Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Férfi szer, vagy amit akartok...

GondolatokIgen, tudom, Irán most gyászol és körbe horgozzák a véres karót, közben Peking és Moszkva keményen kiáll az irgumburgumban, miközben Ausztráliát kitelepítik a tűzvésznek álcázott titkos operáció miatt. Vízkereszt van. Béke, csend, rend és figyelem. Hja, hogy háború is van. Smafu. De most hagyjuk a "nagyfiúkat", majd lejátsszák és ha szükség van ránk, szólnak, vagy úgy tesznek, hogy ne legyen más lehetőségünk, mint beszállni a fostos emberkereskedelmi ügyleteikbe. Persze csakis mint "humán erőforrás". De most inkább a tegnapi Gyöngyösön megtartott Férfi napról szólok pár mondatot. Igaz, készült felvétel és lényegében vágatlan, de tán támpontnak pár gondolat mégsem árthat az értelmezéshez.

Új év, régi gondok, más megközelítés. Túl összetett lenne minden szálat külön-külön kibontanom egy írásban, így meg sem teszem. Na szóval, történt, hogy jött az érzés, össze kell rendeződnünk. Aki van, ahogy van, amiben van és ahol van. Helyre kell tenni a szavak értelmét, szívek érzelmét. Körvonalazódott egy "konferencia" képe, ahol olyan alaptémát kell "kiveséznünk", mint a"nő és a férfi elv". Mivé lettünk és hogy éljük ezt túl. Aztán az asszonyok megcsinálták a saját összerendező szerüket és jelölt helyen és időben szerét ejtettük a férfi-úrságnak és nem hiúságból, nem tétlenségből. Mivel termet kellett bérelnünk a találkozóhoz a létszám nagyjából szabott volt. Minden férfi nem fért be és elvem, hogy a régi ösmerősi kört egyre szélesebbé téve olyan személyek is megszólításra kerüljenek, akik tán nem annyira ismertek, de tiszta szívű, jó eszű magyar emberek. Ezért sértődés ne essék. Kísérletezünk, szelektálunk. Tehát most ne dőljön a kardjába, aki nem volt ott. Nem a tömeghatás volt a cél, hanem az egyetértés és az együttérzés üzenete, melyhez lehet kapcsolódni akkor is, ha fizikailag nincs ott a személy. Nos, lényegében hibátlan volt a részvétel, bár pár részvevőről nem tudtunk semmi konkrétat, de benne van mindig a pakliban, hogy az "ellenség" is delegál küldötteket. Nos a videóból kiderül hol tartunk most és mi a cél, vagy mi lehet a cél, mely úgy kicsiben, mint nagyban igen szinte a lehetetlen határait súrolja, vagy tán túl is mutat rajta. Nos, mivel már a meghívottak között is - mint kiderült- akadt szabadkőműves, aki azonnal reagált és próbálta beszervezni Ákost és lovaggá kívánt üttetni....csak úgy mellékesen. Jó kis iskola ez. A találkozót éppen ezen oknál fogva és sejtve, hogy ott lesznek a "fészekrakók" kihegyeztem a témára. Erre kiderült, hogy ketten benne is vannak, de nyakig az ellenség brancsába, így az egyikük már szünetben el is hagyta a csatateret a másikuk meg mindent elkövetett, hogy lelepleződjön. Hagytam. Nem az volt a cél, hogy lerágott csontokon rágódjunk. A találkozó teljes ideje alatt valamelyik szolgálat figyelői őrt álltak. Összegészében a kitűzött cél megvalósult. Amit látni kell és érezni, egyre többen látják és érzik. Fiatalok is.

FÉRFI-SZER Gyöngyös 2020.01.04.

Link

Hozzászólások

1820 #20 Szikambria
- 2020-01-06 19:54
Sok jó gondolat hangzott el a videóban. Jó látni, hogy szerte az országból, valamint a határokon kívülről is jönnek Magyarok képviseltetni magukat és támogatni valamelyest az összerendeződést. Mindenki a saját módszereivel, de mégis 1 cél mögé állva, ez a lényeg. A fiatalok erejével, a középkorúak tapasztalatával és az idősebbek bölcsességével jön létre az egyensúly, pont úgy ahogy a férfi és női minőség között az egység.
684 #21 atacama
- 2020-01-06 20:21
no meg a harcosok elszántsága ..az se a LÓNAK A FASZA
1323 #22 Laplage2
- 2020-01-06 21:00
Sajnos még mindig nem látom a vezetőket, csak egyet az pedig te vagy Imre
1323 #23 Laplage2
- 2020-01-07 05:25
Bár újból megnéztem a videót, az mindenképpen jó dolog, hogy egyre többen vannak, akik tenni akarnak, hagyni kell hogy kiforrja magát a dolog!
Nagy feladat az biztos!
Bizonyára vannak vezetői képességgel megáldott egyének közöttük, legyen az férfi, vagy nő!
Csak még én nem értem fel a feladathoz, hogy felismerjem, van még mit tanulnom nekem is!!
165 #24 LM
- 2020-01-07 08:34
Köszönet a videóért.
Ez a titkos társaságos rész jó volt :) ,ezek szerint nem lesz EU pénz a "jólétre" Imre? Nem adják "beszervezés" nélkül? Ki gondolta volna, na jó talán mi. - dehát így megy ez ha színház az egész világ

A "gyógyítóval" kapcsolatban nekem más volt az érzékelésem nem gondolom, hogy "ellenség", egyszerűen csak megijedt a valóságtól hiszen ő csak gyógyítani akar másról nem tudomást venni. Persze tudom mondtad már, hogy van az a pont ahol ez már nem megengedhető. Nekem most még nem tűnt ellenségnek - lehet tévedek, de aki még tanul annál előfordul

Laplage2, szerintem Te katonai vezetőt keresel, hiszen katonaember vagy, nem mondom, hogy sok vezető személyiség volt ott (ettól függetlenül sok értékes Embert láttam a videón) de néhányan első látásra, hallásra alkalmasak lehetnek bizonyos területek vezetésére
1323 #25 Laplage2
- 2020-01-07 09:05
LM
Teljes mértékben egyetértek veled, azért is néztem meg, másodjára is, de ezt a videót még meg nézem újból, mert sok érdekes ember, sok érdekes dolgot mond, van mondani valója!
3 #26 Enid
- 2020-01-07 14:06
Imre vagy más illetékes!
Nézem a szert. Részletekben időhiány és emésztési okok miatt.
Most így a tanyasi marha gyorsan sütött, még véres húsa mellé, egy kis gyalult ánizs salátával pont passzol.
2:58-nál tartok.
Éppen Jézuson tornáztok.
Tudod, hogy nekem van erre másik két és különböző megoldásom, úgyhogy ez a rész nem izgat túlzottan. Meg egy kicsit süket is vagyok "má".
Node...
Eddig, pozitív benyomást keltett bennem az összejövetel, sok érdekes és őszinte megnyilvánulással.
Összességében eddig szép embereknek tűntök.
Annyit kérdeznék egyenlőre, hogy mi alapján mentek ki a meghívók?
Volt egy "vezér" kritérium, vagy hogy?

Ui.:
Gerry a megmondója, hogy régóta látnálak már férfi közegben és nem vajmi fátyolos amazon. :D (bevallom, hogy kivala ilara legalább annyira megülte a gyomrom, mint lóhere leonárdó. )
De hát spongyát rá, ha lesz olyan társ - és őszintén remélem -, aki szeret annyira, hogy bokán rúg, amikor útrakélsz ezek ki-hívására.
Maradok tisztelettel... a ködben... valahun...
Aláírás:
A szokásos bosz-orca.
:)
1693 #27 pipogya
- 2020-01-08 14:37
Azért nem látni a vezetőket mert hát Magyarországon 1526 óta van itt egy jó nagy elnyomás .
Én örülök hogy vannak ennyien is !
Csak bátran kitartás !
3 #28 Enid
- 2020-01-08 14:56
Az Embernek nem vezető kell, hiszen mindegyikben az lakozik. Maximum iránymutatást kaphat. Példákból. Követhet egy utat, ahol a "leg" jár.
S a vezető nem reflekTORfényt jelent.

Valamikor a vezér közelébe férkőzni is feladat volt, s gyakorta pont nem ezek közül választott a Bölcs.
245 #29 hamu
- 2020-01-08 19:45
Ha volna egy hús vér, nem virtuális közösség, ami támasztja az egyént, akkor az egyén talán esélyt kapna a fejlődésre. És ha az egyének elkezdenek tisztulni és elevenedni merítkezvén a közösség energiájából, akkor a felfejlődött egyének egy ponton létrehoznának egy közösséget. Ez a receptje annak, ahogy várat építhetsz törött gyufaszálakból.
118 #30 keepfargo
- 2020-01-09 19:11
Magamfajta nyelv-megszállottnak (mert, ugye; kezdetben vala az ige és az ige Istennél vala... stb ) ez az érdekes összejövetel 1 azaz egy megerősítést adott.

No nem önmagamban, mert bár az sem jött volna rosszul, de talán az én harcomat én erősítés nélkül kell megvívjam (úgy magammal, mint a "külvilággal" - ami ugyanúgy "bent van" ), egyszóval a megerősítés a teóriámra jött, mégpedig attól a talán velem egykorú bácsitól, aki észrevette, hogy a magyar miben más ( mivel különb ) a többinél.
Ha emlékeztek rá, azt mondta, hogy ennek oka az öszinteség; a magyar őszintébb, mint más népek.

Azonnal csak úgy reagáltam erre, hogy végre; valaki mefogta a lényeget. Aztán aludtam rá egyet, és reggel mire ébredek? Arra hogy megvan az oka az őszinteségnek, és ez nem más, mint keepfargo vesszőparipája, a csodálatos Ősnyelv.
Ami nevén nevez mindent, s mivel mindent nevén nevez, hát hazudni vele nehez...

A megerősítés ezzel nem merült ki: ma még tisztábban látom hogy az ellenség mire utazik és miért - a nyelv tönkretételéről beszélek, elég régóta, s eléggé süket füleknek - arra utazik, hogy egyre több értelmetlen, vagy félreérthető, illetlen és felesleges fogalmat, nevet és igét és még sok egyéb nyelvidegen szemetet belecsempésszen a nyelvbe, divatként terjesztve mint a betegséget.

Ma még értjük egymást; úgy-ahogy, de nem kell sok idő, hogy kényelmetlen legyen egymást hallgatni/olvasni mert az eredeti tanítástól és örökségtől észrevétlenül, lépésről lépésre eltávolítanak bennünket, s mi is magunkat meg egymást.
"Másodjára, nevesít, katyvasz, mocsadék, bevállal" és a többi - most már százig folytathatnám, de legyen itt a tegnapi ügyesen bújtatott "gyöngyszem": (a 444-től, ami nyíltan rontja nyelvünket ): azt írja, hogy
valami sportolónak "műtétje" volt...tehát nem mű-tét-e, hanem mű-tét-je....

Tétje nem a műnek van, de a nyelvrontásnak van, és nem kis tétje van, amihez ti is és mindenki más, aki nem veszi azt észre és tesz ellene, akaratán kívül és öntudatlanul hozzáteszi a maga kis tégláját, míg kész nem lesz a "ház"....és ez a tét, nem túlzok, de maga a kultúránk, a gondolkodásunk és a világfelfogásunk átalakítása - szerintem lerombolása.

Azért erre ma már lassan gondolni kellene, ha egyszer arról szól a nóta, hogy maradjunk fenn...

Igen, de hogyan?s_hihi Egy lerontott, lebutított nyelvvel?
1349 #31 Nagy Levente
- 2020-01-09 19:20
Összességében üdvözlendő az irány! Köszönet Imrének és a jelenlévőknek!
Csupán két gondolat hozzá, amit talán már egyszer egy hsz.-ban leírtam.
Az egyik az elhangzott "Dicséret", a "Hadd menjek, Istenem, mindig feléd!" Ebben hangzik el egy olyan sor, hogy:
" Szívemtől trónodig – mily szent csoda! –
Mennyei grádicsok fényes sora."
Ez ugyanazt jelentheti, mint a Székely Himnuszból az a sor, ami úgy hangzik, hogy:
" Vezesd még egyszer győzelemre néped,
Csaba királyfi csillag ösvényen. "
Vagyis a magyarok, ugyanúgy mint az amerikai őslakos indiánok és még sok ősi nemzettség csillagba járó népek voltak, amíg hagyományaik, kultúrájuk szerinti rendben éltek. Nem voltak korlátozva erre a földi létre, mert nem "csak" az anyagi világ számított számukra, hanem számtalan más érték! Erre kell valahogyan visszahelyezkedni, amely a Jézusi vérszövetségben rejlő lehetőség, vagyis a vérségi-rokoni, nemzettségi, nemzeti kapcsolat sora. Mert bizony a földi lét után, az a bizonyos "Mennyei grádicsok fényes sora" vagyis a "csillag ösvény" nagyon nem lehet mindegy, hogy hova vezet!
Ha szeretnétek hallgassátok meg, eme kórus előadásában (annyit hozzá, hogy ne azt nézzük, hogy "babtista kórus", mert én is tudom, hogy ők is be vannak csapva, vagyis belehelyezik mindegyik "újkeresztényt vagy zsidó-keresztényt egyfajta komfortzónába, még legfinomabban fogalmazva is!) Ettől függetlenítve magunkat, a tanítása a Dicséretnek nem semmi az biztos, íme: https://www.youtu...cxbnJ-x2CQ
A másik, egy ugyancsak egyházi katolikus éneknek kénytelen-kelletlen elfogadott, de eredetileg régi magyar himnusz, Lengyel Judit előadásában. Mégpedig a sajnos elbukott II. Rákóczi Ferenc fejedelem vezette szabadságharc után keletkezett fohász! A fejedelem már akkor úgy fogalmazott, hogy: "Szenvedhetetlen igában élünk"! Ez ugye ma is aktuális! Ez a fohász a Boldogasszony anyánkhoz szól és szorosan kapcsolódik az általatok "megtartott" SZER-hez: https://www.youtu...uuc7jgyPqk
Szintén a mondanivalót, a tanítását tartom fontosnak és nem azt, hogy az elvakító egyház berkein belül is elfogadott!
Aztán egy ráadás a lovagoknak, a harcosoknak a Kárpátiától - Esküszünk, mi székelyek: https://www.youtu...S4y0t1mBsQ
1786 #32 Zsuzsa
- 2020-01-10 20:19
Most hallgatom " véletlen " Kárpátiától ezt a dalt...
Abból a fából vágjátok az én keresztem,
Amit akkor ültettek, amikor születtem,
Abból a fából legyen majd az én koporsóm,
Amelynek árnyéka alatt írták meg a sorsom.
Gallyaiból rakjatok egy olyan nagy tüzet,
Ami még egyszer táplálja kihűlő szívemet.
Földbe' nyugvó gyökeréből faragjatok pipát,
Szabad lelkem az égbe szálljon mint a füstkarikák.
Sudár ágai jók lesznek vaskaszák nyelének,
Mely arat, de fegyver is a Magyar kezének,
Fának apró forgácsát vessétek a szélnek,
Viszik messze majd hírünket ahol földet érnek.
Egy árva szűz rügyéből új élet sarjadjon,
Ne hagyjátok soha, soha, hogy nemzetetek kihaljon,
Legszebbik részéből végül bölcsőt készítsetek,
Hogy szebb jövőről álmodjon minden magyar gyermek.

Forrás: Musixmatch
Dalszerzők: petrás j. / szarvas gábor

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.65 másodperc
4,606,622 egyedi látogató