Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ORFK "válasz" a "feljelentésemre"

GondolatokAzért nehogy hátra dőljetek. Ez nem "piti" ügyecske és az "elhárítás" nagyon be van indulva. A felderítés nálunk is megyen, de ettől még BÁTORNYILAS nincs otthon.

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-01-29 11:24
Az a gyerek már aligha kerül vissza oda ahova való.
Már nevet is adtak neki, K Péter lett. Az anyja neve meg K Juliska lett. Már örökbe van adva.
684 #2 atacama
- 2020-01-29 11:39
jól olvasom?Panasz iroda? meg átküldtem továbbítottam ? elkezdik tologatni a tolókát húzni vonni a vonókát..
a pógárnak meg beadják a szopókát....
:(
4 #3 Posta Imre
- 2020-01-29 11:43
Atacama, mindennek külön irodája, "szakembere" van, te nem is tudod mennyi ügyeket kell nekik semlegesíteni és az rengeteg adminisztráció. Ezt az ügyet nem ezek intézik, hanem magasabb szintű szolgálati körök. Nemzetbiztonsági kérdés. Mármint nem Bátornyilas, hanem mi (pontosabban én).
1363 #4 h2o
- 2020-01-29 12:38
Ebbe az ügybe nem lett volna szabad beleszólnia Posta Imrének. Adja le ő személyi igazolványát, legyen ő törvényen kívüli. Két szerencsétlen fiatal és a még szerencsétlenebb kisgyerek, nem lett volna szabad belevinni a dzsindzsásba őket. Ez tényleg egy beteg szekta! Nézem a videókat, egy hisztérikusan üvöltöző prédikátort látok. Aki nem heverte ki, hogy kirúgták egy munkahelyről egykor. Nem tudta, hova megy dolgozni? Neki mint pszichológusnak éppen az ellenkezőjét kellett volna tennie, segítenie kellett volna nekik. Ott bőg a hős apa a videó végén, mint egy gyerek. Szánalmas. Vajon tisztában van azzal, hogy a gyereke életét teszi tönkre. Posta Imre pedig megdicsőült. Más szerszámával meg csapkodta a csípős növényt.
15 #5 porcica
- 2020-01-29 13:01
Nos vizecske a te szádat kellene megcsapkodni, de nem csalánnal, hanem valami sokkal hatékonyabb dologgal, ja és a kiskezedet is, amivel írogatsz és vádaskodsz! Ostoba troll vagy nem több, de tudod te azt magadról, jobban tennéd, ha a gazdád valagába visszaszuszakolnád magad, mert idekint hamar kiszáradhatsz, aztán huss, már visz is a szél! :(
1363 #6 h2o
- 2020-01-29 13:06
Mondja egy porcica...
2 #7 gerry
- 2020-01-29 13:06
h20 - neked se kellett volna itt beszólnod. Ide túl okos barom vagy, szeretnénk inkább hülyék maradni nélküled.
Ezért viszlát okostóni.
4 #8 Posta Imre
- 2020-01-29 14:14
Wasserman, hogy neked mennyire igazad van.
198 #9 faeb
- 2020-01-29 17:08
Vízfej, ezt te szenvedted ki, vagy eléd tették?
4 #10 Posta Imre
- 2020-01-29 21:09
Hú, ez komoly és tán nem is annyira alaptalan, bár sok kérdés merül fel. Alkotmányvédelmi Hivatal, erőszak, fenyegetés....verés, normálisból hülye...és persze a végén "gyogyó". Megy ezeknek rendesen, szépen....de simán feltételezhető, hogy van némi alapja annak, amit állít. A késes szurkálás ettől baromságnak tűnik és nem is célravezető, de nem volt ott szakember, aki felmérte volna a helyzetet már korábban?


Évek óta zaklatta, fenyegette a rendőröket, mániákusan hitte, hogy a menyasszonyát a titkosszolgálat rabolta el – tegnap pedig kirobbant V. Lászlóból a féktelen harag és két rendőrt késelt meg rongyba tekert késével.


Rendőrautók sokasága lepte el tegnap a Pest megyei Erdőkertest, ahol egy férfi két rendőrt sebesített meg a késével egy civil autóban. A házi őrizetben tartott V. László válltörése miatt a váci kórházban töltötte a szerda éjszakát, csütörtökön onnan szállították haza, amikor egy elrejtett, rongyba csavart filézőkést húzott elő és azzal megvágta a mellette helyet foglaló P. K. őrmesternő nyakát, majd megsebezte az elöl ülő sofőr, P. Z. főtörzsőrmester arcát is. Az őrmesternő megőrizte lélekjelenlétét, kiszállt a kocsiból, csőre töltötte fegyverét és az erősítés megérkezéséig ott tartotta. Amikor az egyenruhások kiszállították az autóból V. Lászlót, a férfi még sípcsonton rúgta az egyik rendőrt. A megkéselt rendőröket stabil állapotban a fővárosi Honvéd Kórházba, az ámokfutót a gödöllői kapitányságra szállították. A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt indított nyomozást.

[P. Z. főtörzsőrmestert és bajtársnőjét, P. K. őrmestert is megvágta a férfi. A rendőrnő fegyvert szegezve rá fékezte meg]

P. Z. főtörzsőrmestert és bajtársnőjét, P. K. őrmestert is megvágta a férfi. A rendőrnő fegyvert szegezve rá fékezte meg © Facebook

[Elrabolt menyasszonyról képzelődött a két rendőrt megkéselő László]

© Facebook

Összeverte a szerelmét

Pásztor László, Erdőkertes polgármestere szerint a támadás előre kitervelt lehetett.

– László korábban a polgárőrség tagja volt, a lelkiismeretes munkájáért még kitüntetést is kapott. De aztán minden megváltozott – mondta a Borsnak a polgármester.

Az ígéretes jövő előtt álló fiatalember a szerelmével és a szüleivel élt a Katona József utcai családi házukban. Akkor indult el a lejtőn, amikor eljárás indult ellene a menyasszonya brutális bántalmazásáért. A nő ezután elhagyta őt, László pedig bekattant, s valóságos hadjáratot indított a rendőrök ellen.

[A fekete kocsiban támadt a kísérőire V. László]

A fekete kocsiban támadt a kísérőire V. László © Czerkl Gábor

– Azt hangoztatta, hogy elrabolta tőle Hajnalkát a titkosszolgálat. Zaklatta a rendőröket, fenyegetőzött, hogy elkapja őket és a családjukat is – mesélte a Borsnak egy helybéli, aki másfél évtizede ismeri V. Lászlót.

Kémiai kivégzés

Néhány órával a támadás előtt, csütörtök reggel V. László egy baljós bejegyzést tett fel közösségi oldalára. Ebben is az általa elraboltnak hitt menyasszonyára tett utalásokat, illetve arra, hogy a hatóságok őt el akarják hallgattatni. Voltaképpen a Teréz körúti robbantó sorstársának írja le magát.

„Kényszerítették Hajnit, hogy hagyjon el! Illetve azzal fenyegették – amivel engem is –, ami beigazolódni látszik, hogy örök életemre börtönbe kerülök. Én nem működök együtt, ezért a mai nappal fenyegetésüket betartva zárt osztályra visznek, hogy kémiailag kivégezzenek, ahogy a Teréz körúti robbantóval is tették!” – írta V. László a Facebookon.

S hogy honnan jöhettek a titkosszolgálattal kapcsolatos képzelgések? V. László volt menyasszonya korábban valóban az Alkotmányvédelmi Hivatalnál dolgozott. Később elbocsátották állásából, ő pedig beperelte a hivatalt és arról nyilatkozott a sajtónak, hogy egy felettese szexuálisan közeledett hozzá. A Bors megkeresésére a hölgy egyelőre nem reagált. Közösségi oldalán azonban jól látható, hogy V. László rendszeresen írogatott exe fényképei alá.

[V. László évek óta rendőröket zaklat]

V. László évek óta rendőröket zaklat © Facebook

Várta a zárt osztály

Csütörtökön V. László háza előtt rengeteg rendőrautó állt, sokáig vizsgálták a nyomokat. Kora délután egy idősebb úr próbált közelebb jutni, de a kordonon nem jutott át. Kiderült: ő a támadó apja, akivel akkor közölték, hogy a fiát előállították. A Bors információja szerint V. László tavaly július óta volt házi őrizetben az élettársa bántalmazása miatt. Csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszéken kellett volna megjelennie, hogy a kényszergyógykezeléséről döntsenek.

– A bűnügyi felügyelete alatt az őt ellenőrző rendőröket rendszeresen fenyegette, szidalmazta, sértegette, illetve adatokat is gyűjtött róluk. A házkutatás során egy gázriasztó fegyvert is lefoglaltak tőle. Az elmeállapotát megfelelően nem tudták megvizsgálni, mert nem volt együttműködő, ezért a nyomozási bíró tegnap délután egy órakor döntött volna arról, hogy elrendeljék-e az elmeállapotának megfigyelését egy zárt pszichiátriai osztályon – nyilatkozta a Borsnak a bíróság szóvivője, Kenese Attila.

Úgy tudjuk, a férfi ellen 2016-ban indult eljárás emberölés kísérlete miatt, végül könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt emeltek vádat ellene 2017 áprilisában. A férfi 2016 végéig volt letartóztatásban.
http://www.borson...Mtp9oxX56U
237 #11 csaje
- 2020-01-31 14:39
h2o, hát téged sem szárít ki a lángelméd!!! Nem gondolod, hogy aki be meri vállalni, hogy elmondja az igazságot, az tisztában van vele, hogy kirúgják a munkahelyéről? Sőt.....
És esetleg az sem merült fel benned, hogy aki megtudta az igazságot a felttesei tetteiről, az már többé nem akar velük együtt dolgozni, mert nem akar minden nap hányni?????
Ha meghallgattad volna a család nyilatkozatait, elmondták, hogy előbb cselekedtek, utána ismerték meg Imrét!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.90 másodperc
4,606,398 egyedi látogató