Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagy a baj, összehívták a nemzetbiztonsági tanácsot Szerbiában

BelföldMost mondja a "híradó", hogy a cseh titkosszolgálatok szerint is erős az orosz-kínai hírszerző-tevékenység náluk. Nálunk ilyen nincs, mert nincs ilyen, hogy "nálunk". Még jó, hogy a moszadról, cia-ról, mi5-ről kussolnak. Viszont cserébe közlik, hogy mindenhol ott a kung-fu panda. Összehívta a nemzetbiztonsági tanácsot a szerb elnök, mert attól tart, hogy egy orosz diplomata be akart szervezni egy szerbiai magas beosztású hivatalnokot.

A közvéleményt lázban tartja az a feltételezett kémbotrány, amely szerdán robbant ki, mindenki arra kíváncsi, milyen célból adott pénzt Georgij Kleban orosz diplomata, az orosz hírszerzés tagja egy szerbiai hivatalnoknak, és milyen dokumentumokat kapott cserébe. Az átadásról készült felvétel a múlt vasárnap készült, és több helyről is megerősítették, hogy azon az orosz hírszerzés tagja szerepel, a szerbiai hivatalnok kiléte azonban egyelőre ismeretlen, legalábbis ezt az információt a hírszerzés nem hozta nyilvánosságra.

Aleksandar Vucic államfő csütörtök estére hívta össze a nemzetbiztonsági tanács ülését, amelynek egyetlen témája az orosz kémek szerbiai tevékenysége, illetve a múlt vasárnapi konkrét eset lesz.

A köztársasági elnök a nap folyamán találkozott Alekszandr Bocan-Harcsenkóval, Oroszország belgrádi nagykövetével is, ám egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy a feltételezett kémtevékenységről tárgyaltak-e a felek. Aleksandar Vucic decemberben utazik Moszkvába, hogy Vlagyimir Putyin elnökkel tárgyaljon, ha addig nem tisztázódik az ügy, nyilvánvalóan ez is a témák között szerepel majd.

A Kreml közleménye szerint az ügy nem befolyásolja a jó orosz-szerb kapcsolatokat.

Szerbiát és Oroszországot történelmi és vallási kapcsolat köti össze, a két ország mindig is jó viszonyt ápolt egymással, amit eddig semmi nem tudott veszélyeztetni. A nyugat-balkáni országban jelentős orosz beruházások vannak, Szerbia gázellátása teljes mértékben Oroszországtól függ, és a NIS olajipari vállalat is orosz kézben van. Annak ellenére, hogy Belgrád stratégiai célja az európai uniós tagság, nem szakította meg szoros viszonyát Moszkvával, és az Oroszország elleni szankciókhoz sem csatlakozott.

(MTI)Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-11-27 20:49
Itt van a tényfeltáró bolgár újságíró televelése a közösségi hálón.
https://twitter.c...wsrc%5Etfw

Ez itt a szerb vélemény Bulgária és Horvátország Szkopjében folytatott Szerbia elleni kémtevékenységéről. Megállapítják, hogy a bolgárokat ingerli a Szerbiának szállított orosz SZ-400.
https://www.novin...ying+on+Us

Itt alul pedig a tényfeltáró ujságíró kitüntetéséről:
https://www.europ...to-grozev/
Az orosz szóvivő Zaharova szerint ezzel az üggyel meg a szerb elnök közelgő moszvai látogatását akarják ellehetetleníteni.

Kizártnak tartom, hogy egy magas rangú katonatiszt, egy kém ennyi hibát elkövetne, mint a felvételeken látható. Nyilvános helyen asztalra kihelyezett reklámzacskókat cserélni, vagy a megvesztegestére kiszemelt felet nyiltan ölelgetni .
Ráadásul a" szerb kapcsolatot" kitakarni, fel nem fedni.
Olyan ez, mint az osztrák Strache esete, vagy pedig egy kémeset paródiája. A nénikém követné el a videókb an látható botlásokat. De már ő sem, mert már nem él.
267 #2 Perle
- 2019-11-29 17:08
Déli áramlat
Két alagúton ( ennyit fedeztek fel egyenlőre) jönnek át a migránsok Szerbiából Magyarországra.
Az egyik kézzel kiásott éppen Ásott!halom mellett van.
Hiába pengés kerítés, a pengeéles agyú migránson nem fognak ki. Az áttörést Toró sem vette észre.s_nezem
https://apnews.co...0251f30adf
819 #3 rozsola
- 2019-11-29 20:49
Ugyanmár !
Vucsics azt mondta : " semmilyen komoly sem történt , nincs gond " . Moszkvában is bagatellizálták az esetet
A napokban lekaptak egy magyar katonai szállítógépet amelybe néhány " ismeretlen eredetű személy " beszálláskor 4 darab bőröndöt vitt magával. Oszt ?
Egyes " vélemények " szerint a cseh elnök és Szeretett Viktorunk az KGB-nek dolgozik.
Te Imre ! Nem kellene már szólni " ezeknek " , hagyják már abba az összeesküvéselméletek gyártását ?
Nem vicces ez
Macron azt mondta : " A Nato agyhalott ". Erre Erdogán azt mondta : " Macron kérjen elmeorvosi szakvéleményt önmagáról mert gyaníthatóan ő maga az agyhalott "
Norvégiában azt mondták :" Eszük águkban sincs növelni semmilyen Nato befizetéseket mer' nincs fenyegetés Oroszország felől " : Erre Londonban azt mondták : " igenis van "
Trump a " védelmi kiadások csökkentését akarja " , egyes " elemzők " szerint Amerika nagy döntés előtt áll.
A napokban Putyin ámerikánci szakértőket rendelt magához és megmutatta nekik az " Ávántgárd " rakétákat munka közben. Vannak hangok amelyek szerint Trump egyetlen módon csökkentheti a kiadásokat , ha a jelenlegi elavult amerikai haditechnikát lecseréli a fejlettebb és sokkal olcsóbb orosz haditechnikára.

Méghogy orosz befolyás Magyarországon ! Há' bolondok ezek ?

Orosz nyelvű rádió indul Budapesten

A rádió alapítói szerint annyi ember él már Magyarországon a volt szovjet utódállamokból, hogy az már komoly vásárlóerőt jelent. Híreket fognak adni, de azt állítják, a politikai témákat mellőzni fogják.
December elsején egy orosz nyelvű online zenei rádió indul, Dunayskaya Volna, vagyis Dunai Hullám néven - írja a Media1.hu.
A cikk szerint a rádió 1990-től napjainkig játssza majd a legnépszerűbb slágereket Magyarországról és az egykori Szovjetunió utódállamaiból. A rádiót Igor Kaplan és Thuróczy Richard alapította és a céljuk, hogy "összekapcsolják a Magyarországon élő oroszul beszélő embereket, illetve a nagyon kevés beszéd révén akár a nyelvet nem értők számára is új, dallamos és izgalmas popzenei műsorfolyamot nyújtsanak."
A rádió a közleményében azt írta, hogy az elmúlt évek során Magyarországon extrém módon megnőtt az orosz anyanyelvűek és az oroszt második nyelvként beszélő külföldiek aránya, akik között belaruszokat, ukránokat, kazahokat, azerieket, örményeket és grúzokat is szép számmal találni. Úgy látják, hogy ez a jelentős tömeg pedig komoly vásárlóerőt is képvisel a magyar kis- és nagykereskedelem számára.
A Dunai Hullám a Media1-nek arról is beszámolt, hogy segíteni kívánják az itt élő oroszul értő külföldiek beilleszkedését, a magyar szokások, sajátosságok és rendezvények megismertetésére is figyelmet kívánnak fordítani.
A rádió készítői azt mondták, hogy nemcsak szórakozást, hanem tájékozódási és informálódási pontot is kíván nyújtani a rádió oroszul. Azonban azt is hozzátették, hogy politikai témákkal nem fognak foglalkozni.

https://www.faceb...455565779/

Ha valaki itt Csonkaföldön " orosz befolyásról " hadovál azt " pofánrúgom " ! Blyáty !!!
https://privatban...tka-329893

Magyarország szuverén állam : http://www.magyar..._XeNCP9Fec

Gondolom mindenki örül Szeretett Viktorunk kormányának döntésének miszerint Magyarország távolmarad az Euroviziló néven ismert buzi és gendernyivákolástól . Ugye itt mindenki örül neki ?!

Mivel a " víz " mint a " szeretett " jelképe volt a téma , következzen néhány vizes paraméter.

A napokban Ogyessza közelében felborult egy tanker és nagymennyiségű kőolaj ömlött a tengerbe. A klímavédő balfaszok elfelejtettek hisztériázni , vajon miért ? Az Orosz Föderáció hadserege együttműködve más szervezetekkel jelentős erőket mozgatott meg a katasztrófa által okozott szennyeződés eltakarításában. Másnap egy szaudi hajó borult fel , nagyjából 14,000 juh került a tengerbe.
Görögország nyafogott egy sort , a törökországba telepített Triumf egy dolog , a török és pakisztáni hadiflotta hajói " zaklatják " a görög " kereskedelmi " hajókat.
Az SzSÁ verte a bélét : " Ugyan a Fekete tenger már csak egy orosz tó , a Földközi tengert mi uraljuk ! "
Így lenne ?
Kéretik feljegyezni mer' a napokban történt itt egy " incidens ". Egyesek memóriája nem megfelelően működik.
Az már ismert , Velencében gondok vannak , a gondolák lassan már nem a házak között hanem a házak felett fognak közlekedni. Ezt " mindenki " tudja. Csakhogy a napokban " földrengés volt Albániában ". Albánia = Koszovó. Egyes " szakértők " szerint elég sok a furcsaság ezen földrengés körül , nem voltak sem elő , sem utórengések. Egyes " szabadabb gondolkodású katonai szakértők " úgy vélik , " az Olaszországban és Ukrajnában már megszokott dolognak számító Nato fegyverraktárt robbantottak fel valakik ". Ukrajnában már megszokták , ha az ukrán hadsereg vagy valakik nagymennyiségű lőszert halmoznak fel valahol , az előbb-utóbb " önmagától " felrobban. Digóföldön is megszokott már a furcsa " földrengés " , hidak omlanak le stb
Velence kapcsán több " elmélet " is létezik :
1. Megemelkedett a víz szintje. Ezt nagyon szeretik hangoztatni a klímabolondok. Csakhogy , csak Velencében ? Máshol miért nem ?
2. Velence süllyed. Kérdés : a természet okozza vagy valami/valaki más ?
Egyvalami biztos : nagy a titkolózás
Bár vannak akik most meglepődnek , de azért elmondom :
Az SzsÁ " szuperláthatatlan " gépei közül volt olyan amely atomtöltetet is vitt magával a Szerbia elleni hadjárat során. " Véletlenül " az " elavult szovjet haditechnikára támaszkodó " szerb hadsereg több szupergépet is leszedett , köztük azokat is amelyek atomtöltettel voltak megrakva. Az egyik ilyen gép a tengerbe zuhant. Környezetvédő szervezetek éveken keresztül jelentettek nukleáris szennyezést az Adriáról. Erre a Nato megoldásként odaküldte a Costa Concordia nevű hajót ami " véletlenül " balesetet szenvedett. A " mentés során " nagyon keresték az amerikai atomtöltetet. Megtalálták vajon ?
Vagy esetleg az oroszok az új torpedójukat használták ? Esetleg valamilyen " láthatatlan " orosz rakéta a ludas ?
V Ámerike " véletlenül " felrobbant egy kőolajfinomító. Kb 60,000 " embert " kellett evakuálni.
Braziliában elfogtak 4 " jómadarat " , akik " véletlenül " mindenféle NGO szimpatizánsok , a vád szerint szándékosan gyújtották fel az erdőt.
Gabon kormánya nagy mosolyogva bejelentette : " Megérkeztek az orosz fegyverek " , Venezuela olajmezőinek közelében " modern orosz rakéták " jelentek meg csakúgy a " semmiből " , valamint Kubában is orosz rakétákat " fedeztek fel "
A fene tudja mi lesz még. A játszma folytatódik , közeledik a " sakk-matt ".
A " sak " már itt van : https://www.youtu...5MmtqiQuA0

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,408,919 egyedi látogató