Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kósa: a zsidóknak lehet, hogy még jól is esett a nyilasokat megszavazni

BelföldSzóval a "baloldal" akkor a "zsidók". Aha, leesett. Tehát "ők" a "jobboldal" a "nemzsidók". Aha, ezt is értem. De akkor miért zsidók, ha nem azok? Ezt ki érti?
Nem ízlik neki az ellenzéki összefogás.
A Fidelitas tisztújító kongresszusán tartott beszédében Kósa Lajos az önkormányzati választások eredményét is elemezte – vette észre a hvg.hu. Debrecen korábbi polgármestere úgy látja, átalakultak a politikai viszonyok,
a „nyilasok a neoliberálisokra szavaztak, a globalisták összeálltak az antiglobalistákkal, a nemzeti radikálisok meg átszavaztak a balliberális oldalra, ami eddig mindig rárontott a magyar nemzetre”.

A tárca nélküli miniszter azt is megjegyezte,

a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe

– néven is nevezve Kulcsár Gergely jobbikos képviselőt, aki korábban durva antiszemita megnyilvánulásairól lett ismert. Egyszer például beleköpött a holokauszt Dunába lőtt áldozatainak emlékére a rakparton felállított vascipők egyikébe, majd erről humoros levélben tájékoztatta jobbikos politikustársait.

A helyszínről tudósító Mérce felvételén a lényeg 1 óra 21 percnél kezdődik:
Link

Hozzászólások

1349 #1 Nagy Levente
- 2019-12-01 21:19
"Lali király" egyenlőre kérjen bocsánatot a saját nyolcvan valahány éves édesanyjától, amiért több száz disznót sózott a nevére csupán üzletpolitikai szempontjait figyelembe véve! Aztán mondhatja a hülyeséget! De addig ne is pofázzon, főleg ne ilyen katyvaszt. Bár tőle nem is telik többre.
684 #2 atacama
- 2019-12-02 07:56
Kósa bocsánatot kért a zsidózásért.
Ha szavaimmal, megfogalmazásommal akár egyetlen magyar zsidó polgártársamat is megsértettem, úgy azért tőlük bocsánatot kérek"
https://hirklikk....rt/357540/
és jó mélyre hajlongva még meg is makkoltatják a megtévedtet... ez is csak a színház része..a teljes színház megy!
4 #3 Posta Imre
- 2019-12-02 08:03
Zajos siker volt a holokauszt-kiállítás, milliókat kell fizetnie a rendezőnek

A pápai önkormányzat jogerős ítélettel behajthatja a holokauszt áldozatainak emlékére készült kiállítás készítőjétől az 5 millió forintos kötbért.
hirdetés

„Ez a fénykép azért van itt, mert ez a Kövérék háza?”

– érdeklődött Pápa polgármestere 2012-ben, amikor a megnyitó előtt megnézte az auschwitzi haláltáborba hurcolt pápai zsidóknak emléket állító, Elfeledett szomszédaink című kiállítást. „Nem, azért van itt, mert Kohn József cementárugyárosé, a kép 1925-ből való. A lakást 1952-ben államosították, és utalták ki másoknak” – válaszolta a kiállítást Rajk Lászlóval közösen megvalósító Gyekiczki András....
https://hvg.hu/36...n_tortenet
329 #4 gutai zub
- 2019-12-03 06:25
"Ha tudni akarod, hogy kik uralkodnak feletted, elég kideríteni, hogy kit nem lehet kritizálni"
Voltaire
(egy picit lehet, ha kóser kósa vagy)

Ha nem az vagy, a helyzet nagyon komplikált:

"Mi egyformán utáljuk az antiszemitákat és a filoszemitákat"
Weizmann

Mit is tehet egy törekvő, nyalizásra is kész, nem kóser embertársunk?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,602,484 egyedi látogató