Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Stockholm szindróma

GondolatokMegvagyok és ti is megvagytok, ahogy nem látom, nem hallom, de néha érzékelem aki bejelentkezik, vagy akinek a nevében bejelentkeznek. Telnek a múlnak. Biztosan így vagytok vele ti is. Ettől ezt nehezebb könnyebben megfogalmazni. Kerteltek rendesen? Már másnak is kertelek. Ma három tuskót szedtem ki, holnap még kettő hátra az öt előre. Halottinkra megemlékeztünk, most egy évig szegények megint várhatnak a napjukra. Putyin lelépett, Erdogán a placcon és közben szépen lassan "minden" átrendeződik. Frei Tamás újra aktusban! Vagyis placcon, vagy min.

Van pár dolgom, amit halogatok, vagy mert késleltetnek, vagy mert éppen még nem vagyok kész rá. Kell egy angol tanár. Az sem baj, ha beszéli a németet is.Az orosz már úgy, ahogy megy. Ha több kell, majd szólnak.

Pár napja már többször nekiugrottam, hogy verset írok. Aztán töröltem. Gyóni Géza Csak egy éjszakára című verse kolompol a fejemben. Link Ettől nem lehet jobban elmondani. Kristallnacht.

Nagyon zörög a haraszt. Fegyver-tematika és buggyant, zavarodott emberek koktélja bontakozik ki a képben és a háttérben a nyugodt haldokló renyheség. Frei Tomit, mint kézigránátot dobják be a punnyadt posványba, melyet most több városban , nem csak judapsten terelnek a "forradalmi" állapotok felé. Nyltan zsidó őrjöngés és szottyadt magyar önbecsülés és szinte a nullával azonos nemzettudat (na jó, a zsidó pótolja, mert magyarabb a magyarnál, a cigánynak meg akkora pofája lett "magyarként", mit a Bécsi kapu. Koszovóban az ultranacionalisták nyertek a "választásokon". Rozsola majd elmagyarázza ez mire lesz jó. Muszlimok? Erdogán? Török Áramlat? Orbán lett az egyre szűkölő Románi első "embere", de már tudathasadásos állapot, mert Erdély most két Orbán közt vergődik a zsidó RMDSZ mámorában. Tegnap már a királyi tv-ben is reklámozták, hogy mindenki szavazzon "Romániában"! Ezt a pipacsos pántlikáját. Apropó, pár napja fotóztam egy pipacsot is! Kora nyári virág. Trump kihátrált a "klíma-baromságból". Azt mondta, teljesen mindegy mit csinálunk, a víz így is emelkedni fog! Ennyi!

Hozzászólások

1785 #1 szkita-magyar
- 2019-11-07 21:26
Nagy itt a csend. Még a rétestészta sem ennyire lapos.
80 #2 monguzking
- 2019-11-07 23:48
Én addig mig lehet probálok élni--élni mindenáron.nincs szabim már de mégis elmegyek álmaim után(-decköz.jan.köz szöul s három hét fülöp szigetek)--fenyegettek multinál hogy kirugnak de ma már visszakosztak látván hogy én már tul öreg vagyok hogy akkármiért is meghátráljak igy ök engedtek s megadták igazolt fizetés nélkülit--nem szabad hátrálni,elvtelen kompromisszumokat kötni----már mindent elvesztettünk igy nincs mit veszteni mégha legtöbb embernek még ez nem nyilvánvalo
684 #3 atacama
- 2019-11-08 05:42
Hát "szkita-magyar"mi tagadás egyre kevesebb a csámcsogni való no,mindegy hupsz vissza a fotőbe azt bonts egy seritalt azt várakozz hátha felpörög cseppet és tanálsz a fogadra valót...
99 #4 MORMOTA1968
- 2019-11-08 06:37
Kedves Monguzking! Elképzelhető, hogy a közeljövőben valamikor esetleg még egy PI klub találkozót is meglátogatsz? Mert szép szép, hogy körbeutazod a Földet, de mi a helyzet idehaza, belföldön? Persze semmi sem kötelező! ;)

Abban viszont nagy igazságod vagyon, hogy addig éljünk, míg hagynak! Bár azt már most se nagyon hagyják! Az, hogy meddig tart még ki a viszonylagos békeidő, az talán leginkább vezető kipás politikusaink lavírozásától függ, hogy meddig lesznek még képesek elhajókázni minden víz alatti rejtett, vagy víz feletti, nagyon is látható zátony felett, mellett! Vigyázva persze, hogy mindig az érdeküknek megfelelő segget nyalják! De előbb-utóbb úgyis belerángatnak minket is, talán elsőként, ahogy azt már megszokhattuk, egy újabb "HATALMAS" zsidó bizniszbe, ami ugye a "HÁBORÚ! A LEGNAGYOBB ÜZLET A ZSIDÓNAK! És amíg a "GÓJ" hülye marad, mindig is ki fogja kaparni a legnagyobb tűzvészből is a zsidónak a gesztenyét! Szóval, éljünk, amíg élhetünk, amíg hagynak még minket élni! Nem sok lehet már hátra belőle! s_ratata
99 #5 MORMOTA1968
- 2019-11-08 07:10
Kedves Atacama! Amíg az általad említett fotel el nem porlad a seggünk alatt, addig fogunk ülni benne! Vagy amíg ki nem rángat belőle a Moszad vagy a CIA-é, esetleg a magyarnak hazudott hazai titkosszolgálat emberei! Esetleg, amíg nem ég a fejünk felett a tető, mert akkor bíza gyorsan fel kell pattanni a kényelmes fotelból és uzsgyí! Egyébként elnézve a körülöttem lézengő zombikat, olyan, hogy reménykedés egy szebb világban, nagyon már eszembe sem jut! Hullák leszünk mi már rég, elfúja a szél még a lábunk nyomát is, mire a "MARHÁRA EL ÉS LEFOGLALT" többség feleszmél, hogy valami nem stimmöl! Túl nagy a csend! Se madár csicsergés, se rovarok zümmögése, se tavasz, se nyár, se ősz, se tél, mi van itt? KÁOSZ! Leginkább az agyatlanított fejekben! Pedig valójában ki sem szívták orron keresztül, mint a túlvilágra előkészített fáraóknál tették anno, sőt, talán még a helyén is van, a koponya üregben, bár egyre apróbbra zsugorodva a sok méregtől! Média és egyéb csámcsogni való mosléktól! Tán ideje lenne beleszarni mindenbe és élni még egy kicsit, ha már leszülettem erre a "ZSIDÓ VILÁGRA" csak hát sajnos én pont azon emberek közé tartozom, akik nem tudják feladni és nem tudnak feledni, beletörődni az "ELKERÜLHETETLEN VÉGZETBE" ami az emberi-seggre vár! De bár csak arra várna! Én csak az "ÁRTATLANOKAT" sajnálom, akiknek eszük ágában sincs részt venni a létező világegyetem legostobább fajának a háborúiban! A természetet sajnálom csak, ami Jahve ostoba barmaival együtt pusztul majd el, esetleges atomfelhőkben!

Tudod, a zsidót még megtudom érteni, nem tud más lenni, mint ami! Parazita! De a "FILOSZEMITA" gyökér seggnyaló szekértolóiknak sohasem fogok "MEGBOCSÁJTANI! Ölném őket ezerrel! s_ratata

ELHISZED?

Ha gyűlölnöm kellene és ölnöm, velük kezdeném az irtást! Az ostoba "VAK" szekértolókkal!s_ratata

Gondolatban már sok ezerszer körbejártam a témát oda-vissza és mindig ugyanoda lyukadok ki! Hogy "NINCS MENEKVÉS A POKOLBÓL!" Nem a zsidók miatt! Ők csak a pestis, a járvány, a méreg! A "FERTŐZÖTTEK" a "ZOMBIK" na azokat kell elsőnek lekaszálni, mint egy jó kis számítógépes játékban, vagy horror moziban!

A meggyőzésen már rég túl vagyok! Nincs már kedvem győzködni egy agyhalottat, csak átmenni rajta, mint az úthenger és haladni tovább a következő leendő palacsinta felé! Ugye megértesz? s_hihi
80 #6 monguzking
- 2019-11-08 09:29
jo pi találkozokon résztvenni s nagyon jo volt mikkor még müködött szent lászlo felderitö s lövész nemzetörség mert nagyon jo hasonloan gondolkodo emberekkel lenni--mormi igy jövöre probálok majd résztvenni bár nekem nincs kocsim s nem is lesz igy kicsit problémás...de majd megoldom
684 #7 atacama
- 2019-11-08 10:31
bezony,belföldön is van ám élet, mondjuk például Szob körül--bezony..
819 #8 rozsola
- 2019-11-08 15:41
Csend lenne ? Már bocsánat , akkora a zaj hogy már fáj a fülem
" Ha Törökország megvásárolja a Trimufot , nem adunk el nekik F-35 gépeket ". Ej de sokan megtapsolták. Zúgott a : " Ez jó volt Trámp ! "
Friss hír : " Amerika szépen megkéri Törökországot , legyen szíves F-35 gépeket vásárolni ". Igazatok van , ebben nagy a csend
Makróni is okoskodik , " agyhalottnak " nevezte a NATO vezetőségét. Lavrov csak ennyit reagált rá : " Ha ez Macron diagnózisa , valószínűleg így van " . Ismét csend
A tegnap ( nov 7 ) két amerikai F-35 befogott a Japán tenger felett egy orosz Tu-160 gépet. Egy ideig kísérték , aztán a Tu " turbó " módra kapcsolt és eltünt az F-35 látómezejéből. ( a radarok se láttak semmit sem ). Ismét csend , bár korábban a NATO vezérkara " elavultnak " nevezte a Tu-160 gépet

Moszkvában nem szokás hallgatni :

Egy katonai szakértő elmagyarázta, hogyan lehet egy csapással egyszerre megsemmisíteni az összes amerikai repülőgépet

Konstantin Sivkov szerint az Egyesült Államok Haditengerészetének gyenge pontja Newportban (Virginia) található, ahol az egyetlen amerikai hajógyár építhet és javíthat nukleáris hordozókat.

A katonai szakértő, az Orosz Rakéta- és Tüzérségi Tudományos Akadémia tagja, Konstantin Sivkov a Military-Industrial Courier hetilapnak megvizsgálta az Orosz Föderáció és az Egyesült Államok közötti komoly konfliktus valószínű forgatókönyvét. A témáról folytatott megbeszélések során a szakértő elmagyarázta, hogyan lehet Oroszország egyetlen csapással megsemmisíteni az Egyesült Államok Haditengerészetének összes repülőgép-szállítóját.

Elmondása szerint az egyetlen olyan amerikai hajógyár, amely képes ezen osztály nukleáris hajtóművek építésére és javítására, Newportban, Virginiában található. Az elemi logikát követve Sivkov megjegyzi, hogy a hajógyárban a hagyományos felszerelésű hajózási rakétákkal történő sztrájk kizárja annak lehetőségét, hogy nem csak új amerikai repülőgépeket építhessenek, hanem a sérült repülőgépeket is helyrehozhassák.

Konstantin Sivkov azt is elmondta, hogy Washington elismeri az Oroszország vagy Kína elleni hadviselés lehetőségét "távoli színházakban, de nukleáris fegyverek használata nélkül". A szakértő emellett reményét fejezte ki, hogy az Egyesült Államok nem "mozog egy teljes körű nukleáris háborúba azzal, hogy a végén elkerülhetetlen saját haláluk".

Emlékezzünk vissza, hogy Sivkov korábban az Egyesült Államok „bevezetésének” hatékony módját javasolta egy „multi-megaton fegyver” létrehozásával Oroszországban, amelynek jelenléte világosan utal az amerikaiak számára, hogy katonai konfliktus esetén az Egyesült Államok eltűnhet a földről.

Szerbiában gondok vannak. A szerb állam nem rendelkezik a Triumfok megvásárlásához szükséges összeggel. Talán az IMF adna hitelt ? Vagy megoldják Moszkvával " okosban " ?
Szíriában a kurdok nem vonultak ki , Törökország ismét terroristamentesít , a szír és orosz csapatok pedig széttárják a karjukat : " Arról volt szó , el fogtok takarodni . Itt maradtatok , ez lesz a vége "
Izráelben beszartak. Libanon és Irán felett lelövik a drónjait , a szírek pedig a Golánon talált sértetlen rakétát átadták az orosozknak. Ez persze nem igaz , Oroszország semmilyen izraeli rakétáról sem tud

Erdély választúton van. Nyugaton Orbán Viktor a főnök. Keleten Orbán Lajos akinek testvére Orbán Leonárd , komiszár Brüsszelben. Mindkettő Orbán Imre székelyföldi Securitate ügynök fiai.

Koszovóban bohóckodtak egy sort. Tudják , 2020ban eldől mi lesz a térséggel. Amint látható , a kurdok hiába vannak bajban , továbbra is amerika-izrael oldalán állnak.. Úgy látszik , az albánok se fognak " észhez " térni
165 #9 LM
- 2019-11-09 08:23
Biztos jobb lesz a kelet mint a nyugat?
https://sg.hu/cik...el-moszkva

Még mindig nem látom mi lesz a különbség és többször feltettem a kérdés, de választ még senki nem tudott adni. Oké , hogy a nyugat olyan amilyen, vadkapitalista monopolista, gyarmatosító stb. ismerjük. No de mi a helyzet az új erőközponttal a vágyott?? kelettel?
15 #10 porcica
- 2019-11-09 09:43
Nekem úgy tűnik, hogy ez a nyugat-kelet pólusváltás periodikus. Bizonyos időnként fel kell cserélődnie a két pólusnak, hogy úgy tűnjön van változás, és esetleg választás, közben meg nem is. Az egyik szar, a másik fos. Mindenhol ugyan azok uralkodnak, csak a bőr, amibe bújnak az másik. Viszont a gyanútlan külső szemlélődőnek olybá tűnhet, hogy változott a kép. A kép valóban változik is, csak a tartalom az nem. Az energia (erő), megmaradás törvénye szerint nem tűnik el, csak átalakul. Bugris nyugati zsidókból, bugris keleti zsidókká. Pompás a helyzet! s_franc
83 #11 Sbert
- 2019-11-09 10:03
Mormota!
Ne dolgozz annyit a szekértolókkal...... felesleges.
A "Szekér" a lényeg. Annak tolóit, ha nem megy a szekér, elsőként áldozzák be.....
Mert, a történelem, bezony, ismétli önmagát!
Sbert
83 #12 Sbert
- 2019-11-09 11:36
Rozsola!
A törököknek nincs szükségük az F-35-ös Lighting-okra, mikor itt vannak már a Szu-57es PAK-FA-k.
Technikailag jobbak is, Indiai rásegítéssel. (Ezen is érdemes kicsit gondolkodni....)
TU-160B kérdésköre, íme:
Csalimadár fent az égen, bizony!
Amit az F-35-ösök (sem) folyamatosan nem láttak, a Két PAK-FA volt, a seggükben, biztos, ami biztos.
A Bliznyuk a két "kismadarat" tapogatta le, majd a Khibiny-t aktiválva (no, meg a jelentős sebebesség-különbséget kihasználva....) lépett le.
Nem gondolták túl a felderítést, de ezek most valami módosított Lighting-ek voltak, és a Maci kíváncsi volt, na.....

Konstantin Sivkov Ezredes bajtárs, egy elavult, földi hadviselési technikáról beszél, az agyhalott, korszerűtlen NATO-nak üzenve, a norfolki bázist illetően.
Tisztázzuk: Ha itt nagy összecsapás lesz, a Medve ki nem mozdul a kertek alól, így kell elképzelni.
Ha kimozdul, ott terem, lecsap, eltünik.....
Ezzel tisztában van az USA is, akár Izrael.
Érdekes, a hat flottából, csak a közel keleten, illetve Koreánál vannak jelen, a többi, bizony, otthon-közeli "állapotban" van, mintha várna valamire....
Míg az USA a DARPÁN kereszül egyelőre a játékrobotoknál tart, de nyílvánosan kérkedik már vele, addig a Maci EGY(!!!) Armata-századdal Szíriában ami elékerült, ledarált mindent, mindegy volt az, ISIS, vagy USA haderő.....
Teljesítménye 98%, vesztesége egy meghibásodott robot. Kimentették, "kh-s"- volt csupán az is.
(Azok az ÁmÉrikánók, akik belefutottak az "attackba", és túlélték, azonnal kivonták őket, visszarendelték a kiképzőhelyükre.
Biztos golfoznak, és billiárdoznak Budweisser sört vedelve ugye.....)

Ami az SZ–400 Triumf-okat illeti, nincs annak fedezeti gondja sem pénzügyileg, sem földi, katonai erőknek.
Orosz-Szerb jó cimborák. Nem Nato tag(pedig de szeretnék azok), nem is lesznek, hiszen azok rombolták szét a Nagy Jugoszlávia infrastruktúráját, majd népei alapján az egységét, ugye?!
Ahogy itthon a Bátor Harcossal itthagytak most két ezrednek való szart az amcsik "nekünk", úgy, mint hadgyakorlat, (Szláv Pajzs, a neve is utalás, ugye....) mentek a Triumf-ok a szerbeknek.
Mennyi is? 8 egység? Jahh igen. Nahh, akkor bizony nem 8 orosz bajtárs, mint sáfjorkij van csak ott.
(Rádbízom, mennyien lehetnek. Annyit mondok, egy rakétaindítóhoz 20 különleges ember jár, a vezetési ponthoz, pedig 60 fő.)
Mindeközben, megérkezett a Pancir–SZ1 egyből egy század is, "gyakorlatra", szintén. (no, itt sem csak a kezelők vannak jelen.....)
Egészen halkan jegyzem meg, pláne ezen az oldalon, hátha kapok, kapunk is választ:
Mikor megérkeztek az orosz Antonov AN-124-esek Versecre, ment ám iziben egy KFOR csoport "leltározni", hogy kik, mik, mennyi annyi van ott folyamatban.
Nos, Még gyomorral azt bíró Bajtársaim szerint, a Várostáblánál tovább? Nem jutottak..... Amiről akkora kuss van, hogy már büdös....

A Szír-Kurd kérdés vegyes számomra, mert a Vállalati/Mainstream média egészen mást vond, mint pl a Veterans Today.
Nézelődök, videókat látok, sokat, hullik ott a kurd is, akit lebombáznak, ugye, de a török is, akik a Földjükön piriszkálnak.
Az elején, mikor nekiindultak, bizony a a VT szerint egy kurd "gerillára" 4 janicsár jutott. Ezt a hullák arányára értem.
Ami? Számomra imponálóan jó arány, ugye......
És, erre, (bizony itt én csalódtam az oroszokban), a "török gyerek megvágta"-kezét fogta meg.....
Mondjuk, javukra legyen mondva, azóta nincs annyi civil áldozat sem.....

UsRáhel drónjait: Mivel is piszkálják le?
Olvass csak utána, jó kis ciri-buli.

Erdély egy külön lap, igazából, magyarként is leszarom, ugyanaz van ott ami a politikát mutatja, mint itt.
Egyik kutya, másik eb, ott is kellene már a sintér, de nagyon.

Igen, Koszovóban volt bohóckodás, nem kicsi.
Négy "elit" hollandust kivégeztek, maffiamódszerrel, nyilt területen, fényes nappal......
Belepiszkáltak egy operartív csoportal egy "közepes" csempészbuliba......
Ez volt a válasz!
Erre, a Magyar Kontingens kivételével, mindenki vérbosszút akar állni, de erről kuss van ám, de nagyon.
Majd látjuk, mi lesz, mert az egyik holland "HŐS ELESETT" igen magas családi vonalról ruccant le, beledögleni.
(Azt is susmorogták már, nyílván benne is volt, azért volt ott lent. De, mint veszteség, nem járulékos a személye.)
Ezt a közeljövő mutatja meg, mi lesz a "hozománya" a történetnek.....
Ami még a koszovói albánokat illeti, már akik harcolgatnak, meg diverzánskodnak, hamarabb tudnak angolul, mint albánul.
És egy-kettőt, akit nem hoznak onnan ki időben az operatív egységek, bizony, beszédes dögcédulákat viseltek, elestükig.
Ha, csak ezeket az "egységeket" felforgató csapatokat vonnák ki a képből, nyugi lenne ott, tuti.

Ennyit szerettem volna, így élből hozzátenni a Világlátásodhoz, Barátom!
Jó nyomon vagy Te is!
Elismerésem!
És, most kezdesz bemenni a "Sárkány Barlangjába!" Monthy Pyton után szabadon....
Legjobbakat!
Sánta Róbert
Sbert
165 #13 LM
- 2019-11-09 12:06
porcica, igen pontosan arra gondoltam amit írsz. Ez kb. olyan egy köznapi hasonlattal élve mint amikor azért váltasz munkahelyet mert az új másképp szar.

Ne legyen igazunk
139 #14 jozsef toth
- 2019-11-09 12:37
Sbert !

Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága felszólította a magyar


... - 444h[color=#ff0000]ttps://444.hu › 2018/04/05 › az-ensz-emberi-jogi-bizot...
- Translate this page
Apr 5, 2018 - Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen, aminek a célkeresztjében a ...
[/color]
Csak Kerdes??

Milyen erdekes ,hogy van illllen szep es jo (SZAR VEZET )
Azt nem vizsgaljak ,hogy miert nem olyan jogokat elvez a magyar munkas ember mint az atlag nyugati ?
Mert a 8 ora minden hol 8 ora!
De a munka BER es a vasarlo ertek az mar nem =a nyugatival.

Es most meg kemennyebb!
A torokok es a kurdok most NEM EMBEREK??
Mert ott most igazan csamcsoghatnanak,hogy hol is vannak az emberi jogok!!!:@

Eddig mindig azt pofaztak,hogy a hadsereg NEM A CIVILL lakossag es artatlan embereket olik!
Szoval ezek NEM ARTALMATLANOK ES NEM IS EMBEREK!!!
Valojaba ez szamomra nem meglepo!
Igy volt ez mindig, es igy is van ma is!
Minden szarba bele pofaznak,de az igazi emberi problemakrol HALLANI SE AKARNAK!!

Ez a leggggg fontossabbbb!
Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen,

Nem az ,hogy a gyulolet keltoket TESSEK ki utasittani az orszagbol ,vissza a sivatagba!
Mert ha van gyulolet akkor kell GYULOLET kivaltonak is lenni!
SALOM !
EN MEG LE SALOM!
83 #15 Sbert
- 2019-11-09 13:20
jozsef toth!
Az ENSZ, az UNESCO, meg a többi ilyen szar-vezet egy szabadkőműves kirakat csupán. Képmutatás a köbön, fingreszelés a kamerák elött....
Mit vársz tőlük, ugyan?
Mert én semmit, pláne most, hogy fizetésképtelenek, mint a disznó a vásárban.
Egyébként, mit vársz tőlem?
Küldjek azoknak levelet? Vagy, mi van...? Nem értelek.
Mondjuk ez az én bajom......
Legjobbakat!
Sbert
68 #16 kolpeny
- 2019-11-09 15:20
"...terelnek a "forradalmi" állapotok felé"

csak aztán nehogy megint patkányforradalomba tereljenek minket! Olyanba, amibe Ady Bandi vágyott: "rohanunk a forradalomba" Oszt mégsem ért oda! Beelőzött a szifilisz! :)

Mondjuk egy olyan "beelőzéssel" én is egyetértenék, amilyenbe apám szaladt bele 88. életévében! :) Az sem lenne baj, ha engem előbb elérne! :)
139 #17 jozsef toth
- 2019-11-09 15:33
Sbert !
En szemelyszerint NEM varok semmi jot toluk!:@
Es TOLED se varok csodakat!
Vagy ugy olvasdat ,hogy ilyesmire kertelek?
Miert gondolod,hogy vartam bar mit is TOLED?

Mivel irasodba emlitetted a jelenlegi torok es kurd helyzetet ,ezert probaltam irni amit irtam.
Az elmult tobb mint 10 ev eleg bizonyittek NEKEM ,hogy senkitol semmit NE KERJEK!

Es ahogy latod rajtad kivul NEM IS fontos ez senkinek ,ezert reszemrol nincs tovabb!
De meg probalom 1 jo szeretet rezgo imaval elintezem .
Beszelek a Teremtohoz,es az osszes istenhez,de ha talalkozom az UFO tarsasaggal azoknak a tobbit .

Szemely szerint es orulok ,hogy egymast olik,mert addig engem beken hagynak!
Fegyver fogy,biznisz jol mukodik.
Konnyebb hozzaferhetes a belso szervek beszerzeshez.

Ami ENGEM igazan bosszantott ,de ezt TE se olvastad,hogy ez a legnagyobb problemaja a SZABAD KOMUVESEK BANDAJANAK!
Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen,

Igy talan erthetobb!s_nezem
684 #18 atacama
- 2019-11-09 16:32
nem tudom POIM erre gondolt-e Frei-el kapcsolatban..
Frei Tamás: „Kapjanak el, ha tudnak...”
https://www.blikk...=hirkereso
Ötödik regénye, a Bábel a modern kori népvándorlás következményeiről szól, amely a világpolgárként több országban egyszerre élő Frei Tamást (53) is elgondolkodtatta, merre is tart az emberiség. És ahogy a Vasárnapi Blikknek elárulta, már sejti, miről szól majd a következő könyve. s_kv
267 #19 Perle
- 2019-11-09 16:37
https://www.military.com/daily-news/2019/11/08/whole-country-grappling-suicide-epidemic-va-secretary-says.html

Egyre nő Amerikában az öngyilkosok száma a veteránok és a fiatalok között is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.51 másodperc
4,707,896 egyedi látogató