Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Átadta megbízólevelét a pápának az új magyar szentszéki nagykövet

KultúraGyerekek, ennyivel fekete pákó is lehetett volna, de persze az nem habsburg zsidó. Hiszitek már a "jóbik" habsburg "reformációs" trükköt? Olyan keresztény ez a sok tetves zsidó, mint ide Lacháza.Ferenc pápa hétfõn átvette Habsburg-Lotharingiai Eduard új magyar szentszéki nagykövet megbízólevelét - közölte Érszegi Márk Aurél, a magyar szentszéki nagykövetség elsõ beosztottja.
Ferenc pápa és Magyarország új szentszéki nagykövete tizennyolc percig négyszemközt, olaszul beszélt egymással. Ez a vatikáni protokollban nagykövetek esetében kiemelten hosszú idõnek számít.

Habsburg-Lotharingiai Eduard említést tett Ferenc pápának a magyar alaptörvényben foglalt keresztény értékekrõl, beszámolt a magyar kormány családpolitikai intézkedéseirõl, valamint a romaintegráció terén tett erõfeszítésekrõl. Elmondta az egyházfõnek, hogy a magyar kormánynak több, hitét aktívan gyakorló keresztény tagja van - tudatta Érszegi Márk Aurél.

A diplomata elmondta azt is, hogy a szentszéki nagykövettel találkozva a katolikus egyházfõ maga hozta szóba magyarországi meghívását, és úgy fogalmazott, hogy "számon tartja".

Habsburg-Lotharingiai Eduardot Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár is fogadta, aktuális nemzetközi politikai kérdésekrõl, többek között a migrációról folytatott vele megbeszélést, különös tekintettel a magyar kormány ezzel kapcsolatos intézkedéseire.

Ezt követõen a magyar szentszéki nagykövet a Szuverén Máltai Lovagrend nagymesterének is átadta megbízólevelét a rend római székhelyén. Habsburg-Lotharingiai Eduard Münchenben született. Médiaszakember, korábban a Sankt Pölten-i püspökség kommunikációs vezetõje volt.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2015-12-08 09:08
Kedves leva és persze mindenki!

Jézus azt okította, hogy ne építs templomokat ne alkoss bálványokat, mert én minden hol ott vagyok benned - emlékezetbõl írtam le úgy, hogy nem idéztem -
idézem az imám amit kaptam:
"... 12 #8 spartakusz
- 2015. december 06. 13:16:13
Szerkesztés | Törlés
Köszönöm Galagonyának és csaba nick nevû általam ismeretleneknek - véletlenek és csodák már pedig nincsenek!
és amit ígértem:

Oh Jézusom okítottál, felruháztál szellemi és lelki erõvel és tudással, majd útra küldtél, meg hagyva, hogy kardod is vigyek az úti haramiák ellen - te aki ostorral hajtottad ki a kufárokat a templomból - tisztelem végtelen türelmed a mába - kérdezem tõled meddig tart türelmed a fenti összegyûjtött bizonyosság révén - hisz Isten ménköves ménkût bocsátott Szodoma és Gomorára, megelégelve az istentelességet - ma látod az istentelesség hova fajult - kérlek Mivel vízözön után sem és Szodoma - Gomora után sem okultak - mivel nem vagyok vérgõzös gyilkos és gyûlölõ - a szeretet jegyében arra kérlek tégy csodát - adjál nekik elemet - értelmet - hogy megváltozzanak!
Állítsd vissza az Isteni rendet - hogy ne rettegésben - félelemben - gyûlöletben éljen az emberiség - erre csak te vagy képes - senki más e földi világban!
Köszönöm, hogy meghallgatásra találok -
oh istenem - segíts - segíts, mert erõnk fogytán, és tesszük folyamatosan amit megtehetünk ÉRTE - ÉRTÜNK - MINDANNYIUNKÉRT!
úgy LEGYEN : iD. Kiss László..."

szóval ugye érted - nézd meg a lenti videót - és majd írd le nekem mit értettél meg belõle - vajon mi az üzenete - mi inspirálta alkotóját már akkor 1991-ben 24-éve - elõre látta mi lesz - mi fog történni - pápa bárki lehet?

íme a film:

https://www.youtu...OeANdhYGNM

tisztelettel:
id. Kiss László
ui: sokszor olvassátok el az imám vajon mi van benne elrejtve üzenetként?
12 #2 spartakusz
- 2015-12-08 09:26
Ipiapacs:

Amikor csendõr volt - nem volt csend - amióta rendõr van nincs rend!

Katona vagyok nem gyilkos - kém vagyok nem hóhér -
és írom - rendõr vagyok nem népnyúzó...."
szóval be teszek egy filmet, hogy megértsd mire gondolok - mert ma a rendõr a RENDELLENESSÉGET védi...
és íme a film:

https://www.youtu...qELwk-54zk

szóval ugye érted?

tisztelettel:
id. Kiss László
139 #3 jozsef toth
- 2015-12-08 09:54
Livia!
Mi lett ebbõl a Vatikánból ?

Amig ennnnnnyi hulye van aki tamogatva ezt a vallasnak nevezett MESEMONDO eggyesuletet addig azt csinalnak amit akarnak!
Ha van olyan sok hulye aki azt elhiszi ,hogy a (PARAICSOMBA ) a KIGYO tudott BESZELNI es az mondta Evanak ,hogy vegyen csak nyugottan a tiltott almabol addig NINCS MIROL BESZELNI!!!


Molst megyek a hullo talalkozora es enis veszek 1 beszelo kigyot!:os_francs_buli
4 #4 Posta Imre
- 2015-12-08 13:12
Leva, igen értékes gondolat. A régi hatalmas építmények nem "emberi kéz" alkotásai, de a "szabadkõmûvességben" benne van az elõdök (óriások) tudása és az, hogy visszajöttükre készülnek. Erre van a sok "nagyívû" alkotás, hogy õk is elférjenek benne..., na mit szósz?s_reggel
5 #5 kincses
- 2015-12-08 20:31
Már tudatosítják, hogy is van ez: http://www.soroza...ne_sorozat
19 #6 tudatlanka
- 2015-12-08 23:34
Imre, nem csak a "visszajöttükre" készülnek, de hibridjeik itt vannak az emberi faj között, megkülönböztethetetlenül emberi formában, és hihetetlen nagy mennyiségben. Rájöttem, hogy a judeokeresztény vallás "feltétel nélküli szeretet" sulykolása a hülye agyakba, pont azt a célt szolgálja, hogy ezeket a hibrideket embereknek nézzük, engedjük a közelünkbe, és a hibrid a fenevad lelkületével pusztíthassa a megtévesztett, agyatlan embereket. Ha "emberformát" látunk, érdemes elõbb megfigyelni a cselekedeteit, indulatait, mert ez az egyetlen dolog, amibõl megállapítható, hogy emberrõl van-e szó, vagy csak hibridrõl.
Egyébként a vatikán is ezeket szaporítja.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,893,071 egyedi látogató