Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kitüntetést vett át a horvát államfõtõl, amikor lecsúszott a nadrágja

KülföldÉlõ televíziós adásban csúszott le kedden a nemzetközi Helsinki Bizottság horvát tagozata elnökének nadrágja, miközben a köztiszteletben álló férfiú kitüntetést vett át Grabar Kitarovic horvát államfõtõl.

A 68 esztendõs Ivan Zvonimir Cicak, a Helsinki Bizottság horvátországi elnöke nyilván különös gonddal öltözött fel élete jelentõs eseményére, fekete alkalmi öltönye nadrágjának szíja azonban megtréfálta õt, s éppen az események tetõpontján lazult meg, akkor amikor Cicak a horvát államfõvel, Kolinda Grabar Kitarovic-csal pózolt a televíziós kamerák elõtt.

A bizottsági elnök a kamerák felé fordulva nagy buzgalommal igyekezett megmutatni a közönségnek is a kitüntetéssel járó oklevelet, nadrágja azonban abban a pillanatban csúszott lazán a földre. Cicak elsõ döbbenetében fel sem fogta mi történt, ám amikor észlelte a kínos helyzetet, egy kézzel próbálta visszarángatni a bokája körül harmonikázó ruhadarabot. Látva, hogy ebbéli igyekezetét kevés siker koronázza, az oklevéllel próbálta takargatni, amit lehetett, nem kis derültséget okozva az eseményre meghívott vendégek és Kitarovic elnök munkatársai számára.

Ivan Cicak és a horvát Helsinki Bizottság tagjai az emberi jogok érdekében végzett munkájukért kapták a kitüntetést az emberi jogok december 10-i nemzetközi napja alkalmából. Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2015-12-09 19:33
Biztos tele lett a töke az egésszel.

Vajon miért nem lep meg, hogy K. G. Kitárovics nem jött zavarba? s_hihi
211 #2 NKG
- 2015-12-10 07:42
Biztos benne, hogy véletlen volt?
Lefogadom, hogy a köcsögnek csak egy madzaggal volt felkötve a gatyája, mert sajnálja a pénzt nadrágszíjra.
Hel(l)-sinki bigottság, azt kell kitüntetgetni, persze.
Kevés olyan ártalmas szervezet van, ezért mindenképpen ki kék tüntetni. Mondjuk jobb lenne el...
Az kellet volna, hogy a "magasztos pillanatban" egy mögötte álló buzeráns cimbije rögtön be is akaszt neki, mély benyomást téve rá. Bár valószínüleg nem lepte volna meg, tán még élvezte is volna a vén sz@r.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,461,895 egyedi látogató