Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szinte besorozzák a fiatalokat Szerbiában

BelföldSzerbiában katonai nyilvántartásba veszik azokat a fiatal férfiakat, akik idén töltik be 18. életévüket és az idősebbek sem ússzák meg a hadsereg érdeklődését.

Szerbiában katonai nyilvántartásba veszik azokat a fiatalembereket, akik idén töltik be 18. életévüket, továbbá azokat, akik idősebbek, de még nem jelentkeztek az illetékes szolgálatnál - adta közre a vajdasági Szabad Magyar Szó a belgrádi Védelmi Minisztérium tájékoztatását. A fiatalokat levélben értesítik a nyilvántartásba vételről.
Koronavírus: már a szomszédban is óvintézkedéséket vezettek be

A minisztérium közleménye hangsúlyozza, hogy nem behívóról van szó. Arra is felhívják a figyelmet, hogy a nyilvántartásba vétel nem azt jelenti, hogy sorkatonai kötelezettséget kell vállalni, hanem csak egy törvényi kötelezettségről van szó. Az érintetteknek a Védelmi Minisztérium helyi kirendeltségénél kell jelentkezniük, és magukkal kell vinniük személyi igazolványukat.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-01-23 20:34
Öngyilkos lett egy férfi a szerb parlament lépcsőjén
szerző:
MTI

Ez már a második alkalom volt, hogy valaki öngyilkos lett a belgrádi törvényhozás épülete előtt.

Öngyilkosságot követett el egy középkorú férfi csütörtökön a szerb parlament lépcsőjén - közölte a belgrádi belügyminisztérium. Korábban Vlajko Stojiljkovic volt belügyminiszter követett el itt öngyilkosságot.

Az ismeretlen férfi pisztollyal lőtte agyon magát, és még a helyszínen meghalt. Személyazonossága, illetve egyéb részletek a tett lehetséges hátteréről egyelőre nem ismertek.https://hvg.hu/vi..._lepcsojen
684 #2 atacama
- 2020-01-23 22:16
lehet megkapta a behívót!!
https://www.napi....98958.html
1537 #3 Zsoka24
- 2020-01-24 20:15
Le adta az RTL Club a riportot és fel háborodtam rajta mert úgy jött le hogy a szülök tehetnek mindenről . Majd meg írtam az RTL Club oldalára a véleményemet és le döbbentem hogy mennyi agy mosót ember van volt aki meg fenyegetett hogy vigyázzak mit írok meg nem vagyok normális volt aki iq tesztet ajánlott meg hasonlók . Én azt hittem hogy nagyobb együtt érzés lesz a szülőkkel szemben de sajnos ez nem így van nagyon sajnálom őket. Némely személynek és itt tudatosan személyt és nem embert írtam fel hívtam a figyelmét a UCC törvényekre na erre senki nem reagált szavakat nem találok az emberi butaságra!!!!!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,680,972 egyedi látogató