Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Palesztin kulturális miniszter: A Biblia szerzője hazudik, soha nem éltek itt zsidók, hódítóként érkeztek 70 éve

BelföldSzerintetek mit "szívott"? Ilyet mondani potkány-káromlás! Négy palesztin “szakértő”, köztük a Palesztin Hatóság kulturális (!) minisztere, valamint egy politika tudományi professzor, egy régész és egy író egyöntetűen azt állították, hogy a zsidók “70 évvel ezelőtt” jelentek meg váratlanul “Palesztinában”, és ha a Biblia mást állít, akkor azt “egy hazug szerző írta.”

Videók itt: Palestinian Minister of CULTURE: “A Lying Author” Wrote the BIBLE, Jews Came As “Invaders” 70 Years Ago

“A zsidók azt állítják, hogy már kétezer éve itt voltak Palesztinában. Ha megnézzük a történelmet, akkor láthatjuk, hogy a múltban nem éltek Palesztinában, hanem megszállóként érkezte, kevesebb, mint 70 évvel ezelőtt. Azóta olyan hódítók, mint korábban a hüszkoszok, a bizánciak, a perzsák és a brit gyarmatosítók. A kanaánita palesztin nép azonban legyőzte őket és továbbra is itt él a földjén” – állította a palesztin állami televízióban Riyad Al-Aileh, az Al-Azhar Egyetem politikatudományi professzora.

Kapcsolódó cikk: “A mai Izraelnek nincs köze a zsidósághoz” – Egy újfajta keresztény antiszemitizmus

Atef Abu Saif, a Palesztin Hatóság kulturális minisztere szerint a zsidó történelem “hamis mítoszát egy hazug szerző találta ki”.

“Egy olyan állammal szemben küzdünk, amely a semmiből érkezett, nincs történelme, sem földrajzi gyökerei, akik ellopták a földünket és fel akarnak számolni bennünket. … Egy hazug szerző találta ki ezt a hamis történetet arról, hogy itt éltek ezen a földön, most pedig idejöttek, hogy igazolják ezt a történetet. A történelemben nincs semmi, ami igazolná a jelenlétüket. Egy követ sem találtak ennek igazolására. … Izrael tisztában van azzal, hogy semmi kapcsolata Jeruzsálemmel, sem a történelmével, sem a földrajzi helyével és a jövőjével sem. Ha Izrael azt a hazugságot ünnepli, hogy “3000 éves zsidó történelmük van Jeruzsálemben”, akkor erre azt mondjuk, hogy mi 7000 éve élünk Jeruzsálemben. Mi, a kanaániták voltunk az elsők, akik több mint 6000 évvel ezelőtt felépítettük Jebust. Nem is kell ezt ünnepelnünk, mert természetes, hogy itt vagyunk. Az idegenek azok, akik ünnepelnek” – mondta a palesztin televízió reggeli műsorában a miniszter.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2019-12-08 07:03
"mert természetes, hogy itt vagyunk- Az idegenek azok, akik ünnepelnek"

Kedves palesztin barátaink, ezt hasonlóan, mi magyarok is elmondhatjuk.
Az, hogy mennyi része van ebben a torának, a judeo-kereszténységnek, az iszlámnak, és a bibliai félrevezetéseknek, azon lehet vitatkozni?

Ki volt itt előbb, ki nem, azon is, de hogy most éppen ki tapsikol és ünnepel, azon már késő..........
69 #2 Szalonna
- 2019-12-08 08:54
Bengúrjon azt mondta hogy a Palesztinok az igazi zsidók.
4 #3 Posta Imre
- 2019-12-08 09:23
Szalonna, mert így a "zsidók" üldöztek és öltek "zsidókat" és az nem rasszizmus, népirtás...

Azt is mondják, hogy Árpád zsidó volt, tehát a magyarok is zsidók, így már ők "csak" hazajönnek.
69 #4 Szalonna
- 2019-12-09 16:23
Imre, valahogy ezek a tetvek ürügyüt kreálnak, láthattuk ezt már a hollókoszttal is, ők elviccelődnek rajta, a köznípnek meg 6 millió.

Igen, az idióta öreg komoróci hirdette ezt nagy lózunggal. Naha a magyarok "zsidók", akkor zsidók nem is léteznek mert igazából ők nincsenek is, jaj muris ez, és lehet még tovább menni, mert aszongyák hogy még a ma hébernek nevezett nyelvezetet is a Kánaánitáktól lopták, mert saját nyelvük nem is volt.
3 #5 Enid
- 2019-12-09 17:01
Gyerekek! A Jákob-vonal... (!) Az Ószövetség, a Biblia nekik és róluk szól. Az ő istenük, nem a másé. Mér akar a fél világ ehhez a katonai helytartóhoz tartozni (aki méghozzá nem is egy nagy kaliberű istenség!?)
267 #6 Perle
- 2019-12-11 21:01
https://www.veter...rump-jews/
Az amerikai elnök kijelentette állítólag, hogy befejezi azt, amit Dolfi ezkezdett, vagyis odaadja Palaestinát a " jobbaknak" a nagyobb területük érdekében.:o
Félelmetes ez a kijelentés, mégsem ajvékolnak ellene a világban.:|

.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
3,680,975 egyedi látogató