Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Riadó! Gyermekrablás!

GondolatokBiztosan Emlékeztek a Bolvári családra, Ágikára, Istvánra és tündéri gyermekükre, aki szabadnak született és már múlt év novemberében Kalocsára azért gyűltünk össze egy gyerekrablást követően, hogy mellettük emeljünk szót és a hivatalos szervek képviselőinek véleményét is megismerhessük (de ezzel ők nem éltek). Nos, Istvánék azóta is rendszeres vendégeink a babával. Ám, ma csapdát állítva nekik a szülőket, mint potenciális tanúkat berendelte a kalocsai kapitányság, majd nagy erőkkel kiszállva Dusnoki házukhoz elrabolták gyermeküket és Ágit a kalocsai kapitányságra vitték. A gyermek ismeretlen helyen van. Ági ezt írta:

"Szia Imre!
Semmi papírt nem kaptunk tehát egyértelmű a gyerekrablás! ezt egy gyámügyes is megerősítette. Amit most küldünk azt soha nem adták át nekünk, hanem a rendőrségen csak másolatot kaptunk mi szerint ez az ügy és a gyerekünket már el is nevezték valami Kovács Péternek és azonnal akarnak kreálni egy titkos örökbefogadást. el akarják tüntetni!"


Itt a videó: Link

Nem lehet elmondani, mit érzek, érzünk. Gyilkolhatnékom van. Nyilván ezt ezek pontosan tudhatják és erre is alapoznak. Titkosszolgálati operáció. Minden érintettet egyesével lehetne felkeresni, családostól...., de ne szaladjunk a dolgok elébe.

Mit tehetünk? Demonstrálni? Kinek? Minek? Elvágni a kalocsai rendőröknek mondott (nem különbek, mint a többi mocskos görény "magyar" rendőr) karrierjét, persze az országos rabbitanács vezetőivel együtt, akik nem csak a gyerekrablásokat intézik, hanem minden más bűnszövetkezeti ügyletet is? Amit tettem idáig, hogy jeleztem a szándékot.

Dusnok, gyerekrablás, támadás, Bolvári István és családja ellen
Beérkező levelek
x
bubó Doki

11:01 (6 órával ezelőtt)

címzett: Ügyelet; New; hirlap; Echo; Hír; Katonai; Duna; TV2; MTV; Nemzetbiztonsági; Nemzetbiztonsági; Police; rtlklub.hu; IGOR; tek; kalocsark; jegyzo

Link
Teljesen nyilvánvalóan provokáljátok a csapatot. Láthatóan vérontást akartok. Most beszéltem Bolvári Istvánnal, akinek a házát körül vették a "rendőrnek" látszó zsidó -fasz-szopók, hogy a gyámüggyel karöltve megismétlik a novemberi gyerekrablást. A telefonját azóta letiltották, nem érem el őket. Értelmét nem látom a kalocsai rendőrségi maffia központhoz vonulásnak. Nem akarok én már "tüntetgetni", ahogy korábban sem. Likvidálni kell benneteket a legmagasabb szinteken, ahogy azt már szinte kikönyörgiTEK évek óta, bizonyítva magyarellenes bűneitekkel, de el kell ismernem, jól teszitek. A sok agybaxott zombi ugyan nem ért semmit, de egyre többen ébrednek rá, mi a helyzet itt új-izraelben. Közben Istvánnak sikerült elérni és tájékoztatott, hogy a feleségét elvittétek a picivel és addig nem lesz elengedve, amíg nem "anyakönyvezteti" a babát. Mondtam neki, hogy kényszer alatt bármit megtehet, nem számít. Kényszer hatására én is hajlamos lennék embernek tekinteni benneteket, hulladékokat. Az más kérdés, hogy aztán mi lesz itt Isten országában. Mivel 20-án, Baján Kovács Áron Dezső "bajai molotovos végrehajtó iroda-elhárító) tárgyalásán Áron nem szorgalmazta a helyi taláros állatkák megpiszkálását, így hiába készültetek lövöldözésre. Az még kivár. Csapat kell hozzá. Úgy tűnik lesz. Igazából már nem is izgat, mikor, hol és hogyan, de betartom az ígéretem. Pusztán szeretetből. Ti meg provokáljatok csak közpénzből és "rendfenntartás" és "törvényesség" maszlagja mögé bújva.
Volt rá több, mint 10 évetek, hogy értelmes beszélgetések szülessenek a "hivatalok" maffiaállományába beágyazott érdemes magyarok között és közöttünk. Nem volt rá egy fél napja egyikteknek sem, hogy vegye a bátorságot és elmondja, miért és mit látunk rosszul, vagy éppen jól? Mindenképpen "terroristát" akartok csinálni belőlem? Még anarchistának sem vagyok jó, terroristának meg már régen is túl jó voltam. Na, szerintem ezt is túltárgyaltam magammal. Ha ennyire ráértek egy értelmesebb FSZB-Mosszad ügynökkel szívélyesen megtárgyalnám a jövőt, de ha nincs ilyen, jöhet pár idióta bunkó tuskó is őrözni a villanyoszlopot. Ki ne dőljön.

Ti meg - szokás szerint- baxátok szájba a jó kurva zsidó anyátokat! Jelszó: Antiszemitának lenni hazafias kötelesség!

Maradok tiszteletlenül!

Posta Imre

De ez már nem lesz elég. Szerveződjünk meg sebtiben és vegyük kézbe ennek a tetves hordának a nyelőcsövét! Ma vagy 5-ször hívtam a kalocsai kapitányságot, de a titkárnőn túl nem jutottam, a parancsnok bujdokolt, letagadta magát, majd már a portaszolgálatos kapcsolása utána titkárságon sem vették fel. Gyáva szarok, csak egyenruhában nagy a pofájuk, meg, hogy parancsra tették.

Első lépés! Holnap találkozó Dusnokon a Bercsényi utca 18-nál 10-11 magasságában. Odamenet mi meglátogatjuk a kalocsai nagy pofájú hű de bátor rendőrtestüreget, csak békésen. (Csak mélán jegyzem meg, nem vagyok vérengző alkat, de ezeket kiteríteném már a társaikkal együtt, mindegy mit hoznak fel "mentségeikre".) Most valószínű csak zárt ajtókat találunk meg a TEK-et és más megfigyelő, vagy beavatkozó alakokat. Pár kérdésem van a "parancsnokhoz", ha már arra járok. Tekint ezt bemelegítésnek, ismerkedésnek.

Mivel nem tudjuk, hol van a baba, de valószínű Baján kell keresni, így majd arra visz az utunk. Kérjük a "rendezvény" biztosítását, ha már ilyen moslék módon akarják egységbe kovácsolni a nemzetet. Fegyvert ne hozzatok egyelőre, ugyan rendes ember rendőrnek már rég nem megy, csak tetű és az is marad ott ebben a rohadt zsidó-cigány maffiában, mely közpénzből terrorizál bennünket, csak kicsiben nem érdemes likvidálni őket. Majd elintézzük ezt még katonásan.

Szóval, aki tud, jöhet a fiatalok mellé szolidaritását kimutatni.

Nyilvánvaló, hogy a szolgálatok keze van ebben és ne legyetek meglepve, ha nem csak elméleti síkok mozognak majd.

Várunk benneteket!

Jogilag természetesen minden a legnagyobb rendben! Csakhogy Magyarországon a jog becsület kérdése, ahogy azt viktor-viktor volt kegyes tudatni. Nos, itt tartunk. Kicsit érzékenyek vagyunk már. Talán nem is baj.

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2020-01-22 18:27
Szerintem ezek nem emberek, de még aljasabbak az állatoknál. Elkeserítő.
99 #2 MORMOTA1968
- 2020-01-22 18:35
Kötelet a gyermekrablók nyakába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s_ratata

KELL ENNÉL EGYÉRTELMŰBB BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY VALAMENNYIEN KIVÉTEL NÉLKÜL CSUPÁN "ÁRUCIKKEK" VAGYUNK A ZSIDÓ TŐZSDÉKEN! RABSZOLGÁK! ÉS AKKOR EZEK A KURVA AGY BASZOTT ZSIDÓK MÉG MINDIG VALAMI HOLOKAMUVAL ZSAROLJÁK A FÉL VILÁGOT! s_ratata

Aki ebben a mocsokságban részt vett számítson rá, hogy vissza fogja még kapni, amit ezekkel a fiatalokkal tettek, tesznek! Nem lesz kegyelem! s_ratata
15 #3 porcica
- 2020-01-22 18:44
Én úgy tudtam, hogy, ha a szülőt nem tartják alkalmasnak a gyermekük ellátására, akkor is legelőször a nagyszülőket, vagy valamelyik közeli hozzátartozót szokták felkérni, vagy kinevezni a gyerek gyámjául! nincs lehetőség valamelyik tv-nél, hogy jöjjenek ki és csináljanak ebből egy országos hírt?? Persze gondolom nincs erre mód, hisz a média is a zsidóké, de hátha! Bár ln nem ismerek senkit aki ilyen helyeken dolgozik. :(
80 #4 monguzking
- 2020-01-22 19:28
06204456689 a telefonszámom---ha lehet akkor szükség esetén akkár baba anyakönyveztetése árán is kapják vissza gyermeket de ha nincs más kiut én kész vagyok a mindhalálig fegyveres harcra is
1767 #5 Dodo
- 2020-01-22 19:28
Ha a Schobert Norbit imádja most az "arckönyv" közösség csúnyán ekézni akkor szerintem mivel eléggé durva ügy így ahogy van osztani kéne sürgősen minél hamarabb!!! Csak megvédi az ország ezt a gyereket ha a nők szeretetéért is kiállnak a Schobert hülye beszólása után!?
267 #6 Perle
- 2020-01-22 19:37
Zavaros ez az egész história. Hogy akar egy anya és egy apa harcolni, visszaszerezni egy olyan babát, akit a nevére sem vett?
Hogy lehet az, hogy a kórház, ahol születhetett a pici nem intézkedtek az anyaközvezés iránt? Nem tudom elhinni, hogy az újszülöttet úgy tartották náhány napig bent, hogy a kezecskéjén nem volt a kis szalag a nevével.
A gyerekrablás valóban felháborító. Elegendő lehetett volna a szülőket kötelezni a gyerek anyaközveztetésére. Ha az nem történik meg, az is egy két élű fegyver mint a család meghurcolása, főként a pici veszélyeztetése is bizonyítja.
1431 #7 zsolt5000
- 2020-01-22 19:39
Perle.....milyen kórházban születettről hablatyolsz itt??
40 #8 bulcsu
- 2020-01-22 19:41
Biztos be is oltják fű alatt...
267 #9 Perle
- 2020-01-22 19:58
Zsolt5000, nem hadoválok. Ez durva beszólás volt

A dr. Luspai gyámügyi szakértő levelében (2020.jan.17) szerepel az alábbi:
.." a gyereket utóljára 2019.szeptember 20-án látták a Kalocsai Kórházban."
Mivel 4 hónapos a baba, feltételeztem, hogy ott született. Ha tévedtem, és nem ott, csak oda vitték szülés után, akkor sem értem, hogy hogyan látnak el ott egy nevesincs csecsemőt.
15 #10 porcica
- 2020-01-22 20:05
A gyerek otthon született ,nem kórházban!
ez a mocsok banda most úgy adja elő, mintha z a kicsi gyerek nemzetbiztonsági szempontból egy veszélyes tényező lenne! Pedig tuti van jó pár hozzá hasonló, akiket nem is tartanak számon még a szülők sem! Az a baj, hogy nem lehet a rendszeren kívülinek lenni, ez nagy veszélyt rejt magában, mert mi lesz, ha mások is vérszemet kapnak, és kikerülnek az ellenőrzés alól?? Ezt nem engedhetik!
Ki tudja, lehet van erre valami zsidó jóslat is, hogy jön majd egy gyermek, aki nem lesz a befolyásuk alatt, és ő lesz a kiirtójuk! Anno Jézust is keresték, talán most nem akarják félvállról venni! Nem tudják még, hogy ezzel mekkora balhét vesznek a nyakukba, mert az a Magyar, aki eddig tűrte a sok szarházi szemétségeit, egy ilyen kis, szabad emberért felemeli majd a hangját és talán a fegyverét is!
4 #11 Posta Imre
- 2020-01-22 20:06
Perle lemaradtál pár kört, de nem baj. Ez most nem az a történet. Nem kórházi a baba és már egyszer "elrabolták". Sok kavarás volt már körülötte. Fenn van a videó, nézd meg.
102 #12 gaga
- 2020-01-22 20:48
Imre feltettem a hirt a lapomra!
https://uj-aranyk...eoldal.hu/
Sokan olvassák.
102 #13 gaga
- 2020-01-22 20:49
Üdv s_ezt-ni
1679 #14 Gergely69Hun
- 2020-01-22 20:50
Uff..
Anyuka, Apuka hogy van? Most akkor tankoljak vagy simogassam magam tovább?
99 #15 MORMOTA1968
- 2020-01-22 20:53
Szerintem anyakönyveztessék, mást most úgy sem tehetnek! Később meg majd el lesz kenve a szájuk széle a mocskoknak! Ha eljön a visszavágó ideje, fel lesznek keresve! Sajnos, Palesztina után és egyben előtt, zsidók által megszállt országunkban egyenlőre nem sok mindent tehetünk a zsidó bérenc terroristák ellen! De a média értesítése nagyon fontos volna! CMM-Hun TV, VNTV, akár még az ECHO vagy DUNA tévé is szóba jöhet! Már rég meg kellett volna lépni! A "ható-segg-ek" sajnos nem értenek a szép szóból és leszarják az UCC-Nemzetközi Kereskedelmi Törvényeket is! s_ratata

Osztva a fél perces videó a facén és Herédi Misi felhívása is!
102 #16 gaga
- 2020-01-22 21:08
tortenelemportal.hu/wp-content/uploads/2013/02/szz2.gif
Felpiszkálták a székelyt bennem! s_Hlp
1349 #17 Nagy Levente
- 2020-01-22 22:18
A látó költő József Attila a Levegőt című versében így "fakad ki" a mi fejünkön is legalább olyan mélyen "ülő" parazita farizeus hibrid bolsevik zsidó "probléma" miatt, és adja meg az egyetlen lehetséges és hatékony "kiutat" erre a testet-lelket rabságban tartó rohadtsággal szemben:
"Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"

József Attila - Levegőt c. vers (részlet)

Igen-igen: "Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat."


Kell ehhez a harci szellem a Magyarok Istenének nevében most imigyen szól velem:
"Budától Bécsig rettegték nevem,
Nem hagytam hátra testvérem, fegyverem,
Dózsa György húsával etettetek,
De hajdú vagyok, nem törtök meg!"

Kárpátia - Rendületlenül - Hajdúk (részlet)
4 #18 Posta Imre
- 2020-01-23 06:05
Ha ideér Ákos, akkor indulunk.

Gergely, erre mit mondjak?
237 #19 csaje
- 2020-01-23 09:47
Porcica! Ez a szenzációéhes zsidresz önjelölt "médiaigazgató" majd közli a hírt a médiákban, sőt, még feljelentést is tettek, már tegnap, meg beszéltek is az apával, akinek ki volt kapcsolva a telefonja, pfffff
http://hirarena.c..._CRdgfJWNg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
4,458,203 egyedi látogató