Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Utcai harcokra készítik fel az ukrán katonákat

BelföldAz Ukrán Fegyveres Erők főparancsnokságának utasítására elkezdték a városokon belüli utcai harcokra felkészíteni a katonákat, írja az ua.news.

A parancs a haderő valamennyi hadtestére vonatkozik. A terepgyakorlat Lemberg megyében zajlik, ahol e

gy egész várost építettek fel e célra templommal, városházával, kórházzal, bevásárlóközponttal, szállodával, bankkal, vagyis teljes nagyvárosi infrastruktúrával.

A hadműveleti célokra készült díszletvárost folyamatosan új negyedekkel bővítik. Vladiszlav Ponomarjov, a szárazföldi csapatok harckészültségi osztályvezetője elmondása szerint eddig két zászlóalj gyakorlatozott a városban, ahol a jövő évben valósághű körülmények között legalább nyolc alakulat fog egyenként két héten át városi körülmények között utcai harcokat gyakorolni.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2019-12-24 05:39
Ezek az ukránok még a magyaroknál is feledékenyebbek! Elfelejtették a történelmet! Pedig nem volt az olyan rég, mikor 8 vagy lehet, hogy 10 millió is volt azon ukránoknak a száma, akiket a komcsik halálra éheztettek, bosszúból, mert nem akartak behódolni nekik! Még is mire számítanak? Hogy majd amcsi cion segítséggel megtudják tartani az országukat az orosz hadsereggel szemben? Őrültség, amire készülnek! Mert ki más ellen is készülnének, mint az oroszok ellen? Szerencsétlenek, beáldozzák magukat cion szolgálatában! Még is mire számítanak, meddig tudnak kitartani az orosz hadsereg ellen? Az eddigiek se voltak elegek számukra, hogy tudják kikkel is kezdtek ki? Mindent elfognak veszíteni! De jó lesz, ha mi is odafigyelünk az eseményekre, mert a Kárpátaljai magyarokat is befogják áldozni, mint tették eddig is! Majd Orbán szépen belevisz minket is, amiből talán így se, úgy se tudnánk már kimaradni! A forgatókönyv kész és beáldozható statiszta is akad nem kevés! Soha nem ébred rá az ukrán és magyar, hogy kiknek az érdekeit is szolgálják? s_ohno
1313 #2 zoli
- 2019-12-29 05:35
Igaz márciusi hír,de hát tudjuk,hogy a forgatókönyveket is a forgatás előtt írják....https://oroszhire...krajnabol/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,410,552 egyedi látogató