Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vége a liberalizmusnak: radikális lépést tervez Ausztria

KülföldZsidó, cigány, muszlim, kínai.... Ednan Aslan, a Bécsi Egyetem Iszlám Intézetének professzora készített egy tanulmányt, amelyet a napokban publikáltak, és amelybõl drámai információk derültek ki az ausztriai, elsõsorban bécsi muszlim óvodákkal kapcsolatban. Sebastian Kurz, a külügyekért és integrációért felelõs osztrák miniszter azonnal bezáratná a zárt óvodákat.

A tanulmány szerint a mintegy 150 bécsi muszlim óvodába nagyjából 10 ezer gyermek jár, és a – szülõk elvárásainak megfelelõen az intézmények – igyekeznek teljesen zárt környezetet biztosítani a kicsik nevelésére. Párhuzamos társadalom építésén fáradoznak a szülõk és az óvodák vezetõi, amelyben a gyerekek nem tanulnak németül, és az iszlámon kívül más hatás nem érheti õket.

A Kronen Zeitung már november 25-én „A bécsi óvodákban az oktatás célja a dzsihád?” címmel jelentetett meg egy írást, amelyben már felvázolta a tanulmány által napvilágra hozott problémát, mivel az egyik bécsi óvoda minõsítésekor kiderült, hogy egy vitatott oktatókönyvet is használnak.
A Dzsihád, mint a muszlim gyerekek nevelésének utolsó szakasza

A Fatima Grimm által jegyzett tankönyv a muszlim gyerekek nevelésének négy fázisát jelöli meg. A negyedik, egyben utolsó szakasz a dzsihád megismerése. „A gyerekek 15 éves korukig fogékonyak a dzsihád szellemiségének megtalálására” – írja a szerzõ a 19-20. oldalon, majd így folytatja: „ Az Istenért vívott harc elsõsorban karddal vívandó meg, de amikor ez nem lehetséges, vagy nem szükséges, tollal, ásóval, szikével, vagy varrótûvel és fakanállal is lehetséges harcolni.”

A könyv pikantériája, hogy a könyv megjelenése óta elhunyt szerzõ, Fatima Grimm apja Karl Wolff, az egykori SS-Obergruppenführer, akit 300 000 ember a treblinkai megsemmisítõ táborba történt deportálása terhel.
A tanulmány óriási politikai vihart kavart

Ausztria, de legfõképpen Bécs Csipkerózsika-álmából ébredezik. A politikusok egymás után alkotnak elmarasztaló véleményt a fõváros vezetésérõl, amely lehetõvé tette, hogy az óvodák helyzete idáig fajuljon. Sonja Wehsely, a szocialista SPÖ egészségügyért és szociális kérdésekért felelõs városi tanácsosa Sebastien Kurz külügyi- és integrációs miniszter felelõsségét feszegeti a kérdésben, ami érthetõ, elvégre a fiatal miniszter néppárti politikus. Kurz egyébként tömören és röviden fogalmazta meg álláspontját: „Meggyõzõdésem, hogy azonnal be kell zárni a legtöbb muszlim óvodát”.

A sokat emlegetett muszlim integráció ezzel Ausztriában véglegesen vakvágányra futott. Az a folyamat ugyanis, ami az óvodákban elkezdõdik, a terrorszervezetek kiképzõtáboraiban zárul – írja a Kronen Zeitung.
Link

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2015-12-07 16:48
Csaba, kapu az, nem láccik?:o
2 #2 gerry
- 2015-12-07 18:56
Kincsi :o - A kapu az úgy készül, hogy kihagynak egy részt a kerítésbül! (Nõk meg a technika!;)) s_vigyori
2 #3 gerry
- 2015-12-08 05:08
Ez tényleg beteges... Ilyen buzibarmokat hordoz a föld a hátán... és nekik is kell a tisztelet... amit a közl. lámpákon kell villogtatni.
A keserves Istenit.

Azt hiszem mától kezdve - ha némettel találkozom, megmondom neki, hogy mennyire hasonlít a lámpán zöldül~illetve pirosodó pár baloldali felére... csak nem õróla mintázták ???? Kiványcsi leszek milyen képet vágnak.

Esetleg kérek egy csókot a kétméteres deutsche meláktól két korsó sör lehajtása között a legközelebbi Müncheni sörfesztiválon...

Azért remélem nem lesznek hosszú életüek ezek a lámpák... de az is lehet, hogy mindegyik mellé egy-egy rendört fognak kipányvázni és a liberális buzik majd jól kitárgyalják a dolgot és jogaikat.
:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
4,460,821 egyedi látogató