Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kövér: Napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük

BelföldEnnek kivona-tolták az érdi összejövetelünk anyagát!
A házelnök szerint ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól.

Napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük, ezért Magyarországnak politikai cselekvőképessége és katonai önvédelme mellett, a szellemi ellenállóképességét is biztosítania kell, ez pedig csak akkor fenntartható, ha a magyar fiatalság hazafias nevelése is biztosított – mondta Kövér László házelnök pénteken a hazafias és honvédelmi nevelésről rendezett konferencián az Országházban.

Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: száz évvel ezelőtt Európában egy véres területfoglaló háború zárult le, napjainkban pedig „egy tudatfoglaló háború” kezdetét éljük, és csak remélni tudjuk, hogy ez a küzdelem vértelen marad. „Európa – annak kivétel nélkül minden állama és nemzete - jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja, minden európai ország a célkeresztjében van azon szupranacionális érdekcsoportoknak, amelyek elég erősnek érzik magukat ahhoz, hogy maguk alá gyűrjék a profitmaximalizálási törekvéseiknek a még korlátokat szabni tudó nemzetállamokat és ezek demokratikus döntéshozatali mechanizmusait” – mondta.

Gendertan

A házelnök szerint ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy – mint Kövér László hozzátette – „már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok”. A másik cél – a házelnök értékelése szerint – az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem. Kövér László úgy vélte: ezen célok eléréséhez például a „teljesen eltorzított gendertant” használják, amely aláaknázza a fiatalok nemi identitását „azzal, hogy míg a homoszexualitást érinthetetlen biológiai adottságként kezeli, addig a férfi és női nemi identitást tanult, tehát megváltoztatható társadalmi szerepnek tartja, és igyekszik már az óvodákban a fiúkból lányokat, a lányokból pedig fiúkat faragni”.

A házelnök további ilyen eszközöknek nevezte a család jogi fogalmának és érzelmi tartalmának tudatos és módszeres kiüresítését, a családnak az erőszak forrásaként való ábrázolását, a multikulturalizmus elkerülhetetlenségének és felsőbbrendűségének, illetve a nemzeti eszme veszélyességének és idejét múltságának hirdetését, a globalizmus üdvözítő voltának és a világkormányzás szükségszerűségének megkérdőjelezhetetlenné tételét, vagy a világnézeti értéksemlegesség leple alatt hirdetett keresztényellenességet.

Hazafiasság

Kijelentette: ami napjainkban az európai politikában, gazdaságban, kultúrában, oktatásban, demográfiában, családpolitikában vagy migrációs politikában történik az csak ennek az új harcmodornak, az Európával szemben alkalmazott tudatmegszállási kísérletnek a keretei között értelmezhető és érthető. Kövér László ugyanakkor arra figyelmeztetett: Magyarországon és Közép-Európában sokan kiismerték már ezt a harcmodort, és egyre többen fogják felismerni mindezt Európa többi részén is. Példaként megjegyezte: Franciaországban idén bevezették a hazafias nevelést célzó Egyetemes Nemzeti Szolgálatot, amelynek keretében 2020-ban a tervek szerint negyvenezer, 2021-ben pedig már százötvenezer 16 és 18 év közötti fiatal francia vesz részt egyhónapos kötelező polgári szolgálatot hajtanának végre azért, hogy erősödjön a hazafias értékrendjük.

Az 1918 és 1920 közötti időszakot felidézve hangsúlyozta: száz évvel ezelőtt felelőtlen magyar politikusok cselekvésképtelenné, és önvédelemre képtelenné tették Magyarországot, így a magyarok történelmi értelemben elveszítették a teljes XX. századot. „A XXI. századnak azonban nem akarunk a vesztesei lenni” – jelentette ki. Úgy értékelt: az elmúlt néhány évben, de különösen az elmúlt néhány hónapban újra egyre hangosabbak és magabiztosabbak lettek azok a politikai erők, amelyek „a száz évvel ezelőtt végrehajtott, nemzeti sorstragédiába torkolló bomlasztás idegen sorban álló tetteseinek örökébe léptek”.

Úgy vélte: Magyarországnak ezért nemcsak a politikai cselekvőképességét, a katonai önvédelmét, hanem a szellemi ellenállóképességét is biztosítani kell, a szellemi önvédelem pedig csak akkor fenntartható, ha a magyar fiatalság hazafias nevelése, azaz a haza, a nemzet és a család iránti elköteleződést és áldozatvállalást középpontba állító értékrend továbbadása biztosított.

Honvédelmi nevelés

A konferencia házigazdája, Simicskó István a hazafias és honvédelmi nevelésért, illetve az ezzel összefüggő beruházásokért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke arról beszélt: kidolgozták a hazafias és honvédelmi nevelés stratégiájának tervezetét, amely a 2020-2030 közötti időszakra szól. A stratégia céljaként a hazáját szerető, nemzetéhez kötődő, anyanyelvét, kultúráját, hagyományait tisztelő nemzedékek felnevelését határozta meg.

A közel 200 oldalas tervezetről szólva fontosnak nevezte a tanárok továbbképzését és azt, hogy a hazaszeretetre nevelés hangsúlyosabb szerepeljen a nemzeti alaptantervben. Kiemelte a közösségi terek és a sport szerepét a hazafias nevelésben, jelezve, hogy eddig öt Honvédelmi Sportközpont felépítéséről döntöttek, és egynél már az alapkőletétel is megtörtént.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta: Magyarország megújítása nem képzelhető el a honvédség megújítsa nélkül. Hozzátette: a kormány tisztában van azzal, hogy ha a XXI. századi geopolitikai kihívásoknak meg kíván felelni, saját jogon akarja alakítani sorsát és méltó módon akar együttműködni szövetségeivel, akkor ez a feladat nem halogatható tovább. Bízott abban, hogy a „számítógép előtt üldögélő, és virtuális világban szocializálódó fiatalok megszólítása” nem reménytelen ügy. A stratégia szerinte komoly hiányokat pótol, és reményeik szerint egy egész nemzedék előtt nyitja meg az újfajta közszolgálat és újfajta összetartozás lehetőségét.

(MTI)
Link

Hozzászólások

165 #1 LM
- 2019-11-30 06:12
Jogdíjat kellene szedni Imre, mert kezdenek nagyon rákapni

https://444.hu/20...gykanizsan
329 #2 gutai zub
- 2019-11-30 07:58
Kövér hazugság

A háború nem most kezdődött, és nem csak tudatformáló, de vérszívó, teljes és alattomos.

Magyarországon Mátyás óta idegenek uralkodnak.
A Kiegyezés (1867) után aztán olyan invázió vette kezdetét amely nem csak a magyar tudatot változtatta meg, hanem az egész ismert világét.

Hogyan lehet hazafi valaki egy olyan országban amit teljesen kiárusítottak, eladósítottak, beletereltek egy maffia unióba.

Kövér egész pályafutása, kommunista, internacionalista múltja vezetett a jelenbe, ami a gulyás kommunizmusból, a miniszterelnökséget vezető gulyásokhoz vezetett........
267 #3 Perle
- 2019-11-30 11:34
Egyetértek a házelnök véleményével. Tökéletesen igaza van.
Ők viszon tehetnének a tudatmegszállás ellen, még ha ezzel az európai törekvéssel még durvábban szembe mernének szállni.

Ezt a cikkek ma találtam, és kapcsolódik ide a mondandója:
http://hunhir.inf...-olvasson/
1648 #4 Avian
- 2019-11-30 13:48
Gutai Zub.
Nemcsak kövéré.
És megvallom oly sokat agyaltam én is mi a különbség a kapitalista és a volt coc között? Talán kádáré némi biztonságot adott ideig óráig...DE ott is 2 mérce állott fenn a cigányok ingyen kapták az önkormányzatit mert ha bement a brancs inkább teljesitették mert féltek tölük...a magyar meg a gyári havi 1960 ban 1200FTs fizetéséböl épitkezett.
És ez ma is igy van.Ingyen potyognak a purdék a kórházakban térités 0 mert nem dolgoznak ergó nincs miböl levonni...az idöseket meg elhajtják a müszeres vizsgálatok idöpont adásánál már. És ha tudni akarja mi a nyavaja gyötri akkor CT 10 rugó EKG szivultrahang 22.000ft.És egész életében fizette....

De ez nem csak most van ez 89 óta lassan ilyenné vált....Gondolom a 300Fts vizitdij se 300FT lenne mára...

Namost én is abban az érában lettem kb 45-50 éves...tuti nagyon nehéz nem visszakanyarodni ehhez a szisztémához hisz ezt láttuk tapasztaltuk meg jó rossz oldalával..és NEM TUDJUK milyen a jobb.

3 évvel ezelött usában a barátnöm fogát 300 dollárért huzták majdnem érzéstelenités nélkül...100ebból a utólag adott demalgon vagy mifene volt..nekem itthon a Szentkirályiban ingyen a akkor még élö kutyámnak Hegelnek 8000ft ért az állatorvos...Merthát ma azok is reneszánszukat élik a javában...csak az árakról hol mi...

Minden a pénzröl szól...

És ez a gond hogy meglehetne élni kicsit szerényebben ugyan de eszi a fene az embereket ha a másiknál valami többletnek tünöt lát. (szomszéd zöldebb füve szindróma)
Nem kéne...tudni kéne mennyi az elég. Aki sok hagyatékot látott szétszoródni annak valójában már nem is olyan izgi se a kap se a cocc berendezkedés..mert egyforma csak a maffiavezér más. Ja meg a du-mák. (amitöl kábul)
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-12-03 01:58
Gutai Zub!
Egyetértek! Annyi a külömbség kövér laci meg a többi kutya közt, hogy ő pontosan tudja mit csinál, hisz a leírtakból látszik! Ezért neki nem elmegyógyintézetbe a helye hanem a kötélen! Mert ezek, - ezen a zsidó foson - amit ő leír nem elszegényednek, mint manapság a középréteg, hanem meggazdagodnak! A megoldási javaslat tőle bolsevik zsidó mézesmadzagként hangzik!
Az idegen elnyomáshoz csak anyit fűznék, ami nem 100 éve - ahogy a kövér hinti - de nem is Mátyás óta tart - mert a Hunyadiak törekévse már a régi rend a nemzet a törzsszövetség visszaállításáról szólt - hanem annál is korbbi! Kárpát-medence területén a fizkai harcot (lsd. pozsonyi csata) az idegenek részéről elvesztvén - árulások következményeként átfordítva - manipulatív módon az kb. az állam megalapítása óta tart! (Bár a Római Birodalom - a mai jogutódja az Európai Unió - árnyékában meglehet ettől is árnyaltabb a kép!)
Ezek a fityiszes fiúk csak magukat gazdagon jólérezve, meg akarnak minden negatív következményét úszni - a bolsevik zsidó kommunista- szocializmussal egy tőről a zsidók szelíd olajfájáról fakadó népképviseleti demokráciának hazudott - kapitalista-liberalizmusnak!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,602,530 egyedi látogató