Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Betyárok Tanyája Posta Imre előadása Szeged 2019.11.15.

GondolatokPI-KÖR Találkozó Meghívó 2019.11.23.Érd Dávid u.4. Festal Étterem 9-19.00 Link

Vagy fél órát késtünk. A tiszaugi híd lezárásáról nem tudtunk, így rászaladtunk, pedig az M5-ön is volt lezárás és az M0 még éppen járható volt. Éjfélre értem haza. Laci, köszönöm a feltöltést, a többit meghaljátok, vagy megélitek! Link :Link

Hozzászólások

1755 #20 rich932
- 2019-11-18 21:58
Ssman!

"Kárpátalján már megtörtént a magyar intervenció. És ennek az ukrán területnek a leválása már csak idő kérdése. Ilyen nyilatkozattal fordult Kijevhez a náci Nicoj, ukrán írónő. (1)

Mint elmondta: amíg Kijev mással van elfoglalva, Magyarország aktívan ténykedik Kárpátalján, mindinkább eltávolítva azt Ukrajnától.

„1. Kárpátalján Magyarország magyar tannyelvű középiskolák hálózatát hozta létre (a tervekben 150 szakközépiskola szerepel), minden olyan tanuló számára, akiknek nem sikerült az ukrán nyelvű felvételi vizsga. Mostantól nem szükséges tudni ukránul, és nem gyötrődni emiatt. Az ilyen ukránok számára Magyarország Ukrajnában magyar nyelvű oktatást hozott létre. Nicoj hangsúlyozta, hogy a középiskolai hálózatot a Kárpátaljai Magyar kulturális Szövetségnek (KMKSZ) a magyar anyanyelv használatáért, illetve a kárpátaljai magyar közösség számára létrehozandó oktatási rendszerért vívott küzdelmének keretében” hozták létre.

Kárpátalja ukránjai mind aktívabban sajátítják el a magyar nyelvet. A magyar nyelvű oktatás 10 járás 37 településének 49 helyszínén, 206 csoportban folyik. Ebben a hónapban 1700 ukrán kapta meg a magyar nyelvismeretről szóló bizonyítványt. 2016-ban Magyarország 21000 ukránt tanított meg magyarul. Az ukránok ingyen tanulnak magyarul azokon a kurzusokon, amelyeket Magyarország Ukrajna területén, Kárpátalján hozott létre” – írta Nicoj Facebook-oldalán.
„Magyarország intervenciója Ukrajnában már meg is valósult. A terület elszakadása már csak idő kérdése” – hangsúlyozta az írónő.

Nicoj a hivatalos Kijevhez fordult, intézkedéseket követelve Ukrajna eme területének megőrzése érdekében.

„Zelenszkij elnökhöz, Novoszad oktatási miniszterhez, Bakanovhoz, az SZBU (Ukrán Biztonsági Szolgálat) elnökéhez, Prisztajko külügyminiszterhez, Goncsarukhoz, a kormány, illetve Razumkovhoz, a parlament elnökéhez fordulok.

Maguknak elfolyt az agyvizük? Nem értik, hogy mi folyik? Nem látják, hogy mindez hová vezet? Miért hagyják mindezt? Miért van az, hogy a maguk házában a szomszéd rendezkedik?” – kérdezte.Korábban a sajtóban megjelent egy értesülés. Eszerint Ukrajnában közigazgatási-területi reform van folyamatban. Ennek célja, hogy feldarabolják „a nem ukrán nemzetiségű állampolgárok – ruszinok, lengyelek és magyarok – által lakott járásokat és megyéket. A kijevi hatóságok így igyekeznek elfojtani a szeparatizmus tűzfészkeit. Amelyek a Krím és a Donbassz példáját követve oda vezethetnek, hogy ezek az egységes etnikumú területek kiválhatnak az országból.

Amellett Gennagyij Moszkal, Kárpátalja előző kormányzója egy alkalommal elmondta, miként történt meg az, Ukrajna csaknem elvesztette Kárpátalját.

Mint emlékezetes, júliusban Ukrajna azzal vádolta meg Budapestet, hogy egy magyar enklávét akar létrehozni Kárpátalján.

Korábban közöltük, hogy Budapest 7,5 millió eurót utalt ki a kárpátaljai magyarságnak.

Márciusban az „Ajdar” (2) korábbi parancsnoka kijelentette, hogy az ukrán hadsereg készen áll egy Magyarország elleni támadásra.

Emlékeztetőül: Szijjártó Péter magyar külügyminiszter február 27-én kijelentette, hogy egy valamiféle geopolitikai kontextus kedvéért Magyarország nem fogja feláldozni a határon túl élő közösségeket.

Megjegyzések:

(1) Larisza Nicoj, gyermekmesék írója: országosan ismert, hírhedt szélsőségesen nacionalista, idegengyűlölő nézeteiről, melyeket nem is rejt véka alá.

(2) Az „Ajdar”– főként a háború korábbi szakaszaiban – az egyik legkegyetlenebb, legrettegettebb terrorkülönítmény. Később aztán rajtuk is túltett az „Azov”. "

Azon azért mindig megütközök, hogy egy egy határon túli nacionalista miért az ottrekedt magyart gyűlöli miért nem tudják definiálni a valódi ellenséget... Ez a nő is félti a nemzetét és a zsidó elnökhöz fordul levelével!? Ki érti ezt?!
165 #21 LM
- 2019-11-19 07:25
A kúrjaaa döntése nyomán. Jó tudni bár ez sokmindennel ígyvan

"Nagyon nagy bajba kerülhet ezután az, aki nyilvánosságra hozza az emberölési szándékát"

http://propeller....agra-hozza
788 #22 nyomkereso
- 2019-11-19 08:39
rich932,
az ukránok nem akarják érteni, hogy a fejétől bűzlik a hal. Jó emberek és nagyon hiszékenyek. Volt egy ukrán kollégám, aki nagy hazafi volt. Az ukrán nemzet ébredéséről tartott előadást. Sok pénzt és támogatást adott a "forradalmukra". Egyszer megkérdeztem őt is a nagy nemzeti ébredésükről, ahol a vezetői szinten nem sok ukránt láttam. Milyen nemzeti mozgalom az, ahol a zsidók a vezetők (Timosenko, Porosenko, ...)? Ezen meg is sértődött, és mondta, hogy antiszemita vagyok. Nem értem, miért nem nézik meg, ki honnan jön.
Pár nap múlva lógó orral bevallotta, utánanézett a vezetőiknek az orosz ismeretségi körében. Igazolták a származási gondokat.
58 #23 ssman
- 2019-11-19 12:11
rich932 Koszonom!

A nagyonmely tiszteletu irono, csak ket dolgot felejt el, megpedig a kovetkezoket!
Az ukrnokat evszazadok ota a magyar kiralyok sora segitette, sokszor katonakkal, olykor fegyverekkel, ellatmanyal, penzel, mikor ki ellen, sokszor az orosz ellen, maskor a lengyel, torok, es a tatar ellen!
Az sem felejtendo, hogy kijevben kulon magyar kerulet volt a varosban, hiszen sok magyar princessza kerult az ukranokhoz!
Tehat mondhatjuk azt is, hogy magyarorszag nelkul, mar ukrajna regen nem lenne!
A masik amit elfelejt, hogy azoknak a par idiota huculnak lehet koszonni karpatalja elcsatolasat, akik 1944-n kerelmeztek, hogy karpatalja a nagy szovjetuniohoz keruljon, igy lett ukrajna resze!
Az persze senkit sem zavart, hogy se a magyarok, sem a ruszinok, nem kivantak ezt a csatlakozast!
A huculok, akik tozsgyokeres galiciai ivadekok, es onnan szivarogtak be karpataljara az 1700-s evek tajekan, senkit meg nem kerdezve.... ezek a hegyivergenyak, akik a mai napig utaljak mind a magyarokat, mind a ruszinokat, lengyeleket, napi szinten szitjak a feszultsegeket, egy hanyadek banda!
Amit meg elfelejt a kis irkaszneni, hogy magyarorszag es ukrajna soha nem allt egymassal hadban, de ki lehet provokalni!
Mindenesetre halkan azert megsugnam, hogy ugyan magyarhonnak keves a harckocsija, de tele vagyunk a karl gusztav panceltorokkel, ami azert rendesen nyit uj szellozonyilast, mind a t-72, mind a t-80 tankokon, a btr, bmpt pedig meg se emlitsuk!
Szoval, ha az ajdar kiruccanast tervez magyarba, csak tegyek!
Vigyorogva fogjuk vegignezni, ahogyan belebuknak a kalandba!
(Leghalabb mi is megtudjuk, milyen szint vall a nato! )
:)
165 #24 LM
- 2019-11-20 10:58
Állítólag Iránban nagy ramazuri van, itthoni sajtóban van ennek nyoma?

Lángol Teheránban az összes bank a holttestek tucatjával hevernek az utcán. Nem voltam ott (szerencsére) de itt eztírják

https://observers...1zcgYYsV88
684 #25 atacama
- 2019-11-20 12:25
LM elkezdődött a Tánc,a keringő szép lassan beindul ez..
139 #26 jozsef toth
- 2019-11-20 12:33
LM !
Itt a valasz ,hogy miert nincs a hirekbe a Teherani gyilkolas.
http://propeller....agra-hozza
EZT TE TETTED FEL,kivancsi leszek mikor es kiken alkalmazzak.
819 #27 rozsola
- 2019-11-20 23:34
Végre vége van a balfszoskodásnak és kézbevetted a kormányrudat. Így kell ezt csinálni.
A beharangozott témának nagyon örülök. Jelenleg a hibrid hadviselés legfontosabb hadszintere a pszichológia.
Különösen fontos , úgy látom nagy szükség van az agymosásra.
Hoztam pár érdekes paramétert a CIA cikkhez. Reakció ? miafaszomvanmámegint ? Komoly dolgok zajlanak , mégsincs " érdemi munka "
A nemzetközi helyzet fokozódik Szerbia körül. A horvátok ordítoznak , a nyugati zsidó-fasiszta média vinnyog mer' Koszovó tele van baszva iszlamistákkal , Bosznia is panaszkodik : " itt is vannak ! Azonnali segítség kell ! "
Hír már akinek az , Szíria rakétákat lűtt Izraelre , vót amit leszedett a légvédelem , vót amit nem. Erre válaszképpen Izrael is rakétákat lűtt ki ami a szír légvédelem leszedett . Bibi aki még mindig regnál bár már nem kellene neki a Jordán mentén " honfoglalna " , a zsidó telepek miatt megy a vita , Moszkva azt mondta : " a zsidó telepek legalizálása destabilizálná a térséget " , az evroszojúz " tiltakozó nyilatkozatot fogalmazott meg az izraeli telepek miatt " , minden EU tagállam aláírta csak Magyarország nem .
Egyre több szakértő szerint Amerika kurvanagybajbanvan , a veteránok egyre nagyobb tömegben követelik : " legyen vége a soha véget nem érő háborúskodásnak ". Egyes ( egyre többen vannak ) elemzők szerint Amerikának nagyon szüksége van egy Oroszország elleni háborúra , ha nem következik be ako' Amerika összeomlik.
A napokban egyes elemzők figyelmeztettek : Lengyelország ugyanarra készül mint Törökország.
Valljuk be , Oroszország alaposan rájátszik a lengyelek kezére. Néha ( vagy rendszeren ) orosz gépek sértik meg a balti légteret ami miatt a lengyelek " nagyon félnek az orosz agressziótól " és " jogosan követelnek " pénzt az EU-tól és persze a Natotól.
Közben a lengyel is zsarolja Németországot csakúgy mint Törökország. A lengyel " háborús jóvátételt követel " , ha nem kapja meg , kilép az EU-ból és csatlakozik az Eur-Ázsia unióhoz. Ezt a NATO nem engedheti meg mert ebben az esetben Lengyelország nem állhatna hadban Oroszországgal. Az EU nem tehet mást , fizetnie kell. Még akkor is ha a lengyel ( Hadházi Ákos után szabadon ) " a lónak a faszát se ad Izraelnek " . Megteheti , mert " mint tudjuk " Oroszország a Baltikum lerohanására készül. Ebből kifolyólag a lengyel védi Európát az " orosz agressziótól " . Vajon meddig ?
Bizony , a " biztonságnak " ára van. Az EU kénytelen lemondani a buzik jogairól , a migránsok szabad letelepedéséről mert ha Lengyelország " bedobja a durcit " ako' kurvanagybaj lesz.
Az EU-s, választások előtt Fletó áradozott " Németország és Franciaország aláírnak valamilyen papírlapokat amely egy gazdasági és katonai együttműködésről szól , Fletó szerint ez pokoli erő lesz "
No kérem ! Ez az " erő " mára elszállt a picsába. A francia látva Amerika kihátrálását a németek mögül , azt képzeli magáról hogy " ő az erősebb kutya ".
Szóljon már valaki Macronnak blyáty !
A fanszia könyörög az orosznak a Szíriában rekedt katonák kimentéséért , könyörög a Mali területén megrekedt idegenlégiósok életéért és a korábban leégett Notre Dame újjáépítéséért is.
Blyáty ! A fanszia nem " erős " hisz még " kutya " kategóriát se üti meg.
Csodálkozunk ha Varsóban le se szarják a franciákat ?
Lengyelország " demostmá'kurváradeténylegnagyon retteg az orosz agressziótól ". Amerika nem segít , az EU tagállamai egymást basztatják , mi lesz így Lengyelországgal és a Baltikummal ?
Egyes elemzők szerint a lengyel amúgyis sok pontban ellentétes az EU-val , Amerikában pedig ugyanúgy megbízhatatlannak tartják Lengyelországot mint Törökországot. Egyes szakértők úgy gondolják : " Lengyelország csupán fejőstehénnek tartja Amerikát és az EU-t . A lengyel cégek zavartalanul üzletelnek Moszkvával "
A pofátlan nyugati tróger viszont elsiklik a tények felett. A lengyel csupán a " piacról finanszírozza magát " , sem Amerikának , sem az EU-nak nem kell a lengyel termék. Magyarország és a többi keleti állam TESCO , ALDI és a többi üzletei nem tudják felvenni a lengyel termelést.
Emellett a szarházi nyugati álszent is. Az orosz gáz megvétele miatt az EU ( elsősorban Németország ) a legnagyobb pénzelője a " Putyin-i diktatúra fegyverkezésének " Amerikával együtt.
Mer' ugye , " szankciók vannak " , Amerika mégis orosz gázolajat vesz , valamint például a napokban többmilliárd dollárt fizetett ki Moszkvának mer' csak az orosz képes kijuttatni az amerikai úrhajósokat a világűrbe.
Blyáty ! 50 éve járt amerikai a Holdon , most pedig nemhogy a Holdra se tudnak leszállni , még ki sem tudnak jutni a Föld légteréből. Ez ám a technológiai fejlettség !
Mindezek után csak helyeselni tudunk amikor a lengyel beszól Amerikának : " Jebác ! "
Romániában " választás " van. Ki lesz az államelnök ?
Jól van , miután kiröhögtük magunkat , kezdjük el rágni a körmeinket. Lesz e Patriot Romániában ?
Pár napja Orbán Lajcsika azt mondta : " nincs pénz a Patriot rakétákra ". Tegnap vigyorogva bejelentette : " megoldottuk , lesz rá pénz "
Ámerikában sokan " aggódnak ". Törökország már nem megbízható. Incirlikben van még 50 atomtöltet amit " sűrgősen " el kell hozni onnét .
Mégis hová ?
A leglogikusabb helyszín : Aviano.
Csakhogy az elmúlt hetekben , hónapokban több " rejtelmes " robbanás történt Digóföldön. Imitt-amott robbant fel egy kőolajfinomító vagy valami a " föld alatt "
Ciprus ( görög része ) jelentkezett : " hozzák ide ! ". Csakhogy a török részen kurvasok török katona van.
Úgy látszik marad a " görög ajánlat ". Görögország is örülne ha megkapná az amerikai tölteteket.
Érdekes , Románia nem került szóba . Tudnak valamit a Pentagonban ? Vagy ?
Washington mégsem nyugodt.
Egy dolog a Szerbiában telepített Triumf , ez nagy területet lát be. A Krímbe telepített " szuperradar " Szerbiában is megjelenhet ! Szíriában már ott van !
Emellett a Pentagon aggodalmát erősíti egy török elemzés amely a Triumfokat az ország nyugati részére telepítené. A török szakértők nem számítanak támadásra Irán vagy a Kaukázus felől.
Mindezek alapján kimondható , sem Ciprus , sem Görögország nem jó " választás "
Digóföldön bármi bármikor " felrobbanhat " , Németország pedig elveszett.
A seggnyaló fanszia még számításba jöhet ( nagyon nyalnak a fansziák , elvégre Európa urai szeretnének lenni ) de " ez nem olyan egyszerű ". A fanszia nagy gondban van a migránsok miatt
Számításba jöhetne Spanyolország de az már túl messze lenne Oroszországtól.
Ja jut eszembe , létezik még Portugália ? Semmit se hallani róluk.
Az EU recseg-ropog , nem sikerült a német-fanszia összebuzulás , az angolok " angolosan leléptek " , mi lesz itt ?
Még a végén kiderül , Szeretett Viktorunk még " kandidálhat " Európa Urának címéért.
Nem is tudom
Európa összezavarodott.
Talán Kanadába kellene ajilázni.
Ugyanis Kanadában lehet " szexelni állatokkal ".
Talán hallottatok az esetről. Ha nem akkor összefoglalom : egy kanadai férfire 16 év börtön várt. A vád szerint ( amit egy pillanatig se tagadott a vádlott ) a férfi bekente a tizenéves kislánya nemiszervét valamivel ( ezt nem részletezném , sok az ellentmondás ) és ráengedte a kutyáját. A férfi végignézte ahogy a kutya nyalogatja a " csalétket ". Nem szeretném részletezni , megtalálható a neten az eset
A férfit ezért 16 év börtönre akarta büntetni az ügyészség.
Szerencsére a " haladó gondolkodású bíróság " szerint nem történt szexuális bántalmazás a kislány irányába és állatkínzásnak sem minősíthető mivel nem történt " behatolás ". A vádlottat erre hivatkozva felmentették.
No kérem !
Lengyelországban üldözik a gendereket , Magyarországon " diktatúra " van , nyugaton " megszaporodtak az antiszemita támadások "
Kedves zsidaj barátaim ( nem férfiak és nők , szigorúan gendersemleges megszólítás ) !
Nem játszadoznátok el a gondolattal , hogy ideje lenne eltakarodnotok a retkes picsába Európából ?
Kanadában lehet genderkedni , buziházasodni , fajtalankodni állatokkal. Antiszemitizmusnak nyoma sincs
Meglátásom szerint ott jobb lenne nektek.
4 #28 Posta Imre
- 2019-11-21 19:43
Rozsola, ide lesznek terelve a zsidók, az össze ratyi-buzi pajtásaikkal, fajtársikkal együtt. Judapest nagyon befogadó. Erdogán nem engedi az atomot el a területéről, ez az opció fel sem merül.
3 #29 Enid
- 2019-11-21 23:52
Betyárok tanyája a Dávid utcában... No ez se rossz véletlen.


Rozsola! Hol, mikor történtek robbanások mostanában Olaszországban?
99 #30 MORMOTA1968
- 2019-11-22 12:52
Belegondoltatok már abba, hogy valójában miért volt szüksége cionnak Trianonra? Hát nem azért, amit mondanak, hogy túlságosan is erősek voltunk gazdaságilag, vagy inkább mezőgazdaságilag, ezért hát fel kellett darabolni Nagy-Magyarországot. Azzal mára már mindenki tisztában lehet, hogy a zsidó mindig előre tervez, sok-sok évtizeddel, akár évszázaddal is! Orbán ezerrel készíti elő a valamit! Felsőbb parancsra persze! Fegyvergyárat vesz az osztrákoknál, hadgyakorlatozgatnak, aztán jön a kötelező sorkatonai szolgálat újbóli bevezetése! Azok, akik ma magyar területet birtokolnak, nem fogják visszaadni szép szóra! Mára már belakták, beépítették és "NEM FOGJÁK VISSZAADNI" eszük ágában sincs, csak azért, mert lejárt a trianoni szerződés századik évfordulója is.

BE FOGJÁK ÁLDOZNI A MAGYART! A maradékot! Több nációval fogunk egyszerre szembenézni, szemben állni, amibe segítség nélkül biztos, hogy beleroppan, belepusztul a maradék magyarság is! Talán marad néhány hírmondónak! És ez még nem minden!

Izraelnek "JOGA VAN" beavatkozni "KATONAILAG, BÁRHOL A VILÁGON" ha az ott élő zsidóságot veszély fenyegeti! És ezen címszó alatt, indok alapján befog vonulni ide és addigra az oroszokat is le kell foglalni, meg a nyugatot is! Imre már sok évvel ezelőtt beszélt erről valami tévé műsorban, hogy "BÁRMIKOR" órák alatt, áttudnak hozni ide több tíz vagy százezer izraeli katonát repülőkön, plusz akik már itt vannak!

REMÉLEM ÉRTITEK MEKKORA, HATALMAS VESZÉLYBEN VAGYUNK!? Nem csak azon nációk fognak pusztítani minket, akik szeretnék megtartani az elbitorolt területeket, de az anyaországon belül is vadászni fognak a "FELÉBREDTEKRE" a "LÁZADÓKRA!" Bár csak ne lenne igazam! Ez "ÍGY LETT MEGTERVEZVE MÁR RÉG!"

LESZ EGY KIPUCOLT "ÚJ HAZÁJA" A VILÁG ZSIDÓSÁGÁNAK! És akkor a "BEPALIZOTT" szerbek, horvátok, csehek, szlovákok, románok, ukránok, osztrákok, stb...stb...megtapasztalhatják, amit a Közel-Keleten megtapasztalhattak már nem egyszer az ottani Izrahell-lel szomszédos országok lakói is!

És ha nem lesz "EGYETLEN SZÖVETSÉGESÜNK" sem ebben az élet-halál harcban "SZABADSÁGHARCBAN" akkor vége a dalnak a Kárpát-medencei magyarság örökre eltűnik Európa közepéről! TÚL SÖTÉTEN LÁTNÁM A JÖVŐNKET?

De ha nem ez a "FORGATÓKÖNYV" kerül megvalósításra, akkor is tovább fog folyni az irtásunk a már bevált módszerek szerint, hisz mára már minden az ő kezükben összpontosul és ott van még a most kiépítés alatt álló 5G-s tömeggyilkos fegyverük is! Hogy én miért látom mindig ennyire sötéten a jövőnket, magam se értem? s_franc s_ratata
1093 #31 vian
- 2019-11-22 16:08
Mormi, egyet értek, nincs további teendő.

Miért - kiért? - gyermekemért, hogy rabszolgaként szívhassák a vérét? - megéri????
Akkor már inkább tűzben elégni!

Ez az ország nemtelenekből, férgekből és hülyékből áll. Még megszakadnak, hogy a másiktól ellopják az utolsó létlehetőséget, mert azt hiszik így túlélhetik.
"lófaszt mama" - pontos az idézet?

A tenniakarók, jólelkületűek aránya a teljes lélekszámhoz képest, a mérési hibahatáron belül van.

A parazita felzabálja a gazda testet - oszt jónapot.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

vagy mégis? - a reményhal üzenete
https://www.youtu...bKQn5wy3RI
267 #32 Perle
- 2019-11-23 19:57
Hatalmas robbanás volt (atombomba) a Dél Kínai tengeren 50 méterrel a víz alatt, akkora, mint a hiroshimai. A környéken rádoipaktív sugárzás van.
http://mignews.co...01330.html

https://halturner...-china-sea
139 #33 jozsef toth
- 2019-11-23 20:30
Perle !
Bisztos nincs.
Mert tovabra is fognak menni a halasz hajok .
A FRISSSS egeszseges halat kapjuk majd konzerba!s_franc

De tovabra is BASZOGATNI kell a DIZEL es a BENZIN uzemanyg meghazjasu jarmuveket!
MERT AZOK NAGYON KAROSITJAK A LEVEGOT !
A klima melmelegedes ellen megy a HULYITTES!
Es nagy kussss ,milye karokat okozott az osszes eddigi VELETLEN es szandekos atom robbanas???
819 #34 rozsola
- 2019-11-23 21:04
Enid , nyugi !
Aki keres az talál
Igen , csakhogy Washington szerint Törökország megbízhatatlan.
Putyin az EU felbomlásáról beszél . Véletlenek sorozata ?

Mormota , én nem temetném még magunkat. Bohém hazafiak ostromolnak : " szervezzünk má valamilyen civil szervezetet ! ". Önkéntes alapon természetesen , csupán az a gond , azt hiszik van kapcsolatom " valakikkel ". Jó legyen , fegyveres szervezet anti-EU , anti-Nato , anti-zsidaj társaság.
Kishazánk " jobban teljesít "
A napokban futószallagon küldték rám a " magyarokat ".
Ezek a " nemesi családból származó magyarok " elmondták nekem : kevés vagyok , gyenge és félek. Kitől félnék ? Ezt nem árulták el. A lényeg , a magyar meg akarná " tisztítani " Magyarországot tőlem ,
hazaáruló vagyok stb
Blyáty !
Hogy a picsába " takarítják meg tőlem Magyarországot " ha nem élek ott ? Mégcsak nem is adózok ott ? Hazaáruló ? Mégis melyik " hazát " árultam én el ? Én az internacionalista
A lényeg , meglátásom szerint a húgyagyú magyarral 2 dolgot lehet tenni : 1. átmosni az agyát , 2. agyonlőni
Csodálkozik e ezen valaki ? Ne tegye !

Svédország bejelentette az orosz hajó invázióját

Svédország azzal vádolta Oroszországot, hogy megsértette a felségvizeit, írja a TASS. A svéd fegyveres erők szerint a jogsértés november 17-én történt. Egy orosz állami hajó lépett be Göteborgtól nyugatra. "Mivel a hajónak nem volt érvényes engedélye, a fegyveres erők ezt az ország területén való tartózkodás szabályainak megsértésének tekintik" - mondta az ügynökség. Az eseményről beszámoltak a kormányhivatalnak.
2014-ben egy svéd tengeralattjáró legénysége elfogott egy kódolt rádiójelet a stockholmi szigetcsoport déli részén, és egy orosz tengeralattjáróra irányította. 2019 októberében a média rájött, hogy a jel egy balti-tengeri meghibásodott meteorológiai bólyához tartozik

Az utóbbi napokban nagy felzúdulást keltett Izraelben , hogy a lengyel parlament alsóháza múlt pénteken olyan törvényt szavazott meg , amely büntethetővé tenné , ha bárki Lengyelországra hárítja a felelőséget a náci Németország által a holokauszt idején elkövetett bűntettekért , többek között azzal , hogy a " lengyel haláltábrok " kifejezést használja.
Emellett Varsóban azt mondták : törvényben fogják betiltani a genderpropagandát , pedofiliát stb
Amúgy Mormota , félelmed alaptalan. Szlovákiából is jelentkezett egy " fegyverkezni óhajtó civil szervezet " amely szívesen beszállna a buliba egy kis cikán meg zsidajírtásra. Sőt Poljákföldön egyre több adóbefizető választópolgár a fegyveres megoldásra " szavazna "
Továbbra is azt tanácsolom , kurvagyorsan kezdjétek el az orosz nyelv tanulását. Életet fog menteni ! Addig is javaslom az " internacionálé " bemagolását. https://www.youtu...HO6rTgG_W0
Tanuljátok meg a dallamot. Bármerre jártok dúdoljátok.
Mutatok mégegy dalt. Ezt is tanácsos megtanulni : https://www.youtu...amp;t=140s . Ja alaposan figyeljétek meg a képeket. Szokjátok a látványt
Gyakorlásképpen : https://www.youtu...1&t=0s , https://www.youtu...p;index=21
Szokjátok a nyelvet és a látvány. És persze terjeszteni !!!!. Liluljon csak a zsidaj pofája az idegtől.
Mellesleg , " ne keseregj én népem " mondta Jézus
Vagyunk !
Nem egymást elválasztó sirató-FALat építünk hanem egymást összekötő Krími-HÍDat.
https://www.youtu...mBp9BXyyTU
Gondoljatok csak bele , hány millió embert köt össze ez a dal.
267 #35 Perle
- 2019-11-23 21:04
József, erről az esetről is mélyen kussolnak . Arra járnak az amerikai tengeralattjárók, stresszelve a kínaiakat.
1349 #36 Nagy Levente
- 2019-11-23 21:38
Az atlanti zsidók és ázsia zsidói vagyis a kínaiak marakodnak a koncon! Ennyi az egész! Az emberek többsége meg bámulja a diszkógömböt meg falunapokon a tűzijátékot és abba is már beletörödött, hogy hétköznapokon kihúzzák a belét rabszolgasorsba tangődve! A hétvégi buli a lényeg és a tűzijáték! Istenem, hova kerűltem, biztos ez a Föld nevű bolygó és ezek a magyarok?
Egy vicc jut erről az eszembe (bár tudjuk, hogy minden viccnek fele igaz)! Tehát:
Kérdezi az Úristen Szent Pétert, hogy mit csinálnak a magyarok? Azt feleli Szent Péter, hogy Uram-Atyám sírnak-rínak! Mondja erre az Úristen: Na akkor nagy baj nincsen!
Teltek-múltak az esztendők, ismét megkérdezi az Úristen Szent Pétert: Péter nézd már meg, hogy mit csinál nekem kedves népem a magyarok!
Szent Péter ránézvén a magyarokra így felel: Uram-Atyám vígadnak! A hír hallatán az Úristen felkiált: Na hisz akkor nagy a baj!
137 #37 balu
- 2019-11-24 18:08
Mindenki máshogy látja, de én a gyíkemberezést (+ ezt a tárgykört) kihagynám. Forrás: internet - és csak az. Nem hiszem, hogy összeboronálható a valós gyökerek, erő és bölcsesség keresésével.

Én gyakran még manapság is felteszem a provokatív kérdést: 2012 óta látott valaki két Napot? Nibiru, annunakik? Emlegeti még őket valaki? Egy irdatlan méretű internetes manipuláció volt az egész, szerintem a net gazdái tesztelték az internet tényleges hatékonyságát az emberiség behülyítésére. És szerintem utána nyitottak is egy láda pezsgőt,. olyan fényesen sikerült a teszt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
4,602,635 egyedi látogató