Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyülekező

Hozzászólások

2 #39 gerry
- 2020-01-20 09:53
Enid... ÉGI MANNA, NEKTÁR, LÉLEKMELENGETÉS... JA, AMIKOR ÉHESEK VOLTAK AZ EMBERGYEREKEK A HÁBORÚKBAN, ASSZONTÁK A BÖLCSEK, ALUDJ, AMÍG ÁLMODOL NEM ÉRZED, HOGY ÉHESEN KOROG A GYOMROD.
MEG A NAPI IMA ÉS A HIT...

...azér' én maradok a normális ennivalónál (ameddig van rá lehetõségem,) mert ez a lángoló Igazhitü lelkitámogatás és HIT, REMÉNY SZERETET már nagyon megüli a gyomromat.

Öszintén - hol éltek Ti? Valamilyen vallásalapító szeanszba keveredtem bele az oldalon?

Lassan már reggeli esti imát is be kell itt vezetni?
Az segít a MAGYAROKON - merthogy mi vagyunk a legnemesebbek és legjobbak, legmüveltebbek, legelhivatottabbak, legbüszkébbek, legszebbek, a világ többi része pedig minket fog választani az új világban és mi fogjuk leg-megmutatni a legvéresebb kardot...

Kihagytam volna valamit?
Ja, persze; Az oldal a legkábítóbb-szerböl is csicskást csinál... harcra kész a lelkünk, fel-fel ti legrabjai a legmagasabb lelki sziklára és sejj a mi leglobogónk világoknak fénye lesz... majd leg-megmutatjuk...

Már csak a legforgatóbbkönyvet kellene elõhúzni a cilinderbõl.


(ne is figyeljetek rám, valójában nem akarnék ártani a leg-lelkesebbeknek leghívõnek, legálmodónak, mert még megköveznétek... elmegyek az erdõ szélére egy kis csokorra való lelkesedést gyüjteni. Hiszem, hogy virágos kedvem lesz ha hazaérve vázába teszem.)

s_f-ang
137 #40 balu
- 2020-01-20 10:30
Gerry sensei,
csinálj má' egy lájkolós funkciót az oldalra, mer' most ezt lájkolnám.
237 #41 csaje
- 2020-01-20 11:39
Robag, jól írtad, amiket írtál, egyetértek veled teljesen.
Ez a zsiráf Maslow jól megalkotta a piramisát, ami alapján úgy tűnik, hogy amíg az emberek létszükségletei nincsenek kielégítve, addig képtelenek az összefogásra, mert ahhoz az alsóbb két szintnek kellene előbb teljesülnie. https://hu.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow
2 #42 gerry
- 2020-01-20 15:26
balu - használhatod lájk helyett a két összebújós smájlit is:s_love vagy ezt:s_grat

s_hihi ... nem az zavar, hogy valaki szereti a hazáját, a magyar kultúrát (történelmet ... hmmm) amin felnevelkedett de a terméketlen álmodozást hagyjuk meg a gyerekeknek vagy a szépkorúaknak. Ahogy a meséket is és a régi magyar vitézséget amikor még mindenki minket (NEM minket hanem õseinket) figyelt és hiába állsz egy emléket állító harcos szobra mellé mások /is/ azt látják, hogy "Aha, fényképezkedik a muki a történelmi szobor mellett" ... most MOST van.
De azért jól esett a hozzászólásod - legalább egy jó pontot is kaptam.s_Laptop
137 #43 balu
- 2020-01-20 17:20
Gerryí sensei,

igen, sokan hajlamosak elfelejteni, hogy azért mondjuk Hunyadi János vagy Mátyás, Rákóczi, Szent László vagy István mennyire masszívan két lábbal álltak a földön is. Persze, hogy az ősök nagy tettei erőt adnak - nade a Képes Krónika sehol se említi a devizahitelt, az izraeli bevándorlást, még egy nyamvadt kalasnyikov sincs benne. Ha Hunyadi most itt lenne, egy valami biztos: nem sokat lamentálna és nézegetné a köldökét. A valódi hagyomány valódi életben tartása és használata pl. egy jól működő "ellenség-barát felismerő" ösztönt jelentene és a helyes reakciókat.

Szóval most megkeresem azt az összedörgölőzős szmájlit
s_love
1349 #44 Nagy Levente
- 2020-01-20 23:42
Kedves Mormota1968! Akkor jó, örülök neki, hogy nem akarsz senkire semmit ráerőltetni! Én a "ki magyarázza el ennek a sok "MARHÁNAK"" mondatodra gondolva reagáltam így!

Kedves Gerry! Az, hogy háborúban így nyugtatja meg az ember gyermekét - ha éhes és nem tud hozzáférni senki ott és akkor emberi táplálékhoz - a bölcs, az teljesen természetes! Mit tudna mást tenni?
Az ima akkor és már ma sem sokat segít ez is igaz! De a háborúkat, amelyek idáig vezettek nem a bölcs kezdte, sőt azok a bizonyos bölcsek, pont ennek ellenkezőjére tanítottak! Az, hogy mégis mindez háborúkhoz és idáig vezetett, az nem gondolnám, hogy az Ő hibájuk lenne! Az, hogy ma itt tartunk és háborúk és éhínség van sok területen a Földön, az a rossz irányból érkező pusztító szellemiségnek "ajtót nyitó" embereknek a hibája! Te is példálózol a Boney M. dalával. Ez rendszerhiba, amely rend(etlen)szert fenntartó - neki "ajtót nyitó" - emberiség okoz! Mert ezek az emberek - elsősorban a rossz irányból érkező "tanítások", beidegződések miatt - ezt hozzák össze most összeségében! Én se imát, se vállást, se semmit nem akarok ráerőltetni senkire! Csupán elmondom, amit tudok és gondolok! Ez amit látunk, nincs így jól - ezt Te is tudod - ebből induljunk ki! Nem feltétlen kell így lennie! Lehet, hogy ott Svájcban normálisabb a helyzet - hála Istennek - de ott is vannak nehézségek - Te is fejtetted már ki -! Ez viszont se nem kevésbé, se többségében nem az ott lakók erénye, vagy az itt lakók hiányossága, hanem a pusztító világerő az "Ozd meg és uralkodj" politikai elvén ide és oda kiosztott lapjárása! Nem akarom én ezzel a nyugaton élő embereket bántani (remélem Te is így érted), csupán azt gondolom, hogy ha nekünk itt "befellegzik", aztán ez a parazita nem áll meg, az ottaniakat is elpusztítja (természetéből adódóan)! Ezért inkább gondolom azt, hogy közös a sorsunk és ellenségünk is! Csak az Ő általuk kitalált "játékszabályokkal" nincs esélyünk nyerni! Se keleten, se nyugaton. Ezért kell más "játékszabályokat" felállítani, amelyben a parazita nem boldogul! Ahhoz, hogy ez hatékony legyen a "tiszta forrásából" kell meríteni, mert az a leghatékonyabban ellenük! Nem feltétlen kell ezzel egyetérteni, de: "Nincs más út, csak az Ősten útja"! Ebben közös a sorsunk!
99 #45 MORMOTA1968
- 2020-01-21 10:33
Ha, amiket Imre elmondott a videó beszédében, ténylegesen átmegyünk fizikai harcba, vagyis háború lesz, mert már az van, akkor a pénz kérdése is lényegtelenné válik! Mert ha újra lepusztítanak mindent, ennél ahogy van, sokkal jobban, a pénz értelmetlen eszközzé válik! Mert ha nem lesz mire elcserélni már, nem lesz értelme a létezésének se! Jöjjön aminek jönnie kel! Igazság szerint, már "SZAROK BELE MINDENBE!"

Nem kellene ide semmiféle háború, csak egy halállista azoknak a lakcímével, akik "ELÉG LÁTVÁNYOSAN" hozzájárulnak a magyarság pusztulásához, a világunk pusztulásához, nyíltan hazaárulók "EZEKET KELL EGYSZERRE EGYIDŐBEN LIKVIDÁLNI, KÍMÉLETLENÜL!"

VAN ILYEN LISTA? s_ratata

Csak egy példa. Ha egy csirketelepen megjelenik a madárinfluenza, pusztítsuk ki a teljes állományt? Mint teszik az ostobák most is! Vagy csak a beteg egyedeket kellene kiválogatni és elintézni? Sajnos a mi emberi társadalmunkban is "RENGETEG A BETEG EGYED!" Nem egyet ismerek!

SOHA NE KELJEN ÖLNÖM, MERT FÉLEK, HA EGYSZER ÖLNÖM KELL, NEM FOGOK MÁR TUDNI TÖBBÉ LEÁLLNI! "EMBER" NE LEGYEN A KÖZELEMBE AKKOR EGY SE! Nem vagyok jó csapatjátékos! Katonának csapnivaló lennék, mert "SOHASEM" szerettem ha bármiben is megpróbáltak korlátozni! Imre is azt mondta, hogy kétféle ember van! Katona és harcos! Az egyik parancsra öl, a másik "TELJESEN KISZÁMÍTHATATLAN!" Én azt hiszem az utóbbi kategóriába tartoznák! Önmagamat valamennyire megismerve így lassan 52 év után tudom, hogy "NEM TUDNÁK" csapatban együtt működni, mert mindig is a magam feje után szerettem menni! És ahhoz, hogy öljek, valami olyasminek kell történnie, hogy "RENDESEN" elboruljon az agyam! Annyira, hogy már "SEMMI SE SZÁMÍTSON TÖBBÉ!"

Mindezt csak azért írom, mert Imre a videó végén valami "BEHÍVÓ PARANCSRÓL" beszélt! Én "MAGÁNYOS FARKAS" vagyok! Már gyerekkoromban is tudtam, hogy "ÍGY FOGOM LEÉLNI AZ EGÉSZ ÉLETEM!" Már ameddig hagynak élni!

Szóval "ÚJRA MEGTUDJÁK TENNI VELÜNK?" Nem volt elég lecke az "ELSŐ KETTŐ?" Tudjuk kikkel van a baj, mégis megint "EGYMÁST KELL IRTANUNK?" Hát nem!

Ezúttal "PUSZTULJANAK AZ USZÍTÓK, PÉNZELŐK IS!" Ne csak mindig minket irtsanak! Az "ELLENSÉG" legalábbis a "CSICSKÁIK" már nem is bujkálnak! Velük kezdjük! Lakcímek megvannak? :@ s_ratata

Ami Istent illeti, beszéljünk, értsük alatta "BÁRMELYIKET" is, eddig se nagyon avatkozott bele a pusztításba, öldöklésbe és "TUDOM" hogy most se fog! Magasról tesz ránk, kis porszemekre a gépezetben! s_ezt-ni
267 #46 Perle
- 2020-01-22 13:29
Gyülekeznek odaát a holo megemlékezésre a világ vezetői. Tőlünk a koztársasági elnök megy:
https://mignews.c...41149.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
4,602,817 egyedi látogató