Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

HÁBORÚ

GondolatokTüneményes jelenség ez ma már, de mégsem múló pillanat, hogy teljesen nyíltan tolják az arcába a rabszolgáknak a következő fázist. Még ne ünnepeljetek, még nem múlt el semmi, csak annyi, hogy aláírták addigi szavaink, tetteim szükségszerűségét. Egyre több jel utal arra, hogy változás közeleg, sőt már elő van készítve. Tudom nem hiszitek. Engem is közönyösen hagy már, de észlelni sem kell a jeleket, annyira itt van a spájzban.
Ezek ugyanazok! - Egy nem rendhagyó könyvbemutató - Földi László, Szakács Árpád, Horváth József
Link

Tegnap megnéztem a titkosszolgálat csepegtetését. Földi már alig bír magával, de hát ő a "földi" és nem "égi", bár látszólag van még ami nem fér a fejébe. Könyvet írt és a frissen képbe hozott Szakács (ő van megbízva a kotyvasztással) keverik a maceszt. Hasznos oktatás, szabadkőművesek meg minden, de nem tudni ki az "ellenség", kik zilálják itt szét a népeket. Egy apró utalás volt izraelre az elhárító tiszttől, de az biztos nem véletlen. a könyv borítóján a keresztény szimbólum bukik, "mi Asszonyunk" szabadkőműves gyújtogatás következtében és megy a muszlimozás. Szóval a hírszerző és az elhárító háborút emlegetnek és Árpád szabadkőműves felvezetéssel kezd, említve, hogy ha ezt 10 évvel ezelőtt mondja, akkor mindenki hülyének nézi. Nem Árpi, most mi nézünk már "hülyének", hogy belementél ebbe, de nyilván van annyi pénz. Megéri. Na szóval ezek muszlimznak javában, de egy nyikkot nem említik a zsidó betelepítést, kerülik a témát az elcigányosítást sem említik, sem a Magyar királyság 2. projektet, se Varsói Szerződés 2....és Eurázsia Unió..., de bégül is nem férhet minden bele. Muszlim, muszlim. De ki telepíti be? A zsidó? Miért? Hogy a nyugati zsidó rettegve Keletre távozzon? Cionista összeesküvés? Judapesten pezseg a zsidó élet, az országban CSÓK-os lakótelep hegyek épülnek valakiknek...

Itt például Münchenben egy látszerész bolt kirakata. Ez valami üzenet? Mit tudom én!
Vagy itt van a legújabb akciós nyomtatott póló. Kéritek?Nézzétek meg a videót, érdemes. Jövőre "választani kell", de ugyan ez mit jelenthet? A "fidesz" nem azonos a jobboldallal, vagy a nemzetivel...és a többi és a többi... Tehát el köll dönteni melyik keresztlények akartok lenni. Római, vagy konstantinápolyiak? A zsidókkal is kell valamit kezdeni, ez sem kérdés. Úgy van feldobva a laszti, mintha választhatnátok. Na de tovább megyek, mert most világlik ki, hogy a "fidesz" direkt "veszítette el" az önkormányzati választásokat éppen elég helyen ahhoz, hogy "megossza" az amúgy is megosztott pipogya népet. Így könnyebb "választani" és könnyebb "polgárháborúzni, ha úgy jön ki a lépés, bár azt is mondják, hogy itt az elképzelhetetlen, ilyen hígagyú gyáva bandával. Nos, van rá időnk, hogy kiderüljön.

Végül az "ezek ugyanazok" program előképe maga Bródi, aki szintén ugyanaz. Szóval most az ugyanazok mutogatnak az ugyanazokra. Link

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2019-12-08 20:23
Levente! Ez járható út, bár a"mai" fiatalok csak lesnek ki a szemükből. A szülinapokat is csak rendezvényben tartják, nincs csengőjük, beszélni velük csak telefonon keresztül, no, nem a gyerekeimről beszélek, de van ilyen típusokkal munkám, no, nem egyszerűek.Szerintem tokosodnak befelé, az a baj, hogy már negyvenesen, de van aki korábban. Szerintem csak vaj van a fülük mögött. Van egy régi ismerősöm, aki tudtommal intézte anno a behozott gépkocsik papírjait. No, ő már akkor bekerítette magát 2 méteres kerítéssel, a 90-es években.Volt vaj a füle mögött. No, mostanában sok család sáncol, és riasztót telepít, csak mivel nem látni be, a riasztó naponta ötször ajvékol, no, ki figyel oda. Lassan megszokjuk, csak alapzaj. Érdekel valakit? Most akkor mostanában sokaknak van a fülük mögött? Szerintem igen.Vagy csak egyszerűen fél-elem.
116 #21 livia
- 2019-12-08 20:59
Rozsola! Van lengyel a"család"-ban. No, ők sokkal felvértezettebbek, lelkileg. Szerintem. Mi sokkal sebezhetőbbek vagyunk. Sajnos. Szerintem összetartóbbak is, mert nálunk nagy a szétziláltság, ilyenkor mondom, hogy itt kevesen vagyunk, vagy olyanok sokan, akik mindig arra , amerre a szél fúj.Mindegy, mára lelépek, holnap is munkanap. Mindennap itt vagyok, még akkor is, ha csak rábólintok magamban, vagy épp kedvetlen vagyok, ez az év nem volt egyszerű, és még mindig nem hiszem el. Bocs! Sokat pityergek. Nem vagyok túl.Majd.
1349 #22 Nagy Levente
- 2019-12-08 22:32
Rozsola! Annak örülök, hogy sikerült közös nevezőre jutni! Igen az "ezeréves" sötét útra (golgotára) terelt állammal a szűkebb haza a Kárpát-medence területéről beszélek. Tudom, hogy más helyeken, elsősorban a Római Birodalom területén sokkal hamarabb átvették a hibrid zsidóktól származó törvénykezéseket, ezzel felrúgva a Teremtő "Isten" "iránymutatásait" és a sötétség a pusztítás útjára léptek sokkal korábban, mint nálunk! Azt is látom, hogy ez az út csak egy "hangyafaszányit" van elferdítve mégis 180 fokot jelent ahoz a régi rendhez képest! Ahogy Imre szokta volt mondani: "Okos a rabbi"! Pont az ellenkezőjére lett beállítva minden! Vissza kell térni a gyökerekhez, ha jót akarunk magunknak és a jövőnek!

Livia! Jó, hogy Te is így látod! De erről, ami ma is van a fiatalok kevesebbet tehetnek, mint az idősebbek! Mert ahogyan a Rozsola is írja, akkor rég - amikor még a jó ösvényt taposta a magyar - a tudás átadása tradícionális volt, vagyis apáról fiúra, anyáról leányra szált! Nem agymosás folyt, mint manapság bölcsődétől kezdve! Ma egy gyermek lassan a saját édesanyját nem ismeri meg, mert az a trendi, hogy fél évesen beadják a gyermeket bölcsődébe. Az óvoda meg az állam által "szorgalmazva" kötelező lett! Na ez így sűl el! Van aki "karriert épít" gyed extrával így, van aki "keményebb" rabszolga sorsban senyved ezért! A gyermek kolonc a társadalom "megy a levesbe"! Ehhez csak gratulálni tudok az "illetékes elvtársaknak"! Nade akkor biztos a fiatalsággal van a baj? Ugye, hogy nem! Inkább a nevelés-oktatás "rendszerrel" többek között!
267 #23 Perle
- 2019-12-16 17:45
Ukrajna kezdi adogatni a kettős " álompolgárságokat", hogy pótolja a kitántorgott ukrán tömegek számát. Oroszok nem kaphatnak második útéevelet.
https://nahnews.o...tobzor.net

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
4,602,855 egyedi látogató