Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Indul a magyar-orosz űrprogram! Lesz magyar űrhajós is

BelföldPersze, hogy szkyta-zsidó lesz, aki a szerepet eljátssza. Magyar-orosz űrkutatási projektek indításáról, valamint a 2024-2025-ben a Nemzetközi Űrállomásra felküldendő magyar űrhajós kiválasztásának és kiképzésének megkezdéséről állapodott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Dmitrij Rogozinnal, a Roszkoszmosz orosz állami űrkutatási vállalat igazgatójával pénteken Moszkvában.

"Az Oroszországban jelenleg folytatott űrprojektek közül azok, amelyekben eddig is volt magyar hozzáadott technológiai érték, hivatalosan is magyar-orosz űrkutatási projektekként folytatódnak" - mondta az MTI-nek a politikus.

"A magyar-orosz űrkutatási, űrtechnológiai együttműködés egyik legfontosabb céljaként immáron közösen tűztük azt, hogy 2024-2025-re egy magyar kutatóűrhajós kezdhessen el dolgozni a Nemzetközi Űrállomáson. Az ehhez szükséges kiválasztási és képzési munkálatokat haladéktalanul megkezdjük" - tette hozzá.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a megállapodás egészen új dimenziók nyit meg az egész magyar gazdaság, valamint a magyar-orosz együttműködés számára.
Link

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2019-12-17 21:12
1349 #2 Nagy Levente
- 2019-12-17 22:06
Csak remélni tudom, hogy ez az űrhajós a Szíjjártó Petike lesz és magával viszi a Viktorkát meg a Fletót is. (Ott hátha jobban egymásra találnak ennél is!) így ott kint az űrben, meglehet több hasznuk lesz. Ha más nem az, hogy egy darabig vagy soha nem látjuk többet a rusnya pofájukat!
329 #3 gutai zub
- 2019-12-18 07:18
Űrkutatás és az új dimenziók?

Merre is halad a békés, tudományos, nemzetközi kutatóűrhajosdi?

A minap, az egybesűlt államok egy űrhadosztállyal bővítette ki háborúzgató hadseregét.

El tudom képzelni, mi is lesz már 2025-ben?
Kit érdekel már a hold a mars, a tudományos tökörészés békés űr állomásokon?

Kínai, orosz, amerikai űr támaszpontok, tele űr katonákkal, új fegyverekkel, felosztva a nagy büdös végtelen űrt maguk között, mert a végtelen hülyeség még erre is képes.

Egy két balek magyar majd ott teljesít szolgálatot, szokásunkhoz híven: a vesztesek oldalán......
1767 #4 Dodo
- 2019-12-18 13:06
Sziasztok! Azt írják, hogy többdiplomás oroszul jól beszélő jelöltre van szüksége a magyar űrhajózásnak! Imre szerintem pont alkalmas lenne ha kicsit fiatalabb lenne most... Túl vicces ez az egész jelen történelem csak nincsen kedven nevetni!
267 #5 Perle
- 2019-12-18 13:45
Régi videofelvétel, de érdemes végignézni a magyar űrprogrammal kapcsolatban.
https://www.youtu...vWRhU8j0bg

Ez a rendkívül okos magyar asszony fogja vezeini a haza űr- programot.
Úgy tűnik, van ott mit keresnünk, feltéve, ha nem passzoljuk át a lehetőséget ismét Izraelnek, mint korábban.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,410,472 egyedi látogató