Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Izrael askenázi főrabbijával találkozott Budapesten

BelföldMert ez egy nagyon kaotikus keresztlény zsidó trágyadomb....de Izraelnek vége van, így most jöhetnek "újmagyarnak", vagy mehetnek sántán hírével más bolygóra. Hivatalában fogadta Orbán Viktor David Lau rabbit. A találkozón Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija is részt vett, aki átfogó megállapodást írt alá a kormánnyal, amelynek értelmében az EMIH legmagasabb kategóriában elismert egyházzá válik.

David Lau, Izrael állam askenázi főrabbija hétfőn érkezett a budai várba. Az MTI által közreadott fotókon az is látható, hogy Orbán Viktor megmutatja Budapestet a magyar Chabad és az EMIH vezetőivel kiegészült küldöttségnek. Semjén Zsolt is részt vett a megbeszéléseken – emlékeztet a Mandiner.

A Mandiner fotós beszámolója szerint a kormányfő kedélyes megbeszélést folytatott a rabbival, akit a budai egykori Karmelita kolostorban fogadott. A találkozón Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija is részt vett.

Az izraeli rabbi látogatása minden bizonnyal összefüggésben áll azzal, hogy az EMIH a magyar kormánnyal hivatalosan is aláírta azt a megállapodást, amelyről már korábban is hírt adtunk, és amely egyenlő rangra emeli az EMIH egyházi státuszát más országos vallási szervezettel.

Köves Slomó: nincs háttéralku a kormánnyal

Az állam a MAZSIHISZ-szel is kötött hasonló megállapodást még 2000-ben, szintén a Fidesz kormány regnálása alatt.
Neokohn
3 hozzászólás

Semjén Zsolt kiemelte, a magyar állam két dolgot ismer el a szerződés megkötésével: a hagyományait őrző zsidóság történelmi tradícióit, illetve azt a jelenlegi és jövőbeni szolgálatot,

amelyet az EMIH a magyarországi zsidó közösség reneszánszáért tesz.

Magyarországon mind a három zsidó irányzatot – a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségét (Mazsihisz), a Magyarországi Autonóm Ortodox Izraelita Hitközséget (MAOIH) és az EMIH-et – a legmagasabb fokon elismerik, de a megbecsülés „következő, anyagi és szimbolikus értelemben is legmagasabb” foka, amikor a kormány az adott felekezettel külön szerződést is köt.

A Mazsihisszel még a első Orbán-kormány idején megállapodtak, és azt a szerződést aláírta a MAOIH akkori vezetője is, az EMIH-hel kötött megállapodással pedig a magyarországi zsidóság teljességét elismerik.
Link

Hozzászólások

684 #20 atacama
- 2019-11-20 05:13
állítólag a disznő hapci emberre nem veszélyes,
és hőkezelés hatására elpusztulnak a fertőző ágensek is no akkor mi a baj?
el tudjátok képzelni pl Kínában is ahol minden falat megvan becsülve és mindent megesznek aminek négylába van/kivétel a széket ugye..mert azon ülnek/
hogy ezer-százezer számra ölik le a táplálék forrást és kidobják? kivéreztetik mert biztos úgy kóser"
de nem dobják csak úgy ki, feldolgozzák.hozzá adott értéket tasznek béle aztán ackiósan szokolcóban eladják és ham-ham..
ez csak műbalhé sztem...hogy majd az Ensz meg az Unicef kaparja meg magát kicsit,lehessen segélyezni..amiről tudjuk hogy még az 1/3-ada sem jut el a segélyezni kívántakhoz..Live Aid,gyűjtések egyebek..
267 #21 Perle
- 2019-11-20 11:31
Érdekes módon Korea, Kína és a Kelet-európai országok kínlódnak legjobban a sertés betegségtől. Még nem hallottam arról, hogy Amerikában is lett volna, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.

Az orosz sajtó már évek óta említgeti, hogy egyre több az amerikai katonai biolabor az orosz határok környékén, Grúziában, Ukrajnában is. Maguk a grúzok is elismerik.

Embereken kísérleteztek Grúziában!!!!!!!
https://bekialtas..._gruziaban
99 #22 MORMOTA1968
- 2019-11-20 12:06
Más téma! Egy f@sz, nőgyűlölő csuhás, aki elismerten nem volt normális, magyarán pszichopata volt és brutális nőgyűlölő, írt egy könyvet "Boszorkányok pörölye" címen, amit aztán az akkor épp beinduló "Guttenberg" könyvnyomtatásnak köszönhetően sok tízezres példányszámban szórtak szét Európa és Amerika szerte, a következmények pedig iszonyatosak voltak! Kb 40 ezer nőt vádoltak meg ezen irományban leírtak alapján boszorkányság vádjával, kínoztak meg brutális kegyetlenséggel, majd égettek el elevenen! A pontos számokat megsaccolni sem lehet. A YouTube-on ezen a címen nézhető meg a dokumentumfilm. Egyik húgyagyú barom sem gondolkozott el azon már akkoriban sem, hogy mindegyiküket egy-egy ilyen szerencsétlen nő pottyantotta a világra, ahelyett, hogy elhajtatta volna az ilyen sátán fajzatokat, még időben! Ezek mind babonás, fanatizált, pszichopata barmok voltak!

Miért van az, hogy mióta csak "PSZICHOPATÁK" uralják ezt a bolygót, a "NŐK" és a "PARASZTOK" az "ÉLETET ADÓK" gyűlölt ellenségei "VALAKIKNEK?" Valami "NEM EMBERI" sátánfajzatnak! Még jelen korunkban is!

Akárki, akármit mond, ami ma a világunkba megy, sőt évszázadok, évezredek óta, az nem az "EMBERI FAJ" műve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi emberek, nem "EMBER SZÖRNYETEGEKKEL" állunk szemben, hanem egy olyan "EMBERGYŰLÖLŐ IDEGEN FAJJAL" amelynek egyetlen célja "RABSZOLGASÁGBAN TARTANI" és ezerrel "IRTANI" az emberi fajt!

Nézzetek csak meg egy előadást "NIMRÓD" harcáról, egy "IDEGEN" nem emberi faj ellen, amelynek "KELL EZ A BOLYGÓ" de nélkülünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A GÉNMANIPULÁLT ZSIDÓ EZEKNEK A TEREMTMÉNYE, CSICSKÁJA, KISZOLGÁLÓJA!

Elnézve ezeket a régi ábrázolásokat, ezekről a vatikáni sátánfajzat csuhásokról, nagyon hasonlítanak a mai "KAMPÓS CSŐRŰ" zsidókra! Ránézésre is egyből lerítt róluk, hogy "SZÜLETETT PSZICHOPATÁK" voltak, akiket nem szeretett eléggé az anyukájuk, vagy épp vert, de a nőkhöz való hozzáállásuk eléggé árulkodó mindenesetre! Vagy "árvaként" nevelkedtek, papok által nevelve! És, hogy mennyire hasonlít "TANAIBAN, TANÍTÁSAIBAN" a három, sokszor emlegetett vallás! A "szent inkvizíció" nevében, amit a betiltott "jezsuita rend-ből" lett "illuminátusok" vitt tovább, nem csak ezt a kb 40 ezer szerencsétlen nőt kínozták meg és végezték ki brutális kegyetlenséggel, hanem további tízezreket, de inkább százezreket, majd az új földrészeken, kontinenseken, további százmilliókat! Ember ölt embert, de kik álltak, állnak a háttérben? SÁTÁN? Vagy inkább egy "idegen faj" lehet?

Bármikor elindulhat "EURÓPA FEHÉR FAJÚ RASSZAINAK" előre jól "KITERVELT" szisztematikus "KIIRTÁSA" a "FEHÉREK HOLOKAUSZTJA!" Tele van Európa "VÉGTELENÜL FANATIZÁLT, VATIKÁN ÁLTAL KIDOLGOZOTT VALLÁSÚ, MUSZLIM HÍVEKKEL!" s_ratata

Kik, milyen "IDEGEN FAJ" érdekei állnak a háttérben? s_ezt-ni

Minden az ő kezükben összpontosul! Mindenhez csak az ő "papírszemetükön" keresztül juthatsz hozzá! És "TE" elfogadod, hogy "FIZETSZ" az "ÉLETBEN MARADÁSODÉRT, NEKIK" sokszorosan! Használod a termékeiket, áruikat, közszolgáltatásaikat, fizeted az "ADÓT" amit aztán ellened fordítanak! s_ratata

Mióta lett "NŐGYŰLÖLŐ" a világ? Nélkülük "EGYIKÜNK" se volna ezen a világon! Ez lenne a baj velük, ezért "GYŰLÖLIK" őket ennyire engesztelhetetlenül "BETEG VALLÁSOK" vak hívei és "VALAKIK" a háttérből, az árnyékban, a sötétségben megbújva!?

Itt van ez az átkozott 5G is, amit úgy visznek be a "köztudatba" hogy: egy cikk címét idézve! "EPEKEDNI FOG AZ 5G-S INTERNET UTÁN, HA MEGTUDJA, HOGY MIRE JÓ!" Pár másodperc alatt lejön egy 2 Gb-s, full HD-s film, például! Hu de ku@va jó nekünk, ugye!?

Egy másik cikkből idézve: "A hozzáférést biztosító, beltérre ajánlott 5G eszköz egyébként úgy lóg a mennyezetről, mint egy villanykörte! Hatótávolsága 25-30 méter, így mondjuk egy teljes pályaudvar lefedéséhez, ha valaki buszra, vonatra, repülőre vár, nagyjából 1000 darabot kell abból beszerezni!"

KIK A TALÁLMÁNY FŐ CÉLPONTJAI? Természetesen az addigra "OKTATÁS ÁLTAL JÓL BEPROGRAMOZOTT, MINDENRE RÁVEHETŐ FIATALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Hogy ne legyen több "ÉPP ESZŰ GENERÁCIÓ" ki másokat kellene "IRTANI, SZELLEMI RONCCSÁ, NYOMORÉKKÁ" tenni, mint a fiatalokat! Az örök ellenség, a "GYERMEK, A NŐ ÉS A PARASZTOK!" De kiknek? s_ratata
15 #23 porcica
- 2019-11-20 12:32
Mormi!
Talán azért gyűlölik és alázzák, nyírják ki a nőket évezredek óta, mert a betolakodó faj tojásokkal szaporodik a királynéjuk által. Ő viszont minden nőnemű lényt a vetélytársának tart, így igyekszik mindent elkövetni, hogy soha ne kapják meg a megfelelő tiszteletet. Meg talán a nők hamarabb képesek felismerni a nem embereket, mert azok lelketlen, emberbőrbe bújt férgek, ici-pici kukival :))
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-11-20 12:51
Kedves Porcica! Mi lenne, ha minden tyúk megenné a tojását, ahogy kipottyan a kloákából, vagy csak széttörné, ha minden élőlény azonnal megölné az utódját, ahogy az a világra jön? Egy generáció és vége!

"SOHASEM ÉRTETTEM, HOGY AZ ELNYOMOTT NŐK, PÉLDÁUL AZ ISZLÁM ORSZÁGOKBAN, MIÉRT NEM SZÁLLNAK SZEMBE A FANATIZÁLT, ELVAKULT PORONTYAIKKAL?" Egyáltalán, hogyan lehet ennyire "KIFORDÍTOTTAN, VAKON" gondolkozni hímnemű egyedeknek! Amazonok, rakjatok rendet a világban? s_ratata

Huuuuuuuuuuu! Amiket itt most leírtam, az ugye ütközik az "ÚJ, KI TUDJA MIFÉLE KIPÁS TETŰK ÁLTAL KIAGYALT TÖRVÉNNYEL" amely arról szól, hogy 5 év börtön jár mindenkinek, aki gyilkosságra buzdít, uszít! Akkor börtönbe minden pappal, rabbival, imámmal, politikus bűnözővel, stb, stb...! s_ratata

Nagyon feszegetik a pofonos ládát cionék és csicskáik! s_ezt-ni s_box
139 #25 jozsef toth
- 2019-11-20 14:44
Mormi!
Jogos a kerdes!
"SOHASEM ÉRTETTEM, HOGY AZ ELNYOMOTT NŐK, PÉLDÁUL AZ ISZLÁM ORSZÁGOKBAN, MIÉRT NEM SZÁLLNAK SZEMBE A FANATIZÁLT, ELVAKULT PORONTYAIKKAL?"
De forgitsuk meg ezt a kerdest.
Ott ahol mar nem ilyen fanatikus a dolog,ott megint AT ESTUNK a lo tulso oldalara!

Nezzzzzs_kukkkorul a vilagba !
Ahol mar a ferfiaknak kell harcolni a jogaikert ,mert a NOK iranyittanak es a jogszabajok oket jobban veddik.
Ha nem erted az nem baj.
Nosulj meg es majd s_francmegtudod!
1349 #26 Nagy Levente
- 2019-11-20 18:23
A legnagyobb probléma a "gyökértelenség"! A nemzet a nemzettség hiánya! Az életünk így egy hajszálon függ, vagyis két vezetéken a pozitív és negatívon azaz az elektromos áramon! Elég egy "főkapcsoló" és vége! De ha elég az emberiség zömének pl. egy falunapi lézershow a nézettsége helyett, akkor talán meg is érdemeljük a sorsunkat!
99 #27 MORMOTA1968
- 2019-11-22 13:11
Kedves Jozsef Toth! Mit gondolsz, miért nem teszem, tettem már meg eddig? Mármint, miért nem nősültem még meg? Még így is tudom miről beszélsz, anyukám eléggé erős személyiség, elég vele is hadba állni, mi lenne velem két tűz között? Szétkapnának, mint foxi a rongyot! :D

A nők sokkal "ERŐSEBBEK" és sokkal "KEGYETLENEBBEK" is tudnak lenni, nálunk férfiaknál! Elég csak megnézni az állatvilágot. Például az anyamedvét! Bármekkora hímnek nekimegy, ha a kölykei életét veszélyben érzi! Bárhol a világon, ahol nők harcolnak katonaként avagy civilként, nem szeretnék szembe kerülni velük! Amúgy igazad van, de az iszlám országokban ez azért egy kicsit másképp működik és most azokról beszéltem.

Hiába van nálunk a tojás, kettő is, ha a tyúk vagy tyúkok nem hajlandók ráülni és kikelteni, felnevelni a "csibéket!" s_vigyori
7 #28 virag
- 2019-11-23 16:45
2019 novemberi szám:
https://ng.hu/mag..._november/
139 #29 jozsef toth
- 2019-11-23 21:41
MORMOTA1968 !
Hiába van nálunk a tojás, kettő is, ha a tyúk vagy tyúkok nem hajlandók ráülni és kikelteni, felnevelni a "csibéket!"

Itt megint hibaztal!Mar vannak (lombik)bebik.:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.92 másodperc
3,400,307 egyedi látogató