Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Filmajánló: Avanpost

TanácsadásOrosz: Link kalóz és nem jó minőségű, de nem azért "ajánlom". Maciék elkezdték ontani az "utópiát". A téma: jövőben játszódik és ismeretlen ellenség támad meg egy hatalmas zónát, mely Belorusszia, Ukrajna, Finnország...szóval olyan 100 millió lakost érintő területet fed le. Ott se kép, se hang, aki bemegy oda, meghal, vagy nem jön vissza. Alakulatok és látók hatolnak be, de megjelenik "isten", aki csuda dolgokra képes és elmondja, hogy az emberiséget ők hozták létre 200 ezer éve azért, hogy tegye lakhatóvá a bolygót számukra, akik azóta utaznak az űrben és úgy volt, hogy eddigre kiirtja magát ez a vírus (emberiség), de hát nem. Így ő most segít megállítani a "betelepülést", melyet az fajtája és annak vezetője RÁ(h) vezet, aki vele együtt érkezett annak idején, de eddig nem bírt vele. Az emberek zombik és egymás ellen harcoltatja a két "isten" és a többi és a többi...milyen cuki egy pravoszláv film, nem? De! Hja közben az emberiség 98%-a kihal. A maradéknak meg shalom! A film angolban Blackout (áramszünet) cím alatt fut. Link Istenem!

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2019-12-10 01:14
Kedves Imre! Biztos, hogy ez csak egy film? Így látatlanban!
Nem olyan rég volt itt szó egy új két részes előadásról, egy magyar festőművésztől, ő pont erről beszélt. Hogy egy idegen faj két vezetője, egy testvérpár harcoltatja egymás ellen az emberiséget. Az egyikük szeretné kiirtani, a másik teremtményeit, az embereket. A KULCSSZÓ MINDIG UGYAN AZ! A HIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiszel az Istenben? Hát persze! Valakinek lennie kell, aki ezt az egész világot megteremtette!

Hiszel a pénzben, mint értékben? Persze, hogy hiszek! A pénz az emberiség második istene! Vagy az csak az arany, ezüst, egyéb csillogó csecsebecsék után jön? Tök mindegy! Valójában egyik sem érték, ha nem használható fel valami hasznos dologra! A pénzről meg ne is beszéljünk! A világtörténelem legnagyobb átverése még a holokoszt előtt, mint valódi értéknek feltüntetett valami! Sosem volt az és sosem lesz az!

Nem hiszel Istenben, ateista vagy? Nem számít! Neked találtuk fel az "IZMUSOKAT, A PÁRTOSKODÁST!" Melyik ízlik jobban? Kapital-izmus, kommun-izmus, szocial-izmus, demokrat-izmus, liberal-izmus, stb...? Melyiket kajálod be, tök mindegy! Csak legyél hülye és "HIGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Az se baj, ha nem hiszel már semmiben se, majd csak kitalálunk valamit a "TE" számodra is! A pénz hatalmában ugye még hiszel? NEM! Már abban se? No problem! Mi vagyunk a hülyítés mesterei! Sok tízezer éve, ha nem száz, ha nem sok millió, milliárd éve hülyítünk benneteket! Minden csak a programozástól függ! A központosított programozástól, jó előre megtervezett, megírt programoktól! Kitaláltuk nektek az oktatást, az írott programokat, a médiát, stb...stb...! Mit gondoltok, valaha is megszabadulhattok a befolyásunk, a programjaink alól? SOHA!!!!!!!!!!!!!!!

TI NEM VAGYTOK EGY ÉRTELMES FAJ, DE MI AZT IS ELHITETJÜK VELETEK, HOGY TI VAGYTOK A VILÁG URAI! Azt hiszitek, hogy "TI" irányítjátok az életeteket, még csak véletlenül sem "EGY BIZONYOS PROGRAM SZERINT FUTTOK!" Nézzétek meg csak a bolygótokat, hogy néz ki? Eltudjátok képzelni, hogy a mai sivatagok helyén egykor búja esőerdők, őserdők terültek el száz és ezer kilométereken keresztül? Hogy ez a bolygó maga volt az Édenkert megjelenésetek előtt?

Mi gondoskodunk róla, hogy sosem szaporodjatok túl, gondoskodunk róla, hogy gyűlöljétek, pusztítsátok egymást és mind ehhez csak egyetlen "FEGYVERT" kell bevetnünk ellenetek, a "HIT" fegyverét!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiszel, hisztek, hiszünk? Te! Én bármiben! BÁRMIBEN! Ma ebben, holnap abban! Jobb lesz az a másik bármi? Ma még elhiszem, de holnap is? Őrület! ŐRÜLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s_hihi s_ohno s_franc

EGY ELBA@OTT ELMEGYÓGYINTÉZET EZ AZ EGÉSZ FÖLDI LÉT! Bármelyik állatba több értelem szorult, mint belénk emberekbe, pedig ők is program szerint futnak, némelyikük értelmi szintje túlhaladja talán még a miénket is, de ők nem pusztításra használják fel az értelmüket, nem harácsolásra, nem pénzért vesznek mindent! Még szennyezett földet, vizet és levegőt is! Ó, TE NAGYON ÉRTELMES EMBERI FAJ! s_vigyori s_vigyori s_vigyori

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,442,636 egyedi látogató