Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy honféltő "állampógár", aki nagyon pontos diagnózist ad

Kerek László E-mail cím: kerek100000@freemail.hu
Üzenet: Döbbenetes! Egy handabandázó, semmihez nem értől kókler vagy! Sehol sem voltál addig, hogy értelmes munkát tudjál végezni. Egy értelmesnek látszó, de beteg ember vagy, aki most elszakított egy gyereket a befolyássolható szüleitől. Te a te gyerekeidet miért nem áldozod föl? Ez a két szerencsétlen jobban hisz a te zagyva elméletednek, mint ahogy szereti a gyerekét? Én bármit megtennék, hogy a gyerekemet visszakapjam és boldogan éljek vele. Akár a (te szavaid szerint) a rabszolgaságot is. (ez a szeretet) Neked hamarosan annyi. István király óta nem lehet, hogy valakik a társadalom ellenségei legyenek! (Oltás, járványveszély, hazavédelem, stb., mint ahogy azt sem lehet, hogy a kocsidat ne vizsgáztasd le műszaki szempontbó. Ember ! Társadalomban élsz! Ha csak a hírnév miatt teszed, akkor megérted ezt, ha nem érted meg, akkor menthetetlen vagy, sajnos a zárt pszichiátrián a hely ed.

Hozzászólások

146 #1 satu
- 2020-02-02 13:49
Tetszik ahogy fölbüffent a kevert egyesekben. Hát helyesen még nem igazán tudnak írni, de egy ugrasztásnak a békát tó felé hibátlan.
Annyit üzennék a tagnak(ha létezi egyáltalán) basszon egy jót. Pesten 20 rúgó körül egy két kisebbségit is kaphatna.
245 #2 hamu
- 2020-02-02 14:11
Imre kókler? Mihez képest? Kerek úr ért valamihez?

PI nem volt sehol? 10 éve itt van. Vagy ki végzett ténylegesebb munkát Imrénél? A jobbikosok? Milyen eredménnyel?

Pi beteg ember? Bizonyítsad is, vagy mire alapozod? PI-nek hivatalos papírja van, hogy normális. Ja, most vagy hiszel a rendszernek, vagy nem? Döntsük el, mihez tartjuk, de akkor ahhoz tartsuk is magunkat.

PI elmélete volna az UCC? A szülőknek PI mondta volna? Egyik sem igaz.

A legérdekesebb: Ön Kerek úr, mindent megtenne, hogy a gyermekeit visszakapja. -akkor Kerek úr, ön zsarolható személy. Ez csak ennyit jelent.

Az igazságot feláldozná a családjáért. Ez ön. Más meg máshogy gondolja. Például, a szentek. Számukra a nemzet nagyobb dolog, mint a családjuk. A nemzetnél nagyobb dolog az Emberiség. Az Emberiségnél nagyobb dolog az Élővilág. Kerek úr, ön az én szememben a fentiek miatt bolond, és közveszélyes.

Az utolsó háborgó soraival lehet vitatkozni, azok az ön szubjektív hozzáállásai, amit ön objektívnak állít be. Posta úr szerint például, a Társadalom beteg, és elnyomó. Az, hogy ezt Posta úr felismerte (így gondolja) nem jelenti azt, hogy anarchiát, vagy káoszt hirdetne. Ő rendet hirdet, a mai tunyalelkű (bocsánat Kerek úr, de ön annak tűnik) proletárok ellenére.
961 #3 szabir
- 2020-02-02 14:28
''István király óta nem lehet, hogy valakik a társadalom ellenségei legyenek!'' - csuful levan maradva + aszongya ''tarsadalom''
1323 #4 Laplage2
- 2020-02-02 14:39
Uraim és hölgyeim, ez a bomlasztó rendszer egyik képződménye ez a százezres!
Fognak még Sok mindennel próbálkozni!
s_kukk
Lassan felépítenek egy teljes támadási tervet, stratégiát!
Készülnek, az újabb és újabb ármányra!
146 #5 satu
- 2020-02-02 15:36
Hamu!
Nyugalom! Imre az egyik főbúnös a másik meg GG. Szerintük..
Választani is képtelenek a pöcsösök.
Nem találják a fogást. A babát kellene visszaadni, ezt ők is tudják.
69 #6 Szalonna
- 2020-02-03 06:05
s_vigyori
Imre, ezek nagyon rettegnek. Főleg saját maguktól, még a karámot is vállalják.
Megnéztem a Judapesti videódat is.
Nem tudom kinek címezted ezt az ébresztés dolgot, de már párszor megbeszétük az évek alatt, nem kell mindenkit megmenteni, nem is lehet, és főleg megint, NEM IS KELL, le kell szarni őket, nincs idő ilyenekre, ezek igazából nem is léteznek. Nézd ezt a kerek hülyét, még mindig nem jutott el a gyagyás agyáig, hogy a csecsemő szülei saját maguktól cselekedtek így, majd ezek után kértek tőled segítséget.
Imre, minek osztod meg ennek a sok elmebetegnek a levelét?
magyarnak, kereszténynek, és már újabban a heterot is angyonkurják a zsidók, mert láthattuk milyen agyament hülyék ordítoztak a zsidó nidermüller szavai ellen, a szintén ZSIDÓ bayernek, meg a többi zsideszesnek.
Lényeg, magyar, hetero,keresztény=FOS. Fos képviseli azt amit a minőségnek kellene. Összejátszanak megint a zsidó pártok, ez tesz egy kijelentést, az látszólagosan utcára vonul ellene, majd lejáratják még a hetero fogalmát is, mert a másik kettő már FOS!
Még jobban darabjaira szedik azt, ami már így is szét van.
Normális Attila unoka 1 dolgot mond. Szkíta vagyok! Ebben minden benne van. A többi az meg minden más, zsidó, “magyar”, keresztény, hetero, antirasszista, magyarán egy FOS. Ebbe most nincs benne az összes patkány csak egy pár, mert ezeknek annyi változata van...
329 #7 gutai zub
- 2020-02-03 08:15
"István király óta nem lehet, hogy valakik a társadalom ellenségei legyenek"
Tényleg?
István után közvetlenül egy Péter nevű idegen lett a király, aki az egész magyar társadalmat akarta kiirtani.
A néhány Turul származású túlélő is idővel átvette az idegen eszméket, vallást, megkezdődött a süllyedés a mai reménytelen állapotokig.

Aztán a mai társadalom: ahol már nincs (vagy nagyon kevés) Társ, és nagyon siralmas a Dalom. Bizony ez már nem Vig a dalom.

Ember! érted.......
118 #8 keepfargo
- 2020-02-03 14:45
hej, te kerek, kerek!
hibádzik egy kerek?
118 #9 keepfargo
- 2020-02-03 15:10
satu s_vigyori
1648 #10 Avian
- 2020-02-03 16:27
Gyerekek alaposan megvizsgáltam a saját anyakönyvi kivonatom. sorozat és sorszám ahogy a bizonyitvány papirokon bévül adataim hátúl meg a nyomtatványszám.
kiállitva az 1952:19 tvr.12§ értelmében.

Ugyan mondja meg már valaki ez hol érvényes a tözsdére vagy miafaxra?

Ebben az ügyben az a legborzasztóbb hogy olyanok adnak véleményt vagy biztatták ezt a fiatal párt akinek van a.kivonata söt a gyerekeinek is valószinüleg!

Én biza bemennék a hivatalba anyakönyveztetném a babát hogy visszakapjam minél elöbb.

Ugyanis a fiatalokat olyan húzta csöbe akinek valószinü megvannak eme papirjai, és csak az elméletét adta hozzá nem a felelösségét. Magyarul más farkával verte a csalánt.

Közben rákerestem a jogi szabályozásra hááát 83-2005 ig bezárólag foglalkoztam § de ezen elmenni a módósitások és átollózások miatt szerintem maguk az alkotók se tudnak csak valami kézivezérelt elöhozakodással. Az UCC re is rákerestem de másfél kila § ban ugyan az lehet a ábra. Ahol ennyi § ban találhat az emebr megoldást ott nincs megoldás ez ügyben csak 1 ahogy irtam anyakönyveztetés és a gyerek visszakövetelése akár gyermekelhelyezéses peres ügyben is!

A másik hivhatják becézve Bátornyilasnak de az apa családi neve kell és a magyar névkönyvböl 1 fiunév mielött megint valaki bebolonditaná öket.

Ez a megoldás alapban.
4 #11 Posta Imre
- 2020-02-03 17:07
Avian, mi a gond? Nem az a "lényeg", ami nálad van. Amit bejegyeztek a "nagykönyvbe", bár az iratnak mostanában van sorszáma és adathordozóra rögzítik. De most ez nem fontos. Könnyet látok a szemedben. de az elejéről valahogy lemaradtál. A "bebolondítás" is igen kényes kérdés. Egyébként most nincs felajánlva nekik semmilyen opció. De megadom a számukat, beszélj velük és a "hivatallal" hátha neked összejön.
1648 #12 Avian
- 2020-02-03 20:43
Imre vannak gyerekeim és veszitettem el 1 én is..tudom milyen...Más a valójában a társadalmi kötelezettség igazolni tudjuk magunkat kifia borja vagyunk és más az amit a § magyarázásában elferditenek.Valamikor 2010 táján ahogy elöadásokat tartottál más is utánad a paranormál oldaról és a pasi mellett egy veletek egyidös is ezt a faxságot nyomta a személyi igazolványokkal meg a.kivonatokkal. Ez amit igazolásnak papirnak nevezünk évszázadokra megy vissza...Katona voltál tudod hogy a fenébe igazolja valaki magát ha nincs róla igazolása??? Hogyan akarják a babát vissza ha nincs nekik róla papirjuk, hogy az övéké???
A genetikai vizsgálatot nem tudnák kifizetni annyiba is kerülhetne ha egyáltalán elvégzik igy papirok nélkül. Ma egy qrva kutyára is papir kell...mindenki tudja, akkor én speciel anyaként xarnék mindenfajta felhozottra és azonnal anyakönyvezném a babát.
Más: a holtaknak is adnak anyakönyvi kivonatot, remélem azt nem a tözsdére vivés mint humáneröforrás miatt s_hihi..mert valójában az szabad aki mindenfajta politikai nézettöl dogmától szabad!
Nem ismerem öket személyesen de te igen, elég ha felajánlod nekik ezt az opciót...olvassák el a hszemet és gondolkozzanak el rajta...aztán döntsenek.
Teljesen feleslegesnek tartom a sok netes xarkavarást és undoritó beszólásokat irányukba..fiatalok és hallgattak valakire aki rossz tanácsot adott. Nem hiszem rajtuk kivül van még 1 akit igy megvezethettek.

A hivatalban pedig csak ök ketten az apa és anya a saját papirjaikkal valamint ha kórházban voltak szülés után a zárójelentéssel igazolják a szülés tényét és a babát hogy az övéké, még most mig megvan! - és nem adták nevelöi hálózatba vagy örökbe. Az idö nem nekik kedvez.
116 #13 livia
- 2020-02-03 21:05
Szalonna jól írja, rettegnek. Óriási bűnt követtek el, és nem tudják, mihez kezdjenek. Nem fognak meghátrálni, téblábolnak. Valahogy segíteni kéne nekik kimászni, egyelőre a hatalom sarokba van szorítva, a saját maga gyártott hülyesége miatt. No, a gyerek miatt fel kell venni a japán harcmodort. Jó éjszakát.
1648 #14 Avian
- 2020-02-03 23:33
Livia az a kemikáze ha jól emlékezem ...abba belepusztulhat a család.

Én lexarnám ki retteg ki nem. Én a babámat akarnám bármi áron vissza....Amennyi idö eltelt és amennyit idegeskedhet az anya biztos elapadt a teje is, hisz 4 hónaposan már valszeg nem szopott napi 5-6 alkalommal vagy éjjel is....Ez a nönek egészségére is mehet...Itt a lényeg bekell menni ahova a két szülönek anyakönyveztetni és elhozni a gyereket bármi áron.

Ez pedig nem kemikáze hanem nagyonis jogszerü manapság ahogy nevezik.

Azért kiváncsi lennék a sok okos közül kinek nincs anyakönyvi kivonata és személyi igazolványa, netán jogsija szakmunkás oklevele vagy diplomája amikhez mindhez kellettek az alapokmányok!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
3,892,635 egyedi látogató