Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új Bizánc, Új világrend a r-égi szellemben

GondolatokPosta Imre előadás Hangony 2019.12.20. Itt van egyben is, ha még nem unjátok. Én egy kicsit már igen, de ilyen ez a "bolhacirkusz". Pattogunk, amíg lehet, aztán meg ugrálunk es! Link

Hozzászólások

165 #1 LM
- 2019-12-23 19:07
Ahogy mondod Imre ugyanazok és a "java" felfelé bukik

"Szétesett német hadsereg – bűnözők a védelmi minisztériumban" -bűnözők a minisztériumban? Ki hitte volna, miért ki nem?!

https://privatban...ban-330245
4 #2 Posta Imre
- 2019-12-23 20:07
Orosz ortodox metropolita: Mély tiszteletet vált ki az álláspont, amit Orbán képvisel

http://www.atv.hu...n-kepvisel
4 #3 Posta Imre
- 2019-12-23 20:38
4 #4 Posta Imre
- 2019-12-24 16:11
Felpörgeti a kormány a lőterek építését, öt városban épülhet új sportlétesítmény
A 444 szúrta ki, hogy a hétfőn kiadott Magyar Közlöny tartalmaz egy kormányhatározatot, ami további honvédelmi sportközpontok építését rendeli el öt városban, több mint 4 milliárd forint összköltséggel.

Az építési költségek városonkénti eloszlása:

Baján 860 millió
Balassagyarmaton 874 millió
Szarvason 876 millió
Szigetváron 863 millió
Újfehértón pedig 883 millió
https://merce.hu/...tesitmeny/
165 #5 LM
- 2019-12-24 17:14
Ebben a cikkben nincs benne az eredeti 444-esben igen a meghatározás

A Honvédelmi Sportszövetség meghatározása szerint ezek olyan lőterekkel is rendelkező multifunkcionális szabadidős sportlétesítmények lesznek, amik „közösségi programok, sportlövész, küzdősport, általános képességfejlesztő foglalkozások, valamint elméleti képzések megtartására lesznek alkalmasak”

Kész csapatépítő vidámpark ólinván
819 #6 rozsola
- 2019-12-25 14:12
Ez már az " évértekelő " ?
684 #7 atacama
- 2019-12-25 14:38
Karácsonyi áhitat: 5 városban épít lőteret a kormány..
A honvédelmi sportközpontokban lövés mellett küzdősportolni is lehet majd.
jujdejó lesz..
https://privatban...any-330265

sztem olyan mintha hazánkból a világ kibucát akarnák csinálni...hagyjuk?s_ezt-ni
684 #8 atacama
- 2019-12-26 07:12
Milliárdokat oszt a kormány lőterekre,
Öt lőtér megépítéséről döntött a kormány, ezek egyenként közel 900 millió forintba kerülnek.
https://www.napi....97416.html
267 #9 Perle
- 2019-12-26 14:02
Osztogatnak a minisztériumokban is, a külügyeben, a nemzeti bankban is.:o
Csak a tűzoltókra és a tanárokra nem futja.
Amerikai rapper pánzadománya a los angelesi szegényeknek:
https://www.youtu...e=emb_logo
118 #10 keepfargo
- 2019-12-27 08:15
Szevasztok, mindenki(k), elnézést kérve kell kezdjem, amit mondani akarok, mert nem illik szigorúan a tárgyhoz, sőt az illetlenség többrétű ennél. Mégis írok, mert kényszerhelyzetben vagyok, hiszen ez a tiétek az egyetlen fórum, ahol az elolvasás reményében bedobhatok valamit.

Az "Új Világrend" szavakba kapaszkodva tehát megosztom veletek a női kézilabda-világbajnokság alatt szerzett élményeimet és észrevételeimet.
Ha "sarkosan" akarok fogalmazni, itt megint egy kisebbfajta hazaárulás zajlott a szemünk előtt: ezt a sok tehetséges lányt arra kényszerítették, hogy - nyilván a gyorsabb globalizálódás és magyartalanodás nem is annyira burkolt céljából - lehetetlen legyen számukra KÉPességeik kifejtése, megmutatása, összehangolása stb.
Ez a Kim Rasmussen nem néz ki rossz gyereknek, de valahol ő is egy áldozat. Nem a saját nyelvén kell elmagyarázza amit akar , egy kis közösségnek, akinek szintén nem nyelve az angol, méghozzá kiélezett, sokszor drámai helyzetekben, amikor a nyelv árnyalatai és finomságai szárnyat adhatnának a lányoknak, ha volnának ilyenek (mármint árnyalatok és finomságok, mert a szárnyakat könnyebb elKÉPzelni, mint az angol nyelv finomságait.)
Tehát itt vagyunk, a KÉP-nél már megint: KÉPesek lesznek-e valaha is ezek a valóban tehetséges ( és KÉPileg igazán szép ) lányok arra, hogy tényleg játsszák a kézilabdát, vagy csak egy görcsös erőlködés az, ami jut nekik, meccsről meccsre?
Az én válaszom az, hogy nem lesznek KÉPesek, hacsak Rasmussen villámgyorsan nem tanul meg magyarul, legalább addig a szintig eljutva, mint Vlagyimir Golovin, akinek neve nyilván sokat mond a kézilabdát szeretőknek.
Rasmussen sejtheti, hogy valami baj lehet, mert ő maga mondta a VB előtt, hogy annyi tehetség van ezekben a lányokban, hogy nyugodtan érmet is szerezhetnek. Erre meg kell elégedniük a 14.-edik hellyel !?!
Valami nagyon nincs rendben, nemcsak a kézilabdaszövetség berkeiben, de másutt, sem, szinte az élet minden területén.
Vissza kell menjek az egyik nagyszerű "isten ajándékához" (orbáni kategória), az egyik tetűhintás volt főrabbihoz, aki azt nyilatkozta ki, hogy "ne legyen jó magyarnak lenni"...hát bejön neki elég jól, amit kívánt vagy kitűzött mint elérendő célt. Hiszen épp nektek nem kell bizonygatnom, mennyire nem jó magyarnak lenni ezekben az ellentmondásos, zavarodott, félreinformálástól nehéz időkben.
Igen, az információ, a közlés, a mondandó: szinte mindent egyszerüsítünk, mi magunk is, rövidítgetünk orrba-szájba, a vélt hatékonyság kedvéért, vagy sokszor csak a divatnak megfelelni akarásból kiindulva.

Vissza a kézilabdához: a legfontosabb, sorsdöntő (továbbjutás v. kiesés tétre menő) meccsünkön eladtunk egy hétgólos vezetést, és birói hiba ide vagy oda, EGY gól különbséggel az a román csapat vert meg bennünket, akinek, ha jól tudom , svéd edzője van. Igenám,de a svéd - vagy milyen - edző mellett szorosan ott állt a román csapatvezető is, aki kapásból fordította a fontosabb közlendőket!! Nekünk ilyenünk nincs, vajon miért? Amikor időkérésnél figyelhettük csapatunknál az arcokat, látható volt, hogy nem minden jut el a lányok tudatáig sem, nemhogy a lelkükig. Pedig a lelkesítés lenne a legfontosabb sok esetben, nem a száraz technikai információk.
Ha a szakmai részét veszem, abban is hibázott a derék Kim, hiszen épp a legtehetségesebbek alig-alig jutottak szóhoz, (pl. Vámos, Klujber) és inkább a fáradt rutinos "öregekre" (Tomori, Kovacsics) próbált támaszkodni, ráadásul egy végtelen egyszerű aranyszabályt - úgy tűnik az egész szakvezetés is - elfelejtett tudatosítani; azt, hogy nem egy-egy nagy góllal lehet legjobban megzavarni az ellenfelet, hanem sok kicsivel. Mit jelentsen ez? Például azt, hogy akár Háfra-átlövésről, akár mondjuk ziccerben elment Schatzl-ról van szó, nem a fölső sarok a biztosabb, hanem az alsó (azon egyszerű oknál fogva, hogy minden kapusnak gyorsabb a keze, mint a lába, és azt a tényt is elfelejteni látszik nemcsak Rasmussen, de az összes vele dolgozók, hogy a gólvonal elé pattintott lövés (amiről maga a lövő sem tudja pontosan, hova is fog pattani- csak reméli hogy végül a hálóba) az a kapusok rémálma. Mi alig lőttünk ilyen gólokat,s ha igen, csak véletlenszerűen, elvétve s nem tervszerűen.
Egy másik dolog, de ez már nem technikai jellegű, jóllehet a kézilabdában a technika szerepe főszerep, az az, hogy egy-az-egyben nem vagyunk jók, míg pl. a románok, szerbek, és sok más náció igenis kiválóak. Vajon miért? A Bátorság, hogy egyénileg verjem meg az előttem állót, az nincs kifejlődve, kifejlesztve, bátorítva. Mindent a passzjátékkal akarunk megoldani, egyfajta kényszer-kollektivizmus, egyéni kiválóságok szigorú alárendelése a mechanikus sémákat követő játéknak. Lehet, hogy másoknak ez az ideális, de egy magyar mentalitásnak nem elég csak a csapatmunka - jóllehet ezt sulykolják folyamatosan, hogy az egyén rendelje alá magát az elképzelt közösségnek (amelyik nem nézi jó szemmel az egyénieskedést(?))
A gyengébb képességűnek tartott román csapat épp azzal volt jobb, hogy a játékosai egyénileg sokat és bátran felvállaltak, szine egyetlen támadásuk nem volt, ami ne egyéni útkeresésből indult volna ki. Nyoma sem volt annak az erőltetett, felállt fal előtti ,gépies adogatásnak, amivel a mieink untattak bennünket. Nyugodtan improvizálgattak, mint akinek semmi sem sürgős, miközben mi ( pontosan, mint a felkészülési edzőmeccseken, Korea és Szerbia ellen ) saját magunkat stresszeltük bele a labda-eladásokba, rossz , elkapkodott befejezésekbe). Igy a románok megérdemelten nyertek, nem utolsósorban azt is meggondolva, hogy a "nekünk elég a döntetlen is" kísértete, mint már annyiszor, most is megbosszulta a naivitást. Aztán lehet ujjal mutogatni a svéd bírókra, ők ha hibáztak, nem hiszem hogy tervszerűen tették. A sors iróniája, hogy épp a svéd lányok később a németek kiejtésével bejuttattak minket az olimpiai tornára...ez is megér egy misét (nem a saját kezünkben van a sorsunk, mivel nem hisszük el, hogy így kell(ene) legyen...
Erről jut eszembe: az ellenfél nem egy szükséges rossz, hanem egy szükséges jó. Nélküle hogy tudnánk megmutatni a világnak, hogy mi vagyunk a jobbak (sőt, legjobbak) ?
Mai viszonyinkra kivetítve. az utált (figyelem: nem gyűlölt!) zsidóság nélkül, vajon öntudatra ébredne valaha is a magyarság? Igaz, hogy amikor öntudatosabb volt, épp a zsidók altatták bele évszázadokra nyúló álomba, de azt is vegyük észre, hogy "könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja"
Én az egész világgal közölném: mi vagyunk a legjobbak, azon egyszerű oknál fogva, hogy a nyelvünk, ami ugye arra hivatott, hogy a világot nemcsak leKÉPezze, de annak egy szebb, jobb változatát is el tudja KÉPzeltetni velünk, minden más nyelvnél alkalmasabb erre a kettős funkcióra/feladatra. Csak tudatosabban kell használni, óvni, terjeszteni (hazán belül is) ezt a minden másnál magasabb rendő idiómát, az "istenek nyelvét" ami önmagában (is) zene.
A világ jobban járna, ha nem(csak) angolul tanulna meg, de legalább valamennyi magyar tudást is magáévá tudna tenni.
Kezdeném Kim Rasmussennel, aki szerintem már sejt ebből a lehetőségből valamit, és mást nem tudok, mint erőt, egészséget kívánni hozzá Kimnek, az összes többinek meg azt, hogy ne annyira mi emberek "legyünk KÉPben", hanem sokkal inkább: a KÉP legyen mibennünk. (Nem a pénzvilágnak kell tudni megfelelni, a világ pénze feleljen meg nekünk - ha tud!)
KEEPfar(a)go
1693 #11 pipogya
- 2019-12-28 14:15
Említed egy helyen Koncz Zsuzsát,ő nem zsidó neki csak annyi az átka hogy zsidóhoz ment férjhez .
Ezért is érvényesült annyira férje Boldizsár Miklós ,Boldizsár Iván fia mind kettő zsidó Miklós írta Appel Henrik lásd Acél György megrendelésre István a Királyt .
Mert már annyira kellett a magyarnak a magyarság,napjainkban ugyanez meggy . Áldás !
819 #12 rozsola
- 2019-12-28 18:10
Örvendjen a lelketek Testvéreim , Hittestvéreim !
Egy igazi örömhírrel szolgálhatok. Alj-Rópában közvéleménykutatás volt , a megkérdezettek 76%-a ha nem is oroszbarát de legalább nem ellenséges Oroszországgal szemben. Dicsérő szavaitok előre is köszönöm az operatív osztály nevében , megdolgoztunk érte !
Találtam egy gyöngyszemet , bár az ittlévők egy része már látta , van közös ismerősöm veletek a faszbúkon.
Kéretik elolvasni és REAGÁLNI !
" Az utóbbi időben észrevettem a lusta hajlandóság erőteljes újjászületését, hogy a világ minden problémáját „zsidóknak” vádolja. Az elmúlt évben közzétett cikkeim legalább 20% -ának eredményeként az olvasók elítéltek, mert nem mondtam, hogy a zsidók okozati keze a világ irányítója, és itt nagyon szeretnék mondani valamit erről. Úgy gondolom, hogy ez különösen fontos, mivel egyre több befolyásos médiaplatform, mint például a Russia Insider, nemcsak egy abszolút zsidóellenes , hanem egy veszélyesen Hitler-támogató elbeszélés felé is elmozdultak , amelyet szerintem a rügybe kell meríteni és be kell helyezni. valamilyen racionális szempontból.
Annak érdekében, hogy egyértelműen kijelenthessem, nem vagyok az ADL, a Rothschild banki dinasztia, a fiatalabb Warburg-dinasztia, a Mossadhoz kapcsolt pedofilok vagy George Soros rajongója. Nem bánom a B'nai Brith szabadkőműves érdeklődését, és nem is hagyom jóvá a Jabotinzky-ite szerető cionisták „Nagy-Izrael” logikáját, akik általában úgy gondolják, hogy az egész Közel-Kelet Palesztínától, Jordániától, Szíriától, Irakig, Libanonig és Iránig terjed. jogosan tartozik hozzájuk.
Úgy gondolom azonban, hogy van valami rendkívül szép a zsidó kulturális mátrixban, amely abból a platoni humanista gondolkodókból származik, mint az Alexandriai Rabbi Philo (Kr. E. 50–50.) A Mózes Maimonideshez (1138–1204) a nagy tudóshoz, Moses Mendelssohnhoz (1729– 1786), amelynek elképesztő hozzájárulása az emberi tudáshoz megteremtette Németország hihetetlen reneszánsz mozgalmát a 18–19 . Században. Emelkedik az ilyen modern zsidó művészek, aki vezette a jiddis reneszánsz IL Peretz és Shalom Aleichem táplált lelküket ilyen ökumenikus ihletet fordulóján a 20. th században. A modern cionizmus növekedése, amint látni fogjuk, kifejezetten annak a célja volt, hogy megsemmisítse ezt a pozitív szellemi hagyományt a judaizmusban, „vér- és talajkultussá” redukálva.
Míg a radikális cionistákat inkább az elitista önképük formálja, mint Isten „választott népét” (veszélyesen közelítve őket Nietsche ubermenschen- koncepciójához, amely inspirálta a fiatal Hitler-t), a zsidó humanisták, a Philo-tól a Mendelssohnig küzdenek, hogy meghatározzák az „Ószövetség” választott emberek ”, akiket úgy választottak, hogy az első az erkölcs, a bölcsesség és a szeretet. Mivel az alkotó imázsára tettünk minket, minden lényt szeretni szeretünk, Mendelsohn elmagyarázza Jeruzsálemben (1782) írt hatalmas könyvében: „Nem habozik úgy tekinteni, hogy a szeretet legalább annyira fenséges, mint elsőbbséget élvez. hatalom, hogy jóváírja a legfelsõbb lényt azáltal, hogy nem csak mindenható, hanem minden jó is, és elismeri a hatalom Istent is, mint a szerelem Istenét. ” (1)
Ezekben a zsidó szövegekben nemcsak a cionizmus kudarcait, hanem a jelenlegi hobbesi kor minden ideológiai betegségét gyógyítja meg.
Trump cionista paradoxona
Ezen általános keret kialakításával paradoxon formájában szeretnék foglalkozni fő témámmal.
Trump az első több mint ötven éves amerikai elnök, aki komoly fenyegetést jelentett a mély állam számára, amelynek eredményeként az anglo-amerikai oligarchia legmagasabb szintű testületei hároméves erőfeszítéseket tettek bizonytalan menekültügyi kampány vezetésére. Még a British Lordok Háza is visszavonhatatlanul kijelentette, hogy Trump újraválasztása a birodalom számára elfogadhatatlan forgatókönyv . IGEN… Trump támogatja a cionistákat és a cionistákat, és nagymértékben támogatja a Trumpot.
Néhány befolyásos alternatív médiaközpont olyan messze jutott arra a következtetésre, hogy Obama sokkal jobb vezetője volt Trumpnak, egyszerűen azért, mert olyan Jabotinskyiták, mint Benjamin Netanyahu gyűlölték őt azért, mert alkalmanként beszélt Izrael Palesztina elleni támadásainak ellen, és nem támogatta Izrael Jeruzsálem elleni állítását. Természetesen Trump izraeli támogató politikája sok szempontból ellentmond Obamanak, de ez teszi-e őt olyan cionista csillármá, aki megérdemli az átadást, amint azt sok detraktor állítja?
Nos, ha Izrael valóban okozati ügynökség volt a világügyekben, akkor azt mondhatnánk: igen. Ugyanakkor a 19 th századi alkotás a cionizmus a gyomrában brit külügyminisztérium grófja Shaftesbury és a palesztin Exploration Fund 1865 az angol-francia Sykes Pikot megállapodás 1916 az Úrnak Balfour-nyilatkozat 1917 a kerek Az asztali irányítású Versailles-i szerződés, amely Palesztinát 1919-ben a brit irányítás alá helyezte , a cionizmus mindig a Brit Birodalom reaktív ügynöksége volt, és soha nem volt okozati, mint fentről lefelé irányuló folyamat. Még a hatalmas B'nai Brith-t a brit szabadkőműves szervezetek hoztak létre Amerikában a Nagy Mester, a beavatási fokok és a szabadkőműves szimbolizmus 1875-ös alapításától napjainkig.
Ez nem csak a cionizmus
Brit manipuláció radikális ideológiák az egész Közel-Keleten nem ér véget a cionizmussal, de összeköti jogot, hogy a szíve vahabizmus és a Muzulmán Testvériség, mind a melyek a gyümölcsök a brit birodalmi intrikák a kezdete a 20 th században. Nem hiszel nekem? Nos, meglepő lenne, ha megtudja, hogy a muszlim testvériséget, amely ilyen nagy szerepet játszott az iszlám fundamentalizmus növekedésében, a brit szabadkőművesek hozták létre? Mert az volt . Vagy azt, hogy meglepett, hogy felfedezzék, hogy Szaúd-Arábiában egy nemzet sem kész arra, hogy megünnepeljük a 80 th születésnapját, melynek a neve egyszerűen ered családi hadurak hogy Nagy-Britannia úgy döntött, hogy helyet tetején egy új királyságot 1930-ban? A történet egy részét még az 1963-as Arábia Laurence filmjében is beszélték, de csak egy részét. Az iszlám terrorizmus növekedése, amelyet olyan geopolitikusok, mint Zbigniew Brzezinski, Sir Henry Kissinger és Sir Bernard Lewis a Szovjetunió elleni fegyverként bocsátottak ki, mélyen a brit által létrehozott dinamikához kapcsolódtak… és ezek az angofil szociopaták tudták.
Az a tény, hogy Izrael gyűlölte az olyan nemzetellenes állam wellness-technokratákat, mint Barack Obama, nem szabad rejtély, és sem rejtély, hogy Trumpnak a nemzetközivé váló elnökségének támogassák őket. A Törökország saját Modus Operandi teljes orosz-kínai / kínai program felé történő átalakulása, mióta Putyin átalakította a Közel-Keleten a „rendszerváltási játék szabályait” 2015-ben, szintén nem rejtély. A Kína Öv- és Közúti Kezdeményezésére aláíró 17 arab nemzetnek sem Szaúd-Arábia hajlandóságát elvonultatni a londoni központú globalisták teljes székhelyétől.
A látszólag ellentétes hatalmi struktúrák mindegyikére a nyugati neo-liberális rend összeomlása után a világ legnagyobb joghatóságainak bizonyos irányító hatalmait megígérték azzal a feltétellel, hogy csak bizonyos parancsok szerint cselekszenek , és uraik piszkos munkáját elvégezték. Kábítószer-pénzmosás? Fekete Ops? A terrorizmus finanszírozása? Olajárakkal való manipuláció? Rejtett gyilkosság? A második világháború utáni viharos években minden olyan piszkos játék, amely a szuverén nemzetállamok aláásásához szükséges, volt az asztalon, és ezek a brit irányítású hatalmi struktúrák rendetlenek, hangosak és hatékonyak voltak.

Még a „fejlett ágazatban” is bizonyos rosszindulatú 20. századbanszázadi hatalmi struktúrákat jelöltek ki arra, hogy a gazdaság hatalmas ágazatainak magántulajdonában legyenek, ideértve az energiát, a mezőgazdaságot, az orvostudományt, a bankot, a kommunikációt és a gyógyszereket. Ezek a hálózatok szoros kapcsolatban állnak a szervezett bűnözői hálózatokkal, amelyek olyan észak-amerikai piszkos műveleteket hoznak létre, mint a Bronfman család, Mayer Lansky, és még olyan furcsa politikusokat is, mint Roy Cohn, akik támogatták egy fiatal Donald Trumpot, aki az 1980-as években belépett a politikába. Annak ellenére, hogy ezeknek a nyugati bűnügyi szindikátumoknak is nagy része szorosan kapcsolódik a cionizmushoz, helytelen lenne azt a következtetést levonni, hogy a zsidók a világot vezetik (2). Ez csak azt jelenti, hogy a szervezett bűnözés egy rétege befolyásolta a szervezett bűnözés alacsonyabb szintjét. Minden rétegnek hatalmas jutalmakat ígérnek, mindaddig, amíg önként elfogadták azt a tényt, hogy amikor a rendszer, amelyet parazita módon tápláltak, összeomlott, ennek megfelelően alkalmazkodnának az elnéptelenedő rendhez. A brit kivágta (és Soros tükörképe) Maurice Strong hírhedt módon fogalmazta meg ezt a napirendet1990-es interjú a West Magazine-val, hipotetikusan kérve:
„Mi lenne, ha a világ vezetõinek egy kis csoportja azt a következtetést vonná le, hogy a Földet fenyegetõ elsõdleges kockázatot a gazdag országok fellépése okozza? És ha a világ túl akar élni, ezeknek a gazdag országoknak megállapodást kell aláírniuk, amely csökkenti a környezetre gyakorolt ​​hatásaikat. Meg fogják csinálni? A csoport következtetése „nem”. A gazdag országok nem fogják megtenni. Nem változnak. Tehát a bolygó megmentése érdekében a csoport úgy dönt:: Nem az egyetlen remény a bolygó számára, hogy az iparosodott civilizációk összeomlanak? Nem a mi felelősségünk, hogy ezt megvalósítsuk? "
A Gaia oltáránál feláldozták ... vagy pénzt kereshetnek a BRI-vel?
Maurice Strong a „Zöld új üzlet” néven ismert program korai építésze volt, amelynek célja a HG Welles évtizedekkel korábban, az 1928. évi opus „ Az Open Conspiracy: Blueprint for a World Revolution” által meghatározott mandátumának teljesítése. ahol a Fabian Társaság vezetője felhívta az Egy Világ Kormányt, az elnéptelenedést és a gondolatok ellenőrzését, mondván:
"A nyílt összeesküvés az állampolgárság tiszteletlenségén nyugszik, és nincs oka annak, hogy tolerálja a ártalmas vagy akadályozó kormányokat, mert ők maguk tartják magukat az emberi terület ezen vagy a másik foltján."
Néhány csuklás kivételével a helyzet nagyon sokat ment a terv szerint… 2013-ig. Mi történt 2013-ban? Ahogyan Obama és mesterei arra készültek, hogy megünnepeljék egy új világrendet, és a világ egyik sarkából nem láttak életképes ellenzi ezt a történelemvég-doktrínát, a kínai Xi Jinping egy nagy csavarkulcsot dobott a gépbe, a Belt and Road kezdeményezés bejelentésével. (BRI). 2015-ben a BRI hivatalosan egyesült az orosz Eurázsiai Gazdasági Unióval (EEU), és azóta több mint 135 nemzet aláírta ezt az új működési keretet, felismerve, hogy egyetlen más „játék a városban” nem garantálta a túlélést a résztvevők számára.
Tehát itt van a véleményem: Ha nem lenne stratégiai partnerség a túlélés érdekében Oroszország, Kína és az összes többi nemzet között, amely az új paradigma fedélzetére kerül, Trump nem lett volna hatalomra jutott, és a nacionalizmus nem lenne képes felkelni a nyugati szövetség bármely NATO-uralkodó nemzetének felszíne.
Mint az írásaimban többször kijelentem, ezek a cionista csoportok nem okozati, hanem reagálók és alkalmazkodnak a szélesebb körű BRI-kerethez, amely valószínűleg globálissá válik az egyetlen életképes alternatívának, ha a bankrendszer összeomlik 1,5 milliárd dolláros származékos időbomba alatt . Ez az oka annak, hogy a Brit Birodalom minden erőforrását a vádemelésére fordította. Nem azért, mert félnek önmagában Trumptól, hanem inkább az alkalmazkodás iránti hajlandóságától ( mint például Quebec Power Corporation / Chretien frakciója, amely a közelmúltban felszabadította a Freeland-et)) az Oroszország és Kína által kidolgozott új anti-entrópusi játékszabályoknak. Ha ezt az alkalmazkodást nem szabotálja, akkor az olyan oligarchok, akik magukat a világ jogszerû urainak tekintik, tudják, hogy az Alkotmányos Amerika jobb történelmi jellege, amelyet úgy véltek, hogy JFK, MLK és RFK által meggyilkolták, még felébredhet.
Ennél is fontosabb, hogy az oligarchia tudja, hogy a judaizmus, az iszlám és a kereszténység elfelejtett reneszánsz hagyományai könnyen felébreszthetők abban a pozitív kulturális környezetben, amelyet egy ilyen többpólusú szövetség felszabadít.

(1) Mendelsohn, szilárdan a Platón, Ágoston és Cusa filozófiai hagyományain alapulva, meghatározta a létezés két állapotát (isteni és anyagi), mondván: „Ahogy Platón szerint földi és mennyei szeretet is létezik, ez egy földi és mennyei politika is, úgymond ... Ahogyan az 'szerető' nem tud semmit a szerelemről, hanem a közös vágy kielégítéséről, a politikus az államvezetést tisztán a hatalom, a likviditás, a kereskedelem, a hatalmi egyensúly és a népesség szempontjából tárgyalja. ; és a vallás számára a törvényhozó eszköze az engedetlen ember ellenőrzéséhez, és a pap eszköze a száraz szopáshoz és a csontvelő elfogyasztásához. ”
(2) A történet nagy részét Anton Chaitkin történész rendkívüli előadásában mesélték, amelyet az EIR támogatta 1993-ban:
Matthew Ehret a Canadian Patriot Review főszerkesztője és 3 kötet szerzője a „Untold History of Canada” könyvsorozatnak. Művei rendszeresen megjelennek a The Duran, a Stratégiai Kultúra, a Sott, a Fort Russ, a Zero Hedge, a Global Times, a LA Review of Books, a LeSaker.fr, a Vigile Quebec, a South Front és a Veterans Today oldalán. A Taktical Talk tudósítója / BRI szakértője . 2019-ben Matthew társalapítója volt a Montreali székhelyű Rising Tide Foundation-nek . Elérhető a matt.ehret@tutamail.com e-mail címen "

Nekem megvan a " véleményem " : " Szuká Blyáty ! "
Mer' Testvéreim , Hittestvéreim 2020 a " zsidózás korszakának kezdetét fogja elhozni "
Meglepődtem , olyan helyen emlegetik a " zsidókurvaanyjukat " ahol eddig elképzelhetetlen volt.
Közben meg Csíkszeredában a " jókatolikus gecik " héber éneket nyivákolnak a templomban. Oszt még ezek verik a bélüket ! Az persze más téma , ( jómagam református vagyok ) , a protestáns világ felettébb antiszemita lett. A prahoszláv egyház maga az antiszemitizmus. Mi lesz még itt ????

Sajnálattal látom , félmisit kapnak a " magyar " egyenruhások. Fel vagyok háborodva !
( egy kis részlet a " személyes történetemből ) :
Annak idején a " boldog békeidőkben " amikor megalapították az operativ csoportunkat , nagy becsben voltunk tartva. Havi 6 millió forint havi apanázs , plussz az apró. Nem akarmilyen munkát végeztünk , " gyaláztuk a magyarokat reggel , délben este "
Sajnos nemrég csökkentették a " büdzsét " és a korábbi " magasabbrendű célokért dolgozó " társaságot lefokozták. Egyszerű propagandaosztály lett belőlünk havi 300 ezer forintért. Gondolhatod mekkora pofáraesés ez !
Most pedig megkaptuk a " kegyelemdöfést " , az osztályunkat továbbosztják , ugyan megmarad a propagandaosztály persze csökkentett létszámmal és költségvetéssel , de a nyakunba sózzták a " népnevelést " is. Gondolhatjátok , embert nem kaptunk és persze " pénzt " se.
Szóval nem elég nekünk " felbaszni a zsidaj agyát " , ezentúl " nevelni " is kellene a magyart !
Szerencsémre ( hála a genetikámból adódó adottságaimnak ) én megmaradtam a propagandaosztályon , továbbra is rúgdoshatom a " magyart ". Bevallom , egyre nehezebb dolgom van . Régen elég volt egy-egy beszólás és már habzott a zsidaj pofája , mára már nem mer ugatni. A faszbúkon ontom a " kurvanyázást " , eddig semmi , most hogy közeledik a születésnapom , kaptam 7 nap eltiláltást valamilyen ártalmatlan faszság miatt. Kb ennyit erről.
Pedig a tőlem megszokott módon " toleráns " és " finom " voltam , mégsem ezért kaptam tiltást. Igaz ami igaz szájbakúrt faszfejnek neveztem a zsidaját mer' a menóra az 7 ágú és nem 9. És hasonlók. Tudjátok , hisz ismertek. Na mindegy , nyicsevó !
Nem mellékes az a paraméter , amely szerint az Evroszujoz urai agyérgörcsöt kaptak amikor eléjük tolták Felj-Rópa igényét. A 3 tenger birodalma már nem hajt fejet Alj-Rópa előtt. A Balti tenger - Adriai tenger - Fekete tenger közötti " birodalom " nagyon nem szeretné ha az orosz pofánlőné őket a nyugatiak és a mögöttük álló SZSÁ + Izrael azaz az " angol-szász " másnéven " zsidó " csűrhe miatt.
Nem tudom mikor lesz de hogy lesz az biztos !
4 #13 Posta Imre
- 2019-12-28 20:45
A lágymányosi Konstantinápoly – egy mulatónegyed tündöklése és bukása Szremkó Bettina animációján https://welovebud...imaciojan/
788 #14 nyomkereso
- 2019-12-29 10:59
Rozsola, mostanában divatba jött a zsidózás. Jó magam is kimondom, amit látok, ezért szintén megkaptam mindig az “antiszemét” címkét.
Remélem írásod nem azt a benyomást kelti itt, hogy most még is a zsidók teszik a jót, és mi a csúnya gojok, meg csak gyötörjük és szidjuk őket.
Meglátásom szerint kis hazánkban már közel kétszáz éve szépen kimondva ledaráltak minket, mert naivak voltunk. Csak a kis családomban két generációt tettek földönfutóvá, s itt most nem a világégésekről beszélek. A mai ideig nem lettek elszámoltatva, mi meg annál inkább. Ugyan elismerem, hogy mint mindenütt, náluk (mármint a gojoknál) is a szar úszik a felszínen. Ezidáig nem láttam sok segítő készséget a cikkben említett zsidó tudósok hatásaként az ő irányukból. Ha annyira dominálna ez a “szeretetrezgő” szárny, akkor nem lennénk ennyire szarban. Amit a cikk írója kihagyott véletlenül, az talán az az apróság, hogy a szeretet törvénye a talmud szerint csak rájuk vonatkozik, nem ránk. Ezt a kihagyott apróságot övön aluli ütésnek tartom a mi (gojok) szemszögéböl. Meglátásom szerint nem maradhatnak hosszútávon kis országunk kormányánál, mert azt nem élné már túl a “nemzet”.
2 #15 gerry
- 2019-12-29 12:37
nyomkereso - "mostanában divatba jött a zsidózás." Azért ezt nem így kellene értelmezni. Nem akarom tovább ragozni, de azt ajánlom mindenkinek, hogy érzelemmentesen gondolja át, a következõkre a válaszait:

- Mi a hatalom?
- Mi az életrevalóság?
- Mi a megoldás - ha zsidó vagy?
- Mi a megoldás ha nem vagy az?
- Mit tud tenni egy olyan ember (fõleg családos) aki túl akarja élni a még elõtte lévõ éveket?
- Milyen lehetõséggel rendelkeznek a hatalomban lévõ csoportok?
- Milyen lehetõsége van - lokális esetleg globális összefogásra jelenleg a földön élõ "átlagos" tudással rendelkezõ, ugyanakkor komolyabb kapcsolati lehetõségekkel nem rendelkezõ emberiségnek?

végül...

- Hány százalékra becsülitek a környezetetekben megismert cselekvõképes, szervezõképes személyeket akik nem elméleti szinten, hanem gyakorlatban is képesek aktívvá válni?
- Hogy is van ez a zsidóknál? (Hit, összetartás, félelem, kombinatorika, irányítás, fegyelem...)
788 #16 nyomkereso
- 2019-12-29 15:42
Szia Gerry

Nem vagyok az írás mestere, emiatt nem is nagyon ragadtam meg az alkalmat eszmecserékre, csak passzívan figyeltem a kommenteket. A kérdésekre megpróbálok a saját meglátásom szerint válaszolni.

- Mi a hatalom?
Az én meglátásom szerint a hatalom eszköz a rám bízott haza és emberek védelmezésére, tanítására és nemesítésére.
- Mi az életrevalóság?
Problémamegoldás olyan módon, hogy nem károsítom meg a többieket. Nem élek mások kárára. Ezek nagyon régimódi gondolatok, de én így élek.
- Mi a megoldás - ha zsidó vagy?
Ezt válaszolja meg egy érintett. Nem az én asztalom.
- Mi a megoldás ha nem vagy az?
Tanuld meg az összetartást. Ha kell, hozz áldozatot is a közösségért, álld a szavad, mond ki az igazat. Ez manapság nem divat. Nehéz lesz ezt újratanulni.
- Mit tud tenni egy olyan ember (fõleg családos) aki túl akarja élni a még elõtte lévõ éveket?
Keményen dolgozik, erősíti a jószomszédsági kapcsolatokat, jót tesz és nem árt a másiknak. Nagyon kemények kell lennie magával szemben.
- Milyen lehetõséggel rendelkeznek a hatalomban lévõ csoportok?
Szerintem minden anyagi és metafizikai lehetőségük meg van, amivel élnek is. Parazitaként nagyszerűen teljesítenek. Javíthatatlanok.
- Milyen lehetõsége van - lokális esetleg globális összefogásra jelenleg a földön élõ "átlagos" tudással rendelkezõ, ugyanakkor komolyabb kapcsolati lehetõségekkel nem rendelkezõ emberiségnek?
Korlátolt lehetőségeik vannak, mivel be vannak fogva a máról holnapra való megélhetési küzdelembe. Csak áldozatok árán tudnak a többiekkel való együtműködésre időt, energiát szakítani. Át kell ugranod az árnyékodat, ha a jó irányba akarsz fejlődni.

A környezetemben kb. tíz százalék fejlődőképes ember lakik. Mivel bizakodó vagyok, lesz ez több is, csak kell egy nagy negatív élmény a fejlődéshez. Mivel gyöttment vagyok a környéken, nem osztom az észt kérdezetlenül.
99 #17 MORMOTA1968
- 2019-12-29 17:14
Én csak egyet mondok, ami állandó vesszőparipám! A PÉNZ! Kik is sajátították ki a pénznyomtatás jogát és uralnak le így szinte minden országot? Kik is szednek uzsora kamatot évezredek óta? Kiknek is köszönhető a judeo katolicizmus, az iszonyatos népirtások évszázadokon keresztül, a fehér fajú népek egymásra uszítása, irtása? Vajon ha nincsenek a minden háborút, polgárháborút, forradalmakat, a két világháborút pénzelő bankárok, akik csak úgy a semmiből teremthetnek pénzt és azt uzsorázással ki is vonhatják a forgalomból! Ha nincsenek vallási háborúk, izmus háborúk, mekkora lenne ma Európában a fehér fajú népek létszáma?

Loyola a Jezsuita Rend megalapítója is zsidó volt! És aki mindezt összehozta a Bordzsa bankár klán szintén! És kik is irányítják belülről a vatikáni zsidó világbirodalmat, Saul rabbi birodalmát? Zsidó pápák sora a Vatikánban, nem egy bankár dinasztia sarja volt! Kik bomlasztják belülről a népeket, kik állnak az egész világot behálózó "szabadkőműves páholyok" mögött, kiknek köszönhető az Egyisten hitű vallások elterjesztése, az "iszlám" kiagyalása, elterjesztése, a mostani migráns invázió elindítása? A földek, vizek, levegő, élelmiszerek mérgezése? A harmadik világháború előkészítése?

Bármerre is induljon el az ember a történelemben, beléjük fog botlani! A pénz nem fegyvernek lett kitalálva, de ezek kezében minden fegyverré válik! Persze a Távol-Keleten más fajú, rasszú népek is gyakorolták a népek kiuzsorázásának gyakorlatát, de vajon kiktől vehették át a módszert? Ezek szétszéledtek mindenfelé a világban és módszereiket is terjesztették mindenfelé! Minden őket befogadó népet átneveltek, minden őket befogadó népet kiuzsoráztak, kifosztottak és megpróbálták átvenni a hatalmat felettük! A magyar, német, lengyel, ukrán, francia, de még az orosz is erre a legszomorúbb példa! Stb...stb...De maradjunk csak hazai földön. És nézzünk körül idehaza! Csupa "magyar" ül a parlamentben, igaz? Csupa "jó" magyar! Szórják a sok pénzt "gyöngyöt" a disznók elé! Csak az "embernek" nem jut belőle elég!

Vajon kik számolják ki úgy a pénzt "nekünk" hogy ha mindent kifizet belőle az ember, akkor semmi se maradjon belőle már a következő hetekre se? Kik tartják sakkban az emberiség nagy részét a pénzen keresztül? Amit mi magunk is elő tudnánk állítani, saját pénzrendszert működtetve, ha hagynák! Kik hitették el az emberiséggel, hogy a pénz "érték?" Sohasem volt az!

És semmi szükség se lenne egy zárt rendszeren belül működtetett pénz és pénzrendszer esetén arra, hogy sok milliárdnyi akármi legyen forgalomban! Hatalmat adva mindenki felett, elme roggyant pszichopaták kezébe ezzel! Hisz ha az i-gazságszolgáltatás" minden szereplője tőlük függ, az ő pénzüktől, akkor "SOHA SENKI EMBERFIA" NEM VONHATJA ŐKET FELELŐSSÉGRE SEMMIÉRT!" Nincs független bíróság, ügyészség, rendőrség, semmi, amely ne tőlük kapná a fizetését!

És amíg ez így marad, addig nincs miről beszélni!
99 #18 MORMOTA1968
- 2019-12-29 18:11
A pénz három alappillére épül, vagy kellene, hogy épüljön és ennek a három szónak minden pénz darabon rajta kellene lennie! "HIT, BIZALOM, BECSÜLET!" És mind szimbólum "JELKÉP" középen "HÁROM LÁNCSZEM!" Amely három láncszemnek a középső szeme "JELKÉPEZNÉ AZT AZ ÖSSZEKÖTŐ KAPCSOT" amire tulajdonképp a pénz ki lett találva! A két szélső láncszem "jelképezi" az "áruféléket, előállított termékeket és hasznos, valódi értékű szolgáltatásokat!" És természetszerűleg a másik szélen lévő láncszem "jelképezné" az embert, amely ezekre az árufélékre, termékekre, szolgáltatásokra igényt tart és azt megszerezni kívánja! Egy zárt rendszeren belül a pénz "állandó körforgásban volna" ami feleslegessé tenné, hogy sok milliárdot keljen egyszerre forgalomba helyezni! Bizonyos közgazdászok szerint a ma fizikálisan forgalomban lévő pénz mindössze 2%-a is elég lenne a csereügyletek lebonyolításához! Nem kellene parkoltatni, nem lenne felhalmozható és nem tekinthetné senki többé vagyontárgynak, értéknek a pénz, mikor nem az!

Ha mi most, sok ezres, tízezres közösségként "saját fizetőeszközzel" kezdenénk el kereskedni, árut, termékeket, szolgáltatásokat cserélgetni "saját fizetőeszköz kereskedelmi forgalomba helyezésével" ha mindenki specializálódna valami előállítására, mi az amihez ne juthatnánk hozzá? Műszaki eszközök, áram, stb...? Az is megoldható lenne könnyedén! Megfelelő gépjárművel rendelkező emberek, közösségi tagok szállíthatnák az áruféléket, termékeket 30-50 km-es körzeten belül, előállítottól a vevőkig, vagy egyszerűen csak az erre felépített boltokig! Nem lenne az, hogy ahány kézen átmegy, mindenki rárakná a maga hasznát, így drágítva meg mindennek az árát! A "Hangya Szövetkezetek" pontosan így működtek! Voltak gyáraik, üzemeik, mezőgazdaságuk, állat állományuk, önellátóak voltak minden téren! Kivéve a pénzt! Na azon a téren is önállósodni kellene már rég!

Most csak gondoljatok bele, mi kell egy ember életéhez?
Építőanyag, hogy felépíthesse saját otthonát! Egy megfelelő méretű földterületre, ahol megtermelheti magának a gyümölcs és zöldségféléket, mások meg a haszonállatok etetéséhez szükséges takarmányt, egészséges gabonaféléket. Ruhaféléket, lábbeliket mi is tudnánk csinálni. Mert ugye ez is nagyon fontos? Bútorok, használati eszközök, szerszámok előállítása, elkészítése. Mind ha rémlene valami a régi időkből, mikor léteztek még erre specializálódott mesterek és inasok, még a futószalagon gyártás korszaka előtt! Tiszta víz! Míg nem szórtak mérgeket a fejünk felett a legtisztább vízforrás felülről érkezett mindig is! De persze földi forrásokból is megoldható a dolog, fúrt és ásott kutakkal. Hogy ez visszalépés lenne? Mert ugye milyen jó fizetni a vezetékes vízért? Mindenért, amit nem mi kontrollálunk! Gyógyszerek! Talán már mindenki hallott a gyógynövényekről, egyéb népi gyógyászati lehetőségekről? Téli fűtés, tűzifa, szén, stb...Megoldható!

Mi kell még? Ja persze autó! Mert közlekedni is kell! És az autó az nagyon fontos! s_franc Hogy a francba élte túl a sok ezer évet az emberiség autó nélkül?

Nyaraló, külföldi utazás, szórakozási lehetőségek, műszaki szórakoztató elektronikai kütyük, mobilok, stb...Minden megoldható! Ha már ezek nélkül nem elképzelhető az élet? Szerencsétlen, állandóan unatkozó felmenőink, akik még nem élvezhették ezen technikai vívmányok jótékony hatásait és halálra unták magukat! Vajon nekik volt több szabadidejük az igazán fontos dolgokra, vagy nekünk modern jelen korunkban? Én úgy tudom, hogy azért ők is egész jól elszórakoztak anno saját jól bevált unaloműző szórakozási lehetőségeikkel! Sokat beszélgettek, esténként kiülve az utcai padokra, székekre, jó szomszédi viszonyokat ápolva. Ment a pletyi party minden egyes nap, többnyire nőnemű egyedek között, míg a férfinép a kocsmában ütötte el az időt, meg néha agyon, egymást! Társasjátékok, kártya partik éjszakába nyúlóan, kugli, teke meccsek, stb...Azé marhára unatkozhattak felmenőink, nem de?

Nem kellene visszatérni a gyökerekhez? Vannak próbálkozások, de a többség még mindig a mátrix foglya és úgy néz ki az is marad örökre! s_hihi
99 #19 MORMOTA1968
- 2019-12-29 18:25
Kedves Gerry! A legnagyobb hatalom a "SZABADSÁG, FÜGGETLENSÉG! Nem véletlenül veszik el pont ezt, a legfontosabbal az "IDŐVEL" amit "HASZNOSABBAN" is eltölthetne minden ember, ha nem a pénz utáni hajsza töltené ki élete nagy részét! Mert valakik így akarják! Nehogy mán ráérj gondolkozni és rájöjj, hogy te csak egy rabszolga vagy, saját akarat nélkül, valakik kezében! s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.47 másodperc
3,956,263 egyedi látogató