Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Géczy Gábor mai bejegyzése

BelföldNa, tán Gábor csak nem adja fel. Még a "végén" akár szóba is keveredhetünk? Érdekesen alakul a helyzet. A szolgálatok most húznak 19-re lapot.
MAG | Mintaként Alkalmazott Gondviselés
„Megpróbáltak eltemetni - nem tudták, hogy MAGok vagyunk!”

Kedves MAGosok!

Először is köszönöm az értem való aggódást, bár ez csak AGGá tesz :) A hogy vagyok kérdésre a válaszom: félfaszául… Pár napig nagyon fájt, de már le tudok ülni :) A Családom mellém ált, Magfalva mögöttem, és sok-sok eltűntnek hitt barát is előkerült. Röviden: RENDben vagyok.

Nem a sebészt kell szidni, ha felvág egy tályogot és kiömlik a genny! Az elemi gyűlölet és egymásnak esés még csak nem is a kommentezők hibája: a hazugságok, a ki nem beszélt, szőnyeg alá söpört problémák, a kötelező oktatás és a média által belénk sulykolt HIBÁS TUDÁSOK juttatták idáig az országot. Megrendítő volt látni, hogy az „ilyen szülők nem érdemelnek gyereket” válaszok többsége kutyával/macskával pózoló, gyermektelen lányok/asszonyok oldaláról jött: az ő hibájuk, hogy a MÁTRIX lebeszélte őket a gyerekről? A legdurvább a magukból teljesen kifordult ANYATÁRSAK reagálása volt, ami a „jól tették, hogy a szörnyeteg szülőktől elvették a gyermeket”-től a „dögöljenek meg a börtönben”-ig terjedt. Vajon az ő hibájuk, hogy a MÁTRIX megmérgezte a lelküket?

De nem emiatt írok, hanem MIATTATOK! Ez nem csak nekem tanítás, nektek is. Sokan kerestetek meg az elmúlt napokban bepánikolva, hogy most mi lesz: „Az Alkotmányvédelmi Hivatal extrém szervezetekkel foglalkozó részlege is vizsgálódni kezdett a MAG körül, vélhetően azért, mert a szervezet kétségbe vonja a magyar állam fennhatóságát az állampolgárai felett, és tagjai nem hajlandóak a legelemibb együttműködésre sem az állami szervekkel”:

Link

Először is tudnotok kell, hogy MAG nevű szervezet, egyesület, alapítvány NINCS! Annak idején pont azért döntöttünk így, mert várhatók voltak ilyen konfliktusok a mindenkori hatalommal. Ez olyan mint Magfalva: amikor az első házakat építettük, még nem lehetett vályogból építkezni, ha eltértem volna az építési tervtől, lebontatták volna. De ha nincs terv? Ha jön az „Alkotmányvédelmi Hivatal extrém szervezetekkel foglalkozó részlege”, szívesen elkávézgatok velük.

Az ember KORLÁTLAN HATALMÚ TEREMTŐ LÉNY, senki nem korlátozhatja, ezért a mindenkori hatalom FÉLELMET KELT bennünk, hogy önmagunkat korlátozzuk. A hírhedt terrorista Wass Albert: „Hagyaték” című írásában foglyokat kísérnek a halálba. Leszáll a köd, eljön a szökés lehetősége, de a rabok KÉPTELENEK elméjüket felülírni: én rab vagyok. Nem mozdulnak a szenvedés és biztos halál tudatában sem. Csak hárman szöknek meg, de egyikük feladja, visszakullog. A két szökevényből az egyiknek már beteg a lelke, hiába menekül meg fizikailag - menthetetlen. Egyetlen ember KÉPES átírni életét, belőle Táltos lesz!

Az elmúlt napokban én is éreztem a zsigeri félelmet: féltettem a családomat, Magfalvát, a MAG mozgalmat. Hiába tudtam eszemmel, hogy „a rossz – befejezetlen jó”, hiába vigasztaltam magam, hogy „a felhők felett mindig kék az ég”, hatott rám a nyájösztön. Fájt, hogy legnagyobb fiam figyelmeztetett: őt is Géczy Gábornak hívják... A félelem a múltból vagy a jövőből jön, a jelenben nincs félelem. Megkértem Maharishi barátomat, hogy mutasson EGYSZERŰ technikákat a félelem gyors leküzdésére:

Link

Mindezt azért kértem, mert ez az ügy csak EDZÉS a MAGnak, hogy amikor jönnek a valódi félelmek (kínai vírus, klímakatasztrófák, migráncsok…) készen álljunk arra, hogy a pánikot megfékezzük önmagunkba, és a környezetünkben, majd – egy táguló körökben – a világban. Ne féljetek a káosztól, ez ELŐFELTÉTELE az új világnak ahhoz, hogy egy új rend kialakulhasson, a réginek le kell dőlnie! Olvasgassátok gyakrabban Pio atya Magyarországról szóló próféciáját: “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" Hát kérjük!

Jelen helyzetben a MAG feladata a TIGRISLOVAGLÁS: ha van egy olyan erő, amellyel nem bírsz, pattanj a hátára, és próbáld meg irányítani! Most a ránk támadt médiát kell a SAJÁT OLDALUNKRA fordítani. Keressétek meg az ismerős újságírókat, filmeseket, írjatok helyreigazítást kérő leveleket, tájékoztassátok környezeteteket… Ne húzzátok be fületeket-farkatokat, mert ez se MAGoshoz, se emberhez sem méltó. Én is most írom a cikkem: „Hogy lettem kertészből terrorista vezér?” címmel. :) Már érezhetően új szelek fújnak – jön a TAVASZ:

Link

Egy döntés próbája, hogy MEGHOZNÁD-E MÉGEGYSZER? Ezen sokat gondolkodtam. Az a gyűlölethullám, amit kaptam, a fenyegető hívások, emilek elbizonytalanítottak. Még a MAGosok közül is sokan kihátráltak mögülem… De ott a disznók vályújánál történt valami! Mellém állta Margit (FELEségem), Rózsa Ákos (NY-MAG vezetője), Sárosi Zoli (KétHollós Könyvesbolt) és még sokan mások olyanok is, akikkel nem a legszebben váltunk el. Átéltem, hogy NEM VAGYOK EGYEDÜL, felálltam és ezt soha nem fogom elfelejteni nektek… Most erősebb vagyok, mint a döntésem előtt, tisztábban látom a MAG, Magfalva és saját MAGam jövőjét. Kicsit szelídebben, de újra kiállnék a Gyermekért… HISZEK BENNE, hogy a mindenütt csomósodó összefogás KÉPES lesz kiszabadítani ezt a gyermeket a sárkány fogságából. Kiállunk egymás mellett, hisz EGY VÉRBŐL VALÓK VAGYUNK!

Link

A jövő? Az IMA és FOGADALOM! Minden este 9 órakor gyertyát gyújtok, és imádkozom a Gyermekért, ha gondoljátok csatlakozzatok. Fogadalom: aki ismer tudja, hogy napi két-három doboz cigit szívok, de ha a Gyermek hazatalál – leteszem! Tegyétek meg ti is a fogadalmatokat, váljatok meg valamitől, ami AKADÁLYOZ benneteket, hogy azzá váljatok, amik vagytok TEREMTŐVÉ! A többit megbeszéljük a Gyümölcsoltó Boldogasszonyra összehívott MAGos Gyógyító találkozón. És végezetül:

„Ne félj te kicsiny nyáj; mert tetszett a ti Atyátoknak, hogy néktek adja az országot!”

Lukács 12:32

Géczy Gábor
MAG mozgalom

(csakazértis :) )

Hozzászólások

118 #39 keepfargo
- 2020-02-02 10:12
hamu
Kösz, kijavítottam, még nem kisfiú, valóban, inkább kisded...szegény gyerek.
118 #40 keepfargo
- 2020-02-02 12:56
hamu
Nem művelem jobban a nyelvünket, mint a legtöbb honfitársam. Ha úgy tűnnék fel ezeken az oldalakon, és az intelmeim miatt, mint valamiféle "szaktekintély" akkor ezt helyre szeretném tenni. Nem tartom magam semmiféle szaktekintélynek, vagy tévedhetetlen nyelvhasználónak. Az aggódás, amit anyanyelvünk tagadhatatlan hanyatlása miatt érzek, az adja az erkölcsi alapot a figyelmeztetéseimhez. Aki nem ért velem egyet, a hanyatlást, romlást illetően, az adja elő az ész-érveket, és így oldjuk meg az ellentétet, ami a felfogásaink között lehet.
Én a tiszteletet meg szoktam adni mindenkinek, főleg olyanoknak, akiket nem ismerek, de ennél még nagyobb tiszteletben tartom a nyelvet, ami a titka a magyarság különleges voltának. Nem kellene ezzel egyedül legyek...de talán nem is maradok egyedül.

A hibákat, amikre voltál kedves rámutatni, mint fent már említettem, igyekeztem kijavítani. Köszönöm a segítségedet!
1341 #41 vajmama
- 2020-02-03 12:50
Két Hollós könyves posztját épp most olvastam: "Ma reggel a városba felé jövet, arra gondoltam, hogy a jövő hét hétfői Géczy Gábor előadásnak lehetne a témája a dusnoki család körül kialakult helyzet...

Ültem az autómban és felhívtam Gábort, hogy egyeztessem vele ezt az ötletem...

Nagyon halkan szólt bele a telefonba - Szia Zoli!

Vissza kérdeztem - Rosszkor hívlak, az a baj?

- Nem. Kórházban vagyok.

- Mi történt?

- Szombat reggel infarktust kaptam...

Berohantunk hozzá a kórházba, hála Istennek tudtunk vele beszélni. Nincs virágos kedvében, de ki lenne, ebben a helyzetben. Látszik, hogy nincs jól... Állítólag ma fogják műteni...

KÉRHETEK ANNYIT, HOGY MONDJ EL EGY IMÁT GÁBORUNK GYÓGYULÁSÁÉRT?

Előre is köszönöm! Gábor is... "

Gyógyulást kívánok, Gábor!
(....és szokj le arról a cigiről...MOST, nincs mire várni!)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,410,422 egyedi látogató