Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Stockholm szindróma

GondolatokMegvagyok és ti is megvagytok, ahogy nem látom, nem hallom, de néha érzékelem aki bejelentkezik, vagy akinek a nevében bejelentkeznek. Telnek a múlnak. Biztosan így vagytok vele ti is. Ettől ezt nehezebb könnyebben megfogalmazni. Kerteltek rendesen? Már másnak is kertelek. Ma három tuskót szedtem ki, holnap még kettő hátra az öt előre. Halottinkra megemlékeztünk, most egy évig szegények megint várhatnak a napjukra. Putyin lelépett, Erdogán a placcon és közben szépen lassan "minden" átrendeződik. Frei Tamás újra aktusban! Vagyis placcon, vagy min.

Van pár dolgom, amit halogatok, vagy mert késleltetnek, vagy mert éppen még nem vagyok kész rá. Kell egy angol tanár. Az sem baj, ha beszéli a németet is.Az orosz már úgy, ahogy megy. Ha több kell, majd szólnak.

Pár napja már többször nekiugrottam, hogy verset írok. Aztán töröltem. Gyóni Géza Csak egy éjszakára című verse kolompol a fejemben. Link Ettől nem lehet jobban elmondani. Kristallnacht.

Nagyon zörög a haraszt. Fegyver-tematika és buggyant, zavarodott emberek koktélja bontakozik ki a képben és a háttérben a nyugodt haldokló renyheség. Frei Tomit, mint kézigránátot dobják be a punnyadt posványba, melyet most több városban , nem csak judapsten terelnek a "forradalmi" állapotok felé. Nyltan zsidó őrjöngés és szottyadt magyar önbecsülés és szinte a nullával azonos nemzettudat (na jó, a zsidó pótolja, mert magyarabb a magyarnál, a cigánynak meg akkora pofája lett "magyarként", mit a Bécsi kapu. Koszovóban az ultranacionalisták nyertek a "választásokon". Rozsola majd elmagyarázza ez mire lesz jó. Muszlimok? Erdogán? Török Áramlat? Orbán lett az egyre szűkölő Románi első "embere", de már tudathasadásos állapot, mert Erdély most két Orbán közt vergődik a zsidó RMDSZ mámorában. Tegnap már a királyi tv-ben is reklámozták, hogy mindenki szavazzon "Romániában"! Ezt a pipacsos pántlikáját. Apropó, pár napja fotóztam egy pipacsot is! Kora nyári virág. Trump kihátrált a "klíma-baromságból". Azt mondta, teljesen mindegy mit csinálunk, a víz így is emelkedni fog! Ennyi!

Hozzászólások

245 #20 hamu
- 2019-11-09 16:47
Ez a hatalmi pólusváltás nekem is feltűnt. Energetikával magyarázom. A töltések a galvánelemben vándorolnak az anódtól a katódig. Aztán, amikor már a katód túltöltődött elkezd az energia az ellenkező irányba menni.

A karma törvénye is. Az ellenfelet feltérképezik, lekémlelik, folyamatosan elemzik. Addig-addig, míg ők maguk észrevétlenül hasonulnak az ellenséggel. Stratégiában, fegyverekben, egyenruhában, kapitalizmusban. És az amerikaiak oroszabbak lettek az oroszoknál.
3 #21 Enid
- 2019-11-09 16:54
Ez az a Frei aki kávét is árul?
684 #22 atacama
- 2019-11-09 17:03
igen cibet macskásat is...nem megy valami túl jól ezért most ír, mer skót..:D
3 #23 Enid
- 2019-11-09 17:34
Ah, akkor erről is úgy fognak megemlékezni, hogy "minden vót, csak akasztott ember nem" :D
684 #24 atacama
- 2019-11-12 08:59
enid még valami nem vót..nem fogod kitalálni..
énekes halott..:D
1349 #25 Nagy Levente
- 2019-11-12 21:51
A diagnózis pontos és jogos! A Szubotáj jutott ezzel kapcsolatban az eszembe! Ugye Ő volt az "ismerhető" történelem egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb hadvezére. A Mongol-tatár Birodalom - később Arany Horda - nagykánja Dzsingisz kán - maga nevezte - "harci kutyájnak". (Ő töltötte be a magyar szóhasználat szerinti "gyula" tisztséget feltehetően!) Majd Batu kán "tatárjáráskori" hadvezére volt. Mit is kezdene Ő maga ma a drónokkal, F-22-vel, vagy akár a szuhojokkal (PAK-FA-al)? - Nem lenne egyszerű dolga feltehetően, még akkor sem, ha ugyanolyan nemzettségi-törzsszövetsgi szerveződésben élnénk, hát még ebben a káoszban! (Ebben a káoszban ami ma van feltehetően még Ő is "stockholm szindrómás" lenne jobb híján!) Ez "Az ember tragédiája" valójban, vagyis nem is magában a pénz, hanem azzal együtt - és még sokminden mással - ez a Földön túli technológia! Ez a nemzet- és emberárulás alapja (az alku tárgya) a kizsákmányolásé, a rabszolgatartásé! (A "tiltott gyümölcs", amihez - legalábbis ilyes folytán - nem szabadott volna hozznyulni!)
De vajon kik lehettek ezzel szemben - és sok más társadalomakkal, népekkel, törzsszövetségi nemzetekkel együtt - ezek a mongol-tatárok, akik képesek voltak valamiért olyan parancsosztogatásra is mint a pl. : "Béla király népét nem szabad bántani"! Hát ez enyhén szólva furcsa, főleg ezt a mai - "vezetőink" által - "kereszténynek" titulált "kultúrát" figyelembe véve! Akkor hát hogyan is van ez!?
819 #26 rozsola
- 2019-11-14 20:08
Köszönöm Sbert.
Végre jó látni , van aki érti mitől döglik a légy.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,602,868 egyedi látogató