajlik.

Az Istent, hazát és nemzetet tagadók 1919-ben burzsujoknak nevezték nagyapáitokat! 1956 után retrográdnak nevezték apáitokat! 1990 után mucsai­nak neveztek valamennyiünket, akik hittünk a demokrácia erejében.

Ma nacionalistának, populistának, Európa-ellenesnek, xenofóbnak, iszlamofóbnak, homofóbnak és ki tudja, még mi mindennek neveznek bennünket, csak azért, mert ragaszkodunk közösségeinkhez, kultúránkhoz, hagyományainkhoz.

Honfitársaim, ne legyenek kétségei­tek! Ha engeditek nekik, visszatérnek, és meg fogják bélyegezni a gyermekei­teket és az unokáitokat is! A Lenin-­fiúk utódjai ma is itt állnak velünk szemben, és – egyelőre még csak a virtuális világban – ott folytatják, ahol a Szamue­lyk és Csernyk száz éve abbahagyták.

Az 1919-es magyarországi polgárháborúban gyökerező XXI. századi szellemi és politikai küzdelmeket azonban nem azzal nyerhetjük meg, ha nagyobb ütést mérünk a velünk szemben állókra, mint amekkorát kapunk tőlük.

Szükséges, de nem elégséges, hogy országunkban a választópolgárok 1990-ben nemcsak a kommunista korszakot, hanem 2010-ben a posztkommunista korszakot is demokratikus módon le tudták zárni.

Ezt a küzdelmet Magyarország véglegesen csak akkor nyerheti meg, ha a velünk szemben állók megtapasztalják, hogy a külföldről pénzelt istentelenséggel, hazaárulással és nemzettagadással Magyarországon soha többé nem lehet többséget szerezni!

Az előttünk álló küzdelmeket a magyarság csak akkor tudja megnyerni, ha a demokrácia eszközrendszerével meg tudunk őrizni egy olyan cselekvőképes politikai többséget, az igazságosság erejével fenn tudunk tartani egy olyan társadalmi többséget, és a szellem erejével biztosítani tudunk egy olyan erkölcsi többséget, amely az istentelenekkel, a hazaárulókkal és a nemzettagadókkal szemben meg tudja védeni önmagát, nemzetét és a hazáját.

Pál apostollal valljuk, hogy mi nem a meghátrálás emberei vagyunk, hogy elvesszünk, hanem a hitéi, hogy életet nyerjünk! Erre kötelez bennünket az elődeink áldozata és az utódaink reménysége.

Köszönet az adófizető polgároknak és mindenkinek, akinek munkája által mára újjászülethetett és visszakerülhetett a helyére az 1918–1919-es Nemzeti vértanúink emlékműve!

Kegyelet az áldozatoknak, hála a hősöknek! Isten óvja és segítse Magyarországot! Adjon mindannyiunknak erőt, kitartást és bölcsességet, hogy ebben eszközei lehessünk!

Kövér László, 2019. október 31.
https://magyarnem...n-7453964/
819 #8 rozsola
- 2019-11-02 22:00
Sajnos nem az " elvárt " tüneteket mutattátok. Voltatok az Alma gyógyszertárban " kedvezményes " áron Algoflexet venni ?
Nem ! Kolomojszkij esetében nem a " zsidósága " a baj. Távolról sem ! Mivel " liberálisok " vagyunk , távol áll tőlünk az " antiszemitizmus minden formája ". Az említett " fekália " bűne nem más mint a " banditizmus "
Számunkra a " zsidó " nem ellenség , mi " szeretjük " a zsidókat ( a magunk módján ) , nekünk a zsidó-fasizmussal , a zsidó-banditizmussal és a zsidó-terrorizmussal van bajunk !
Emellett szeretném felhívni a magyarok figyelmét a zsidó-fasiszta propagandisták anarchista törekvéseire. Ezen anarchista körök az Állam intézményét akarják lebontani mindenféle " jogászi " ( lásd UCC , stb ) és ( szükség szerint ) akár fegyveres akciókkal ( lásd Ukrajna )
Ezért felszólítom a magyar állampolgárokat , ne vegyenek részt államellenes agitációkban !
Moszkvában azt mondták :
" A nemzetközi jog be nem tartása világméretű törvénytelenséghez vezethet , figyelmeztetett az orosz külügyminiszter pénteken. Lavrov kétségbe vonta, hogy bárki is olyan világban szeretne élni, amelyikben a szabályokat a szerint alakítják, hogy milyen pillanatnyi érdek fűződik hozzá, és megszűnik az a jogbiztonság, amelyen az ENSZ és a nemzetközi együttélés szabálya alapul. Az orosz külügyminiszter nyilatkozatát megfigyelők összefüggésbe hozzák azzal, hogy az Egyesült Államok sorra felmond olyan katonai, kereskedelmi, környezetvédelmi szerződéseket, amelyek a béke és az együttműködés alapjául szolgálnak, és a maga szájíze szerinti döntésekre sarkall olyan nemzetközi szervezeteket, mint amilyen a vegyi fegyverek tilalmát felügyelő OPCW. Egyesek nem akarják megérteni, hogy a közös normákról való lemondás visszaüthet rájuk, és legközelebb ők válhatnak ennek szenvedő alanyaivá – vélekedett. Példaként említette Franciaországot, mely bevallottan fegyverezte a Kadhafi-rendszert megdöntő terroristákat, akik aztán Líbiából Maliba mentek át, „most pedig francia kollégáink arra kérnek bennünket, hogy segítsünk nekik leszámolni velük” – mondta. Moszkva ragaszkodik a nemzetközi szerződések, és az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozatainak tiszteletben tartásához. Pusztító következményekkel járhat, ha valaki hátat fordít nekik, és saját szabályait akarja rákényszeríteni másokra – mondta. A kínai-orosz viszonyt úgy értékelte, hogy, soha a történelemben még nem volt még ilyen szoros és kölcsönös bizalmon nyugvó. Közös céljuk a nemzetközi jog és az ENSZ Alapokmányára épülő világrend megvédése, a nemzetek belügyeibe való beavatkozással szembeni fellépés, különös tekintettel az erő alkalmazására, a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályainak tiszteletben tartása, hiszen egyesek ún. szabadpiaci módszerekkel akarják kijátszani őket a maguk javára. „Kína és Oroszország feltétlenül szövetséges ezeknek az elveknek a védelmében. De nem vagyunk szövetségesek katonai téren, mert, mint Hszi Csin-ping elnök júniusi moszkvai látogatásakor aláírtuk, nem akarjuk kettőnk viszonyát harmadik fél ellen fordítani” – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Rosszija-24 TV csatornában pénteken sugárzott nyilatkozatában. "
Khmm
A napokban a zsidó-fasiszta média okoskodott : " Putyin többé nem jön Magyarországra , mer' a legutóbbi látogatáskor nem történtek úgymond világmegváltó események.
Azt is ugatják , a Macron-Putyin paktum okán Orbán már nem annyira fontos Moszkvának "
A pofám leszakad ekkora hazugságok láttán.
Azt persze nem böfögik a kretének , Párizs könyörög Moszkvának a Szíriában rekedt fanszia katonák miatt , Mali uránbányái körül pedig nagy bajban vannak a " fanszia idegenlégió gyilkosai ". Milyen " baráti viszony " az amelyben az egyik fél " könyörög " a másiknak ?
Amint látjátok a Nyugat ismételten vagyis jobban mondva , állandóan hazudik
Moszkvában azt mondták :
" A Fehér Sisakok szervezet tagjai és a terroristák együtt új vegyi támadásokat terveznek Szíriában - mondta az orosz külügyminisztérium.
"A fehér sisakok tevékenységével kapcsolatos információk egyre inkább megerősítést nyernek. Az adatok szerint, amelyeket a szíriai kormány rendszeresen megküld az ENSZ-nek, a fehér sisakok és a terroristák új hamis zászló kémiai támadásokat készítenek elő Szíriában. Célja nyilvánvaló: alááshatja az ország békefolyamatait ”- mondta Zaharova.
Szíria és Oroszország kormányai azzal vádolták a Fehér Sisakosokat, hogy vegyi fegyverekkel provokáltak , hogy igazolják a külföldi beavatkozásokat és a nemzetközi erők jelenlétét a szíriai területen.
Moszkva elsősorban azt a csoportot vádolta a kelet-gutai provokációban, amely ürügyként adta Nyugatnak Damasztust vádolni a szíriai hadsereg vegyi fegyvereinek és támadási lehetőségeinek használatáért 2018 áprilisában. "
Washingtonban azt mondták . " Rossz " terroristát ültek meg. ( Ezek szerint van " jó " terrorista is ? ) Washington magyarázkodik , nem Al-Baghdadit ölték meg, Állítólag a kurdoknak sikerült ellopniuk Baghdadi egyik fehérneműjét ( a gyatyáját ) amiből kivonták a DNS mintát. Erre alapozva Amerika verte a bélét : " megöltük ". Mostanra kiderült , nem ölték meg. Az áldozat valaki más.
Persze nemcsak ott zajlanak az események :
Főpróba vagy mi a .... ?
Izráel nagykövetségei világszerte bezártak mivel a diplomaták sztrájkba léptek. Az izráeli diplamaták sérelmezik , az izráeli kormány megszegte az igéretét . A kormány jelentős támogatást vont meg a külképviseletektől , sőt egyes információk szerint az izráeli diplomatáknak többezer amerikai dollárt kellene visszafizetni.
Irakban sincs " nyugalom " :
" Két rakéta esett egy iraki katonai bázisra, ahol az amerikai csapatok állomásoztak. Erről a Sky News Arabia számolt be, hivatkozva iraki biztonsági forrásokra.
Egyéb részleteket még nem tettek közzé. Ne feledjük, hogy korábban ismerté váltak az iraki hatóságok azon tervei, hogy számos fejlesztést hajtanak végre az ország légvédelmi rendszerében. Az iraki vezetés többek között mérlegeli annak lehetőségét, hogy más országokból megszerezze a modern légvédelmi rakétarendszereket, valamint hogy visszatérjen a szolgálatba nyugdíjas tisztviselõkbe.
Emlékezzünk vissza, hogy szeptember 14-én éjjel tüzet okoztak a Szaúd-Arábia nemzeti olajtársasága, a Szaúd Aramco létesítményeire . Úgy tűnik, hogy az esemény ismeretlen drónok támadása miatt következett be, amelyért a jemeni huszit lázadók vállalták a felelősséget . Az UAV-ok bombákat dobtak le Abkaynban és Khuraisban .Washington szerint a jemeni támadásnak nincs bizonyítéka, és Iránt hibáztatta a történtek miatt. A Szaúd-Arábia vezette arab koalíció támogatta ezt az álláspontot. Teherán elutasította az összes vádat."

Persze tudom , hiába koptatom a pofám. Én elmondom s azzal maradok. Mer' megjelenik egy " cikk " a neokohn.hu weboldalon és az ugye " hihetőbb "
Tipikus hiba történt nemrég.
Mutattam egy videót , mi történik ha egy orosz megnézi " A Kör " című filmben látható " halálvideót " ?
No kérem , az ámerikánszkij buzerántnyik visítozva megdöglik ha jön " Szamara " ( mellesleg megjegyezném ez egy orosz város neve ) , az orosz viszont a halált is megbasz.... !
Sajnálatos módon voltak akik " nem vették az adást "
No !
Azt már tudjuk , az ámerikánszkij i zápádnojevropejszki buzerántnyik visítozva menekül ha valaki " Allah Akbar " kiáltással eldob egy fekete táskát
Mi történik ha ezt teszi valaki Rosztov na Donu városában ?
Megsúgom , nem volt igazi támadás , csupán viccnek szánták. Érdemes megnézni az orosz adóbefizető választópolgárok reakcióját blyáty ! : https://www.youtu...vD6A26uI90
Há' igen. Ezek a zoroszok kemények.
Talán ezért is kedvelik őket ha elugranak " énekelni Pozsonyba " : https://www.youtu...4&t=0s

Mint említettem , " liberálisok " vagyunk. Számunkra kiemelten fontos a " jogállamiság "
Nézzetek csak meg , milyen " társadalmi elfogadottsága van a buzifelvonlásnak " ! : https://www.youtu...p;index=29
Amint láthattátok , " erőszak " az eredménye . Van e értelme az ilyen genderpropagandának ?
Persze mondhatják " egyesek : ilyen agresszívek az LMBGT ellenesek ! " . Valóban így lenne : https://www.youtu...p;index=30 . Kérdem én , " hol vannak a tömegoszlató rendőrök ? "
Ok Ok ! " Hiszen ezek vallásosak ! " mondhatják " egyesek "
" Igazam " alátámasztására megosztok veletek egy igazi " performanszt "
https://www.youtu...p;index=27
1 perc 40-től érdekes .
Nem tudom ki hogyan gondolja , de én úgy látom , a " genderpropaganda " miatt sokkal több az agresszió az utcákon mint például egy Crvna Zvezda prágai " performansz " esetén.
Megjegyezném , ez a " performansz " az EU és Nato tagállam Cseh Köztársaság fővárosában történt. Volt ott kérem orosz , szerb , szerb-orosz zászlók , valamint több alkalommal is látható a Donyecki Népi Köztársaság lobogója is.
Amint látható , ez az igazi " demokrácia ". A cseh rendőrség tiszteletben tartotta a " szerb adófizető választópolgárok szabad véleménynyílvánitási jogát ". Nem oszlatta fel a tömeget vízágyúkkal , nem lőtt közéjük könnygázgránátokat és gumilövedéket , nem indított ellenük lovasrohamot.
Professzionális szinten elkísérték a szurkolókat a stadionig , útközben profi módon kiemelve a szurkolók közé keveredő provokatív elemeket akik erőszakba akarták sodorni a " békés vonulást "
A gyengébbek kedvéért megmutatnám , ezek nem holmi judeapesti romkocsmás buzikölykök : https://www.youtu...amp;t=411s
Úgy sejtem , van akinek ez " nem jön be "
" Gyógykezelésnek " azt ajánlom , ha egyszer az életben lesz alkalma elmenni egy Crvna Zvezda - Spartak Moszkva focimeccsre , felejthetetlen élményben lesz része.
Szerb szurkolók vonulnak Belgrádban a Szpartak elleni mérkőzésre . " Hol vannak a rendőrök ? " : https://www.youtu...yk0e3C3u4k , a Szpartak szurkolók is megérkeztek : https://www.youtu...McHIr7j86w
Vajon mikor érjük el azt , hogy a fradisták az Újpest nevét így skandálják ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
4,606,291 egyedi látogató