Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szabadkőművesek, cionisták és egyéb ünneprontók

GondolatokSok minden motoszkál a fejemben, de ha kedvem már nem is oly sok van kiteregetni a szemetet, azért csak erőt veszek magamon. Tudjátok a geostratégiai izé, meg a nagy "valami", szóval még nincs helyzet, de már majdnem, pont úgy, ahogy immár sok éve is. Apropója az írásnak, hogy látókörünkbe került a szabadkőműves társaság, mely "nemzeti máz" alatt oktat, tanít, képez ki és szervez be. Ez nem új jelenség, írtam már róla párszor, hogy tele vagyunk velük és ezek "kormányközliek" és pont arra vannak, hogy értelmes kezdeményezés a "nemzeti oldalon" ne maradhasson talpon. És nem csak ott, Persze a titkosszolgálatokkal karóba vannak öltve. Gyanúm szerint a rendőri vezetők, főügyészek és bírók is páholytagsággal kell rendelkezzenek. Akkor elmondom mi van.

Talán 2012-ben vettem a fáradságot és felvettem a kapcsolatot az orosz katonai attaséval, aki végül fogadott és oroszul elmondtam neki, hogy látom a dolgokat. Mikor a szabadkőművesekről beszéltem és éppen nem jutott eszembe a "maszon" kifejezés, szabadon, szabad kőművesnek fordítottam, melyet ő "önkéntes kőművesnek" korrigált (ez oroszban így van) és érzékelhető volt a gombóc a torkában és a megváltozott mimikából következtettem, személyes tapasztalása lehet a témakörben. Spongyát rá. Rég volt. Azóta biztos kilépett, vagy már népnemzeti vonulat képviseli a diplomáciát, ha a népet nem is.

Másik ilyen történet egy másik nagykövetséghez kapcsolódik. Melyikhez is? Hja, amelyik mostanában a hírek középpontjában szerepel. Nos, onnan nagyköveti szinten kerülő úton jött értesítés, hogy minél jobban kellene és lehetne teríteni ezt a szabadkőműves témát. Aztán a nagykövetnek sipirc lett és minden csatorna fedele le lett hegesztve. Rég volt ez is.

A napokban, hogy a PI Kör szervei a találkozókat futottunk rá egy taposós aknába.Mivel az az egyik alapelv - melyet nehezen értenek itt is-, hogy nyissunk és szólítsunk meg, akit lehet és szélesítsük a frontszakaszt, így egyre több kevésbé ösmert, vagy a köreinket eddig nem érintő személy kerül a látótérbe és próba-szerencse alapon teljesen tudatosan megérintődnek. Persze egyszerre nem lehet mindenkit és nem is lehet mindig mindenki ott, ahol. Nincs erre pénzünk (terembérlet, útiköltség....). Így került pl. Szemző Gábor is a listára a legutóbbi Férfitalálkozó kapcsán, de ő kedvesen elutasította megjelenést, holmi félreértésre, vagy verekedésre utalva, amit megígért nekem bő egy éve a fészen és azóta sem teljesült, viszont én nem akarom kihagyni, mert ígéret szép szó. Na, mindegy, Halász Jóska is elutasította a jelenlétet, pedig..., de hagyjuk. Most volt lehetőség. Szegedre is hívva volt, de nem jött. Viszont volt aki kapott az alkalmon és régi ismeretség révén a csapattagunkat invitálta magához és rábeszélés minden eszközét (békéseket) bevetve agitálta a szabadkőművesekhez, lovagrendbe. Nevét egyelőre nem írom le. Egyelőre. Volt már ilyenre eset 2012-ben. Akkor László Mihályhoz vitt el Fapipa, titkolva hová is megyünk és minek, csak mennünk kell. Mentünk. László Andrea férje. Cirka 4 órás beszédet hallgattunk végig. nem titkolta, hogy már az apja is szabadkőműves volt. Gyűrű meg minden megvan...és persze kapcsolatok... Nos, mivel én nem álltam rá, így Kásler Árpinál kötöttek ki, őt "futtatták"...az eredményt meg tudjátok..., pedig nem titkoltam, hogy mi a helyzet. Nos, pár napja engem hívtak, hogy az a bizonyos "nagy magyar" velem kíván beszélni. Mondtam én arra nem érek rája, hacsak nem lesz eszközrendszer a kezemben, de akkor az lesz az utolsó "beszélgetésünk", mert nem éli túl. Vidám kacarászás. Nem akarok-e esetleg lovag lenni akkor? Mondok: kizárt dolog....és nem sokkal kiderült, hogy Licát is hívták, miután az elutasítást megkapták. Az 'avatott' egyik tanítványa, aki ott dolgozott kinn Norvégiában egykor és élt velünk együtt a szálláson vette fel vele a kontaktust. Most erre mit mondjak? Nemrégiben meghivatkoztam nektek is "Az ezek ugyanazok" Szakács Árpád (forrás szerint zsidó) és a két titkosszolgálati elem videóját, melyet Árpi a szabadkőműves összeesküvéssel nyitott. Mi van itt már? Mindenki megőrült, csak én megyek szembe a forragalommal, mint Don ki hótt-e, de nem is élő?

Nagyon figyelni kell. Nagyon ótvarosnak (azaz: óvatosan) köll lenni, vagy ki tudja. Ahogy bővül a csapat és emelkedik a tét, úgy kell egyre több szemnek egyre-másra látni még azt is, mi csak sejthető. Tudom, hogy tele vagytok tettvággyal, sérelemmel és elvárásokkal, bizonytalansággal és hitetlenséggel. Jól van ez így.

Viszont van jó hírem is. Gyakorolok hegeszteni és állítólag nem vagyok reménytelen eset. Tehát hegesztést is vállalok, meg lakásfelújítást és egyéb munkákat, szerelést...festés-mázolást (csapat is van, ha kell)...és kőműves munkákat is szabadon.

Hozzászólások

88 #39 Asumhari
- 2020-01-15 09:04
Rozsola!
Ezen a fórumon közölt híreid, ill. következtetéseid a napi politikai események vonatkozásában nem kompenzálják azt az ocsmány stílust, amivel Te itt megnyilatkozol. Tudnánk nélkülözni.

Nem mellesleg, hanem kiigazításul:
Indiában nem buddhizmus van, hanem brahmanizmus, ami nem is vallás, sokkal inkább filozófia.
A buddhizmus az óhind filozófia katasztrófája volt. Egészen más a gondolati rendszere. Nincs pozitív válasza a létezésre. Kr.e. a VI. századtól a Kr.u. VIII. századig tartott Indiában.
Végül felül kerekedett az ősi tanítás.
Az óhind védikus filozófia az érveléstechnika csúcsa. Legyőzhetetlen tisztaságú erő.
India a Föld egyetlen civilizációja, ami az ókor óta folyamatos, sohasem szakadt meg.
A buddhizmus megérintette a nyugatot is. Nyugaton a gondolkodó értelmiség vagy ateista baloldali, vagy elfogadja a buddhizmust, mert az elméről szól és nincs benne se lélek, se isten.

Óriási képmutatás alatt virágzik az EGO.

Rozsola! Úgy látom a Tiéd is. Ateistaként se szidd Szűz Máriát, Magyarország védőszentjét!!!
3 #40 Enid
- 2020-01-15 10:42
Imre! A "szelíd" biztosan zsákutca.
Viszont a szolíd egy tiszteletre méltó tulajdonság.
237 #41 csaje
- 2020-01-15 13:30
Rozsola! Az ősi kultúrák a kezdetükkor mind magas szintű tudásról tennének tanubizonyságot, ha a hatalom (pont emiatt) nem tüntetné el a nyomaikat folyamatosan, és nem irtanák ki azokat, akik ezt a tudást tovább adnák. India is azért szegényedett le, (mint a magyar is), mert az ősi kultúrájukat szétverték, megmásították, lerombolták, a követőit megölték, stb. Eme kultúrák épületei a világ kül. pontjain több ezer éve állnak, ill. állnának, ha nem pusztítanák le folyamatosan a Káin-ábeli szemlélet követői. Az összes ősi kultúra alapjai egy néptől származnak, az őseinktől, akik a kultúrájukat szerte vitték e bolygón. Az indiai Védák csak meg véd - ték, megőrizték a kultúránkat. Krisna vagy Krisztus ugyanaz a napminőség. Sákjamuni Buddha szintén magyar, a sákják, azaz a szakák (ősmagyar) népéből való, de az egyiptomi és a perzsa kultúra alapjai is tőlünk erednek, mint ahogy az első kínai császár neve is HUN volt. És most hol tart a magyar? És miért tart itt? Épp a kultúránk miatt írtanak minket foggal-körömmel. A Háború a nemzet ellen c. filmben elmondják, hogy 20 éve még az 5 leggazdagabb országok egyike voltunk és most? A legbetegebb, legszegényebb, leg..., mert elvették a múltunkat, azt a múltat, ami átszinezte az összes eddig létező kultúrát. Minden nép a testvérünk, mert minden nép a Nap és egy-egy belső bolygó hatására formálódott, kivéve azt az egyet, akik most a világot uralják, mert ők a Hold és a Mars hatása alatt állnak, és akik a Jahvét, a Hold exusiait tisztelik. A Ladakh tanusága c. videó elmondja, hogy röpke 10 év alatt hogy szoktatták le az addig önfenntartó népet az önellátásról és hogy lettek a mai rabszolgatartók csicskájává. Így vált a kultúrából civilizáció.
Az indiai szövőnők beleszőtték a szőnyegeikbe az élet szimbólumait, aztán odament az angol, és levágatta a szövőnők ujjait. A Justiciát már minden szobron bekötött szemmel ábrázolják, a szabadság szobrunk haját levágták férfiasra, holott a haj a szabadság és a spiritualitás jelképe, a Szent koronánkat ábrázoló szobrot a hídhoz láncolva alkották meg, az oroszlánok nyelvét kivágták, Csongrád főterére dementor szobrokat tettek (akik az életerőt elszívják!), az Országház bejáratát megfordították, innentől kifelé folyik az érték az országból, a zengő kövek közét beültették, hogy ne szólaljanak meg többé, a tihanyi visszhangot is elhangolták. A Szent Koronánkat (ami élő minőség, és ezt a hatalom nagyon jól tudja, és azt is, hogy hatnak a szimbólumok, azért is bánnak vele úgy, mint egy élő entitással, mert...) bezárták egy üvegbúra alá, ahonnan kiszívták az éltető oxigént és nitrogént fújtak be, amit az őseink fojtógáznak neveztek. A nitrogén az anti-biotikumok egyik összetevője is (életellenes!). A Koronánkat nem érheti természetes Nap-fény! Műfény alatt tartják.
Az Abu Szimbel-i templom is az UNESCO "védelme" alá került, mint sok-sok más ősi kincs is. "Az Asszuáni-gát építésének tervei az 1950-es években mindkét templom létét fenyegették. A Kalabsa és más helyek mellett ők is eltűntek volna a Nasszer-tó jelenlegi szintje alatt, ezért
(???) 1955-ben megalapítottak egy nemzetközi centrumot, hogy az Asszuántól délre lévő területet dokumentálja. 1960. március 8-án az UNESCO nemzetközi összefogást kért a templomok védelmére. Ezek közül 1963-ban elfogadtak egy svéd tervet, mely szerint a templomokat szétvágják az egész sziklatömeggel együtt, és egy magasabb fekvésű helyen újra felépítik. Az Asszuáni-gátat 1971. január 15-én avatták fel. Az ünnepségen az akkori elnök, Anvar Szadat így méltatta az összesen 23 núbiai műemlék áthelyezését: „A népek csodákra képesek, ha egy jó cél érdekében együttműködnek.”
Az a sok ember, aki ebben segédkezett, vajon tisztában volt a hatalom eredeti szándékával, hogy egy magas minőséget sugárzó szent helyet vagdostatnak szét velük apró darabokra?
283 #42 gladiator07
- 2020-01-15 16:25
Hát Vajknak és bandájának köszönhetjük az Ősi kultúra tőzzel - vassal való kiirtását.
118 #43 keepfargo
- 2020-01-15 17:12
asumhari
A brahmanizmus volt a vallás és ezt akarta felváltani a buddhizmus, ami inkább filozófia.
A nyugati (értsd európai + amerikai) tévhit az, ami szerint ateista lenne a buddhizmus. Ez csak annyiban pontos, hogy nincs benne megszemélyesített isten. Van viszont egy olyan istenség-fogalom, amire leginkább azt lehetne mondani, hogy a Mindenség úgy ahogy van, fejlődik, mozog stb. maga az isten(i) ill. az isten nem egy különálló entitás hanem mindenütt ott van de különböző szinteken és formában. Az pedig, hogy a buddhizmus nem ad választ a létezésre, végképp alaptalan előítélet, és csak az fogadhatja el, aki alig tud valamit, vagy éppen semmit nem tud a buddhizmusról. Buddha ugyanis nem kevesebbet tanított, mint azt, hogy az összes létformák közül az emberi a legfontosabb, mert ebben az emberi dimenzióban/létformában van a legnagyobb lehetőség a karma megváltoztatására. (ami a többi létformák állapotait is befolyásolja).
Ez nemhogy nem kevés vagy egyenesen elégtelen életcélnak; ennél jobbat senki nem kívánhat magának vagy az emberiségnek. Ha még hozzáveszem, hogy B. nem a szeretetet jelölte meg viselkedési forma ideáljának, hanem az együttérzést, akkor a kép annyival lesz árnyaltabb, hogy az együttérzést a lelkes állatokra is kiterjeszthető - ezért lesz vegetáriánus a buddhisták masszív többsége, úgy Keleten mint Nyugaton. Ez a kifejezés pedig ; "lelkes állat", nyilvánvalóvá kell tegye bárki számára, hogy igenis van lélek a buddhizmusban. Aki tehát az Isten-t keresi, nem fogja találni, mint megszemélyesített bácsit, de akinek lélek kell, a buddhizmusban megtalálja, s ha isteni kell valamiért, az sem lesz messze... Lehet, hogy ez sokaknak könnyebben megy, mint a többi - álszentebb, programozott - vallásokban, ill. egyéb életfelfogásokban, gondolati modellekben.
118 #44 keepfargo
- 2020-01-15 17:20
Még idebiggyesztek egy megjegyzést:
van aki kedveli Einsteint s van aki nem, de a bölcs mondásaiból bárki haszonnal szedegethet, van miből.
A buddhizmusról pl. azt mondta hogy; Ha van vallás, aminek kozmikus vonatkozása van, az a buddhizmus. (Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, de úgy nem, hogy Einstein ezt lekicsinylőleg, vagy negatív megkülönböztetésként értette volna. )
Ha valaki, akkor ő nem volt fellegekben járó idealista - ellenkezőleg; az anyagból indult és a fizikában kötött ki.
684 #45 atacama
- 2020-01-15 17:26
egy féreg Tudományos eredmények tolvaja volt!!! tudományos kutatási eredményeket lopott plagizált és a gyilkosságoktól sem riadt vissza mint néhány jeles zsídó fajtársa..kisérleteket sosem végzett..
118 #46 keepfargo
- 2020-01-15 17:31
Atacama
Az ellenségtől is kell tudni tanulni - akár hibáiból, akár erényeiből (ha vannak ilyenek)
88 #47 Asumhari
- 2020-01-15 19:51
keepfargo!

Ezt a reklám majmot jobb, ha a szánkra sem vesszük(Einstein)

Bakos Attila indiológus előadásait érdemes hallgatni. A védikus ismeretek nagy tudója. Vallás történész, 35 éve ezzel foglalkozik.
Könyvkiadásiban az érték mentés vezeti és az ismeretek átadásának fontossága.
A buddhizmus mind a négy kinyilatkoztatott alapigazsága a szenvedésről szól. Az ember teremtésbe lépésének az oka szerintük a szenvedés. A buddhizmus kétségbe vonja, hogy van bennünk Önvaló. Szerintük a szenvedés csak a lét megszüntetésével szűnik meg. Negatív hozzáállás.
A hinduk az elmétől való megszabadulásban látják a megoldást. Céljuk a Brahma Nirvana.
https://www.youtu...mp;index=2
819 #48 rozsola
- 2020-01-15 19:55
Hagyjuk Egy-Kő elvtársat !
Mellesleg vicces amikor egy " vatikáni eretnek " engem a " prófétát " ateistának nevezik. Ja , jut eszembe a " kereszténységnek " több mint 250 szektája van , és ebből a " vatikáni eretnekség " csupán egy a sok közül.
Mellesleg ideje lenne eldönteni , Jézus " Isten-fiú " vagy " IstenI-fiú "
Mondtam már , hanyagoljuk a budhizmus , brachmaizmus meg mindenféle " izmus " baromságait. Mi keresztények vagyunk , nincs szükségünk más " vallásra ". Mellesleg nagyívben szarok bárki " karmára ".
Mint láthatjuk , Minden Oroszok Cárja elküldte a picsába a " kormányt " , Medvegyev ( közismerten gyengeelméjű alkoholista ) szerepkörét pedig átruházzák a Cár kiváltságai közé. Persze mindezt a " Jézusi szeretet " nevében az " orosz nemzet " érdekében. Kb ennyit hogy kinek mennyire hosszúra nyúlik a " karma "
Visszatérve a " védákhoz " , ideje lenni szólni nekik , kurvagyorsan kezdjék el az " ősi iratok tanulmányozását " mert a közelgő események okán nagy gondok lesznek.
V Szlovákijá egyre hangosabbak a cikánok elleni hangok
V Vengrijá a kormány nem akarja a gyöngyöspatai korcsmárosokat és az uzsorásokat hízlalni. Nyíltan kimondatták a cikán származású Stoffán Gyurival : " ha a cikánok megkapják a pénzt , habzsi-dőzsi lesz egy ideig , a pénz pedig az uzsorásokhoz fog kerülni , semmi sem fog megváltozni "
V Ruminijá pedig a Marosvásárhely " román " polgármestere az mondta ( kicsit átfogalmaztam amolyan " rozsolásra " mer úgy látom " egyeseknél ez a szövegkörnyezet kibassza a biztosítékot " ) : " Nem fogunk " segélyt " és " szülési pénzt " osztogatni a cikánoknak akik csupán a pénzért ellik a pulyákat. Meg kell szüntetni azt a gyakorlatot , hogy 12-13 éves gyereklányok kurválkodnak az utak mentén , a szülészetek tele vannak 13-14 éves gyereklányokkal . Unjuk már , hogy segélyekkel kell eltartanuk ezt a dolgozni nem akaró népséget amely nyakig belemerült a bűnözés világába "
Mír mondtam ezt ?
Azír mer a cikán ( egyesek szerint ) Indiából származik. Ha ez igaz , akkor a " védák népe " a cikán is. Hát , gratulálok ! Azt tanácsolhatom a balfaszoknak , költözzön a " védek népe " közé , oszt nyomjon egy csókot a seggükre. De ha elvágják a torkát 500 forint miatt , nekem ne nyafogjon !
Summa summárum , üzenem a " védák népének " , kurvagyorsan elevenítsék fel a " bölcsességet " mer ha így folytatódik , a Selyemút keletre tartó vagonjaiban " postázzuk " a tesvíreket. Nekünk nem sikerült ezeket " integrálni " , igaz mi holmi suttyók vagyunk hozzájuk képest , nekik a " faszomtudjamilyen tudás " birtokosainak gyerekjáték lesz integrálni ezeket a " rejtett erőforrásokat "
Sajnálom barátaim , de ki kell mondjuk. Sajnos ide jutottunk , bár már 7528. évet írjuk , gyakorlatilag előről kell kezdeni a dolgokat
Oda jutottunk , Minden Oroszok Cárja ukázba adta : " A kormánytagoknak , minisztereknek , parlamenti képviselőknek , bíráknak és minden hivatal vezetőjének szigorúan tilos a kettős állampolgárság és nem engedélyezett a külföldi ingatlan birtoklása sem ! Szégyen , gyalázat hogy ide jutottunk ! No , mindegy
Továbbra is csak annyit tudok " tanácsolni " , húzzanak bele a " szakrálisok " és a " nyelvÉszkedők ". Mer' ami készül az nem lesz " aranykori összebuzulás "
A napokban érdekes hír csapta meg a fülemet. A nemzetközi média lehozta , de valamiért elmaradt a " szokásos " pofázás
Aszongya : Oroszország és Japán hadihajói közösen gyakorlatoztak az ománi partok környékén
Há mi van itt blyáty ?!!!!
Oroszország és Japán közösen hadgyakorlatozik ? Közösen " hárítják el a fenyegetést " ? Nebasszukmá' ! Há bolondok ezek ? A Kurill szigeteknél vajon mit gyakoroltak ? Netán azt , az orosz kivonul ,a japán meg átveszi a területet ? Vagy a japán hajók átrakodják a " cári aranyat " ?
Esetleg Oroszország " csatlakozik " a Japán és Észak-Korea katonai szövetséghez ? Azt már köztudott , Dél-Koreát " véletlenül " Kína védi meg az északiak agressziójával szemben.
Akarom hogy tisztán lássatok ! Összefoglalom a paramétereket :
1. Egyik " oldal " : a kommunista Kína és a kapitalista Dél-Korea , másik " oldal " a kapitalista Japán és a kommunista Észak-Korea
2. Oroszország hadgyakorlatozik Japánnal közösen az Arab Félsziget keleti partvidékén
3. Oroszország hadgyakorlatozik Kínával közösen az Arab Félsziget nyugati partvidékén
4. Oroszország hadgyakorlatozik a siíta Iránnal közösen
5. Oroszország hadgyakorlatozik a szunnita Törökországgal közösen
6. Oroszország és a siíta Irán közösen eldönti Szíria sorsát
7. Oroszország és a szunnita Törökország közösen eldönti Líbia sorsát
8. Japán rakétaszakértők szerint demostmákurvagyorsandeazonnal vásárolni kell az Sz-400 Triumf légvédelemi egységeket mer' az Észak-Korea által kifejlesztett rakéták ellen nincs hatékony védelmük. A japán szakértők csak tudják , elvégre ők is részt vesznek az Észak-Koreai fejlesztésekben
9. Dél-Koreai rakétaszakértők szerint sűrgősen be kell szerezni az orosz Sz-400 Triumf légvédelmi rendszert mert védtelenek az Észak-Koreai rakétákkal szemben. A kínai " tanácsadók " csaknem hazudnak !
10. Az elmúlt napok eseményei kapcsán iráni rakétaszakértők szerint az iráni légvédelmet azonnali hatállyal modernizálni kell az orosz Sz-400 Triumf légvédelmi rendszerrel mer' a jelenlegi légvédelem számos hiányosságot árult el magáról
11. Iraki rakétaszakértők szerint a Nato és Izrael által illegitim módon elkövetett légiakciók miatt , azonnal szükség van az orosz Sz-400 Triumf rendszerre
12. Líbiai rakétaszakértők szerint a jelenlegi légvédelmi rendszereik nem eléggé hatékonyak a Nato és Izrael légierejének távoltartásához, Erre a célra az orosz Sz-400 Trimuf rendszer lenne a legmegfelelőb
Na , nagy nehezen de " összejött a 12 pont "
+1 . Kínai rakétaszakértők szerint a rendelkezésre álló légvédelmi rendszerek messze nem tökéletesek , nem garantált az ország védelme , ezért nagyon gyorsan vásárolni kell orosz Sz-400 légvédelmi rendszert
Rendben. Mindezek tudatában vajon mi a " helyes " ?
Lapozzuk az " ősi bölcsességeket " vagy inkább " pozicionáljuk " magunkat ?
Mer ugye :
Merkel azt mondta : " Ámerika bekaphatja ! Nem érdekelnek a " szankciók " , megnyomjuk a " RESET " gombot és újraépítjük a gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal "
Macron azt mondta : " Ámerika bekaphatja ! Nem érdekelnek a " szankciók " , megnyomjuk a " RESET " gombot és újraépítjük a gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal "
S mondja nekem azt valaki , " nincs összhang az EU-ban " !
88 #49 Asumhari
- 2020-01-15 20:46
A cigányok nem Indiából jöttek!! Ez is a történelem hamisítás egyik szelete.
India a lelkiség hazája. Semmi közük a cigányokhoz.

A cigány, a zsidó evolúciójának a kezdete, csak sokkal primitívebb. Megállt a fejlődésben, az emberré válásban.

Ugyanúgy ráterültek a világra, mint a zsidók. Tudják is ezt egymásról, csak előlünk titkolják.
1349 #50 Nagy Levente
- 2020-01-15 21:06
Imre! Az bizonyos, hogy a szelídek ebben a sötét hazugságban nem győzhetnek (már ha a Föld keretein belül maradunk)! Viszont az sem győzhet, aki vad tud maradni! Mivel ezek is hozzá próbálnak szelídíteni a saját érdekeikhez! Azzal, hogy fél évesen ma már arra ösztönzik a szülőt, hogy bölcsődébe adja a gyermeket egyre könnyedébben elérik, amit akarnak! (Bár, mint tudjuk nem csak ezzel.) Amíg a nemzet érdekei voltak az előbrevalók és nem ezen farizeus zsidóké, - ami kb. 300 családot jelent kb. 9000 fő, ha minden igaz - addig úgy "szelídítettek", vagy hogy úgy mondjam szocializáltak ahogyan az idős székely mondta még nem oly rég, amikor rákérdezett az ember, hogy: "Bátyám- uram, mi a baja ennek a világnak?" és a válasz: "A gyermeknek hét esztendős koráig otthon van a helye!" Na ebből sokminden következik, többek között az is, hogy a nemzettség a nemzet lessz az első és nem a farizeus (most éppen neoliberlis kapitalista globalnyikként tetszelgő) zsidó profitja! Aki vad marad így az sem nyerhet, legfeljebb a földi létet könnyebben "átvészeli" a szelídnél, de ha még megvan az átjáró a "tű fokán" azon a szelídnek van talán így több esélye átmenni, míg aki vad tud marad az is a cselekedetei függvényében mérettetik meg persze!
Tehát a kérdés nem az itt a Földön sem, hogy ki szelíd és ki vad, hanem ki igaz (ember) és ki hazug vagyis hamis! Mert a csaló farizeus zsidó, aki Mózes törvényein keresztül formál jogot a világra, rabszolgává téve a vadat és a szelídet egyaránt az hamis! Ez ellen egy kiút látszik a hagyományainkra, kultúránkra való visszatérés (valahogyan), mert úgy marad meg a nemzet és abban nem tudja érvényesíteni érdekeit a parazita, hamis farizeus zsidó! Két példa: Az elég vadnak mondható (mutatkozó) hun vezér Atila "az Isten ostora" a nemzethez volt hű a kultúra, a hagyományaink miatt, ezért neki megy ezeknek és Rómáig űzi felbérelt hadaikat. (De őt, mintahogy hasonlóan jártak utánna "királyaink" orvul meggyilkolják) A másik a Jézus, aki inkább szelídnek mondható, de ugyanezen kultúra és hagyomány miatt (amelyen az Atila is nevelkedett) ő is az első fronton küzd meg velük pl. a kufárokat kiűzi a templomból, amiért ezek a farizeus zsidók (vagyis az elit, előljáró zsidók és nem a hülyített ugyanabba beforgatott köznép, amely ma már globálisan minden nép és nem csak a zsidók) halálra ítélik. Ez közös bennük és harcukban! Nekünk is ehhez kellene visszatérni és igazodni, ha van még rá esély! Mert másként, ahogy a hopi indián is mondja: "nem járunk sikerrel" vagyis nem nyerhetünk! Ahogyan az öreg táltos Wass Albert mondja az Üzenet haza című versében: "mert törvényei vannak a szeleknek, hónak, esőnek fellegeknek..."

Csaje! Nem csak hogy Krisna és Krisztus azonos napminőség, vagyis a kende vagy Mitrasz kultusza, hanem Buddha is, meg Mani, Zarathustra, és még sok szkíta mágus vagy táltos! De ezen emberi minőséget képviselték a kendék vagy kündük mind, eleink közöss(egében) pl. Árpád vagy Álmos. Az a rend - ha miden igaz - a Taksony, Géza, István vagy Vajk (ahogy a Gladiator07 is írja) "vonalon" el lett árulva! István aztán vénségére és Imre herceg halála árán rájön, hogy milyen nagy bajt hoztak a nemzetre és menti a menthetőt, de már későn! Aztán így I. András király hivatalosan is elrendeli - a Corpus Juris tanúsága szerint - a "Skytikus, gentilis, etnikos to rítus" vagyis a népi, nemzeti, szkíta szokásrend betiltását! Ezzel megkezdődik a judaizmusban (ebben a halál kultuszban) a magyar nemzet hanyatlása is, amely hanyatlás - kisebb- nagyobb feltartóztatással pl. Hunyadiak, II. Rákóczi Ferenc - a mai napig tart!
237 #51 csaje
- 2020-01-16 08:27
Levente! Persze, tudom, csak nem akartam hosszan ragozni, hanem úgy fogalmaztam meg, hogy a magyar ősi kultúránk átszinezte az összes utána következőt és hogy minden népcsoport a napvallású népekhez tartozik, kivéve egyet. Juhász Zsolttól hallottam, hogy az igazságot nem kell bizonygatni, mert az megáll magában. A hazugságot kell bizonygatni.
https://www.youtu...yLCeM44f3c kb. a 15. perctől.
118 #52 keepfargo
- 2020-01-16 16:03
asum hari "krishna";)

Az igaz (nem teljesen, csak részben ) hogy a buddhizmus négy nemes igazsága a szenvedésről szól ( a "kielégületlenség" is egy lehetséges fordítás, egyébként, azt nem árt tudni.. ) na de a negyedik a négyből épp ennek a megszüntetéséről szól!!! Ha pedig a végkövetkeztetés pozitív, akkor nem lehet az egész tanítást a mindenestől negatív jelzővel illetni. Illetve lehet, csak éppen nem lesz igaz - na, de mit számít ez a kereszténynek. (?!)
Egy szerencsétlenül (de talán nem véletlenül ) alaposan félrevezetett kereszténynek, akinek soha meg nem fordulna a fejében, hogy Jézus Krisztus lehetne más is, mint történelmi személy...aki az (összehangolt)IRÁSOK egész sora szerint tevékenykedett, tanított, térített, tehát létezett. (!?!?)

Az IRÁSOK, amelyek közül az egyik legfontosabbat, csak egyetlen írást, senki máséval össze nem hangolt írást, nem előbb, mint 1977-ben ismerte csak meg a kutatók (nyelv-és vallástörténet kutatók ) egy igen szűk köre, mert odáig nem engedték még nyilvánosságra hozni sem, és a mai napig nem számít közkincsnek - ellenkezőleg, "napi sajtó szinten " el lett hallgatva. ( A Lótusz Szutra szanszkrit eredetijéről van szó - ez a buddhizmus "kulcs-szutrája". Több száz évvel előzte meg a Máté-evangéliumot, ami aztán merített is belőle - rendesen!)
( Amiről nem beszélünk, az persze nincs - ismerjük ezt; ilyen volt szinte a legutóbbi évekig a magyar őstörténet is )

Más, de még ide tartozik: a buddhizmusban azért nincs Önvaló, mert Nagarjuna óta megtanulhatta a buddhizmus iránt érdeklődő, hogy a Mindenségben semmiféle önvaló nincs részleteiben, tehát ez nemcsak az emberre, de minden jelenségre vonatkozik: a Mindenségben minden csak viszonylatokban létezik, önmagától semmi nem jön létre, s nem is önmaga által szünik meg.
Az emberi Ego, vagy egyéni lélek, vagy az egyes ember egyéninek képzelt szelleme egyaránt nem önvaló, mind csak relatíve léteznek.
Ugyanúgy nincs más, csak relatív igazság, ami minden ember számára más és más, mint ahogy ez az önvaló is csak egy hipotézis, hogy ne mondjam, téves tézis.
Önvaló egyedül a teljes Univerzum, ami magábafoglalja a kisebb "önvalók"-nak tűnő részleteket, ugyanúgy, ahogy az egy Abszolút igazság foglalhatja magában a sok kis egyéni, relatív igazságot - mindent a maga helyén, és jelentőségében, nem túllihegve, vagy kiindulópontként fogva fel. ( Egyedül csak viszonyítási pontnak foghatók fel mindezek).

A magyar ősnyelv megtéveszthető lehet - és mennyivel inkább a mai modernebb nyelv - amikor azt mondja, hogy Ős-Ten v. IsTen ( Ő is Ten, az Ős Is-ten) meg hogy bennünk is van egy kicsi ebből az önvalóból, a Ten=Ön=Én azonosságtartalma folytán, de ez 1)nem teljes, csak részleges azonosság, 2)az "isteni szikra" még nem a teljes isten-ség, csak egy emlékeztető arra 3) ennyit a buddhizmus is megenged, amikor azt mondja, hogy embernek születni kivételes szerencse és kiváltság, miért: mert az embernek kulcsszerepe van a létformák közötti örökös vándorlás láncolatában. Hogy mi arra már utaltam korábban.
A fentemlített isteni szikra pedig a lelki-ismeret (amennyiben ismerjük lelkünk tisztaságát), az a belső iránytű, amellyel elnavigálhatunk a lét útvesztői között.

Emlékeztetőül a kezdő sorokra:

A Négy Nemes Igazság tehát megállapítja, hogy:

Az emberi élet szenvedés(kielégületlenség)
A második rámutat ennek okára/okaira.
A harmadik elárulja, hogy ebből van kiút !
A negyedik megmondja: mi a kiút lényege (megmutatja az Ösvényt)

Mi ez, ha nem egy javító szándékú (ráadásul, működő, használható) program? Mit lehet erre ennyi követ hajigálni, föleg hiányos ismeretekből kiindulva..?
s_hihi "bocsika"- lehet, persze, biztosan lehet, de minek, mi a fészkes fenének?

A fentebb idézett Nagarjuna logikájára pedig a nyelv bármely jelensége példaként szolgálhat, amivel azt akarja igazolni, hogy önmagukban még az egyes szavak sem létezhetnének, állhatnának meg (értelmesen) csak valamihez viszonyítva. Az áll ige csak a mozog- hoz képest bír értelemmel, és megfordítva, ( áll=nem mozog, mozog=nem áll), az apa, anya, szülő, gyereket feltételez, - a gyerek is csak mint valakié létezhet stb. Ugyanez vonatkozik melléknevekre: a hideg a meleghez képest az, megfordítva ugyanúgy, és így tovább, egyszóval: önálló létezés nincs, már a megnevezések szintjén sincs.
Akkor hogy legyen "Önvaló"-ja egy olyan bonyolult, létrejöttében és létezésében ezer más dologtól függő jelenségnek, mint az ember ?
Igy az önvalóhoz ragaszkodás nincs olyan messze attól az önzéstől ( konkrétan: a melegágya annak ), aminek eredményeképpen (főleg csoport-szintű önzésre gondolok - de az egyéni is ott van ) az emberiség története gyakorlatilag érdekütközések gyilkos harca, ami ma is folyik még, már azt is figyelmen kívül hagyva, hogy az együttműködés elképzelhetetlen volta miatt magát az emberi élethez legalkalmasabb környezetet fenyegetjük - alapvető létfeltételeiben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.89 másodperc
4,602,770 egyedi látogató